سایپا آذین (خاذین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

پاسخ : سایپا آذین (خاذین)

از نظر من از منظر تکنیکی این سهم در موج 3 از یک بزرگ است و نوسانگیری ممنوع
    تا این سهم به اهدافش برسد خیلی ها پیاده و سوار می شوند
    ضمنا فکر نکنم دوستان تازه کار توانسته باشند این چند وقت سهمی از خاذین خریده باشند که دوستمان نگرانشان است
    اول وقت هم من خودم چندین بار سعی کرده ام اول صف بنشینم برای خرید مجدد اما از ما بهتران و کارکشته تران و دوستان کارگزاری ها بر من اولویت داشته اند در خرید
    پس نگران خریداران نباشید که تازه کار سهم گیرش نمی آید و اگر کسی هم بگیرد باید دیدش تا شهریور سال دیگر باشد
    شاد باشید

نظر

• zafar3000
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1243

اینهم برای دوستانی که از شکسته شدن روند ها لذت می برند
      تا بدانید تکنیکالیستها پشت سهم آمده اند
      طبق بررسی روند قیمتی سهم :
      خاذین از سال 84 شهریور زیر 220 تومان معامله شده است و اکنون 258 تومان و شکستن پرقدرت روند نزولی
      استراحتگاه بعدی خاذین در روند قیمتیش نزدیک 500 تومان آن هم موقع عرضه اولیه آن بوده است در سال 81
      پس تا بالای 450 تومان سهامتان را مفت از دست ندهید
      هرچند نوسان جز ذات سهم است

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

سهم سال 81 هر یک درصدش توسط سایپا به مبلغ 150 میلیون تومان عرضه شده است و بعد تا ارزش هر یک درصد 500 مییون تومان در سال 83 رشد کرده است
        جالب است بدانید آخر سال 81 ملکی را برای فروش گذاشتیم حداکثر قیمت خرید ملک را 110 میلیون تومان گفتند
        همان ملک امروز با کلی افت به قیمت امروز الان 4 میلیارد تومان است (تا 6.5 میلیارد در اوج معاملات ملک خریدار داشت )

جالب است بدانید میزان فروش خاذین به ازا هر یک درصد سهم در آن زمان 420 میلیون تومان بود
        و اکنون به ازا هر یک درصد سهام میزان فروشش 1.6 میلیارد تومان که تا 4 میلیارد تومان در صورت اوج گرفتن تولید امکان رشد را دارد

حالا آیا این سهم مفت هست یا خیر
        آیا پایین بودن ارزش بازار این سهم در حد 4 میلیارد تومان توجیهی بر بالا بودن ارزش بازار 25 میلیارد تومانیش است ؟؟؟

من حتم دارم که این سهم با عبور از 500 تومان ،در موج 3 بزرگ هدفش فراتر از 2500 تومان است که این موضوع همزمان می شود با افزایش تولید و....

نظر

• zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

ضمنا بدانید که سهامدار با هیچ سهمی نباید عقد دایم ببندد
          این را بدانید که اگر الان سهمی را با توجه به نحوه معاملات و خریدهایم (براساس تحلیل ساده صورتهای مالی و ارزش روز بازار شرکت و میزان فروش و در کنارش توجه به تکنیکال دوستان )بهتر از خاذین میافتم حتما به شدت این سهم به دوستان توصیه میکردم
          چون سفره رزق و روزی خداوند پهن است همه با بخوریم

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
            سهم سال 81 هر یک درصدش توسط سایپا به مبلغ 150 میلیون تومان عرضه شده است و بعد تا ارزش هر یک درصد 500 مییون تومان در سال 83 رشد کرده است
            جالب است بدانید آخر سال 81 ملکی را برای فروش گذاشتیم حداکثر قیمت خرید ملک را 110 میلیون تومان گفتند
            همان ملک امروز با کلی افت به قیمت امروز الان 4 میلیارد تومان است (تا 6.5 میلیارد در اوج معاملات ملک خریدار داشت )

جالب است بدانید میزان فروش خاذین به ازا هر یک درصد سهم در آن زمان 420 میلیون تومان بود
            و اکنون به ازا هر یک درصد سهام میزان فروشش 1.6 میلیارد تومان که تا 4 میلیارد تومان در صورت اوج گرفتن تولید امکان رشد را دارد

حالا آیا این سهم مفت هست یا خیر
            آیا پایین بودن ارزش بازار این سهم در حد 4 میلیارد تومان توجیهی بر بالا بودن ارزش بازار 25 میلیارد تومانیش است ؟؟؟

من حتم دارم که این سهم با عبور از 500 تومان ،در موج 3 بزرگ هدفش فراتر از 2500 تومان است که این موضوع همزمان می شود با افزایش تولید و....
            حالا به نظر شما عرضه های 200 هزار تایی سایپا دستوری است یا از روی علاقه
            حالا به نظر شما برای ایجاد کارخانه ای با تولید نزدیک 1.6 میلیارد تومان(که تا 4 میلیارد تومان امکان رشد دارد ) و سود ناخالص حداقلی 200 میلیون تومان (که تا 700 میلیون تومان امکان رشد دارد ) سود عملیاتی 130 میلیون تومان(که تا 550 میلیون تومان امکان رشد دارد ) در بدترین حالت
            آیا نیاز به سرمایه گذاری 250 میلیون تومان است ؟///
            این سهم به ازا هر درصد 700 متر زمین صنعتی در کیلومتر 14 جاده مخصوص دارد (حداقل 700 میلیون تومان )
            به ازا هر درصد 15 متر سوله دارد و نزدیک 500 میلیون تومان ماشین آلات و تجهیزات و.......
            یاللعجب

نظر

• zafar3000
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1243

خاذین و اطلاعات 6 ماهه :
              1. فعالیتهای عملیاتی شرکت
              سال قبل 6 ماهه ورود جریان وجه نقد براساس فعالیت عملیاتی شرکت 8 میلیارد تومان بوده است(80 تومان به ازا هرسهم ) که امسال 6 ماهه اول معادل 19.3 میلیارد تومان(193 تومان به ازا هرسهم ) افزایش داشته است
              نکته :پایان سال 91 به 28 میلیارد تومان یعنی معادل 280 تومان به ازا هر سهم رسیده است حالا به نظر شما امسال 12 ماهه با توجه به 193 تومان دوره 6 ماهه چقدر خواهد شد ؟؟؟؟

نظر

• zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

2.سود پرداختی بابت وام ها(با مجموع سود حاصل از سایر سرمایه گذاری ها ) :
                6 ماهه سال قبل 4 میلیارد تومان پرداخت کرده است(40 تومان به ازا هرسهم ) و امسال 6 ماهه 3.8 میلیارد تومان یعنی 38 تومان به ازا هر سهم
                کل سال قبل 15.9 میلیارد تومان سود بابت وام هیش داده است (به ازا هر سهم 159 تومان که پیش بینی امسالش 9 میلیارد تومان یا 90 تومان به ازا هر سهم است )

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

3. فعالیتهای سرمایه گذاری :
                  سال قبل 6 ماهه 500 میلیون تومان سرمایه گذاری داشته است (5 تومان و کل سال 1.3 میلیارد تومان یعنی 13 تومان )امسال 6 ماهه یک میلیارد تومان (10 تومان به ازا هر سهم )سرمایه گذاری کرده است

نظر

• zafar3000
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1243

4.در مجموع قبل از فعالیتهای تامین مالی (گرفتن و باز پرداخت وام ها )جریان خالص ورود وجه نقد شرکت در 6 ماهه سال قبل 3.6 میلیارد تومان (36 تومان به ازا هر سهم ) بوده است (کل سال 91 10.8 میلیارد تومان یا 108 تومان به ازا هر سهم )
                    اما امسال در 6 ماهه با افزایش عالی به 14.6 میلیارد تومان یا 146 تومان به ازا هر سهم رسیده است
                    و آخر سال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

نظر

• zafar3000
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1243

5. فعالیتهای تامین مالی :
                      سال قبل 6 ماهه 33.3 میلیارد تومان وام گرفته(333 تومان به ازا هر سهم ) و 38.3میلیارد تومان از وام های قبلیش را باز پرداخت کرده است (یعنی 383 تومان به ازا هر سهم )
                      در کل سال قبل 12 ماهه 57.3 میلیارد تومان وام گرفته است(573 تومان به ازا هر سهم ) و همان 12 ماهه 70.2 میلیارد تومان از وام های قبلیش را تسویه کرده است (یعنی پرداخت 702 تومان از وام هایش )یعنی 12 ماهه سال قبل 13 میلیارد از بدهکاریهایش را در مجموع صاف کرده است یا 130 تومان به ازا هر سهم
                      و اما
                      امسال 6 ماهه
                      شرکت 12.5 میلیارد تومان وام گرفته است (مقایسه با 33 میلیارد تومان 6 ماهه سال قبل ) یعنی 125 تومان به ازا هر سهم
                      و 24 میلیارد تومان باز پرداخت وام کرده است یعنی 240 تومان به ازا هر سهم
                      یعنی در کل در این 6 ماهه 11.4 میلیارد تومان از بدهکاریش را کم کرده است (جالب اینجا است کل سال قبل 13 میلیارد بوده است و امسال فقط 6 ماهه اش 11.4 میلیارد تومان )
                      یا کاهش 114 تومانی در وامهایش
                      پس در کل طی سال قبل و 6 ماهه امسال 244 تومان به ازا هر سهم از بدهیهای شرکت کم شده است
                      آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2013/12/27, 12:27.

نظر

• zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

6.در پایان :
                        سال قبل 6 ماهه 4.1 میلیارد تومان وجه نقد پایان دوره داشته است (41 تومان به ازا هر سهم ) و در آخر سال 3.4 میلیارد تومان یعنی 34 تومان
                        اما
                        امسال 6 ماهه 6.6 میلیارد تومان وجه نقد در حساب داشته دارد یعنی 66 تومان به ازا هر سهم

نظر

• zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

دوستان من رانتی در مورد خاذین یا بازار نداشته و ندارم وبر اساس تحلیل خودم خرید و فروش آن هم برای خودم می کنم
                          امیدوارم دوستان دارای خاذین زحمتی به خودشان بدهند و با تماس با بورس خواستار توقف نماد و شفاف سازی از سوی شرکت برای سود امسال و سال آینده گردند
                          شرکتی که توانایی کاهش بدهکاری 244 تومانی را در عرض 9 ماه دارد
                          شرکتی که میزان فروشش نسبت به سرمایه اش 16 برابر است و تا 40 برابر هم می رسد (ونسبت ارزش بازارش به فروشش باید 16 درصد باشد)
                          شرکتی که سال قبل 124 تومان سود عملیاتی ساخته
                          شرکتی که قیمت محصولاتش متوسط بالای 22 درصد گران شده است
                          وشرکتی که ارزش جایگزینیش بالای 180 میلیارد تومان است(آیا باید ارزش بازارش 27 میلیارد تومان باشد )
                          و.....
                          چگونه است که نمی تواند تومانی سود بدهد (و آیا باید نسبت ارزش بازارش به فروشش 16 درصد باشد)
                          بازگشایی خپویش تنها سهم دیگر گروه خودرویی که سال قبل سود عملیاتی بالای 100 تومان داشته است در ارزش بازار بالای 300 میلیارد تومان اهداف این سهم را 50 درصد بالاتر برد
                          ارزش بازار این سهم زیر 180 میلیارد تومان موقعیت خرید مناسب است
                          البته در عرض 6 ماه آینده با رشد میزان فروش و حاشیه سود ناخالص و بعد 2500 تومان و ......
                          همین

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

گفتیم خودرویی ولی امروز خودم از تعجب .........
                            الان اگر کسی بگه خاذین تا یک ماه دیگر 1500 تومان من که باور می کنم
                            /:.ohno-smiley.:/

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

اگر خاذین بست و با تعدیل سود بالای 1500 تومان بازگشایی شد من یکی که تعجب نمی کنم

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20671

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                این سهم هم یکی دو روزه فکره مارو مشغول کرده ...ولی خوب هر چی فکر میکنم که بخرم یا نخرم راضی به خرید نمیشم .......از طرفی میترسم نخرم و بالا بره هر روز...:D
                                نمیدونم چرا ......شاید به این جور سهم ها عادت ندارم ....ولی خوب به نظر میاد میتونه تعدیل بده ......

سابقه سهم میگه به گزارش های شرکت اعتمادی نیست ........فقط حسابرسی شده 12 ماهه ..........که از صبر ما خارجه /.:biggrinsmiley.:/

تبریک میگم بهت zafar....البته من میدونستم بالا میره ولی جرات خرید این سهمو نداشتم در 147 اشتباه کردم نخریدیم ...حقیقتش استخاره کردم بعد یه بار تو عمرم اونم چون شک داشتم که بازار بیاد طرفش!!
                                این یکیو جدا خدا نخواست ..... چند روزه 100 درصد سود کنیم ........تجربه ای شد که بورس جای استخاره نیست .......:D

فقط تحلیل
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/31, 00:44.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X