حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmadreza
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 1294

meysam جان من كلي بيمه دانادارم روند سهم رو چطور ميبيني؟

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

سلام راستش من روی سهام بیمه و بانک کار نکردم ...اطلاعاتی از بیمه دانا ندارم
      ///

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

سلام میثم جان
        منتظر نظر با ارزشت در مورد تمحرکه هستم;)

نظر

• ali 20
          عضو عادی
          • Sep 2011
          • 56

میثم جان یه بررسی هم از ولصنم داشته باشین بنظر یکی از اون زیر خاکی هاست

نظر

• peendar
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 26

سلام آقا میثم
            همیشه از تحلیلهاتون استفاده می کنم و ازتون تشکر می کنم
            در مورد غمارگ و واتی نظرتون چیه امکان رشد قیمت در چه بازه زمانی می تنیم براشون متصور بشیم ؟
            ممنون

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

با سلام. متاسفانه مشکل سرعت اینترنت دارم ........و همین پست هایی هم که میزنم با gprsایرانسله.....خلاصه اگه پاسخ کسی دیر داده شد دلگیر نشه ......

تمحرکه اگه 20 تومن هم بسازه تا گزارش 6 ماهه 55 تومن حدوداا زیان انباشته داره .....و بین 160 تا 95 تومن میتونه نوسان کنه ....و بین این بازه نوسانی باشه مگه اینکه قرار داد جدیدی ببنده ....البته سرمایش چون کمه با بستن قراردادی با حاشیه سود بالاتر میتونه نسبت به سرمایش سود خوبی بسازه ولی فعلا من این پتانسیل رو نمیبینم .......

غمارگ یه مقدار مشکوک میزنه ........باید دید این هزینه مالی 40 میلیاردی چیه که اومده.........اگر وامه مقدارش چقدره ..........غمارگ باید 1500 میبود با توجه به قیمت غبشهر .......غبشهر تا 5500 و 6000 هم میتونه بالا بره .....

واتی 750 میارزه.........البته سهامدارای عمده این روزها شیران میفروشن باید دید دلیل عرضه چیه 1!!!

ولصنم باید دید سال اینده چقدر میسازه و پی بر 5 داد ..نمیشه گفت زیر خاکیه ......
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

خوب گویا ما هم رکب خوردیم ....باز ............

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/15, 20:45.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

این هفته شانس نیاوردیم 4 سهم دفارا دپارس شیراز شپاکسا رو زیر نظر داشتم که یکی رو با دیگری تعویض کنم ....دپارس تا زیر 2500 هم اومد طمع کردیم ...و نخریدیم....

===============================

خیلی وقته موقع معاملات نیستم و فقط تلفنی !!! میخرم

امروز 1 ساعت اخر معاملات در بازار بودم ......تازه دیدم تو شیراز چه خبره ........سهامداری کنید و اشتباه مارو نکنید ....شیراز در 940 معرفی شد ..... دفارا در 1490........دپارس هم 2350.........شپاکسا در 2000....پتایر 500-480 ...........پکویر 1250 تا 1330 ..........تاپیکو 370.............شپاس 2300 ........زاگرس 2350..........فاسمین 680.........همه اینا رشد کردن ........(-:

اخر وقت 11:59 سفارش خرید زدم که شیراز وبزارم سر جاش که عرضه نشد......:(( هر عرضه ای در هر قیمتی فرصته خریده .........
                  ///

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    این هفته شانس نیاوردیم 4 سهم دفارا دپارس شیراز شپاکسا رو زیر نظر داشتم که یکی رو با دیگری تعویض کنم ....دپارس تا زیر 2500 هم اومد طمع کردیم ...و نخریدیم....

===============================

خیلی وقته موقع معاملات نیستم و فقط تلفنی !!! میخرم

امروز 1 ساعت اخر معاملات در بازار بودم ......تازه دیدم تو شیراز چه خبره ........سهامداری کنید و اشتباه مارو نکنید ....شیراز در 940 معرفی شد ..... دفارا در 1490........دپارس هم 2350.........شپاکسا در 2000....پتایر 500-480 ...........پکویر 1250 تا 1330 ..........تاپیکو 370.............شپاس 2300 ........زاگرس 2350..........فاسمین 680.........همه اینا رشد کردن ........(-:

اخر وقت 11:59 سفارش خرید زدم که شیراز وبزارم سر جاش که عرضه نشد......:(( هر عرضه ای در هر قیمتی فرصته خریده .........
                    آخه چرا ...باز فروختی؟
                    تقریبا هرروز اضافه میکنم..
                    اتفاقا همون چند دقیقه آخر خریدم
                    قیمت رو میبردی بالاتر قیمت 1100نشستی انتظار داری عرضه کنند:D

شپترو هم گزارشش خوب بود
                    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/10/15, 21:25.

نظر

• 313
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 196

جناب میثم خان این هفته و همایش؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط 313 پست شده است View Post
                        جناب میثم خان این هفته و همایش؟؟؟
                        این هفته و هفته بعد هم نمیشه .....تهران نیستم .....(-: ما هنوز زوده برای همایش (-:.....یک سال دیگه باید تجربه کسب کنم ...>>....بابای ما هر روز مارو مسخره میکنه .....میگه شبندرهاتو اگه نگه میداشتی بیشتر سود میکردی ......خودم رو کشتم 100 درصد الان عقبم .........ولی خوب من بدون شبندر هم میتونم معامله کنم .......شبندر هم دورانش تموم میشه ......این دیگه چه سهمی بود 1500 رو هم سریع رد کرد ...........من پا به پای شبندر سود میکنم ....این ماه 40 درصد با نوسان گیری سود کردم ......ولی خوب تلاش الکی کردم .....چون شبندر رو هم نگه میداشتم همین بازدهی رو میداد ........الکی نوسان گرفتم .....

این بازار فرصت نمیده از یک سهم سواری بگیری و سهم دیگه ای صبر کنه تا برگردیم و دوباره سوارش بشم ...و بیشتر سود کنیم .........هر کاری میکنیم نمیتونیم از سهامداری کردن بیشتر سود کنیم .......نمیدونم چرا جواب نمیده ........با این که سهام ما دو روز درمیون صف خریده....
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/15, 21:35.
                        ///

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

دمت گرم میثم خان یک ماهه 40 درصد گین گرفتی ، همین طور پیش بری که سال دیگه میلیاردر هستی .

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                            دمت گرم میثم خان یک ماهه 40 درصد گین گرفتی ، همین طور پیش بری که سال دیگه میلیاردر هستی .
                            بابا همین الان میلیاردره....

آقا یه سوال این تمحرکه میتونه زیان انباشته اش با افزایش سرمایه از نوع تجدید ارزیابی پوشش بده؟
                            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/10/15, 22:26.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              بابا همین الان میلیاردره....

آقا یه سوال این تمحرکه میتونه زیان انباشته اش با افزایش سرمایه از نوع تجدید ارزیابی پوشش بده؟
                              زیانش کمتر میشه 50 تومن زیان انباشته برای سهمی که سرمایه کمی داره خیلی زیاد نیست .......ولی خوب این همه سهم چرا تمحرکه !!
                              ///

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                زیانش کمتر میشه 50 تومن زیان انباشته برای سهمی که سرمایه کمی داره خیلی زیاد نیست .......ولی خوب این همه سهم چرا تمحرکه !!
                                والا به نظرم این شرکت های کوچیکی که از بالا رفتن قیمت ارز ضرر دیدند کم کم باید برگردند،زیرخاکی رو به نظرم بایددر حال حاضر تو این تیپ سهم ها گشت
                                همین تمحرکه تو دو روز 20%داد دست کم نگیرش
                                خمحرکه هم درنظر دارم البته هنوز بررسی نکردم،اگر نظرت رو در موردش بگی ممنون میشم

نظر

در حال کار...
                                X