حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    شپاس هم اخر وقت 3 شنبه اومدم بخرم دستم نرفت رو سفارش خرید ......2400 نخریدیم ........شپاس رو ازش تعریف نکردیم ولی معرفی کردیم و گفتیم بعدا از این سهم بیشتر میگم در صفحات اول........ که فرصت خریدش بمونه برای خودمون که این سهم داره در میره ..... و ارزندست هنوز ...... (-:

غبشهر هم بد نیست .........

من واقعا نمیدوم فردا چی بخرم
    میثم اومدی رو فرآور تو؟ کی؟ همون فرآور خوبه احتمالا فردا رو منفی 3-4 بشه خرید، مشکوکه شرو 3 عه البته فهمیدنه اینکه سهمی بخاد 3 رو شرو کنه خیلی سخته انصافا درصد خطاشم بالاس ولی فاکتورای خوبیو داره البته بنیادی خیلی به نظرم نمیشه انتظار حرکت انفجاری در حده 3 رو ازش داشت نهایته نهایتش یه رشد 100% زو میشه متصور بود ...
    بره نوسان بانکیا به نظرم خوب باشن هفته بعدو خصوصا دی که از 145 دارمش خودم ...
    ثشرقم دارن عرضه میکنن بالاخره حقارو ولی هنوز به نظرم زوده واسه حرکتش نمودارش میگه میره بالا ولی فعلا چشَم اب نمیخوره ...
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• a.s
      عضو عادی
      • May 2013
      • 186

سلام بر دوستان عزیز
      نظرتون درباره خگستر، وساپا،واتی، دی چیه؟
      سه تای اول کف کانال هستن و آخری هم بنیادیش خوبه.خوشجال میشم نظر اساتید رو بدونم
      Trend is Your Friend

نظر

• mamadzar
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 396

سلام آقا میثم، خدا قوت

با توجه به گزارش سدور که امروز نشست رو کدال هنوز از بین سیمانی ها نظرت روش مثبته ؟ چیز خاصی نبود توی گزارشش که خیلی ارزندش کنه !
        وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

آقا میثم من امروز شیراز و فراور خریدم فکر می کنی این سهام تا چه تارگتی میشه نگهداشت
          Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20670

سبهان اینجوری سود میسازه و سدور!!! در سدور فک میکنم ضعف مدیریتی داره یا دستهایی تو کاره (-:
            =======
            فراور در بورکس گفتم هدف 900 و شیراز همچنان هدف 2000 داره........
            ======

امروز خودم تک سهم شیراز شدم ببینیم تا عید 50 درصدو میده به ما (-:

از درون شیراز یکی و نصفی پتروشیمی خراسان قراره بیرون بیاد (-:
            ///

نظر

• sadeghmousavi
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 484

آقا میثم تو وصنا چی میبینی؟
              راستی من صبر کردم تو اصلاح بازار وارد شیراز بشم. نمدونم درسته یا نه! ولی امید با خدا
              فعلا که تو خراسان با 40 درصد سرمایه موندیم. خراسان به این خوبی. اونوقت چرا اذیتش میکنن؟

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

میثم عزیز فکر می کنی چه زمانی فراور به تارگت 900 می رسه
                Honesty is the best policy

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

این مقام مسئول با بیان اینکه اگر همه شرایط هم مهیا باشد امکان ساخت فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت 120 هزار بشکه در روز میعانات گازی در مدت 12 تا 14 ماه وجود ندارد، تصریح کرد: تاکنون تنها زمین پالایشگاه تسطیح کردند و برخی از واحدهای جانبی و غیرضروری را ساختند.

وزیر نفت با بیان اینکه سیاست کلان وزارت نفت برای توسعه ظرفیت پالایش نفت کشور ایجاد فضای مناسب برای سرمایه گذاری بخش خصوصی و حتی خارجی با در نظر گرفتن یک حاشیه سود منطقی است، گفت: از این رو اگر شرایط لازم فراهم شود هیچ گونه نگرانی بابت تامین منابع مالی ساخت پالایشگاه‌های جدید وجود ندارد.

این عضو کابینه دولت در پایان با اعلام اینکه باید تمرکز دولت بیشتر بر روی سرمایه گذاری در ساخت خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی و مخازن ذخیره‌سازی سوخت مایع باشد، خاطر نشان کرد: از این رو باید ماموریت ساخت پالایشگاه‌های جدید نفت و طرح‌های بهینه سازی پالایشگاهی را به شرکت های خصوصی صاحب صلاحیت و توانمند واگذار کرد.

آقا میثم تاپیکو چی میگه؟خیلی شبیه شبندر پارساله

نظر

• abtinsalari
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 306

سبهان اینجوری سود میسازه و سدور!!! در سدور فک میکنم ضعف مدیریتی داره یا دستهایی تو کاره (-:
                    =======
                    فراور در بورکس گفتم هدف 900 و شیراز همچنان هدف 2000 داره........
                    ======

امروز خودم تک سهم شیراز شدم ببینیم تا عید 50 درصدو میده به ما (-:

از درون شیراز یکی و نصفی پتروشیمی خراسان قراره بیرون بیاد (-:
                    میثم خان این شپاکسا رو چه طور میبینید؟
                    ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20670

پاکسان حداقل 420 باید طبق پیش بینیم پوشش میداد که 412 تومن پوشش داده.

اخر هفته بررسی میکنم .....که دلیلش چی بوده .....در تاپیک پاکسان

پاکسان فقط فرصت خریده زیر 2600

============

امروز رفتم در 5 درصد ضرر تو شیراز و تک سهم شیرازم ........ولی خیلی ریلکسم(-:

بازار همیشه از ما عقب بوده و هست ....... احتمالا سه ماه دیگه تازه بازار میاد رو این سهم (-: ما هم تا سه ماهه دیگه رو همین سهم تک سهمیم و پول بیاد دستم بازم اضافه میکنم ........

سال اینده از این سود های چند صد درصدی دیگه خبری نیست و باید سهمی خرید که طرح توسعه داشته باشه ....طرح توسعه شبندر هم گویا تا 9 ماه دیگه زودتر به بهره برداری نمیرسه و ستاره خلیج فارس تاپیکو هم که برو بالاتر از 12 ماه .........

======================================

تاپیک هم بسته تا زمانی که شیراز 1500 تومن رو رد کنه ........اگر هم رد نکرد که پست های من دیگه فایده نداره .....و پایان فروم نویسیمه....اینم واسه کل کل (-:

موفق و پرسود باشید.
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20670

============

بازار همیشه از ما عقب بوده و هست ....... احتمالا سه ماه دیگه تازه بازار میاد رو این سهم (-: ما هم تا سه ماهه دیگه رو همین سهم تک سهمیم و پول بیاد دستم بازم اضافه میکنم ........

سال اینده از این سود های چند صد درصدی دیگه خبری نیست و باید سهمی خرید که طرح توسعه داشته باشه ....طرح توسعه شبندر هم گویا تا 9 ماه دیگه زودتر به بهره برداری نمیرسه و ستاره خلیج فارس تاپیکو هم که برو بالاتر از 12 ماه .........

تاپیک هم بسته تا زمانی که شیراز 1500 تومن رو رد کنه ........اگر هم رد نکرد که پست های من دیگه فایده نداره .....و پایان فروم نویسیمه....اینم واسه کل کل (-:

موفق و پرسود باشید.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20670

ها ها گزارش سایپا رو (-: حاشیه سود ناخالص 5 درصد مبلغ فروش (-: جمع کنید بابا ......

یه عده الکی پول در میارن......خودشون هم میدونن......فقط به خاطر اسم و پولشونه......و شایعات و تحلیل درپیتشون ......

سهمی که سود مجمع نده مفت نمیارزه(-: البته اینا باز هم بالا میرن .........چون ریال ما بی ارزش شده ....سهم زیر 300 تومن خنده داره .....خودرو هم شاید تا 500 بره ولی سرابی بیش نیست حداقل تا 6 ماه اینده ......

برای من هیچ سود و ضرری نداره از خودرو ای ها تعریف نکنم یا تعریف کنم .........تا الان هم حبابی در کار نیست ..........فقط امیدوارم بعدا یه عده در سقف قیمت وارد نشن همین...

سایپا همون 1 توم سودی که در 3 ماهه پیش بینی کرده بود در 6 ماهه کرد 44 تومن زیان ..(-:

البته قرار بود تاپیک بسته باشه ولی به دلیل اهمیت موضوع و یک کل کل دیگه باز شد
                          شب خوش
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/23, 20:07.
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20670

============

موفق و پرسود باشید.

دو ماه پیش گفتیم که یازار تازه 3 ماه دیگه میاد رو این سهم شیراز و دیدیم معاملاتش برخلاف سایر نماد های گروه پتروشیمی بود ......و الان یه ماه دیگه وقت داره..البته من خودم نتوستم رو شیراز بمونم و فروختمش (-: شیراز 1000-1100 تومنی 20-30 درصد دیگه رشد کرده .......
                            این چند روز حجم معاملات عالی بوده ......و این افزایش نرخ خوراک شاید فرصتی بده به من تا به موقع وارد بشم و این سهم هم در نره (-:

خبر نرخ خوراک پتروشیمی ها اگه نمیومد احتمالا یه کله تا 1500 میرفت......

1200 خریدارم و زیرش خریدارم اگه بزارن ...تا یه سود دیگه ازش بگیریم....
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/19, 19:24.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20670

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

خوب ابسال قیمت هر دستگاه بخاری رو 122 هزار تومن در نظر گرفته !!!! در حالی که کمترین قیمت بخاری 158 هزار تومنه ..
                              مقدار فروش هم 198 هزار دستگاه در نظر میگیریم ...

و برای لباس شویی هم هر دستگاه لباس شویی رو961 هزار تومن در نظر گرفته که کمترین قیمت لباس شوییش 1.1 میلیون تومانه با تعداد فروش52778 عدد برای 9 ماه بعد .....

کولر رو هم حساب نمیکنیم چونفرض میگیریم تا الان همش فروش رفته و تا 6 ماهه بالای 35 تومن رو پوشش میده ..(-:

=======

اگر میانگین هر عدد بخاری رو 162 هزار تومن در نظر بگیریم 8 میلیارد تومن به فروش شرکت اضافه میشه ...
                              اگر هز ماشین لباس شویی رو 1161 هزار تومن در نظر بگیریم با فرض فروش 50 هزار تا حدود 10 میلیارد دیگه از این محل به مبلغ فروش شرکت اضافه میشه...

فعلا تا اینجا 18 میلیارد به فروش شرکت اضافه میشه >>> که بعضی ها این رو به سود ناخالص اضافه میکنن !! که بعد از کسر مالیات 56 تومن به سود امسالش میتونه اضافه بشه .....

یعنی ابسال امسال توانایی ساختن سود 100 و 110 تومن رو داره .....و اگه بخواد حمایت بشه و پی بر ای 6-7 بگیره تا 600-700 میتونه بره .....

=======
                              بعضی ها ممکنه بگن از این 18 میلیارد به مبلغ فروش اضافه میشه و با حاشیه سود 22 درصد حدود 14 تومن دیگه به سود هر سهم اضافه میشه خوب باشه قبول

14 +55= 69 یا 70 تومن سود امسال میشه که باز هم به تعدیل میرسیم ......................ولی سال بعد چی !!!!! سودش بیشتر از امسال خواهد بود......

ابسال هر کی سهامداری کرد اهداف گفته شده و بالاترشو خواهد دید (-: گزارشی داد فراتر از انتظار.......
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20670

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

الان جز شزنگ پدیده ای برای معرفی سراغ ندارم (-:

خودم هنوز نخریدم شزنگو ..........دنگ و فنگ داره خریدش....(-: و البته فروشنده ها نمیدونن چی رو دارن میفروشن

شرکت کلا متحول شده .......در این گزارش 9 ماهه !!! با حاشیه سود ناخالص 2 درصد همچین سودی ساخته !!!

به نظرم میتونه گزارش 12 ماه ی دیدنی ای بده .....اگه در بازار فرابورس یا بورس معامله میشد اهداف خوبی میشد براش گفت ولی در بازار پایه توافقی نمیشه نظر قطعی داد
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/30, 23:05.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X