کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
...سلام امیر اقا.....مقاومت 320 سخت تر هست یا 420......به نظر شما رو کدوم عدد سیو سود منطقی هست.....سپاس
مقاومت رو بیخیال شوید. خاور احتمالا تا 350 الی 400 رشد کند و همین امسال به ارزش بازار حدود 30 تا 34 همت می رسد. خکاوه در حالت نرمال باید تا حداقل نصف خاور ارزش بازار بگیرد. یعنی بین 15 تا 17 همت. یعنی سهمی حدود 5700 تا 6400 تومان یا ساده تر حدود 6 هزار تومان. برای اطمینان وقتی به حدود 5 هزار تومان رسید بفروشید.
مقاومت رو بیخیال شوید. خاور احتمالا تا 350 الی 400 رشد کند و همین امسال به ارزش بازار حدود 30 تا 34 همت می رسد. خکاوه در حالت نرمال باید تا حداقل نصف خاور ارزش بازار بگیرد. یعنی بین 15 تا 17 همت. یعنی سهمی حدود 5700 تا 6400 تومان یا ساده تر حدود 6 هزار تومان. برای اطمینان وقتی به حدود 5 هزار تومان رسید بفروشید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
هنوز منتظریم ببینیم این سهم میتونه پدیده گروهش بشه؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
شنیده ها میگن احتمالا #خزامیا ۴۴ درصد #خاذین بخره قبلا خکاوه را هم خریده بود
.. کانال پرریسک
خدا خواست و ما توانستیم
شنیده ها میگن احتمالا #خزامیا ۴۴ درصد #خاذین بخره قبلا خکاوه را هم خریده بود
.. کانال پرریسک
سلام.منظور از کانال پرریسک همون آقای رضوی است که شال ۹۲ در همین سایت مطلب می گذاشت؟من کانالش را چک کردم حرفی از خاذین نزده.شاید کانالی که من دارم کانال ایشان نیست.لطفا آدرس کانالش را برایم بفرستید.سپاس
نظر