حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
    آقا میثم سلام-خواستم نظرتونو درمورد ورود به سهام خودرویها مثل خاور یاخودرو وخبهمن بدانم.باتشکر

اگه خودروییها بخوان به تولید بالا برسن بهترین سهم همین خودرو هست که فروشش میتونه به 25 الی 30 هزار میلیارد تومن برسه .........بر اساس این تحلیل قیمت سهم تا 700-800تومن هم میتونه بالا بره ..و حتی 1000

ولی خوب اولا یک میلیون خودرو رو کی میخواد بخره ...خودرویی که کمتر از 27 -28 میلیون نیست......
    دوما کی میخواد بسازه ؟ هزینه تامین مالیش از کدوم محل میخواد جور بشه ......

در6 ماه امسال چقدر خودرو تولید شده و چقدر فروش رفته ؟
    خودرو فعلا بر اساس فرض و پیش بینی هایی که به فروش 25 هزار میلیارد میرسه ارزنده به نظر میاد ..........و سهم کفش رو 230 بسته شده و سهمی هم که پایین نیاد و تا وقتی فرض بالا باشه پایین نداره ..........ولی خوب من عمرا روی صنعت در پیت خودرو ایران حتی اگر 1000 هم بشه سرمایه گذاری نمیکنم .....و ثانیا بعید میدونم خودرو بتونه سال اینده هم به تولید 1 میلیون دستگاه خودرو برسه ..........

مایه دار ها که خودروی خارجی میخرن .......و فقیر فقرا هم خودروی کارکرده...........باید به قدرت خرید مردم هم توجه کرد...... (-:

به هر حال پتانسیل در سهم هست ولی پتانسیل ممکنه ازاد بشه و نشه (-:

به هر حال همین پتانسیل سهم رو تا اینجا اورده و بالاتر هم خواهد برد .......

هر کس با تحلیل خود بخره .....ما هم نمیگیم پتانسیل رشد رو نداره .........پتانسیل در سهم هست.

من خودم به شحصه به سود کم و لی مطمئن راضی هستم ..........سهمی که سود مجمعش هم منو بس باشه ....نقد رو ول نمیکنم برم برای خرداد 94 که شاید در مجمع سودی تقسیم بشه (-:

این سود های 300 درصدی خودرو هم باشه برای از ما زرنگ تر ها .........فقط اینو بگم که دولت کسری بودجه 60 هزار میلیارد تومنی داره ...حال اگه فکر میکنید که میاد به کمک صنایع ...منتظر باشید
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/18, 14:02.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

عضو کمیسیون اقتصادی در گفت‌وگو با فارس خبر داد
      ۳ اقدام برای کسری بودجه ۹۲/ ۶درصد سهم صندوق توسعه برای طرح‌های عمرانی
      ایرج ندیمی سه روش مطرح برای جبران کسری بودجه سال ۹۲ را تشریح کرد و گفت: به عنوان عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق می‌گویم درآمدهای بودجه ۹۲ بیش‌نمایی دارد و کسری بودجه باید به طریقی تامین شود.

ایرج ندیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که بررسی اصلاحیه لایحه بودجه 92 به کجا رسیده و چه بندهایی از آن مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: برخی مباحث اصلاحیه لایحه بودجه 92 مورد توافق دولت و مجلس است که یکی از این موضوعات جابجایی ردیف‌های بودجه است. وی اضافه کرد: به دلیل کسری 60 هزار میلیارد تومانی بودجه دولت، باید جابجایی در برخی ردیف‌های بودجه انجام شود تا در صورت ضرورت دولت بتواند از محلی به محل دیگر با رعایت قانون این جابجایی‌ها را انجام دهد. عضو کمیسیون اقتصادی اظهار داشت: دومین موضوع مورد توافق دولت و مجلس حذف سه دهک پردرآمد از 10 دهک برای دریافت یارانه است. زیرا بر اساس قانون توزیع یارانه‌ها قرار بود بر اساس درآمد خانوار‌ها باشد در حالیکه الان پرداخت یارانه بین خانوارها بصورت مساوی است، بنابراین دولت و مجلس با حذف سه دهک به توافق رسیده‌‌اند. ندیمی گفت: سومین موضوع کاهش 6 درصدی سهم صندوق توسعه ملی از محل درآمدهای نفت و گاز است که هنوز بین کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس در مورد این مسئله اختلاف نظر وجود دارد به عبارتی کمیسیون اقتصادی با حذف 6 درصدی سهم صندوق مخالف است ولی کمیسیون برنامه و بودجه با این موضوع موافق است. عضو کمیسیون اقتصادی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا کمیسیون برنامه و بودجه با کاهش سهم صندوق توسعه ملی موافق است، گفت: کمیسیون برنامه و بودجه منطق و استدلال دولت در خصوص کاهش سهم صندوق توسعه ملی را پذیرفته است. وی بیان داشت: دولت این بودجه را برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های عمرانی و توسعه زیرساخت‌ها مطالبه کرده و مدعی است که اگر منابع مالی برای توسعه این زیرساخت‌ها به موقع تزریق نشود، ضرر بیشتری باید متحمل ‌شود. ندیمی گفت: به نظر می‌رسد راه دیگری جز پذیرش موضوع مطرح شده از سوی دولت در اصلاحیه لایحه بودجه در خصوص کاهش 6 درصدی سهم صندوق توسعه ملی وجود ندارد زیرا اگر این بودجه در اختیار دولت قرار نگیرد، عملا از دو ناحیه ضرر می‌کنیم. عضو کمیسیو اقتصادی مجلس تصریح کرد: ضرر اول این است که وقتی پروژه‌های دولت اجرایی نشود، زیر ساخت برای توسعه هم فراهم نمی‌شود، ضرر دوم این که وقتی زیر ساختی نباشد سرمایه‌گذار رغبت خود را برای سرمایه‌گذاری از دست می‌دهد. عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه در ادامه به ذکر دلیل دیگر برای موافقت کمیسیون برنامه و بودجه با کاهش سهم 6 درصدی صندوق اظهار داشت: از دلایل دیگری که کمیسیون برنامه و بودجه با کاهش سهم صندوق موافقت کرده این است که کسری بودجه دولت کاملا محرز شده است و علت کسری بودجه بیش‌نمایی در بودجه بوده است، بنابراین با توجه به محرز شدن کسری بودجه باید این میزان از کسری از طریقی تأمین شود. وی در پاسخ به سؤالی دیگری در خصوص اینکه عده‌ای از نمایندگان مجلس معتقدند که دولت قادر است کسری بودجه‌اش را از روش‌های دیگری مثل عرضه سهام هلدینگ خلیج فارس جبران کند، پس چرا به سراغ این روش‌ها نمی‌رود، گفت: اعداد و ارقام بسیاری در صورت عرضه سهام هلدینگ خلیج فارس پیش‌بینی شده که در اصل مطابق واقعیت نیست، زیرا در واقع این سهام تا این اندازه قابلیت فروش ندارد. ندیمی گفت: من به عنوان عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق می‌گویم تصمیماتی که برای فروش اموال دولتی و نیز واگذاری سهام و حتی برای فروش مازاد نفت گرفته‌ایم اینها همه بیش‌نمایی دارد و متناسب با نقدینگی مورد نیاز جامعه نیست و اصلا در حد تأمین کسری بودجه دولت نیست. وی اظهار داشت: ما در بودجه سال 92 فروش روزانه را یک میلیون و 300 هزار بشکه‌ای نفت پیش‌بینی کرده بودیم که الان واقعا این تعداد به فروش نمی‌رسد، حتی اگر این تعداد هم به فروش برسد برای وارد کردن پول آن به کشور دچار مشکل هستیم.
      ندیمی بیان داشت: همچنین تحقق درآمد فروش سهام روش‌های مختلف دارد و همه آن نقدی نیست بنابراین با توجه به اینکه نقدینگی برای امسال مورد نیاز است فروش سهام این نقدینگی را برای امسال نمی‌تواند جبران کند.

=====================

کار به جایی رسیده که برای کسری بودجه >> پیشنهاد فروش هلدینگ خلیج فارس میدن .........البته باید دید به چه قیمتی ؟ قابل توجه سهامداران فارس
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

قیمت های جهانی اوره :

در 7 ماه گذشته یه کله پایین اومده ........:D شرکت های اوره ساز ما شانس اوردن که نرخ دلار در ایران جهش زد .......(-: وگرنه شپدیس رو الان فک کنم بایدزیر 700 میدیدیم.......

از طرفی اگه دوباره بره سمت 400 دلار شیدیس رو باید -2500-3000 ببینیم (-:

اوره جهانی هم دیگه اذیت میکنه (-:
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/18, 17:46.
        ///

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

میثم جان با توجه به این نمودار توصیه به فروش شپدیس می کنی یا نگهداشتن شپدیس؟
          Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            میثم جان با توجه به این نمودار توصیه به فروش شپدیس می کنی یا نگهداشتن شپدیس؟
            شپدیس اوره جهانی رو 300 دلار گرفته ...پیش بینشو میتونه پوشش بده ......پی برای سهم هم خوبه و مجمع هم خیلی دور نیست ......ریسک زیادی نداره .......

من این نمودار رو گذاشتم که ببینم فردا شیراز بخرم یا نه ......زیر 0 تابلو یا 1 درصد مثبت خریدارم.....وگرنه در صف خرید بخر نیستم من (-:

اشتباه بدی کردم شیرازو فروختم(-: اگه نتونم بزارم سرجاش میرم روی گروه سیمان .........یا همون دفارا و دپارس خودمون(-:
            ///

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

پس توصیه می کنی که فعلا سهم را نفروشم ؟
              Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                پس توصیه می کنی که فعلا سهم را نفروشم ؟
                من باشم با شیراز طاق میزنم ..شپدیس و کرمانشا یا خراسان (که بستست)اگه داشتم میدادم ... با شیراز طاق میزدم.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

فراور - باما - فاسمین رو هم باید زیر نظر داشت ......فاسمین گل سر سبد گروه بوده و هست ........

فولاژ هم جز گزینه های خرید هست .

فرآور- فولاژ- فاسمین - کاما - دفارا-دپارس- شیراز - سدور -سیلام- سغرب- ستران : گزینه های خرید هستن .......وپارس هم میتونه جز گزینه های خرید باشه .......به شرطی که صف خرید نباشه ..

خریدن در صف یعنی فردای اون روز هم اگه صف باشه سهم ما از 8 درصد رشد 2.6 درصده ........اگه روز سوم هم صف بود اون موقع خرید در صف خرید توجیه داره و گرنه همش ضرره مگه اینکه بدونی سهم میبنده برای تعدیل یا 3 روز متوالی صف خریده یا روز بعد عرضه ای دیگه صورت نمیگره ........ اون موقع خریدن در صف خرید توجیه داره ........
                  ///

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

آقا میثم در مورد خرید سفارس و سشرق فردا نظرت چیه ؟
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                      آقا میثم در مورد خرید سفارس و سشرق فردا نظرت چیه ؟
                      سدور سیلام سغرب به نظرم بهتر باشن. بین این دوتایی که گفتی سفارس بهتره به نظرم
                      ///

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

سلام میثم جان
                        فرآور من یه بررسی کردم
                        پتانسیل اصلی اش در کار با ظرفیت بیشتره
                        وگرنه آنچنان بالایی نخواهد داشت
                        بعد یه سوال دیگه هم دارم ورقو تولید میکنه کجا میبره؟
                        نظرت؟
                        آنقدر هم شیراز را نکوب:D

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                          سلام میثم جان
                          فرآور من یه بررسی کردم
                          پتانسیل اصلی اش در کار با ظرفیت بیشتره
                          وگرنه آنچنان بالایی نخواهد داشت
                          بعد یه سوال دیگه هم دارم ورقو تولید میکنه کجا میبره؟
                          نظرت؟
                          آنقدر هم شیراز را نکوب:D
                          ورق من نمیبنم در گزارش سه ماهش.....شیراز هم یه موقع دیدی در صف خرید خریدم.....از خریدارش خوشم اومده تا از خود سهم...خیلی ریلکسه ........ببینیم فردا چی میشه .......

بازار که رشد میکنه میمونیم چی بخریم ...چون سهم ها دیگه 100 درصد بازدهی ندارن (-: یه موقع دیدی رفتیم خودرو یا زامیاد خریدیم (-:
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/18, 21:24.
                          ///

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            ورق من نمیبنم در گزارش سه ماهش.....شیراز هم یه موقع دیدی در صف خرید خریدم(-: بازار که رشد میکنه میمونیم چی بخریم ...چون سهم ها دیگه 100 درصد بازدهی ندارن (-: یه موقع دیدی رفتیم خودرو یا زامیاد خریدیم (-:
                            پارسال تولید کرده بود ولی فروش نزده بود البته سال 90 نیز به همین منوال بود
                            خمحرکه هم خوبه

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              پارسال تولید کرده بود ولی فروش نزده بود البته سال 90 نیز به همین منوال بود
                              فسرب هم فک کنم تولید میکرد ....برای مصرف خودشونه ...
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

شپاس هم اخر وقت 3 شنبه اومدم بخرم دستم نرفت رو سفارش خرید ......2400 نخریدیم ........شپاس رو ازش تعریف نکردیم ولی معرفی کردیم و گفتیم بعدا از این سهم بیشتر میگم در صفحات اول........ که فرصت خریدش بمونه برای خودمون که این سهم داره در میره ..... و ارزندست هنوز ...... (-:

غبشهر هم بد نیست .........

من واقعا نمیدوم فردا چی بخرم
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/18, 21:36.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X