نماد میشه بخری انگار
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
یه مقداری شلرد گیرم اومد...دتوزیع هم ک رفته کنفرانس...
۴ صبح بیدار شدم رفتم باغو سم زدم..
برم بخوابم...روز خوش
خبری از سود نیست امروز
///
👏 3نظر
-
رکورد های جدید بازار سرمایه زده شد ...بیش از 50 همت تقاضا در پیش گشایش
بیش از 800 نماد صف خرید
دیگه وقتشه دامنه نوسان بره بالای 5
الانم حواستون باشه هر سهمی پاچه نکنن....الان سهم گیرت بیاد بگی خدا رو شکر....فردا تو صف فروشش پرپر بزنی
سهم خوب هم دیگه فعلا گیر نمیاد
لذت ببرید از بازار فعلا
👍 4👏 3نظر
-
قطعی سیستم در 4 بانک کشور
صبح امروز خدمات 4 بانک کشور به دلیل اختلال در شرکت ملی انفورماتیک دچار مشکل شده و تلاش برای جایکزینی سامانه پشتیبان ادامه دارد.کد خبر : ۱۴۵۰۳۱ شنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۲:۴۹ ۱۴۴۱۲ بازدید

از صبح امروز شنبه ۲۳ خردادماه، خدمات الکترونیکی برخی بانکهای کشور از جمله بانکهای ملی، تجارت، صادرات و توسعه صادرات با اختلال مواجه شده است.
پیگیری ها نشان داد، از حدود ساعت ۴ بامداد، بخشی از خدمات زیرساختی مرتبط با شرکت ملی انفورماتیک دچار اختلال شده که بر ارائه خدمات الکترونیکی چند بانک تأثیر گذاشته است.
بنابر گزارشات میدانی، این اختلال در بخشهای مختلفی از جمله موبایلبانک، اینترنتبانک، خودپردازها، پایانههای فروش (کارتخوان) و برخی خدمات کارتی مشاهده شده است.
در همین حال، برخی منابع از احتمال وقوع حمله سایبری خبر دادهاند، اما تاکنون هیچ مقام رسمی این موضوع را تأیید یا رد نکرده و اطلاعات کافی برای اظهار نظر قطعی در این زمینه وجود ندارد.
تلاش بانکها برای فعالسازی سامانههای پشتیبان ادامه دارد.
👏 2نظر
-
👈اغتشاش و شعار عجیب تندروها
🔴مرگ بر عراقچی بی شرف نفوذی
🔴مرگ بر قالیباف سازشگر
پفیوزا مریضن یا نونشون توجنگ و تحریمه///
😂 3☕ 1نظر
-
-
سلامدر اصل توسط hasan666 پست شده است View Postرکورد های جدید بازار سرمایه زده شد ...بیش از 50 همت تقاضا در پیش گشایش
بیش از 800 نماد صف خرید
دیگه وقتشه دامنه نوسان بره بالای 5
الانم حواستون باشه هر سهمی پاچه نکنن....الان سهم گیرت بیاد بگی خدا رو شکر....فردا تو صف فروشش پرپر بزنی
سهم خوب هم دیگه فعلا گیر نمیاد
لذت ببرید از بازار فعلا
اگر امکانش هست یه تحلیل تکنیکال از بازار قرار بده.ممنونآرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
🙏 1نظر
-
دروددر اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
سلام
اگر امکانش هست یه تحلیل تکنیکال از بازار قرار بده.ممنون
کلیت بازار رو تکنیکال دیگه نگاه نمیکنم ...فعلا گزارشات و صورت های مالی خرداد و سه ماهه ها بیاد بعد میشه تصمیم جدید گرفت
فعلا لذت ببریم از بازار....من قبل جنگ هم گفتم بورس داره آخرین ریسک هارو پشت سر میگذاره....و حتی بعد از زدن زیر ساخت ها گفتم غذایی و دارویی دست نیافتنی میشن با این تورم در مواد غذایی و دارویی که نیاز ضروری مردم هستند
بخوام کلی بگم نقطه تعادلی بازار تا پایان سال حدود 7 میلیون خواهد بود بر اساس گزارشاتی که شرکت ها خواهند داد
از اول هم گفتم تا زمان گزارشات خرداد و سه ماهه سهم نمی فروشم
یک نکته خیلی خوب برای بورس ...برداشتن محاصره اقتصادی و باز شدن تنگه هرمز خواهد بود که امروز قراره تفاهم نامه امضا شه
🙏 5☕ 2نظر
-
بولتن اقتصادی: ادعای ترامپ در گفتگو با فاکس نیوز: اگر توافق امشب امضا شود، فوراً دستور رفع محاصره دریایی ایران را صادر خواهم کرد.
ترامپ: توافق با ایران به صورت مجازی امضا خواهد شد. سپس امضای حضوری آن ممکن است یک هفته بعد در اروپا انجام شود
حمله اسرائیل به بیروت باعث شد امضای توافق چند ساعتی به تأخیر بیفتد و اکنون زمان آن برای چند ساعت آینده تعیین شده است.
نظر
-
ترامپ:
🔹توافق با جمهوری اسلامی ایران نهایی شد. به همه تبریک میگویم! بدینوسیله من به طور کامل اجازه بازگشایی بدون عوارض تنگه هرمز را میدهم و همزمان اجازه رفع فوری محاصره دریایی ایالات متحده را صادر میکنم.
🔹 کشتیهای صلح، موتورهای خود را روشن کنید. بگذارید نفت جریان یابد! رئیسجمهور دونالد ج. ترامپ
علی برکت الله...
کانال های دلار و ...ناراحتن از حرکت بورس...///
🔥 4نظر
-
فردا سر خطی خواهم زد و ۸.۳۰ بیدار میشم
و برای فوتبال ایران هم بیدار نمیشم ۴.۵ صبح کی فوتبال میبینه..مگه جذاب باشه اون فوتبالش..
روزایی ک صبح زود کار ندارم
ساعت بیدار باش فقط ۸.۳۰
کاش ایران تحریم نبود...و مثل قدیم ها کلهم اجمعین بورسسسسس بازی میکردیم...
لعنت ب جنگ و تحریم تف ب تورم و سود بانکی بالا///
👏 3نظر

نظر