سایپا آذین (خاذین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

پاسخ : سایپا آذین (خاذین)

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    چون ميدونند چه گنجي دارند ولي خوب اگر يه كم پايين باز ميشد تا 350براحتي بالا مي رفت

شبندر ! داری پرت و پلا میگیا .اگه گنجه که هست برای چی باید پایین باز می شد؟ اگرم نیست و باید مفت عرضه بشه چرا یه کم پایینتر بگو 50 تومن باز بشه!
    تو ادعا میکنی کلی مخبر و تحلیلگر و آدم تو دستگاهها داری که خبرهایی که هنوز مدیران ارشد نمی دونند را برات درمیارند؟!؟!؟!؟!انوقت ندیدم که یه سهم را منطقی و علمی چهار خط براش بنویسی که هم نظر کاربرا بهت جلب بشه و هم کمی به حرفات اعتماد کنند.تو به خاذین 20هزارتومنی فکر می کنی و بعد میگی اگه کمی پایین باز می شد تا 350بالا می رفت؟ لطفا از این پس یا ننویس یا درست و عقلانی بنویس. افرین پسر خوب!

نظر

• لولی بربط زن
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1862

زیاد سربسر این شبندر نزارین
      هنوز فرق ریال و تومن رو نمیدونه
      خاذین بعیده زیر 300 بیاد، رشدش هم منوط به اینه که گزارشهای بعدیش خوب باشه و جو بازار هم مساعد. حداقل یه رشد 100 درصدی واسه 93 داره
      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

خدمت دوستان عرض كنم كه ما در بورس دو نوع تحليل داريم يكي كه بهش ميگيم تحليل بر مبناي علوم(تكنيكال-فاندامنتال و ...)دوم تحليل بر مبناي رفتار سهامداران كه در خصوص باز شدن خاذين من بر اساس رفتار سهامداران گفتم كه متعادل باز بشه بهتره مثلا حدود 250 الي 320 نه كمتر نه بيشتر زيرا رفتار سهامداران ممكنه باعث بشه تا روزهاي بعد چند روزي منفي بخوره مثل خمحركه.
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

خدمت دوستان عرض كنم كه ما در بورس دو نوع تحليل داريم يكي كه بهش ميگيم تحليل بر مبناي علوم(تكنيكال-فاندامنتال و ...)دوم تحليل بر مبناي رفتار سهامداران كه در خصوص باز شدن خاذين من بر اساس رفتار سهامداران گفتم كه متعادل باز بشه بهتره مثلا حدود 250 الي 320 نه كمتر نه بيشتر زيرا رفتار سهامداران ممكنه باعث بشه تا روزهاي بعد چند روزي منفي بخوره مثل خمحركه.

این یعنی جواب به پست من؟ لطفا میشه بفرمایید چند سالتونه و کجا زندگی می کنید و چند وقته وارد بورس شدید؟ می خوام بدونم بعد از این پست نسبت به پست های شما چه نگاهی داشته باشم.قصد ورود به حریم شخصیتون را ندارم.

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

وحید زاده مدیر عامل خاذین مدیر عامل سایپا یدک شد

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

فردا خاذین با محدودیت نوسان باز خواهد شد. اگه صف فروش باشه 2999 ریاله و صف خرید هم 3247 ریال.بازار فردا از شواهد وقراین مثبته. شاخص کل دقیقا به خط روند برخورد کرده و به احتمال زیاد باید برگردد.

نظر

• zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

سال 82 ارزش بازار کارخانه ای با فروش 40 میلیارد تومان 48 میلیارد تومان بوده است
                سال 92 ارزش بازار همین کارخانه با فروش 250 میلیارد تومان برای سال 93 از طرف فروشندگان خرد سهم 27.5 میلیارد تومان پیشنهاد می شود
                کل زیان انباشته شرکت 4 میلیارد تومان است که در مقابل فروش 250 میلیارد تومانی شرکت هیچ است
                این شرکت خاذین نام دارد
                ای کاش و ای کاش پول می داشتم کل شرکت را به 27 تا 28 میلیارد تومان حتما چشم بسته می خریدم
                صد حیف از بی پولی

نظر

• سنایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 364

سهمی با 250میلیارد فروش و 30 میلیارد تومن ارزش بازار ورشد سودآوری محتاطانه 160%و.....
                  رتبه سوم در سود آوری93
                  اون سهم خاذینه

نظر

• سنایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 364

خاذین سود سال 93 را 98 ریال اعلام نمود این در حالی است که دوره مالی فعلی با زیان 166 ریالی همراه میباشد . از نکات با اهمیت گزارش میتوان به موارد ذیل اشاره نمود : مقدار تولید 49 درصد و مقدار فروش 164 درصد افزایش یافته است .سود پیشنهادی جهت تقسیم درسال مالی 93 نیز 98 ریال اعلام گردیده استدو محدوده 290 و 250 تومان حمایت های قیمتی سهم میباشد که افت زیر از 250 تومان را نمیتوان متصور شد

نظر

• MahmoodReza
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 181

بدون شرح!

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                        فردا خاذین با محدودیت نوسان باز خواهد شد. اگه صف فروش باشه 2999 ریاله و صف خرید هم 3247 ریال.بازار فردا از شواهد وقراین مثبته. شاخص کل دقیقا به خط روند برخورد کرده و به احتمال زیاد باید برگردد.

واقعا آفرين بر شما كاملا تحليلتون درست بود بازگشايي خاذين نشون داد كه قطعاتي ها بايد رشد كنند وبايد راهشون با شتاب جدا كنند
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

اندیکاتورهادر مورد خاذین چه می گویند؟

rsi : درحال رسیدن به سطح 30% یا بیش فروش.که اگر روز شنبه خط 30% را قطع کند و برگردد سیگنال خرید و کف قیمتی را نشان می دهد.
                          macd : هنوز سیگنال خرید را نشان نمی دهد.بنوعی واگرایی منفی تمام نشده و امکان نزول بیشتر را نشان می دهد.
                          so: اندیکاتور استوکاستیک سقوط منحنی اصلی به زیر محدوده 20% و در منطقه بیش فروش قرار دارد .منحنی سیکنال هنوز بالای منحنی اصلی است و احتمال ادامه یکی دو روز دیگر را در محدوده بیش فروش دارد که این در بازگشت شارپی سهم بنفع سهامداران است.
                          ema: اندیکاتورهای میانگین متحرک یا مووینگ اوریج در دوبازه 20 و 40 دوره ای هنوز فاصله معناداری دارند که دلیلی برای نزول بیشتر قیمت دارد.همچنین خطوط تصحیح فیبوناچی هم درسطح 38.2% در بازه یکساله قیمت 3011 ریال را نشان میدهد که در روز جاری به زیر این سطح رفت(2999 ریال) . در سطح 50% قیمت 2508 ریال را نشان می دهد و اگر بازار همچنان به اصلاح و ریزش ادامه دهد احتمال رسیدن به این سطح حتمی است.
                          نتیجه گیری کلی اینکه بنظر من کف نهای قیمت بدست نیامده و ممکن است تا 2500 ریال هم کاهش قیمتی داشته باشیم. فروش در قیمتهای فعلی با ریسک بالاست ولی خرید و اضافه کردن به تعداد سهم کاری منطقی است.گپ 500 ریالی از 2500 تا 3000 ریال بنظر نوسان گیرها جلب توجه می کند ولی امکان جا ماندن و خرید در قیمت بالاتر را هم دارد.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

دوستان خاذيني كه 100ميليون سهم داره و فقط ارزش سهامش 30ميليارد تومانه براي من سريك سوزنه سرمايه وارد شده توسط من 5000ميليارد تومان هست ميتونم 100تا شركتو يكجا بخرم،اگر بازار تحليل برميداره من تحليل كردم ، وقبلا گفتم كه اگر فقط سال بعد خاذين براي 100هزار خودرو صندلي توليد كنه و سود خالص براي هر خودرو با احتساب ارزش افزوده 100هزار تومان باشه،سود نهايي 10ميليارد تومان خواهد شدخوب حالا بر 100ميليون تقسيم كنيد سود خالص هرسهم 100تومان مي شوداگر پي بر اي 10 به سهم بدهيم قيمت هر سهم حداقل در بدترين حالت 1000تومان خواهد شد. اين هم يك تحليل ساده و قابل فهم براي همه.
                            بزودي خاذين تعديل هاي خفن تري خواهد داد كه حتي خود مديران شركت هم خبر ندارند زيرا آينده را بخوبي درك نكرده اند. شنبه صف خريد سنگيني براي خاذين ايجاد خواهد شد

نظر

• پارسه
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 275

سلام

شبندر جون < چقدر شما با نمکی >
                              [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• creator_65
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 269

دوستان خاذيني كه 100ميليون سهم داره و فقط ارزش سهامش 30ميليارد تومانه براي من سريك سوزنه سرمايه وارد شده توسط من 5000ميليارد تومان هست ميتونم 100تا شركتو يكجا بخرم،اگر بازار تحليل برميداره من تحليل كردم ، وقبلا گفتم كه اگر فقط سال بعد خاذين براي 100هزار خودرو صندلي توليد كنه و سود خالص براي هر خودرو با احتساب ارزش افزوده 100هزار تومان باشه،سود نهايي 10ميليارد تومان خواهد شدخوب حالا بر 100ميليون تقسيم كنيد سود خالص هرسهم 100تومان مي شوداگر پي بر اي 10 به سهم بدهيم قيمت هر سهم حداقل در بدترين حالت 1000تومان خواهد شد. اين هم يك تحليل ساده و قابل فهم براي همه.
                                بزودي خاذين تعديل هاي خفن تري خواهد داد كه حتي خود مديران شركت هم خبر ندارند زيرا آينده را بخوبي درك نكرده اند. شنبه صف خريد سنگيني براي خاذين ايجاد خواهد شد
                                اسیر تحلیلتون شدم،نظرتون چیه سود خالص 150000 بگیریم،بعد با پی بر ای 15 قیمت هر سهم بشه 2250 تومان!!!!
                                پیش خودتون فکر نکردین اگه کار به همین راحتیه،چرا شرکت تا حالا به این سودآوری نرسیده؛،اونم با توجه به این نکته که در سالهای گذشته تولید خودرو بیشتر بوده و شرکت میتونست صندلی های بیشتری تولید کنه....؟؟؟ عزیزم انقد توهم نزن تو تحلیل ها!!! اینطوری باشه میخای برای شتران 1.000.000 تومان و برای فارس و شبندر و شاراک و غبشهر 50-60 هزارتومن بدیم!!!
                                نکته جالبش اینه که خود مدیرها هم از تعدیلش خبر ندارن!!!! دقیقا کی خبر داره؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X