حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    آقا میثم به نظر شما ودی با دید میان مدت ارزش خریدن داره؟
    راستش من روی سهام بیمه و بانکی چون علاقه ای نداشتم کار نکردم و اطلاعاتی ازشون ندارم ......ولی با توجه به این که سرمایشو باید به تدریج به 250 میلیارد برسونه میتونه خوب باشه .........
    ///

نظر

• rad
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 557

سلام دوستان
      دوست بلندمنش میثم فردا رفتن تو صف خرید جم را مناسب می بینید یا خیر؟
      سپاس دار شماییم.
      hatef rad

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

در اصل توسط rad پست شده است View Post
        سلام دوستان
        دوست بلندمنش میثم فردا رفتن تو صف خرید جم را مناسب می بینید یا خیر؟
        سپاس دار شماییم.
        hatef rad
        سلام . پستتون رو تازه دیدم ....جم رو من امروز فروختم ...به نظرم نهایت 10 درصد دیگه رشد کنه

امروز کمی تاپیکو خریدم ...........تاپیکو باید در سبد همه ی اهالی بورس باشه ....یک سهم پترو پالایشگاهی و بهترین سبد پترو پالایشگاهی رو داره .........من قبلا گفته بودم با دید بلند مدت عالیه ....ولی خوب امروز خودم در حد -12-10 درصد سبدم خریدم ......

جم رو هم فروختم و پاکسان هامو گذاشتم سر جاش البته این تعویض دوروزه 7-8 درصدی برام بازدهی داشت (-:

دیگر خرید امروزم بانک پارسیان بود ........که بهترین بانکی رو من بانک پارسیان میدونم ..........اگه قرار به رشد بانکی ها باشه این سهم باید بیشتر از بقیه رشد کنه ........

ابسال - پکویر هم که صف خرید بودن .......

زین پس سودهایمان را تاپیکو میخریم .......تاپیکو سال دیگه همین موقع 600-700 رو رد کرده ........فقط پالایشکاه ستاره خلیج فارسش به اندازه ی قیمت سهم میارزه (-:

این جمله ی قرمز رو شاید در بورس به اندازه ی 10 نفر هم ندونن ........ولی من خوب میدونم که ستاره خلیج فارس چی هست و چند سال و چقدر هزینه کردن براش .....پس تاپیکو رو در سبد بلند مدت بالای 2 سال داشته باشید .......
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/21, 14:40.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20667

خوب میگن سهام دارویی داشته باشیم ......من دو سهم معرفی میکنم یکی دفرا (-: یکیشم فردا بعد از خرید انشالله (-: چون دوست ندارم در مثبت یا بالاتر بخرم .......

البته برج 2 ما سبحان و داسوه رو معرفی کردیم .......زمانی که کسی نمیدونست دارویی ها قراره رشد کنن ........
          ///

نظر

• sadeghmousavi
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 484

آقا میثم این "کاما" یه زمونی یکی دو نفر روش نظر میدادن حالا چراغ خاموش حرکت میکنه. چجوریه به نظرتون؟

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20667

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
              آقا میثم این "کاما" یه زمونی یکی دو نفر روش نظر میدادن حالا چراغ خاموش حرکت میکنه. چجوریه به نظرتون؟
              معدنی ها هنوز برای رشد زوده خریدشون ....نظری روی این گروه ندارم .........تا موقعش ..قبلا فاسمین رو گفتیم خوبه با دید 1 ساله ......

=========

اما قرار شد دو سهم هم از گروه دارو معرفی کنم ..دفرا رو که دیروز معرفی کردم .........دفارا هم که امروز در حد 10 درصد سبدم خریدم .........و کم کم اضافه میکنم ......فعلا خریدیم که در نره ....به موقعش اگه بشه و در همین قیمت ها بمونه>>> در حد پاکسان میخرمش (-: ولی خوب فعلا همین قدر ازش میگیم که فرصت خرید باشه ......
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/23, 16:20.
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

رفتیم سمت دارویی ها سرما خوردیم اساسی(-:
                یک بسته قرص اموکسی سیلین ( فارابی) + استامینوفن شد 3000 تومن ...
                برای درک موضوع :
                ============
                قیمت های فروش 3 ماه ی 91 :

1- میانگین قیمت فروش هر عدد کپسول : 533 ریال
                2- میانگین قیمت فروش هر عدد قرص :121تومن
                3- میانگین فروش هر شیشه سوسپانسیون: 1360 تومن
                ======
                قیمت های فروش 3 ماه اول 93 :
                1- میانگین فروش هر عدد کپسول :138 تومن !!
                2- میانگین فروش هر عدد قرص :118 تومن
                3- میانگین فروش هر شیشه سوسپانسیون:1339

======

طبق بررسی های بنده دوبل شدن قیمت یک محصول سود سهم رو سوبل کرد (-:
                حال تصورش رو کنید سوسپانسیون و قرص هم دوبل بشن ........که از 3 ماهه به بعد شرکت دوبل در نظر گرفته ...

نمیدونم چرا نمیبنده برا تعدیل (-: @@3

============================================

یک پست هم الان دیدم از سعید درخشانی در مورد ایران خودرو (-: جالب بود تحلیلگر تکنیکال رو اورده به بنیادی (-: تحلیل خودرو رو اینقدر راحت انجام داده ....که فک نمیکنم به این راحتی باشه تحلیلش ...

البته من خودرو رو هنوز بررسی نکردم و جمعه نظرمو میدم ......

سبد فعلی من 37 درصد دفارا + 33 درصد پتایر + 30 درصد تاپیکو ..................
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/29, 16:10.
                ///

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

سلام آقا میثم
                  دابور قرص هاشو با 30درصد تخفیف نسبت به پارسال میفروشه
                  قرص ابوربحان بخر بهتر از فارابیه:D

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    سلام آقا میثم
                    دابور قرص هاشو با 30درصد تخفیف نسبت به پارسال میفروشه
                    قرص ابوربحان بخر بهتر از فارابیه:D
                    در این صورت احتمالا بهبودی هم 30 درصد دیر تر میشه (-: هر چقدر بیشتر پول بدی همون قدر اش میخوری ...
                    ///

نظر

• اسماعیل
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 391

سلام بر جناب میثم بنده از قدیم تحلیلهای خوب شما را دنبال میکنم و واقعا سهم شناسیت عالیه فقط ببخشید عیب شما اینه که سهامداری نمیکنید یادم زمانیکه یاسا 400 بود چقدر تحلیل قشنگ کردی البته خودمم هم همین عیب را دارم خلاصه قبولت داریم دادش.ببخشید

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                        سلام بر جناب میثم بنده از قدیم تحلیلهای خوب شما را دنبال میکنم و واقعا سهم شناسیت عالیه فقط ببخشید عیب شما اینه که سهامداری نمیکنید یادم زمانیکه یاسا 400 بود چقدر تحلیل قشنگ کردی البته خودمم هم همین عیب را دارم خلاصه قبولت داریم دادش.ببخشید
                        دیگه به هر حال بین راه یه سهم هایی چشمون رو میگیره و به هوای اون از سهم خارج و وارد سهم جدید میشیم ...من نمیدونم چرا اینقدر زیاد سهم عوض میکنم (-: در همین تاپیک اگه بخونید اول پتایر خریدیم بعد پکویر بعد ابسال و بانک پارسیان وبعد شپاکسا و بعد دفارا و بعد هم تاپیکو و باز دوباره پتایر .......(-:در عرض 3 هفته من 30 درصد با همین تعویض ها کشیدم ........البته با پکویر و پاکسان هم اگه میموندم همین بازدهی رو میداد ....به هر حال ترک عادت موجب ......به هر حال با این تعویض ها اطلاعاتمون هم اپدیت میشه و به موقع میدونیم چی رو بخریم ............در کل من یک نوسان گیرم......ولی خوب بازم سعی میکنم سهم در پیت نخرم ......
                        ///

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          برای درک موضوع :
                          ============

======

======

حال تصورش رو کنید سوسپانسیون و قرص هم دوبل بشن ........که از 3 ماهه به بعد شرکت دوبل در نظر گرفته ...

یک پست هم الان دیدم از سعید درخشانی در مورد ایران خودرو (-: جالب بود تحلیلگر تکنیکال رو اورده به بنیادی (-: تحلیل خودرو رو اینقدر راحت انجام داده ....که فک نمیکنم به این راحتی باشه تحلیلش ...

میثم مگه پکویر و شپاکساها را رد کردی؟.... شپاکسا که به گزارش نرسیده سود خوبی داد.امیدوارم سود رو برده باشی و بیرون اومده باشی
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                            میثم مگه پکویر و شپاکساها را رد کردی؟.... شپاکسا که به گزارش نرسیده سود خوبی داد.امیدوارم سود رو برده باشی و بیرون اومده باشی
                            شپاکسا دوباره 67 درصد سبدم شده...... بگذریم .....چند تا سهم خوب معرفی کنیم :

شپاس هنوز در لیست خرید ما هست ولی زمان ورود مشخص نیست .....شپاس توانایی ساختن سود هزار تومنی رو داره اگه با تمام ظرفیتش تولید کنه ......

سیلام دیشب بررسی میکردم سهم خوبیه .........(-: با صبر میشه سود خوبی ازش گرفت.......

شبندر قبلا گفتم هدف سهم 2000 تومنه ........و تا نزنه ول کن نیست .....البته میتونی ماهی 15 درصد بازدهی بده ...و رشد منظقی و ارومی داشته باشه.....
                            شرانل پشت سر شبندر میتونه حرکت کنه (-:

لاستیکیها که خیلی صحبت کردیم در این تاپیک ازشون منتظر تعدیل پاسا و پکویر و پکرمان و پتایر هستیم (-:
                            پاسا تازه یه حقوقی اومده بالای 1 درصد در پکویر اعتضاد همجنان خریداره و حمایت میکنه .......

شاید تعدیل پاسا حرکت بهتری به گروه بده .......پتایر پیش بینی من اینه که میان مدت 700 رو رد کنه و بره سمت 900........

دفارا سر حرفم هستم ....هدف اول 2000 و بعدش 2500 میتونه باشه .......

تاپیکو هم که عشق جدید منه ......ولی باید سنگین و صبور وارد شد .......تاپیکو از نظر من مفت ترین سهم بازاره ....... تاپیکو خیلی دوست دارم تک سهمش بشم .....

===============

در مورد خودرو دو دلم ............روی کاغذ میتونه سود خوبی بسازه اگه ظرفیت تولیدش دوبل بشه .......نمیدونم خودرو بخریم یا نه ....سودی که فک نکنم در مجمع امسال تقسیم بشه .....ولی سال بعد شاید خوب عمل کنه....
                            خودرو پتانسیل داره ...........ولی کی ازاد بشه همت اقایون رو میطلبه ........

میترسم نخریم و حرکتی مثل شبندر داشته باشه(-:

============

موفق و پر سود باشید
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/03, 13:13.
                            ///

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

شپاکسا دوباره 67 درصد سبدم شده...... بگذریم .....چند تا سهم خوب معرفی کنیم :

شپاس هنوز در لیست خرید ما هست ولی زمان ورود مشخص نیست .....شپاس توانایی ساختن سود هزار تومنی رو داره اگه با تمام ظرفیتش تولید کنه ......

سیلام دیشب بررسی میکردم سهم خوبیه .........(-: با صبر میشه سود خوبی ازش گرفت.......

شبندر قبلا گفتم هدف سهم 2000 تومنه ........و تا نزنه ول کن نیست .....البته میتونی ماهی 15 درصد بازدهی بده ...و رشد منظقی و ارومی داشته باشه.....
                              شرانل پشت سر شبندر میتونه حرکت کنه (-:

لاستیکیها که خیلی صحبت کردیم در این تاپیک ازشون منتظر تعدیل پاسا و پکویر و پکرمان و پتایر هستیم (-:
                              پاسا تازه یه حقوقی اومده بالای 1 درصد در پکویر اعتضاد همجنان خریداره و حمایت میکنه .......

شاید تعدیل پاسا حرکت بهتری به گروه بده .......پتایر پیش بینی من اینه که میان مدت 700 رو رد کنه و بره سمت 900........

دفارا سر حرفم هستم ....هدف اول 2000 و بعدش 2500 میتونه باشه .......

تاپیکو هم که عشق جدید منه ......ولی باید سنگین و صبور وارد شد .......تاپیکو از نظر من مفت ترین سهم بازاره ....... تاپیکو خیلی دوست دارم تک سهمش بشم .....

===============

در مورد خودرو دو دلم ............روی کاغذ میتونه سود خوبی بسازه اگه ظرفیت تولیدش دوبل بشه .......نمیدونم خودرو بخریم یا نه ....سودی که فک نکنم در مجمع امسال تقسیم بشه .....ولی سال بعد شاید خوب عمل کنه....
                              خودرو پتانسیل داره ...........ولی کی ازاد بشه همت اقایون رو میطلبه ........

میترسم نخریم و حرکتی مثل شبندر داشته باشه(-:

============

موفق و پر سود باشید
                              درود برشما
                              يادتون هست ان روزهايي که شبندر 115الي 120تومان بود شبندر را چطور تحليل مي کرديد.الان همون شبندر زيانده شده 1400تومان تازه تحليلگران بزرگ امدند رو سهم شبندر.
                              لطفا يک نگاهي به صورتهاي مالي ايران خودرو-پارس خودرو-خاور-سايپا بنداز-بدک نيست.2.5برابر قبل دارند محصول را ميفروشند.
                              تا کنون غير از استاد درخشاني -استاد اعرابي و استاد نادرعلي هم به گروه خودرو علاقه مند شده اند.و پر بازده ترين گروه را براي يکي دو سال اينده را گروه خودرويي مي دونند.
                              گويا خودرو و سايپا دنبال افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هم هستند و فروش زير مجموعه و معامله بلوکي هم دارند (خودرو-خاور)
                              به اعتقاد من اگر تحريمها حذف شود.هدف خودرو-سايپا -خپارس-خاور حداقل 800تومان خواهد شد.
                              موفق باشيد./

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

برای درک موضوع :
                                ============

======

======

لطفا غير از ايران خودرو يک نگاهي هم به خپارس بنداز ببين با فروش 2.5برابري محصول چه حکايتي پيدا ميکنه خپارس.ال نود 15ميليوني را داره 35ميليون ميفروشه يا مگان35ميليوني را بالاي 80ميليون تومان.
                                تاثير کاهش دلار را هم داشته باش.الان دارند با ارز اتاق مبادلات يعني دلار 2500توماني جنس وارد مي کنند.تو گزارش 3ماهه خپارس و خاور کاملا مشهود هست.
                                توليد ايران خودرو توليد استارت خورده است خصوصا تو پژو 206
                                يک اماري هم تو تالار بورس گذاشتند از خپارس من تعجب کردم اگر راست باشه خپارس تو 6ماهه دوم ميترکونه.
                                موفق باشيد.
                                راستي من هنوز هدف شبندر را ابتدا 2000تومان و در صورت لغو تحريمها 4000تومان مي بينم.
                                شبندر بخاطر توان صادراتي خودش ارزشمندتر از گروه خودش هست شبندر قادر خواهد بود در صورت لغو تحريمها 10ميليارد دلار صادرات کنه همون چيزي که در مورد شبندر 114توماني مي گفتيم.

نظر

در حال کار...
                                X