حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rezasatari
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 624

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    اگر وضعیت همین شکل بخواد ادامه پیدا کنه بدون درگیری ومحاصره باشه .... قیمت طلا تا ۳-۴ماه اینده میره به سمت گرمی ۳۰ میلیون ودلار هم میره بالای ۲۰۰.... البته این شرایط در نهایت موقتی هست و کشش ادامه دار بودنش خارج از توان جامعه هست... و درنهایت ساختار اقتصادی فرو میپاشه
    سلام اقا محسن تو بورس اتی کالا قیمت طلا رو 31 تومن حدودا خرید میکنن ایا پس حتما یه خبرایی هستش که تقاضای ایجوری داره طلای خام

ضمنا شما تو گواهی سپرده اتی تا حالا کار کردین کار تو اون بازار سختتر از بورس خودمونه ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنمایی بفرمایید

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11783

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post

سلام اقا محسن تو بورس اتی کالا قیمت طلا رو 31 تومن حدودا خرید میکنن ایا پس حتما یه خبرایی هستش که تقاضای ایجوری داره طلای خام

ضمنا شما تو گواهی سپرده اتی تا حالا کار کردین کار تو اون بازار سختتر از بورس خودمونه ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنمایی بفرمایید
      درود قرارداد سپرده آتی مثل خریذ اقساطی کالا در شرایط فعلی هست خیلی اهمیتی نداره... همیشه یک بهره ثابت ماهانه داخلش هست که متناسب با شرایط تورمی جامعه هست

نظر

• reza@bourse2024
        عضو عادی
        • May 2024
        • 208

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post

سلام میم خان من خودم زامیادی بودم و بازنشست شدم زامیاد واقعا شرکت عالی تو محصولات و سود سازی هستش اما حیف زیر مجموعه سایپا و مدیران حرومزاده و حرامخور اوناس یه بار مرتضوی نامی چند سال پیش تلاش کرد از زیر یوغ اینا بیاد بیرون حتی سربرگ کاغذهای شرکت رو کردن گروه خودروسازی زامیاد تقریبا کار تموم شده بود اما اخرین لحظات اسفند ماه مرتضوی رو لنگاشو دادن هوا این مافیای بی چدر و مادر سایپا الان هم مدیران نالایقش کهموقع بازنشستگیشون میشه میفرسته اونجا و کل سنوات بازنشستگیشون رو که بالای 7 میلیارد تومن میشه رو میچپونه تو صورتهای مالی شرکت خلاصه زامیاد گاو شیرده کل گروه سایپا شده
        مگر چقدر حقوق میگیرن که پاداش سنوات بازنشستگی شون 7 میلیارد تومن میشه!!😲

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11783

ترامپ درباره ایران:

🔹تا هر زمانی که بخواهم با ایرانی‌ها مذاکره خواهم کرد.
          🔹اگر نتوانیم با آن‌ها به توافق برسیم، وارد مرحله دوم خواهیم شد.
          🔹مرحله دوم برای آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.
          🔹من به دنبال آن نیستم.

نظر

• rezasatari
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 624

[QUOTE=reza@bourse2024;n1752218]

مگر چقدر حقوق میگیرن که پاداش سنوات بازنشستگی شون 7 میلیارد تومن میشه!!😲

یه مدیر الان ماهانه 250 تا 300 و حق سنوات هم دو ماهه حساب میکنن من شنیدم نورچشمی ها تا 100 روز این رقم ها تو خودرو سازها پول خورد حساب میشه

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 21352

🔹از ترامپ پرسیده شد آیا برنامه زمانی برای ایران وجود دارد: در ماه آینده، آنها باید خیلی سریع توافق کنند

سه هفته دیگه وقت کشی
              ///

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11783

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                🔹از ترامپ پرسیده شد آیا برنامه زمانی برای ایران وجود دارد: در ماه آینده، آنها باید خیلی سریع توافق کنند

سه هفته دیگه وقت کشی
                تکلیف به شب عید سپرده شد.....

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11783

ترامپ خطاب به ایران:

اگر توافق نکنید به شما شوک وارد خواهیم کرد، دردناک و فاجعه بار

نظر

• ali141
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 226

طلا 4900 شد قضیه چیه 4200میرسه؟

نظر

در حال کار...
                    X