کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این کار مثل این میمونه >> که شما برید 8 ماه یه جا کار کنید ....و حقوق نگیرید و از سختی کار انصراف بدید :D کار فرما هم از خدا خواسته ( در بورس میشه حقوقی ها )
یکمی برای زمانی ک گذاشتید ارزش قائل بشید.....
تمام این زمان ها پوله که تقدیم خریدار جدید میکنید:D
این کار مثل این میمونه >> که شما برید 8 ماه یه جا کار کنید ....و حقوق نگیرید و از سختی کار انصراف بدید :D کار فرما هم از خدا خواسته ( در بورس میشه حقوقی ها )
یکمی برای زمانی ک گذاشتید ارزش قائل بشید.....
تمام این زمان ها پوله که تقدیم خریدار جدید میکنید:D
با سلام
همیشه اینطوری نیست که کم عقل باشند
مثلا شرکتی مثل خگستر که سود نقدی خوبی نسبت به قیمت سهم نداره
الان از محدوده 180 که کفش بوده نوسان زده به محدوده 260 رسیده
فروشنده اگه بفروشه دوباره بیاد زیر 200 بخره مثل این میمونه 60 تومان سود نقدی گرفته
یا خیلی سهمهای دیگه یکی سهم رو میخره چند سال نگه میداره هر سال سود نقدی میگیره
یکی هم نظرش این باشه سهمی که میفروشه اصلاح میکنه میفروشه پایینتر میخره نوسان میگیره تو مدت ریزش هم از سود صندوق های درآمد ثابت استفاده میکنه
سود اخزا بالا رفته.............و برای بازار بده............
==
البته در کوتاه مدت اذیت میکنه بورسو
ولی در بلند مدت......عالیه برا بورس:D
اینقد پول چاپ کنن تا سرنگون بشن....
یک جوری دلار جهش بزنه که >> تیپا خوروون راه بیوفته در این کشور
اونی ک قراره تیپا بخوره باید نگران باشه:D:D
اپسیلونی نسبت به سهام نگرانی ندارم
==
من امروز یک سیزدهم اوراقمو فروختم و سهام خریدم
به مرور با افت قیمت سهام.....................این روندو ادامه میدم
بین بانکی این هفته هم افزایشی بود.
رسید به 21 درصد
معلومه باید اخزا بهره اش بره بالا دیگه
سریع...انقلابی.....فقط بهره رو داره میبره بالا
یادش بخیر اول کارش خیلیها میگفتن قراره رئسی بهره بانکی رو تک رقمی کنه به زودی...
آره ..داره میکنه:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
این پست و این جدول پیش بینی نرخ دلار رو بنده اوایل سال ۹۹ زدم وتهیه کردم:D و با حرف احدی هم کاری ندارم (-:
تا اینجا به نظرم ده درصد خطا هم نداشتیم...
++
تمام برنامه های زندگی خودم و پیش بینی های کاری خودم برای سال های اینده بر اساس همین جدوله..
یک بار دیگه اعلام و تاکید میکنم...بنده در تمام تصمیمات زندگیم به این جدول نگاه میکنم....یعنی برای هر معامله ای به تاریخی ک توش هستیم واینده نگاه میکنم وتصمیم میگیرم!
+++
ما اینجا هستیم...فرار نمیکنیم:D
۳ سال دیگه.....موج سنگین تورم میاد.....
ووخواهید فهمید توافق وبایدن هم کشکه وسرابی بیش نیست:D
ما اینجا هستیم وفرار نمیکنیم...
:)
تمام برنامه های زندگی من بر اساس همین جدوله:D
مثلا ساختمانی ک داریم میسازیم رو بنده ب شرکا گفتم دو سال دیگه لفتش بدید:D ودر ساختش هیچ عجله ای نکنید..... تا موج بعدی تورم بیاد....والانم کار خوابیده با ۴۰ درصد پیشرفت :D و سرعت کار ارومه:)
مفت فروشی نداریم و به رکود هم نمیخوریم...:D
یعنی میخوام بگم این جدول چراغ راه همه ی سرمایه گذاری های خودمه....
+++
البته بنده توصیه ای ندارم....
هر کس باید خودش تحلیل کنه
+++
کمترین دلار ک دلار نیماییه سال اینده باید برسه به ۲۹ هزار تومن....
و دلار ازادم پایان سال اینده یحتمل همان ۳۴ هزار تومن مد نظر ماست
سال اینده اگر عمری بود این جدول رو دوباره چک میکنیم و بررسی...تا ببینیم پیش بینی ما چطور بوده:D
خوب ما دو ماه صبر میکنیم...۵ درصد میگیریم از نقطه ی فعلی...
تو این دو ماه سهم ۱۰ درصدم بره بالا مهم نیست....چون قطعا بازی حق تقدم وحق ارزان تر همیشه هست واجرا میشه:D
اگر سود اوراق استپ نزنه و بالاتر بره...که جذابیت سهام کمترم میشه!!
پکرمان سهم مورد علاقه من هست امروز بسته بود نشد بگیرم ی خورده درازک و دشیمی گرفتم بقیه رو هم اخزا تا ببینیم کی اقایون می خان این رویه که دودش فقط به چشم مردم داره می ره دست بردارن
من شغلم قبل از کرونا تولیدی لباس بود و کرونا که اومد بازار خراب شد و تعطیل کردم الان با این سود اخزا دیوانه ام مگه برگردم سر کارم با هزار استرس و بدبختی
اخزا می گیرم می خوردم و می خوابم هر وقت هم بورس سقف قبلی رو زد وارد می شم
پکرمان سهم مورد علاقه من هست امروز بسته بود نشد بگیرم ی خورده درازک و دشیمی گرفتم بقیه رو هم اخزا تا ببینیم کی اقایون می خان این رویه که دودش فقط به چشم مردم داره می ره دست بردارن
من شغلم قبل از کرونا تولیدی لباس بود و کرونا که اومد بازار خراب شد و تعطیل کردم الان با این سود اخزا دیوانه ام مگه برگردم سر کارم با هزار استرس و بدبختی
اخزا می گیرم می خوردم و می خوابم هر وقت هم بورس سقف قبلی رو زد وارد می شم
جسارت نباشد ولی خرید اخزا در شرایط تورم 46% نوعی دیوانگی است مگر کوتاه مدت و در شرایطی بسیار خاص.
شاید ولی سال 92 هم همین شرایط بود بانک ها برای جذب سپرده التماس می کردن همین هفته پیش بانک مسکن بانکی که پول من سپرده بود زنگ زده بود به من پیشنهاد سود بیست و سه درصد داد توی این شرایط بهتر هست دست به عصا حرکت کرد فعلا تا تکلیف بودجه سال بعد مشخص بشه من اخزا رو ترجیح می دم یهو مثل سال نود و دو صبح از خواب بیدار می شی می بینی نرخ خوراک پتروشیمی رو چند برابر کردن همون سال نود و دو تا نود چهار من اگر سپرده کرده بودم بیشتر سود می بردم البته اون موقع من شانس اووردم میثم همکاران سیستم رو معرفی کرد توی بازاری که همه توی ضرر بودن من سود خوبی بردم
اوج فشار بر سهام همین روزهاست و همین دو سه ماه اینده....
این دو سه ماهم ب سلامت رد کنیم بعدش امید ب دریافت سود مجمع کمی انگیزه ایجاد میکنه برامون...
لامصب اگه قیمت سهام همینجا ثابت هم بمونه خوبه:D
ولی ملت ارام وقرار ندارن و فقط دکمه فروشو میزنن...
و هر روز ارزش سهاممون داره کمتر میشه...
++
خاک تو سرت عشقی..... هیچ وقت نتونستن هیجان ونوسان بورسو کم کنن تا ادم ریلکس وبیخیال و بدون هیجان وونگرانی بتونه سهام بخره یا سهامداری کنه...و جوکلی بازار و جریان پول یک روند عادی رو طی کنه
..
++
این وسط تیم اقتصادی دولتم اومده گداییی...
نفت وگاز کم میفروشن.....دنبال قرض وگدایی از ملتم هستن...
++
صندوق تثبیتم هیچوقت درست کار نکرده...ودررجهت منافع عده ای خاصه همیشه...
+++
دست مردم
پول هست ولی انگیزه ای نیست:D کاری کردن گ جرات نداره ادم ....یعنی اصلاحرفی از حمایت بازار نمیزنن اقایون و خودشون بازارو ب این روز انداختن
+++
منم در این روزها وقتی کاهش ارزش سهاممو میبینم فقط میتونم بگم ای دهنتون سرویس....کی جبران کنیم باز:D
نظر