فرصت ۴۸ساعته ترامپ به ایران برای بازگشایی تنگه هرمز....
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
اگه منظورتون از ایران دولت ایرانه که اونم توهمه ولی صددرصد بازنده این شرایط ملت ایرانهدر اصل توسط Bidvaz پست شده است View Postعرض ادب
واقعیت با آنچه ما دوست داریم اتفاق بیفتد متفاوت است
ایران از روند کنونی جنگ ناراضی نیست واقعا موقعیت جغرافیایی ایران بخصوص تنگه هرمز که خداوند در اختیار ایران قرار داده است برتر از هر سلاح نظامی است
این جنگ در هیچ فرضی امکان طولانی شدن ندارد و هر روز طولانی شدن صد در صد به نفع ایران است
ساختار حکومت ایران با ترور مقامات آسیب میبیند اما متلاشی نمیشود
کشورهای وارد کننده نفت و کشورهای صادرکننده کننده نفت خلیج فارس و کلا اقتصاد دنیا هیچکدام تحمل بسته بودن تنگه هرمز را ندارند
امکان باز کردن تنگه هرمز از طریق نظامی با توجه به شرایط فعلی دنیا و بلوک بندی آن وجود ندارد
وارد شدن کشورهای عربی به جنگ تاثیر چندانی به ضرر ایران دارد نظر تحلیلگران نظامی را مطالعه کنید
از اظهارات مقامات ارشد آمریکایی میشه فهمید بعضی مسایل را قبلاً پیش بینی نکرده اند و در تنگنا هستند
و...
در کل نفع این جنگ در پایان بیشتر از ضرر آن برای ایران در شرایط فعلی است
👏 3نظر
-
نمیدونم دوستان چرا گارد میگیرند فوری
بعد ادعای گفتمان داریم !
جالب از هر دو طرف فحش می خورم
من نظرم واقع بینانه گفتم
تا امروز در میدان جنگ متغیر ها به نفع ایران هست
ممکنه فردا تغییر کنه
از توییت های ترامپ هم میشه فهید ،...سخت نیست یکم تعقل کنید
در مورد بورس ،،،چه رژیم عوض بشه چه عوض نشه ریسک جنگ کلا برداشته خواهد شد برا مدت طولانی و روزهای خوب بازار سرمایه خواهد بود ببینید کی،گفتم
فعلا از خواهیم دید چه خواهد شد ترامپ رسیدیم تنگه رو باز کن
👍 6😂 1👎 1نظر
-
چی داری میگی برای خودت ؟به نفع ایران یا ج.ا؟در اصل توسط hasan666 پست شده است View Postنمیدونم دوستان چرا گارد میگیرند فوری
بعد ادعای گفتمان داریم !
جالب از هر دو طرف فحش می خورم
من نظرم واقع بینانه گفتم
تا امروز در میدان جنگ متغیر ها به نفع ایران هست
ممکنه فردا تغییر کنه
از توییت های ترامپ هم میشه فهید ،...سخت نیست یکم تعقل کنید
در مورد بورس ،،،چه رژیم عوض بشه چه عوض نشه ریسک جنگ کلا برداشته خواهد شد برا مدت طولانی و روزهای خوب بازار سرمایه خواهد بود ببینید کی،گفتم
فعلا از خواهیم دید چه خواهد شد ترامپ رسیدیم تنگه رو باز کن
معلومه هیچی نمیدونی
بنده خدا جنگ اگر به فرض ماندن یحیی سنوار های داخلی باشه دیگه کلا بورس را باید فراموش کنیم
چون همه منطقه با ج.ا قطع رابطه میکنن و فقط میماند طالبان و چین خونخوار و نفت خوار !!!
👍 10👎 2نظر
-
🔵 ترامپ: با حمله به نیروگاهها، ایران به کلی نابود میشود
🔹️ترامپ به کانال ۱۳ اسرائیل گفت: ایران به طور کامل نابود خواهد شد و این یک موفقیت چشمگیر خواهد بود.
هفته چهارم جنگ به نظر اتفاقات عجیب وغریب و دراماتیک در پیش داره!... زیرساخت های غیرنظامی یعنی فاجعه اقتصادی و.... برای این کشوررر
🙏 1😂 1نظر
-
همسایگان ما ک مثلا ب ظاهر عربستان یا کویت یا امارات چیکار کردن برای ما یا چ دستاوردی برای ما داشتن واقعادر اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
چی داری میگی برای خودت ؟به نفع ایران یا ج.ا؟
معلومه هیچی نمیدونی
بنده خدا جنگ اگر به فرض ماندن یحیی سنوار های داخلی باشه دیگه کلا بورس را باید فراموش کنیم
چون همه منطقه با ج.ا قطع رابطه میکنن و فقط میماند طالبان و چین خونخوار و نفت خوار !!!
حالا هم نبودنشون و قطع ارتباطشون اصلا مهم نیست
موقعی ک فرضا چین نفت ایران رو نخرید یا دشمن ما شد اون موقع باید نگران شد
واگرنه این کشورهای خلیج فارش مخصولا عربستان و کویت همیشه دشمن ایران بودن و فقط ظاهر سازی میکردن
👎 4👍 2نظر
-
-
🔴تلاشها برای ایجاد توافق بین ترامپ و ایران قبل از انقضای مهلت ۴۸ ساعته
🔹مقامات ارشد اسرائیلی میگویند که در پشت صحنه، یک حرکت بینالمللی گسترده توسط قطر، ترکیه و مصر در حال انجام است تا سعی کنند بین دونالد ترامپ و ایرانیان توافقی ایجاد کنند.
🔹ترامپ میترسد که جنگ با تسلیم شدن او در تنگه هرمز توسط ایران به پایان برسد و روایت متفاوتی را میخواهد که در آن او ایران را تسلیم کند.
🔹اسرائیل چارهای جز همراهی با ترامپ ندارد.
🙏 1نظر
-
عراقچی:
🔹تنگه هرمز بسته نشده است. توقف کشتیها بهخاطر ترس شرکتهای بیمه از «جنگ انتخابی» است که شما آغاز کردهاید، نه ایران.
🔹هیچ شرکت بیمه و هیچ ایرانی با تهدیدهای بیشتر متقاعد نخواهد شد. به جای تهدید، احترام بگذارید.
🔹 آزادی ناوبری بدون آزادی تجارت امکانپذیر نیست. هر دو را رعایت کنید یا انتظار هیچکدام را نداشته باشید.
نظر
-
تتر ۱۶۱ رو رد کرد..
اگه تاسیسات برق رو بزنن...خیلی بد میشه ...
و تتر هم احتمالا ۱۸۰ رو رد کنه///
👏 1نظر
-
تهش چی میشه میثم به نظرت .. دیگه داریم به ۱ماه میرسیم... گیریم برق را زد ایرانم میزنه و باز قیمت دلار بالامیره ونفت هم البته احتمالا بره سمت اعداد تاریخی وبتونه تا حدی شرایط جنگی را کاور کنه... بعدش چی !.... به نظر بعد از تاثیرات عمیق تنگه هرمز بر مبادلات جهانی جنگ فاز فرسایشی گرفته کلااااا وچشم انداز پایان مشخصی هم نداره
🙏 1👍 1نظر

نظر