حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فروتن
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 55

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

آقا میثم از بین دارویی ها کدوم رو با دید 3 تا 6 ماهه می پسندید؟؟ دلایل بنیادی در صورت امکان اعلام شود با تشکر

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط فروتن پست شده است View Post
      آقا میثم از بین دارویی ها کدوم رو با دید 3 تا 6 ماهه می پسندید؟؟ دلایل بنیادی در صورت امکان اعلام شود با تشکر
      دجابر.دزهراوی.سبحان و دارو و دیران .از نظر من همگی خوبن.بعضی ها خوب معامله میشن و بعضی ها بد معامله..

دزهراوی از نظر من بیشترین تعدیل رو میتونه بده ولی قیمتش بالاست و بد معامله و کم حجم. بعدش دجابر میتونه تعدیل خوبی بده.و بقیه هم اندکی تعدیل دارن.....حالا از بین اینا بازار کدوم رو بیشتر میپسنده بنده نمیدونم.....ولی تعدیل دزهراوی به نظرم بیشتره.. و زیر ۴۴۰۰ خوبه.

در حرکت های گروهی...سهمی که بازار بیشتر دوست داره و جذاب تر و روان تره زودتر و بهتر رشد میکنه....سهام ارزون تر معمولا جذاب ترن
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/21, 13:34.
      ///

نظر

• فروتن
        عضو عادی
        • Mar 2014
        • 55

عذر میخوام تعدیل رو بر اساس افزایش احتمالی نرخ دارو عنوان میکنید یا خیر؟؟با تشکر

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

عذر میخوام تعدیل رو بر اساس افزایش احتمالی نرخ دارو عنوان میکنید یا خیر؟؟با تشکر
          بدون افزایش نرخ
          ///

نظر

• حسام الدین
            عضو فعال
            • Aug 2014
            • 335

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            دجابر.دزهراوی.سبحان و دارو و دیران .از نظر من همگی خوبن.بعضی ها خوب معامله میشن و بعضی ها بد معامله..

دزهراوی از نظر من بیشترین تعدیل رو میتونه بده ولی قیمتش بالاست و بد معامله و کم حجم. بعدش دجابر میتونه تعدیل خوبی بده.و بقیه هم اندکی تعدیل دارن.....حالا از بین اینا بازار کدوم رو بیشتر میپسنده بنده نمیدونم.....ولی تعدیل دزهراوی به نظرم بیشتره.. و زیر ۴۴۰۰ خوبه.

در حرکت های گروهی...سهمی که بازار بیشتر دوست داره و جذاب تر و روان تره زودتر و بهتر رشد میکنه....سهام ارزون تر معمولا جذاب ترن
            دامین چی آقا میثم؟؟!
            من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• مجتبی مصلحMTM
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 1656

درود
              میثم جان خوب حسینا همانطور ک گفتی معایبی هم داره ک متوجه شدی زمان خروج تونستی اعلام کنی ک باهم خارج شیم ب نظرم تا ۵تومان راحت بره جریان مناقصه اش معلوم بشه ب نظرم رشدخوبی بکنه ولی هیچی معلوم نیست چون ب نظر من معلوم نیست این بار تو مناقصه کیها شرکت کنن وکی‌برنده شه ولی میگم بازم میگم شنبه روند سهم معلوم میشه با باز شدن حقها
              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• فروتن
                عضو عادی
                • Mar 2014
                • 55

قیمت انواع لبنیات در بازار تهران همزمان با افزایش ۱۵درصدی قیمت لبنیات ، نشان می‌دهد برخی برندها افزایش بیش از حد اعلامی دارند. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....6VEqJ1Gh.dpuf

نظر

• فروتن
                  عضو عادی
                  • Mar 2014
                  • 55

آقا میثم به نظر شما بازدهی غشصفا تا بعد از گزارش شش ماهه (حوالی آبان) چقدر میتونه باشه؟؟
                  نرخ شیر رو 1600 دیده هر چی حساب میکنم به تعدیل های وحشتناک میرسم (شاید دارم اشتباه حساب میکنم )/.:blushsmiley:./

تازه بحث افزایش نرخ هم هست......(ضمنا از یکی از دامداران بزرگ روز چهارشنبه برادرم که تو بانک کشاورزی کار میکنه در خصوص نرخ شیر پرسید گفت سه ماهه اول با قیمت 1070 از ما شیر خریدن برای سه ماهه دوم بحث 1400 بود که کنسل شد ولی صحبت رو 1200 هست!!!!!!(قیمت اوکی شد تو این سایت اعلام میکنم).......

به هر حال قیمت مناسب برای ورود رو چند ارزیابی میکنید؟؟؟(با دید گزارش سه ماهه دوم)

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط حسام الدین پست شده است View Post
                    دامین چی آقا میثم؟؟!
                    دامین قبلا توضیحات کامل دادم .....
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

آقا میثم به نظر شما بازدهی غشصفا تا بعد از گزارش شش ماهه (حوالی آبان) چقدر میتونه باشه؟؟
                      نرخ شیر رو 1600 دیده هر چی حساب میکنم به تعدیل های وحشتناک میرسم (شاید دارم اشتباه حساب میکنم )/.:blushsmiley:./

تازه بحث افزایش نرخ هم هست......(ضمنا از یکی از دامداران بزرگ روز چهارشنبه برادرم که تو بانک کشاورزی کار میکنه در خصوص نرخ شیر پرسید گفت سه ماهه اول با قیمت 1070 از ما شیر خریدن برای سه ماهه دوم بحث 1400 بود که کنسل شد ولی صحبت رو 1200 هست!!!!!!(قیمت اوکی شد تو این سایت اعلام میکنم).......

به هر حال قیمت مناسب برای ورود رو چند ارزیابی میکنید؟؟؟(با دید گزارش سه ماهه دوم)
                      به نظر من ارزش سهامداری رو داره ......هدف اول 750..اگه 6 ماهش خوب باشه ...بالاتر هم میتوه بره

جفت شرکت های شیر پگاه و کلا شرکت های لبنیاتی با هر مرحله افزایش قیمت شیر میتونه سود ناخالصشون بالا بره.
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

فباهنر گویا داره از خواب چندین ساله بیدار میشه .......من چند روز پیش که سهم اروم شد ....گفتم میشه پایین تر خرید.....ولی گویا نمیشه و باید بیشتر حواسمون به این سهم باشه ....

240 اگه بشه خرید خوبه که دیگه با این پست من فک نکنم بشه خرید:D

===========
                        فباهنر سهمی نیست که الکی تکون بخوره .....سه ماهش هم بدک نبوده

=============

از زمانی که من تو بورس بودم این سهم تکون خوردنش خیلی سخت بوده......و هر بار گروهی خواسته حرکتش بده نتونسته...البته 20-30 درصد بردن بالا ولی برگشته.......

==================

بازار واقعا تیز و زرنگ شده در بعضی نماد ها........در بعضی هم سوادش رو نداره:D
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/22, 19:58.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

لبوتان اگه بتونه حاشیه سودش رو بالا ببره ....میتونه تعدیل خوبی بده :: کف کف سهم میتونه 160 تومن باشه ......به 170 هم برسه بنده خریدارم ...ولی فعلا شاید نرسه ........

لبوتان اگه هزینه مالی و عمومیش اینقدر سنگین نبود ...یکی از شرکت های پر طرفدار در گروه خودش میشد .....از نظر سود ناخالص بسیار شرکت خوبیست .ولی هزینه های عمومی و مالی بیشتر سود رو میخوره ......اگه بتونن هزینه های مالیشون رو نصف کنن >> 100 تومن سود میسازه .......ولی فعلا از این خبرا نیست .........همون محدوده ی 170 -160 سهم ارزندست....

این جور سهم ها خوراک بلند مدتن.....البته باید پی گیری هم بشن و سهم بلند مدت هم نیاز به مراقبت داره:D
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/22, 21:46.
                          ///

نظر

• فرشیدذکایی
                            عضو عادی
                            • Jul 2014
                            • 205

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            لبوتان اگه بتونه حاشیه سودش رو بالا ببره ....میتونه تعدیل خوبی بده :: کف کف سهم میتونه 160 تومن باشه ......به 170 هم برسه بنده خریدارم ...ولی فعلا شاید نرسه ........

لبوتان اگه هزینه مالی و عمومیش اینقدر سنگین نبود ...یکی از شرکت های پر طرفدار در گروه خودش میشد .....از نظر سود ناخالص بسیار شرکت خوبیست .ولی هزینه های عمومی و مالی بیشتر سود رو میخوره ......اگه بتونن هزینه های مالیشون رو نصف کنن >> 100 تومن سود میسازه .......ولی فعلا از این خبرا نیست .........همون محدوده ی 170 -160 سهم ارزندست....

این جور سهم ها خوراک بلند مدتن.....البته باید پی گیری هم بشن و سهم بلند مدت هم نیاز به مراقبت داره:D
                            میثم جان به اردر هایی که رو 200 قسمت فروش میذارن دقت کردی
                            67،68 نفر 2028000 سهم میذارن رو 200 نه ریال کم میکنن نه زیاد!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط فرشیدذکایی پست شده است View Post
                              میثم جان به اردر هایی که رو 200 قسمت فروش میذارن دقت کردی
                              67،68 نفر 2028000 سهم میذارن رو 200 نه ریال کم میکنن نه زیاد!!!

نه ندیدم ...ولی وقتی این چنین اردر هایی میاد ..یعنی سهم بازیگر داره .. و البته در حال جمع شدنه.....یه روز سهمو از صف فروش تا خرید بردن ......
                              از نظر بنیادی همین محدوده هایی که گفتم خوبه ....ولی ما اگه سهمی تحلیل میزنیم منظورمون این نیست که به زودی بخریم .... در واقع اپدیت اطلاعاته و برای اینه که یادمون باشه کی ورود بزنیم .......بوتان امسال حاشیه سود ناخالصش بیشتر از پارسال باید باشه به نظرم ...حالا 6 ماهش اگه خوب بود اون موقع دوباره قیمت رو بررسی و اگه ارزنده بود ورود .......
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

حسینا جناب َََََََaaa در بورکس یه تحلیل طولانی زده و به سود خوبی رسیده .....ما هم بریم بخونیم .......چون ایشون چندین ماهه با سهمه و اطلاعاتش اپدیته ...
                                البته اگه بتونم بررسیسش میکنم که چقدرش میتونه درست باشه....اگه تایید بشه باید خرید و البته چند ماهی هم نگه داشت ........:D
                                در پست قبلی گفتم بی شک این سهم رانت داراست .....الکی این سهم رو نمیخرن ........اگر رو به بالا رفت خبری درش هست .......و البته بازی نباید ....

البته گفتم حسینا باید پوشش بهتری در 6 ماهه بده...که قدیمی های سهم هم فک نکنم همچی چیزی گفته باشن و من یه روز اومده به این نتیجه رسیدم !!

تحلیل ایندش رو زدن کمی زمان بیشتری میخواد .......و باید دقیق بررسی کنم که هنوز فرصتشو نداشتم
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/22, 22:18.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X