حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamipia
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 26

ادعای خبرنگار آکسیوس :
    یک مقام اسرائیلی به من گفت که کشورهای میانجی در تلاش برای برگزاری جلسه‌ای در اسلام‌آباد هستند — با حضور قالیباف و دیگر مقامات نماینده تهران، و ویتکوف، کوشنر و احتمالاً معاون رئیس‌جمهور ونس نماینده ایالات متحده - احتمالاً اواخر این هفته

نظر

• شاهان
      ستاره دار (1)
      • Aug 2022
      • 2016

اینترنشنال هم تایید کرده ک صحبت ها با قالیباف هست
      احتمالا بین چند گزینه ای ک در جنگ اعلام کرده بودن این بوده

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3652

بعضیا اینجار از آکسیوس خبر میذارن
        اینترنت شون چطور وصله؟

نظر

• hamipia
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 26

خلاصه اخبار جدید اینه قالیباف دیروز مستقیم تماس گرفته وخواستار مذاکره شده چند تا کشور هم واسطه شدند ترامپ هم 15 تا شرط تعیین کرده قالیباف چند تا شرط رو پذیرفته قراره سر باقی شروط مذاکره کنند

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 12925

آکسیوس به نقل از یک مقام اسرائیلی: ما از ارتباطات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن اطلاع داشتیم، اما از اظهارات ترامپ و اقدام سریع او شگفت‌زده شدیم

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 12925

♦️خبرنگار: اگر این گفتگوها خوب پیش برود و به توافق آتش‌بس با ایران برسید، آیا معتقدید اسرائیل به آن توافق پایبند خواهد بود؟

🔸ترامپ: فکر می‌کنم اسرائیل از آنچه ما به دست آورده‌ایم بسیار خوشحال خواهد شد. فکر می‌کنم آن‌ها بسیار خوشحال خواهند شد.

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 12925

🔴ترامپ:نکات زیادی برای توافق با ایران وجود دارد که باید در نظر گرفته شود و تاکنون ۱۵ نکته را بررسی کرده‌ایم، ما باید روی ۱۵ نکته با ایران توافق کنیم که مهمترین آنها این است که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند

نظر

• hasan666
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1134

قالیباف توییت زد
                  سخنگوی وزارت خارجه هم تکذیب کرد..البته گفت پیام هایی از طریق واسطه ها رد و بدل شده!

ترامپ: من آیت اله رو به رسمیت نمی شناسم

۵ دقیقه بعد ...ترامپ: من و ایت اله بصورت مشترک کنترل تنگه هرمز را بدست می گیریم

همه چیز سر تنگه هست فعلا تا فشار رو از نفت و بحران انرژی بردارند ...هر تهدیدی هم میشه بخاطر باز کردن تنگه هرمز هست
                  این تاخیر عملیات زیر ساخت هم احتمالا فشار کشورهای عربی به ترامپ بوده
                  نفت از ۱۱۴ تا ۹۷ ریخت

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 12925

یک مقام ارشد ایرانی به رویترز:

🔹واشنگتن درخواست کرده است تا روز شنبه با رئیس مجلس ایران دیدار کند و تهران هنوز پاسخی نداده است.
                    🔹 شورای عالی امنیت ملی هنوز موضوع درخواست واشنگتن برای برگزاری جلسه با رئیس مجلس را بررسی نکرده است

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 12925

🔹 رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا ایران با غنی‌سازی صفر موافقت کرده است گفت: بله، آنها موافقت کرده‌اند.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 21729

ترامپم احتمالا یک هفته ای میخواد زمان بخره...تا برنامه بعدیش
                        ///

نظر

• hasan666
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1134

دوستان ببینید ترامپ اینبار هم بنظرم دروغ گفته
                          و میتونه عملیات فریب باشه
                          چیزی که با دوتا مذاکره بدست نیاورده و الان ۲۵ روزه داره میزنه ...بیاد تو مذاکره بدست بیاره؟؟
                          نظر شخصی من اینه ...اینا دنبال خروج از جنگ هستند بخصوص آمریکا...و میدونید که در اخر جنگ چیزی باید برای بولد کردن و اعلام پیروزی یه چیزی بدست بیاره

از نظر من زدن تاسیسات هم منتفیه ...چون بشدت جواب میدن و جنگ برای جمهوری اسلامی جنگ موجودیته!

جالبه ۵ روز مهلت داده...که مصادف هست با بسته شدن بازارهاست!
                          ترامپ دنبال طرح خروج از جنگ و بدست آوردن یک چیزی هست ...اون یک چیز هم هر سناریویی میتونه باشه مثل دزدیدن اورانیوم...عملیات هلی بورن تو جنوب و هر چیزی دیگری که بی اطلاع هستیم

امریکایی ها بشدت نسبت به تلفات حساس هستند و بعید هست بخوان هلی بورن کنن که خیلی سخته و شدت تلفات بالا میره ولی باز احتمالش هست
                          احتمال هر سناریویی هست و کسی نمیدونه
                          کشورهای دیگه هم دنبال طرح خروج از جنگ هستند

اگر امریکا روز اول جنگ خروج می کرد ...می گفت رهبر رو از میان برداشتم و اعلام پیروزی می کرد
                          الان ۲۵ روزه داره میزنه و باید به دنیا و متحدان و کشورش یه چیزی بدست بیاره و بفروشه ...اون چیه خدا می داند

اما چیزی که قطعی است بنظرم مذاکرات دروغ شاخدار ترامپ هست

بعد بسته شدن بازارها و مهلت ۵ روزه ...باید منتظر عملیات باشیم!

نظر

• ali141
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 400

حالا نیروگاه ها رو نزده ناراحتید حالا شاید بدون اطلاع زد دست قمارباز رو نمیشه خوند

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1949

نه...نخست وزیرانگلیس از مذاکرات اطلاع داشته...پس ترامپ دروغ نگفته...
                              اصفهان.من جنوب شهر زندگی میکنم...مادرم شمال شهر....الان خونه مادرم هستم ...جوری دارن از خود صبح تا همین الان اطراف مارومیزنن که سابقه نداشته...از صبح تاهمین الان...تقریبا هریکساعت!!!!....به نظرتون این جنگ داره تموم میشه؟؟؟؟....امروز به نظرمن...شدیدترین موجهای حمله ای بوده به اصفهان....امروز گاهی صدای رعدوبرق هم میومد...به بچه هامیگیم صدای رعد وبرقه...قیافه شون البته نمیخوره باور کرده باشن...ماهم پی جست نیستیم.....شیشه های همسایه ها..یک در میان شکسته توی کوچه...ولی هنوز شیشه های مانشکسته....اگه امشب زنده بمونم...فردا میرم شمال.....اگه اونجاهم نیان دنبالم...

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1913

نمیدونم چرا اینا هی میزنم میزنم میگن
                                خیلی ساده میگم
                                خب بزن مگه مال پدر ترامپه ناراحت شه فردا میاد پولشو از عرب میگیره درستش میکنه ماهم که هیچی اهمیتی نداریم براش که نخواد بزنه ....فقط و فقط به خاطر خواهش نمنای عرباس نمیزنه
                                اسی هم که فکرشو کرده شروع کرده جنگو و هزینه شو قبول کرده حتی چند روز قبل ذخایر شهران و... رو زد و خود ترامپ مانع شد و ادامه نداد
                                چرا یه عده جو گیر شدن ؟؟!!!

نظر

در حال کار...
                                X