کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شبندر جان ، حالا که خودتم صف شدی ( نماد شبندر) بیا از اون 1 میلیون خاذینت 80تا بده حجم مبنا. /:.happysmiley:./
من خاذين را براي سال 95 گرفتم و ميدونم توي اون سال خاذين 20000تومان خواهد شدوتا به قيمت مرود نظرم نرسه نمي فروشم.
ضمنا دو سه روز ديگه يك اصلاح تپل توي گروه خودرو داريم حقيقي ها حواسشون باشه
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
من خاذين را براي سال 95 گرفتم و ميدونم توي اون سال خاذين 20000تومان خواهد شدوتا به قيمت مرود نظرم نرسه نمي فروشم.
ضمنا دو سه روز ديگه يك اصلاح تپل توي گروه خودرو داريم حقيقي ها حواسشون باشه
امروز بده توی اون اصلاحی که میگی دوباره بگیر!!/:.happysmiley:./
امروز بده توی اون اصلاحی که میگی دوباره بگیر!!/:.happysmiley:./
اینجا تاپیک خاذین است!
-------------------
دوستان از جناب درخشانی خواستم ایشون نمی دن ، شما عزیزان اگر میتونید بدید دریغ نکنید.
جناب ظفر حجم مبنا
دوست عزیز دو ستی امروز جالب می گفت که وقتی قرار باشد کسی 8 تا 12 درصد بالاتر سهمی را خالی کند با یک حجم مبنا سهم را 4 درصد بالا می برد و بعد خالی می کند
حداقل خود من با خیال راحت با بالا و پایین رفتن های سهامم تا رسیدن به تارگت اصلی خواهم ایستاد و برایم 4 درصد مثبت یا منفی خوردن یا نخوردن سهامم مهم نیست چون تارگتم خیلی خیلی بالاتر است
پس کسانی که به سهم اعتقاد ندارند باید عرضه کنند این حجم مبنا خوردن و 4 درصد مثبت شدن هر روزه بدرد کوتاه مدتی ها و سفته بازان می خورد نه بلند مدتی ها و سهامداران
دوست عزیز دو ستی امروز جالب می گفت که وقتی قرار باشد کسی 8 تا 12 درصد بالاتر سهمی را خالی کند با یک حجم مبنا سهم را 4 درصد بالا می برد و بعد خالی می کند
حداقل خود من با خیال راحت با بالا و پایین رفتن های سهامم تا رسیدن به تارگت اصلی خواهم ایستاد و برایم 4 درصد مثبت یا منفی خوردن یا نخوردن سهامم مهم نیست چون تارگتم خیلی خیلی بالاتر است
پس کسانی که به سهم اعتقاد ندارند باید عرضه کنند این حجم مبنا خوردن و 4 درصد مثبت شدن هر روزه بدرد کوتاه مدتی ها و سفته بازان می خورد نه بلند مدتی ها و سهامداران
جناب آقاي ظفر من هم خاذين را براي سال 95 گرفتم و طولاني مدت خريد كردم حتي روي 460 تومان هم نفروختم امروز به درخواست دوستان 10تا عرضه كردم و اگر از 3000تومان بالاتر رفت شايد 100تا بفروشم وبقيه را براي 20000تومان نگه ميدارم ضمنا در خصوص ختراك هم بررسي بفرمائيد كارشناسهاي بنده نظرهاي خوبي دادند نظر شما هم خواهشمندم بدونم
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
حرفت درسته معمولا سفته بازا و نوسانگیرا حجم مبنا میدن بعد یهو خالی میکنن ;)
[CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بندهاش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
[/CENTER]
من مثال ساده ای می زنم تا دوستان با سرمایه های بالا چه حقوقی یا حقیقی متوجه ارزشمندی سهم بشوند و دنبال سهامداری باشند و نه سفته بازی و نوسانگیری
فرض کنید شما می خواهید صاحب کارخانه ای با تولید 250 میلیارد تومان و با فرض سود آوری برای یک سال دیگر بشوید
این کارخانه را می خواهید در نزدیک تهران کیلومتر 14 جاده کرج در 70000 متر زمین صنعتی با حداقل 800 تا 1000 کارگر بزنید
آیا به نظرتان کمتر از 150 میلیارد تومان برای سال اول باید خرج کنید ؟ به نظر من خیر
حالا همین کارخانه را به شما در ارزش بازار 36 تا 40 میلیارد تومان می دهند (در حالیکه همین امسال سود ناخالص حداقلی با حاشیه سود 5 درصد دارد که احتمال افزایش آن تا 20 درصد با توجه به تغییرات مهم در سهم هست )
از نظر من رشد ارزش بازار سهم تا 100 میلیارد تومان و حتی تا 150 میلیارد تومان در مرحله اول طبیعی است (1000 تا 1500 تومان )
همین ساده
جناب ظفر عزیز،
بنده نه سفته باز هستم و نه کوتاه مدتی،
ولی اگر همه ی ما بخواهیم سهم مان را نگه داریم برای تارگت 1000 یا 1500 یا هر عددی ؛ و هیچ روزی حجم مبنا ندهیم قاعدتا" به این اعداد نخواهیم رسید!
اگر هم 4 درصد بالاتر خالی می کردم یا به سهم اعتقاد نداشتم الان در خدمت شما نبودم ، تا وفتی یک حقوقی از این سهم حمایت نکند خود حقیقی ها باید به فکر سهم باشیم .
جناب ظفر عزیز،
بنده نه سفته باز هستم و نه کوتاه مدتی،
ولی اگر همه ی ما بخواهیم سهم مان را نگه داریم برای تارگت 1000 یا 1500 یا هر عددی ؛ و هیچ روزی حجم مبنا ندهیم قاعدتا" به این اعداد نخواهیم رسید!
اگر هم 4 درصد بالاتر خالی می کردم یا به سهم اعتقاد نداشتم الان در خدمت شما نبودم ، تا وفتی یک حقوقی از این سهم حمایت نکند خود حقیقی ها باید به فکر سهم باشیم .
محمد رضا عزیز سلام
روی سخن من شما نبودید بلکه سایرینی بود که به سهم اعتقاد ندارند
در مورد رسیدن به تارگت ها حتی در صورت ندادن حجم مبنا کافی است اولین تعدیل را برای 92 راهی بازار کند آن موقع همان اعدادی که باید می رسیده بازگشایی خواهد شد
نگران بالارفتن و پایین رفتن سهمی که به آن اعتقاد داری نباش فقط از شرکت پیگیری کن که تعدیل سود 92 را کی اعلام می کند
خمحرکه ندارم اما این سهم را حقش 400 نیست بلکه حداقل 750 تا800 تومان است و میرسد
.................................................. .....
نظر جناب درخشانی در بورکس
قطعه سازیها که طلا شدند . سهمایی که برخیاشون مثل خاذین پتانسیل چند برابر شدن دارند . در مورد وساخت برخی از دوستان میپرسند . بنده همچنان همان تعداد وساختها رو دارم و امروزم خرید داشتم باز .
وساخت ترند نزولی خود رو شكسته و وارد فاز صعودی جدیدی شده است . این سهم کلكسیونی از پتانسیل های سال بعدی بازار از بانک و نیروگاه گرفته تا ساختمان و بیمه و .. هست ..
شركتی که امسال به نظر بنده شكوفا خواهد شد .
نظر