در اصل توسط چاردیواری پست شده است
View Post
اگه خودروییها بخوان به تولید بالا برسن بهترین سهم همین خودرو هست که فروشش میتونه به 25 الی 30 هزار میلیارد تومن برسه .........بر اساس این تحلیل قیمت سهم تا 700-800تومن هم میتونه بالا بره ..و حتی 1000
ولی خوب اولا یک میلیون خودرو رو کی میخواد بخره ...خودرویی که کمتر از 27 -28 میلیون نیست......
دوما کی میخواد بسازه ؟ هزینه تامین مالیش از کدوم محل میخواد جور بشه ......
در6 ماه امسال چقدر خودرو تولید شده و چقدر فروش رفته ؟
خودرو فعلا بر اساس فرض و پیش بینی هایی که به فروش 25 هزار میلیارد میرسه ارزنده به نظر میاد ..........و سهم کفش رو 230 بسته شده و سهمی هم که پایین نیاد و تا وقتی فرض بالا باشه پایین نداره ..........ولی خوب من عمرا روی صنعت در پیت خودرو ایران حتی اگر 1000 هم بشه سرمایه گذاری نمیکنم .....و ثانیا بعید میدونم خودرو بتونه سال اینده هم به تولید 1 میلیون دستگاه خودرو برسه ..........
مایه دار ها که خودروی خارجی میخرن .......و فقیر فقرا هم خودروی کارکرده...........باید به قدرت خرید مردم هم توجه کرد...... (-:
به هر حال پتانسیل در سهم هست ولی پتانسیل ممکنه ازاد بشه و نشه (-:
به هر حال همین پتانسیل سهم رو تا اینجا اورده و بالاتر هم خواهد برد .......
هر کس با تحلیل خود بخره .....ما هم نمیگیم پتانسیل رشد رو نداره .........پتانسیل در سهم هست.
من خودم به شحصه به سود کم و لی مطمئن راضی هستم ..........سهمی که سود مجمعش هم منو بس باشه ....نقد رو ول نمیکنم برم برای خرداد 94 که شاید در مجمع سودی تقسیم بشه (-:
این سود های 300 درصدی خودرو هم باشه برای از ما زرنگ تر ها .........فقط اینو بگم که دولت کسری بودجه 60 هزار میلیارد تومنی داره ...حال اگه فکر میکنید که میاد به کمک صنایع ...منتظر باشید
نظر