حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Fundamental
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 697

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

آقا میثم ول کن این سهم ها رو بچسب به..... /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
      آقا میثم ول کن این سهم ها رو بچسب به..... /.:biggrinsmiley.:/
      شما الان در سهم مورد نظرتون 30 درصد رو سودی و تبریک میگم بهت ....من از اون زمان که شما غپاک خریدی و من شپاس 22 درصد از شپاس گرفتم و الان هم که تک سهم شپاکسانم اگه 4 شنبه صف خرید باشه به اندازه شما سود کردم (-: و عقب نموندم و میرم دنبال شیراز اگه نرخ خوراک 18 سنت نشه که به نظرم 18 سنت امکان نداره ........و از صف فروش بالاخره میخرم و یه نوسان 8 درصدی حداقل بهم میده .....

جرات خرید غپاک رو رو این قیمت ندارم چون من 50-50 معامله نمیکنم جتی اگه بدونم غپاک میشه 2000 تومن تا 5-6 ماه دیگه -------و انشالله که بشه رفیق ------ /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

البته عمرا سود سال 92ش بالاتر از 40-50 باشه و سود سال بعد هم بستگی به همت مدیر عامل و کاهش هزینه های مالیش داره (:
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/31, 00:18.
      ///

نظر

• Mjim
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 23

آقا میثم با سلام و ارادت ، بالاخره امروز شپاکسا صف خرید شد میخواستم درصورت امکان آخرین اخبار رو راجع به این سهم در اختیار بنده و دوستان قرار بدید و همچنین هدف، مدت نگهداری ،نقاط حمایت و مقاومت ها رو در صورت امکان بفرمایید متشکرم از نظر لطفتون

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط Mjim پست شده است View Post
          آقا میثم با سلام و ارادت ، بالاخره امروز شپاکسا صف خرید شد میخواستم درصورت امکان آخرین اخبار رو راجع به این سهم در اختیار بنده و دوستان قرار بدید و همچنین هدف، مدت نگهداری ،نقاط حمایت و مقاومت ها رو در صورت امکان بفرمایید متشکرم از نظر لطفتون
          بستگی داره بازار به سود حداقل 590 تومنی و یا 622 تومنی که مورد نظر منه چه پی بر ای بده ....سهم پی بر ای 7 بگیره شب مجمع 4000 هم میتونه بشه ولی ما با همون پی بر ای 6 هدف 3500 بدیم براش ....ولی به نظرم هر 5 سال با این تورم این سهم 500 درصد بازدهی بده (-: بلند مدت بخوام گفته باشم با دریافت سود مجمع ..حالا یه عده برن بانک پولشون رو بزارن بانک .........

======

معقولانش اینکه که شب مجمع قیمت های 3200 و 3300 و حداقل 3000 رو ببینه .......

===========

یه تحلیل و پیش بینی معقولانه دیگه بخوایم بکنیم اینکه گه باشگل که افزایش سرمایه 300 درصدی داره مقایسه کنیم

حالا بخوایم با شگل حرکتش بدیم میتونه راحت پی برای 7 رو بگیره ......چون شگل درخواست افزایش سرمایه داده و سهامدار عمده شگل سهامدار عمده شپاکسا هم هست و هر دو سهم افزایش سرمایه 300 درصدی دارن که شگل اومد روی کدال و پا......پس پیش بینی میشه افزایش سرمایه شپاکسا هم به زودی بیاد ...../:.Heart.:/
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/31, 00:11.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

چند تا سهم دیگه هست که اهداف خوبی براش دادن !! لااقل در حد شنیده ....

وبیمه - رتکو !!!!

که این دو سهمو میسپارم به اساتید تکنیکال ....... اگه دوست داشتن تارگت این دو سهمو بدن ببنم با اون چیزی که من شنیدم جور در میاد (-:

باید بتحقیقم خودم و شاید وبیمه خریدم ......:D
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/31, 00:33.
            ///

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              چند تا سهم دیگه هست که اهداف خوبی براش دادن !! لااقل در حد شنیده .....

وبیمه - رتکو !!!!

که این دو سهمو میسپارم به اساتید تکنیکال ....... اگه دوست داشتن تارگت این دو سهمو بدن ببنم با اون چیزی که من شنیدم جور در میاد (-: مخصوصا برای رتکو و اهداف بالاش .........
              سلام داداش میثم گل
              خوبی عزیز
              پکرمان و کهمدا و قلر رو هم از ما بشنو
              چند وقته دیگه فروشنده هاشون حسرت می برن
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                سلام داداش میثم گل
                خوبی عزیز
                پکرمان و کهمدا و قلر رو هم از ما بشنو
                چند وقته دیگه فروشنده هاشون حسرت می برن
                سلام. مرسی .شما خوبید؟.پکرمان و قلر شاید

کهمدا رو نمیدونم .....یعنی کارش سخته به نظرم که بخواد از این قیمت ها بالاتر بره
                ///

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

میثم جان سلام
                  سکرما رو فکر کنم یه جهش توی حلقومش گیر کرده....
                  بنیادیش نظرتون چیه؟
                  بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    سلام. مرسی .شما خوبید؟.پکرمان و قلر شاید

کهمدا رو نمیدونم .....یعنی کارش سخته به نظرم که بخواد از این قیمت ها بالاتر بره
                    ممنونم
                    پکرمان رو یه نظر صورت های مالیشو نگاه کردم به نظرم تعدیل بالایی داره
                    قلر هم کم کم باید گزارش افزایش سرمایه اش بیاد رو کدال
                    کهمدا هم حقوقی خوب میخره......با افزایش قیمت محصولاتش و همچنین همراه بودن با کگاز میتونه در کوتاه مدت گزینه خوبی باشه
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                      میثم جان سلام
                      سکرما رو فکر کنم یه جهش توی حلقومش گیر کرده....
                      بنیادیش نظرتون چیه؟
                      شاید تعدیلی در حد 20-30 درصد بده بیشتر بعید میدونم
                      ///

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

سلام آقا میثم
                        انقدر تبلیغ شزنگو نکن گیرت نمیاد دیگه:D
                        رتکو رو بررسی کردی؟چه قدری میتونه بسازه؟
                        وبیمه هم بیشتر به گلستان توجه کن;) البته شما خود استادید
                        ثباغ هم سهمی خوبیه که ازش جاموندیم
                        من که 1 شنبه 196-7فروختم منتظرم اون پاییناااا البته اگر اومد(وبیمه)
                        لابسا هم که گل کاشت ،اول گزارش دروغ دادند ،هاپولی کردند بعد گزارش اصلی اومد
                        ارادتمند
                        آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/12/31, 18:18.

نظر

• immortal44
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 252

در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post
                          فردا شپلی به حمایت 282 میرسه و تغییر روند رو در این سهم شاهد هستیم . به نظر میرسه وارد فاز صعودی میشه و 352 تومان را راحت رد میکنه

[/QUOTE]
                          آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            سلام آقا میثم
                            من که 1 شنبه 196-7فروختم منتظرم اون پاییناااا البته اگر اومد
                            لابسا هم که گل کاشت ،اول گزارش دروغ دادند ،هاپولی کردند بعد گزارش اصلی اومد
                            ارادتمند
                            کسی دیگه به حرف ما گوش نمیده .....رتکو و وبیمه را با دید ورود بزرگان و تکنیکالی بخرید .......هاها:D

1000درصد میشد سود کرد از ابتدای امسال....ولی خوب بد موقعی رفتم سربازی درست در ابتدای رشد بازار ......

باید در متن معاملات بود .......و از فرصت ها استفاده کرد ..........

الان به نظر پول ها باز اومده در گروه ساختمان و یه رشد حداقل 30 -40 درصدی دیگه در بعضی سهام این گروه ......خیلی راحت (-:

چه فرصت هایی در حال سوختن است برای من .....من که نیستم و لاک پشتی سود میکنم ......ولی شما حالشو ببرید.....و از گروه ساختمان بردارید

نوسان گیران با سرمایه بالا از تاپیکو نباید غافل بشن و در اخرین منفیش جمع کردن خوبه ما همون سهامی که میشناسیم رو میخریم

نهایت افت تاپیکو تا 450 ست :D حتی با خوراک 20 سنتی 2 سنت هم بالاتر از نرخ خوراک 18 سنتی که بعیده گفتم (-:

ولی فعلا همون گروه ساختمان در صدر لیست خریده لااقل تا پایان هفته اینده...

از گروه خودرو زامیاد هنوز جای رشد خوبی داره .اگه به معاملات گروهیه :D
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/31, 18:54.
                            ///

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط heydar";432890]سلام آقا میثم
                              من که 1 شنبه 196-7فروختم منتظرم اون پاییناااا البته اگر اومد(وبیمه)
                              [COLOR="#FF0000
                              پست شده است
                              لابسا هم که گل کاشت ،اول گزارش دروغ دادند ،هاپولی کردند بعد گزارش اصلی اومد[/COLOR]
                              ارادتمند
                              با سلام
                              خداوکیلی عجب بورس باحالی داریم
                              عجب شرکت هایی با مسوولین با وجدانی داریم

گزارش 6 ماهه دست کاری شده
                              ما تا حالا پیش بینی های دست کاری شده زیادی دیده بودیم ولی گزارش واقعی دست کاری شده اینچنین ندیده بودیم
                              ابسال اومده هر چه هزینه واقعی است رو با میل خودش در واقعی 6 ماهه دوبله اعلام کرده
                              گزارش واقعی دیگه اسمش روش اون چیزی که بوقوع پیوسته
                              پیش بینی نسبت به اینده است اما این شرکت فکر می کنم نسبت به گذشته هم پیش بینی کرده
                              واقعی یعنی فاکتور خرید - سند حسابداری - پول پرداخت شده و...
                              در گزارش واقعی 6 ماهه ابسال :
                              بهای تمام شده رو 13 میلیارد تومان زیاد نشون داده
                              هزینه های اداری رو 700 میلیون تومان کمتر نشون داده
                              هزینه های مالی رو 400 میلیون تومان زیاد نشون داده

بعدش اومده پیش بینی 12 ماهه 3 تومان کاهش داده تا همه سهامشونو بفروشند
                              تو این گزارش 6 ماهه حسابرسی نشده یک قلم از اجزای سود وزیان درست نبوده
                              سود 6 ماهه 33 تومان براحتی اب خوردن شد 78 تومان

یه رفیق داشتیم می گفت ابسال بخرید می شه 1000 تومان ما صورت های مالی سه ماهه و پیش بینی 12 ماهه رو ریختیم بررررررررررررسی کردیم به سود بالای 150 تومان رسیدیم رفتیم روی قیمت 330 و 350 تومان هم کلی خریدیم
                              گزارش 6 ماهه که اومد دیدیم 3 تومان هم تعدیل منفی داده همه رو فروختیم
                              الان سود 6 ماهه در عین ناباوری شد 78 تومان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب این بورس ماست با کلی دروغ - کلک و کلاهبرداری

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

جناب شفاف سازی من دقیقا قبل گزارش 6 ماهه یعنی 28 /6 گفتم لابسا بخرید .......و خودمم 370 خریدم و 410 فک کنم دادم رفت که اون موقع پیش بینی میکردم تا 600-700 بره یه کله که این گزارش رو داد و نرفت ..... همیشه قبل گزارش باید خرید ولی اینکه گزارش رو اینجوری بدن دیگه دست ما نیست وپیش بینی ما درست بود .....در کل اصل نامردی بود گزارش 6 ماهه و خیلی ها فروختن.... ..
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X