حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    درود،
    برای شکار دنبال کدامیک از پترو/پالایشیها هستی؟
    هر کدام که افت بیشتری کرد .....
    پالایشگاهی
    شپاس رو خیلی دوست دارم سهم خیلی قوی ایه.....هر چی بیاد پایین تر جذاب تر میشه ...

شرانل هم تعدیل مثبت خوبی باید بده در اینده .... فعلا این دو جذاب ترن برام از بقیه از گروه پالایشگاهی ....

=========

از گروه پتروشمی کرمانشا شپدیس خراسان و زاگرس .......شمواد محدوده 300 بدک نیستو حتی شکربن ....

شپدیس هم زیر 1600 اگه بیاد بدمون نمیاد ....../.:biggrinsmiley.:/ نیومد خراسان و کرمانشاه رو در خدمت هستیم ......سهم خوب زیاده ......بستگی به قیمت ها داره ....

ولی چیزی که مشخصه الان اینا همه خریدینی هستن ..حالا اگه چند تا منفی دیگه بخورن خریدینی تر میشن ....البته اگه منفی بخورن......چون از یه قیمت هایی دیگه فک نکنم فروشنده براشون باشه ......

فعلا فقط همین دو گروه رو زیر نظر داریم و اگه خریدی هم باشه پله ای ..باز هم میگم 20 درصد نقد رو داشته باشید حداقل تا یک ماه اینده .......البته اگه جنگ بشه در سوریه( حتی با احتمال 1 درصد) اون موقع همین شرکت ها رو دوباره باید بررسی کرد .....چون ممکنه در صادرات این شرکت ها تاثیر گذار باشه ...ولی باید با توجه به شرایط روز تصمیم گرفت .....فعلا که خبری از جنگ نیست .ولی با احتمال 1 درصد هم به نظرم باید 20 درصد نقد رو بود .....گزارش های 6 ماهه هم زودتر از 1 ماه دیگه نمیان ....
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/06, 13:38.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

اوه اوه .یه روز هم ما تو بازاریم این وضع بازاره .......

چند روز پیش رفته بودم شرکت اتیه دماوند به امور سهامش گفتم تا 550 میاد پایین میگفت 700 میارزه ....میگفتم مهم نیست چند میارزه ....مهم اینه که تا 550 میاد پایین (-: الان که این بازارو میبینم فک کنم 20-30 تومن دیگه هم بیاد پایین ..........
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

شپاکسا میاد در لیست خرید ما ..........البته فعلا که صف فروشه ......ما هم که فعلا جرات نداریم دست به صف بزنیم ...یکی حجمشو برداره تا ما فردا پایین تر بخریم (-:
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20667

من امروز مواظب پاکسانم .......فعلا دارن با صف بازی میکنن ......ولی ممکنه صفش جمع بشه ......

ببینیم میتونیم تو کف کف شکارش کنیم امروز یا روزهای اینده...

بعدش نوبت شرانله .......
          ///

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            من امروز مواظب پاکسانم .......فعلا دارن با صف بازی میکنن ......ولی ممکنه صفش جمع بشه ......

ببینیم میتونیم تو کف کف شکارش کنیم امروز یا روزهای اینده...

بعدش نوبت شرانله .......
            سیگنال که داد ما هم خبر کن
            راستی تعدیل ای پی اس پکویر از کدام محل و کی خواهد بود؟ حدودا حدس میزنی چقدر باشه؟
            ممنون
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20667

سیگنال که داد ما هم خبر کن
              راستی تعدیل ای پی اس پکویر از کدام محل و کی خواهد بود؟ حدودا حدس میزنی چقدر باشه؟
              ممنون
              من روی سود 400 تومنیش حساب باز کردم ...کی دیگه معلوم نیست مرحله به مرحله .... 9 ماه به نظرم باید 240 به بالا پوشش بده ......

سیگنال وقتی میده که شبندر صفش جمع بشه ...البته ممکنه یکی صف شپاکسا رو بزنه و دیگه فروشنده ای نباشه..اگه در رفت هم سهم خوب زیاده .....(-: شبندر همچنان لیدر بازاره ......و اگه برگرده بازار رو هم بر میگردونه ........

امروز اگه حجم کوفتی شبندر رو بردارن و فردا شبندرو جم کنن>> ........فردا فرصت خریده البته به شرطی جنگی دیگه رخ نده وگرنه اوضاع فعلا همینه .........

به نظرم امروز به اندازه حجم شبندرو بر میدارن ........
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/07, 08:44.
              ///

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

من روی سود 400 تومنیش حساب باز کردم ...کی دیگه معلوم نیست مرحله به مرحله .... 9 ماه به نظرم باید 240 به بالا پوشش بده ......

سیگنال وقتی میده که شبندر صفش جمع بشه ...البته ممکنه یکی صف شپاکسا رو بزنه و دیگه فروشنده ای نباشه..اگه در رفت هم سهم خوب زیاده .....(-: شبندر همچنان لیدر بازاره ......و اگه برگرده بازار رو هم بر میگردونه ........

امروز اگه حجم کوفتی شبندر رو بردارن و فردا شبندرو جم کنن>> ........فردا فرصت خریده البته به شرطی جنگی دیگه رخ نده وگرنه اوضاع فعلا همینه .........

به نظرم امروز به اندازه حجم شبندرو بر میدارن ........
                با احتساب جنگ احتمالی در این هفته، فکر نکنم بازار دست کم تا آخر هفته هیجانش رفع بشه

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

سیمان غرب رو خوب جمع میکنند

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    سیمان غرب رو خوب جمع میکنند
                    دوست من،
                    با این وضعیت پیش آمده، فعلا اعتبار و اعتمادی به این جمع کردن ها، رها کردن ها ، و صف های خرید و فروش نیست
                    موفق و پر سود باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20667

به نظر میاد شرانل و شپاس دارن در میرن (-: ولی همچنان خریدار نیستم .... البته به نظر اخرای افتشون هم هست ......

شاوان ببینیم چند باز میشه زیر 1350 خریدارم (-: البته بازی گرای خوبی داشته قبلا این سهم .....برای نوسان شاید جواب بده
                      ///

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

دوست من،
                        با این وضعیت پیش آمده، فعلا اعتبار و اعتمادی به این جمع کردن ها، رها کردن ها ، و صف های خرید و فروش نیست
                        موفق و پر سود باشید
                        بله حق با شماست
                        بنده هم خریدار نیستم
                        محض اطلاع بود

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

شاوان به نظرم داره بالا باز میشه ......به نسبت بقیه سهام (-: میزاریم رقابت کنن در خرید ناز شست خودشون (-:

البته گفتم بازی گرای خوبی داشته قبلا این سهم .....
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

یه چند تایی شپاکسا خریدم ..دستم رو خرید نمیره ......(-: البته فردا پایین تر میشه خرید ......چه کاریه .....

لذتی که در خرید از صف فروش هست در فروش به صف خرید نیست(-:

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/07, 11:09.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

در مورد شاوان ذکر یه سری نکات مهمه :

شاوان اگه تا گزارش 6 ماهه 106 تومن سود بسازه :

تازه به سود قابل تخصیص 20 تومنی میرسه .

اگه در 6 ماه دوم هم 120 تومن بسازه :

تازه به سود قابل تخصیص 140 تومنی میرسه

اگه 125 تومن ذخیرش ازاد بشه

265 تومن سود قابل تخصیص داره .

==============

در ضمن این 125 تومن فقط برای امساله و سال بعد تکرار شدنی نیست مگه اینکه دلار مرجع باز جهشی بزنه که بعیده .....

==============

پس این 125 تومن رو به سود سال بعد اضاف نکنید جون اگر هم ازاد بشه فقط همین یه باره ...

در ضمن شرکت برای طرح های توسعه خودش به پالایش و پخش بدهکاره که قطعا بعد از زاه اندازی طرح توسعه پالایش و پخش ازش میگیره و اثراتش رو در حساب ها خواهیم دید .....پس لطفا این قدر تارگت های عجیب غریب ندید (-:

======

البته من گفتم ممکنه با قدرت پول بالا بره ......ولی یک سهم همیشه به ارزش ذاتیش نزدیک میشه ......هدف 2000 که برای شبندر بود برای شاوان هم میتونه باشه.......ولی خوب در این بازار در کوتاه مدت یه کمی بعیده.......
                              ///

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در مورد شاوان ذکر یه سری نکات مهمه :

شاوان اگه تا گزارش 6 ماهه 106 تومن سود بسازه :

تازه به سود قابل تخصیص 20 تومنی میرسه .

اگه در 6 ماه دوم هم 120 تومن بسازه :

تازه به سود قابل تخصیص 140 تومنی میرسه

اگه 125 تومن ذخیرش ازاد بشه

265 تومن سود قابل تخصیص داره .

==============

در ضمن این 125 تومن فقط برای امساله و سال بعد تکرار شدنی نیست مگه اینکه دلار مرجع باز جهشی بزنه که بعیده .....

==============

پس این 125 تومن رو به سود سال بعد اضاف نکنید جون اگر هم ازاد بشه فقط همین یه باره ...

در ضمن شرکت برای طرح های توسعه خودش به پالایش و پخش بدهکاره که قطعا بعد از زاه اندازی طرح توسعه پالایش و پخش ازش میگیره و اثراتش رو در حساب ها خواهیم دید .....پس لطفا این قدر تارگت های عجیب غریب ندید (-:

======

البته من گفتم ممکنه با قدرت پول بالا بره ......ولی یک سهم همیشه به ارزش ذاتیش نزدیک میشه ......هدف 2000 که برای شبندر بود برای شاوان هم میتونه باشه.......ولی خوب در این بازار در کوتاه مدت یه کمی بعیده.......
                                ميثم نميدونم دليل دشمنيت با لاوان چيه؟!
                                1.اولا" بندر هم تا پارسال سودي قابل تخصيص نداشت پس اين رو پيراهن عثمان نکن
                                2.آيا ميدوني ظرفيت توليد بنزين ايزومريت و سوخت چقدره؟!
                                بنزين ايزومريت 421000 متر مکعب و سوخت جت 210000 متر مکعب
                                آيا با اين توليد حساب کردي چند سود خواهد ساخت
                                در صورتي که براي امسال نصف اين ظرفيت رو در صورتهاي مالي گذاشته
                                3.ميگي شرکت وام گرفته،اين وام 1681377 م.ر با باز پرداخت 30 ماهه مي باشد که اصلا" تاثيري نداره
                                4.چرا نميگي 110 تومان ارزش افزوده با ازاي هر سهم داره؟؟
                                حالا شما باور ميکني بکن نخواهي نکن،خودت هم میدونی بازار عادی بود بالای 2000 باز میشد
                                ازت انتظار نداشتم،تا دیروز این تاپیک رو هر روز میخوندم ولی دیگه ...

نظر

در حال کار...
                                X