کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوست من .............جسارت نباشه ......بقیه پولت رو ونفت بخر به دید شب عید 700-800 بفروش.موفق وپرسود باشید/:.grlim:./
اگه رانت داری و دوباره قراره حرکتی کنه>> خصوصی پیام بده وگرنه ارزش خرید نداره /.:biggrinsmiley.:/ چقدر میخواد سود بسازه این شرکت!! از چه محلی؟
قبلا هم چیزی در این سهم ندیدم .....رشدش هم به خاطر این بود که زیرشو گرفتن... البته با این اطلاعیه فروش ساختمان 28 تومن به سود هر سهم اضافه میشه شاید برگرده یه کم بالا وگرنه تقسیم سود 10 تومنی در مجمع به کار ما نمیاد
اقا میثم با سلام
اخابر را گفته بودید خوب است
به نظرتان با دید پایان سال500 را میبینه؟
در چه قیمتی گفته بودم؟
اخابر یه حرکت داشت با سفته بازی اقایون که حرکت با اونا خوب بود یه 30 درصدی میداد......الان هم محدوده های کفه و نوسان رو میده....با دید مجمع هم بدک نیست ......چون سهام زیان ده اومدن بالای 200-300 >> اخبار سود ده نباید این قیمتا باشه >> 300 تومن فک میکنم کف سهم باشه ولی برای حرکت نیاز به تعدیلی یا افزایش سرمایه ای داره ...یا این که با قیمت دیگر سهام ها مقایسه بشه و حرکتی رو شروع کنه و حمایت بشه....ولی خوب حمایت نشه هر سهمی بالا هم بره بر میگرده....ولی خوب در این بازار زیر 350 نباید باشه این سهم...این که تا عید میرسه یا نه بستگی به توجه بازار داره به این سهم .......اگر حمایت بشه میتونه تا 450 بره
کف سهم همین محدوده هاست و نهایت 5-6 درصد دیگه منفی بخوره >>>ولی خوب دیگه شفاف صحبت میکنم تا وقتی دنیای بورس هست میتونید باهاش حرکت کنید:D استراتژِشون تابلوئه دیگه ...نوسان گیری برای سرمایه های بالا...
==============
برای ما که سرمایه نداریم روی همه ی سهم ها میشه نوسان گرفت >> فقط باید کف و حمایت محکم سهمو پیدا کنیم >> مثلا پترو شیراز کف سهم 1000:D نوسان بین 1050 تا 1250 به راحتی و بلند مدت هدف 2000 تومن یه بازی برد - برده چه نوسان بگیری چه نگه داری نیازیی هم به حمایت احدی نداره.......
===========
در بازی های بورس باید اول بازیگر رو پیدا کرد یا عوامل وابسته >> بعد از روی نوشته هاش فکر بازیگر رو خوند اگه بازیگر رفیق ما نیست و رانت نمیده اگه هم که رانت داری نیازی به نگاه کردن نداره تا هدف قیمتی.
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020
زامیاد معاملات 4 شنبه حالب بود اگر چه ندیدم ....به ما اس دادن صف فروشه یه ساعت بعد اس دادن 205........>> نتیجه این سهم حمایت میشه و یه حرکت خواهد داشت.......اگر صف فروش میموند یا زیر 200 قضیه فرق میکرد و باید به پایین تر فک میکردیم .....ببینیم شنبه پایین تر میاد یا بعد گزارش 9 ماهه بر میگرده به سمت بالا....
تیپیکو میتونه بازار شنبه و حتی دوشنبه رو منفی کنه :
اگر 500 تومن عرضه بشه نیاز به 145 میلیارد تومن نقدینگیه
اگر 600 عرضه بشه 174 میلیارد تومن نقدینگی به سمت خودش میکشه
سهم زیر 500 اگه عرضه بشه عالیه ....اگه بین 600 تا 500 عرضه بشه خوبه ......اگه 600 عرضه بشه هم میخریم 700 رد میکنیم...بالای 650 بعید میدونم عرضه بشه که در این ضورت مال خودشون
========
ولی بعید میدونم تامین اجتماعی این سهمو زیر 500 بده ..اگه داد در خرید شک نکنید....اگر بازار خراب بود پی برای 5 میدادم نهایت بهش :D
550 هم بده خوبه خریدار ها میتونن یه مقدار سود کنن :D
باسلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی
کمی از دادن اعداد نجومی نگران شدم ، به همین خاطر تصمیم گرفتم دروسی که از اساتید فرا گرفتم را بازگو کنم
به دوستان عزیزی که تجربه ی کمتری دارند توصیه میکنم زیاد این اعداد نجومی را جدی نگیرند چون اون آدم ها که عدد میدهند به موقع فرار میکنند و شما میمانید و ضررهای پی در پی
در مورد خودرویی ها هم این اعداد اون هم از برخی افراد نام آشنا در حال بیان و تکرار است به نظرم احساسات بر اینگونه افراد بر تحلیل غلبه کرده حواستون جمع باشه قضیه ی صدرا بعید نیست تکرار بشه
صدرا تقریبا قسمت اعظم بازار عقیده به رشد این سهم و قیمت چنددلاری داشتند
با شبندر هم لطفا مقایسه نکنید ،همین شبندر چه کسی توانست این قیمت را پیشبنی کند؟شاید معدودی افراد
شاید 100نفر هم نشوند
غیر قابل پیشبینی بودن بازار نکته ای است کلیدی، همین الان بروید در تالارها اولین روزهای عرضه ی شبندر
میگفتند 100تومان هم ارزش نداره همون تحلیلگران
خودرویی که میخرید درصد مشخصی از سبد باشه و از حدی بالاتر نره
سبد متوازن بچینید ،کنترل ریسک سبد فراموش نشود
یکی رفته در سهم های پرریسک تکسهم شده بود خوب حال و روزش این روزها وخیم است
یعنی تلاش یکی دو ماهه پرید وشاید یکساله هم بپرد
یک درصد احتمال بدهید ،تحریم ها پا برجا باقی بماند
خودم خودرویی دارم ولی تکنیکالی و با رعایت حد ضرر مشکلی نداره
این نکته را هم بگم چندتا خودرویی بخرید و نه یک سهم
چون ممکنه سهمی برای طولانی مدت متوقف بشه طمع آدم را به سمت ورشکستگی سوق میدهد این مطالب را از اساتید عزیز این سایت فرا گرفتم و چون کمی نگران شدم این جسارت را در حضور اساتید
کردم این دروس ارزشمند را برای خودم و دوستان تازه کار بازگو کنم
در پیش بینی تلفیقی خودرو : 2000
میلیارد تومن حدودا هزینه های مالی اورده شده...
امسال که هیج :
سال دیگه هم بعیده در مجمع سودی تقسیم بشه...کاری به قیمت سهم ندارم شاید بازار دوست داشته باشه به سود دو سال دیگه سهم رو بخره @@4
تولید خودرو دوبل بشه >> تامین مالی هم زیاد میشه مثلا میشه 3000 میلیارد حداقل @@3
5000 هزار میلیارد هم ناخالص بسازه با 3000 میلیارد + هزینه های عمومی 1000 میلیارد میمونه یه هزار میلیاردی که سال 93 باید زیان رو پوشش بده و اخرش اینه که سال 94 >> 100 تومن سود بسازه
سال 93 = صفر کردن زیان
===============
که این خود میتونه جلوی رشد سهم رو بگیره تا 6 ماه و سهم زیر 450 بمونه مگه خبر بنیادی از قبیل فروش دارایی ها یا افزایش سرمایه بیاد
بلند مدت میشه امیدوار بود @@4
=======
نظر قطعیمو بعد گزارش پیش بینی بر اساس 9 ماهه میدم ....
در اصل توسط heydar";442865][COLOR="#0000FF پست شده است
باسلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی
کمی از دادن اعداد نجومی نگران شدم ، به همین خاطر تصمیم گرفتم دروسی که از اساتید فرا گرفتم را بازگو کنم
به دوستان عزیزی که تجربه ی کمتری دارند توصیه میکنم زیاد این اعداد نجومی را جدی نگیرند چون اون آدم ها که عدد میدهند به موقع فرار میکنند و شما میمانید و ضررهای پی در پی
در مورد خودرویی ها هم این اعداد اون هم از برخی افراد نام آشنا در حال بیان و تکرار است به نظرم احساسات بر اینگونه افراد بر تحلیل غلبه کرده حواستون جمع باشه قضیه ی صدرا بعید نیست تکرار بشه
صدرا تقریبا قسمت اعظم بازار عقیده به رشد این سهم و قیمت چنددلاری داشتند
با شبندر هم لطفا مقایسه نکنید ،همین شبندر چه کسی توانست این قیمت را پیشبنی کند؟شاید معدودی افراد
شاید 100نفر هم نشوند
غیر قابل پیشبینی بودن بازار نکته ای است کلیدی، همین الان بروید در تالارها اولین روزهای عرضه ی شبندر
میگفتند 100تومان هم ارزش نداره همون تحلیلگران
خودرویی که میخرید درصد مشخصی از سبد باشه و از حدی بالاتر نره
سبد متوازن بچینید ،کنترل ریسک سبد فراموش نشود
یکی رفته در سهم های پرریسک تکسهم شده بود خوب حال و روزش این روزها وخیم است
یعنی تلاش یکی دو ماهه پرید وشاید یکساله هم بپرد
یک درصد احتمال بدهید ،تحریم ها پا برجا باقی بماند
خودم خودرویی دارم ولی تکنیکالی و با رعایت حد ضرر مشکلی نداره
این نکته را هم بگم چندتا خودرویی بخرید و نه یک سهم
چون ممکنه سهمی برای طولانی مدت متوقف بشه[/COLOR] طمع آدم را به سمت ورشکستگی سوق میدهد این مطالب را از اساتید عزیز این سایت فرا گرفتم و چون کمی نگران شدم این جسارت را در حضور اساتید
کردم این دروس ارزشمند را برای خودم و دوستان تازه کار بازگو کنم
اینجا احساس کردم منطقه ی امنی است اینجا نوشتم:D
با اجازه از میثم عزیز
1. خصدرا و فقط خصدرا با وزیر دولت ا.ن شدن قاسمی و قرارداد 3 هزار میلیارد تومانی افزایش قیمت گرفت اما از اونطرف با تحریم ها و دعوا ا.ن با سپا..و باید قیمت میشکوند اما هم ما حساب نکردیم و هم دزدان خوب چوب ...
2. خودرویی ها با رفتن ا.ن و برداشته شدن تحریم ها در حال افزایش قیمت گرفتن هستند و این تنها شامل حال خودرویی ها نمی شود بلکه کل بورس هست
اما باور کن رفتن بعضی ها (ا.ن<:-p)مهمتر از وزیر شدن بعضی ها(قاسمی) است (مثل رفتن صدرا از فاذر و رشد خیره کننده آن .)
چشمها را باید شست :D
شاد باشید
نظر