کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب این روزها سهام بنیادی ما حرفی برای گفتن ندارن ....باید سهامی چون کاذر ...سمگا...و نفت ...و سهام ناشناخته بازار رو پیدا کنیم ....بازار هم اونا رو بیشتر دوست داره..... البته سخته پیدا کردنش ....
خلاصه مسیولین ما کاری نکنند که کاری بکنیم که بگن کاری کرده اند..
خوب این روزها سهام بنیادی ما حرفی برای گفتن ندارن ....باید سهامی چون کاذر ...سمگا...و نفت ...و سهام ناشناخته بازار رو پیدا کنیم ....بازار هم اونا رو بیشتر دوست داره..... البته سخته پیدا کردنش ....
میثم جان این روزها پول پشت گروههای کانی غیر فلزی- ماشین آلات- لیزینگ و انبوه سازی هست.
آقا میثم سلام.
لطفا نظرتون رو در مورد دامین میگید. 450 درصد افزایش سرمایه از انباشته و تجدیدارزیابی داره.
در ضمن من 10 روز دیگه خدمتم تمومه. دلت بسوزه!
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
آقا میثم سلام.
لطفا نظرتون رو در مورد دامین میگید. 450 درصد افزایش سرمایه از انباشته و تجدیدارزیابی داره.
در ضمن من 10 روز دیگه خدمتم تمومه. دلت بسوزه!
بستگی داره پی برای چند بگیره بعد افزایش سرمایه ...اگه ۵ بدیم رشد زیادی نداره شاید ۸ تا ده درصد ..ولی اگه بعد افزایش,پی بر ای بالای ۶ بخواد بگیره رشدش قابل قبول....دیگه وارد جزییات نشدم...چون با گوشی هستم الان
به سلامتی ...ازاد شدی....من فعلا از عید فطر تو هالیدیم
تیوریک بعد افزایش سرمایه ۲۱۸ میشه....با سودی در حد ۴۵.....اگه قیمت بسته شدن ۱۲۰۰ باشه...دیگه جزییات هم گفتم بازم اگه سوالی بود در مورد این پست بپرس
امروز داشتم لبوتان رو نگاه میکردم.....اصلا فکرشو نمیکردم لبوتان در حد ۷۰۰میلیارد فروش داشته باشه....
فقط هزینه های مالیش و عمومیش تمام سودشو میبلعه...وگرنه مثل ابگرکمن که نصف شب در برخی خونه ها میترکه..میترکوند....
ابگرمکن ساختن مگه چیکار داره که اینقدر فروش داره....
بریم ی شرکت بزنیم رقیبش بشیم....اینم رویای امشبون ....
شب خوش
بوتان پکیج میسازه وبیشترین فروش پکیج به نسبت دیگر مارکهای ایرانی مثل ایران رادیاتور ولورچ که جدیدا تولید میکنه ودیگر مارکهای چینی وکمی ترک واروپایی .چون خدمات پس از فروش اون نسبت به مارکهای دیگه مطلوب است ودر همه جا نمایندگی فروش وخدمات پس از فروش داره و بغیر از برد پکیج بقیه قسمتاشو خودش میسازه و با توجه به ساخت وساز این چند ساله بخصوص مسکن مهر که همگی باید پکیج نصب کنن(چون جای لوله بخاری ندارد و تعداد اندکی هستن که با دستکاری تو ساختمان از بخاری استفاده میکنن)فروش زیادی داشته .خودم سال 91 چند ماه بود که منتظر خرید از شرکت بودم ولی امان از یک دانه فروش تا آنکه قیمت فروش را 30%بالا برد !!).الان قیمت پکیج اون رو ندارم وحدود 8 مارک تولید میکنه قیمت روی 2 میلیون حداقل باید باشه .ببین تولید پکیج و سود وهزینه های تولید اون چگونه است . /.:biggrinsmiley.:/
نظر