سایپا آذین (خاذین)
Collapse
X
-
-
پاسخ : سایپا آذین (خاذین)
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postتوانایی تعدیل مثبت810%سود هرسهم خاذین از 98 ریال به892 ریال با لحاظ نمودن افزایش 5 درصدی فروش محصولات
http://oibourse.com/default.aspx?tab...rticleId=22583
البته فکر کنم منظورتون افزایش 5 درصدی نرخ فروش محصولاته /:.smilingsmiley.:/
از جناب ظفر نیز خواهشمندم که این موضوع را تحلیل کنند یا اگر خبری دارند مارا هم بی نصیب نگذارندای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر
-
ظفر جان
همانند خاذین در خکمک نیز همراهیم و انشالله تا تارگت انرا همراهی خواهیم کرد. البته اهسته و پیوسته
لطفا یک تحلیلی در خصوص وضعیت معاملات جاری خاذین و خکمک ارایه فرمایید. در مورد خاذین اینقدر میدانم که طبق نمودار اگر بالای 400 خود را تثبیت نماید در این کانال تا سقف 750 خواهد رفت و پس از یک اصلاح وارد کانال بعدی شده که سقف ان 1500 میباشد.
به هر حال نمودار بسیار زیبایی دارد و طبق ان حرکت میکند. معلومه که راننده اش از ان پایه یک قدیمیهاست. /:.winksmiley02.:/
البته فعلا شایعه شده که در صورت افزایش 5 درصدی نرخ محصولات، خاذین توانایی تعدیل بالای 800 درصد را داراست.
منتظر تحلیل های ناب شما هستیم.ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر
-
در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Postخپویش
فروش سال 92 : 208 میلیارد تومان ،ارزش بازار :322 میلیارد تومان
خاذین با فروش بیش از 250 میلیارد تومان همین مسیر را طی خواهد کرد ارزش بازار فعلی 44 میلیارد تومان
یادم میاید که دی ماه در سایت بورس بازان همین مورد را بنده مقایسه کردم. از لحاظ حجم مبنا/ تعداد کل سهم/ وضعیت سهامداران/ میزان فروش و ...
به همین نتایج مشابه شما رسیدم. فکر کنم با گذر زمان و همچنین افشا کردن موش مردگی مدیران این شرکت، سودهای رویایی به سهامدارن واقعی برساند. ما که تا یکسال دیگر با این سهم هستیم. از ان پس نیز خدا عالم است.
;;)ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر
-
خاذين قيمت 20000تومان را بزودي فتح خواهد كرد اما دوستاني كه بالاي درصد رفتند خيلي جرات دارند من با اين همه سرمايه مطابق اصول سرمايه گذاري خودم را به درصد نرسوندم از دوستان مي خواهم حواسشون جمع باشه يك طرفه فكر نكنند اگر معادلات درست نباشندويا آينده طور ديگري رقم بخورد اونوقت سرمايه اي كه در خاذين خواباندند برايشان مشكلي پيش نياوردچندين بار خاذين به 400 ويا 500رسيده ولي باز به قيمت 40تومان برگشته دوستاني كه كمتر از 100ميلياردتومان سرمايه دارند بالاي درصد نروند.نوشته هاي بنده هيچ توصيه اي براي خريد يا فروش نيست.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
برای سهم خاور خاور زمینهایش را کارشناس رسمی دادگستری متری 430 هزار تومان قیمت گذاری کرده است که آنهم در اتوبان کرج است
حالا اگر برای خاذین 70 هزار مترش را محاسبه کنیم می شود نزدیک 30 میلیارد تومان یعنی باید منتظر افزایش سرمایه خاذین باشیم
خاذین زمینش را 1 میلیارد تومان گرفته است
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postگزارش اصلاحي خمحركه را ببينيد به جاي 372ريال 37/2ريال قرار گرفت عجب ركبي زدند
نظر
-
دوستان توجه به نحوه نگارش اعداد داشته باشند . /:.weirdsmiley.:/امان از بی احتیاطی بچه های سازمان این بی سوادها از کدام بند پ مشغول بکار شدهاند / /:.nono.:/ مگر 37.2 ریال هم داریم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باز اولی 372 ریال منطقی تر و صحیح تر است
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postخاذين قيمت 20000تومان را بزودي فتح خواهد كرد اما دوستاني كه بالاي درصد رفتند خيلي جرات دارند من با اين همه سرمايه مطابق اصول سرمايه گذاري خودم را به درصد نرسوندم از دوستان مي خواهم حواسشون جمع باشه يك طرفه فكر نكنند اگر معادلات درست نباشندويا آينده طور ديگري رقم بخورد اونوقت سرمايه اي كه در خاذين خواباندند برايشان مشكلي پيش نياوردچندين بار خاذين به 400 ويا 500رسيده ولي باز به قيمت 40تومان برگشته دوستاني كه كمتر از 100ميلياردتومان سرمايه دارند بالاي درصد نروند.نوشته هاي بنده هيچ توصيه اي براي خريد يا فروش نيست.
دوست دارم بجای نوشتن این تخیلات یک تحلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی از شما در خصوص یکی از سهام های گروه خودرویی و یا قطعاتی ببینم
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postشما که فرق بین EPS و DPS را نمی دونی برای چی میای وقت مردم را می گیری و حرفهای بی سر و ته می زنی؟ تو که مدعی سرمایه 30هزار میلیاردی هستی و از سال 53 فعال بورس و فارکسی مطالبی می نویسی که یک بچه دو روز قعال شده در بورس با سرمایه 500هزار تومانی هم به بی اساس بودن آن پی می برد. لطفا خالی می بندی طوری ببند که حداقل یک نفر باور کند. درست است که می گویند دروغ هر چقدر بزرگتر باشد عوام راحتتر می پذیرند ولی بدان که انها جزو عوامند و در این سایت حضور ندارند!پس بیشتر از این خودت را رسوا نکن و زحمت را کم کن و برو دنبال زندگیت.
هر کس حق داره اظهار نظر بکنه من و شما می تونیم قبول نکنیم اما توهین خوب نیس داداش. اگه قبول نداری فقط بخند جوش نخور...
نوکرم
نظر
-
خاذين در زمان اوج خودش چقدر سود تقسيم كرد23تومان حالا آيا چنين سهمي كه با قيمت 1400تومان فقط 23 تومان سود تقسيم ميكنه را بايد بالاي درصد خريد؟
دوستان حقيقي با حساب و كتاب خريد كنيددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر