کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام اقا میثم خسته نباشید
کدوم یک از سهمهای زیر رو برای خرید مناسب میونید
ممنونم
وایران ، وگستر ، فایرا ، اخابر،ونفت
فایرا و اخابر رو میپسندم....فایرا اگه هدف مندی یارانه ها و بحث افزایش قیمت ها نبود ( احتمال افزایش قیمت برق) هدف 1200 رو میشد داد براش ولی باید دید چه میشود .....
اخابر با توجه به پایین بودن قیمت و میزان دارایی ها و سهام عدالت ......میتونه رشد کنه..
قایرا سهمیه که خوب میشه ازش سود کرد با تحلیل ولی باید وقت گذاشت و قیمت های جهانی رو هم دنبال کرد ......
فعلا به نظرم تا -130-120 بیشتر بالا نیاد .....اگه دارید میتونید تعویض کنید .....در کل روی سهام بیمه و بانک من اطلاعاتی ندارم و برای همین نمیتونم نظر بدم ...شرمنده
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020
فکر کنم این ها تا آخر سال حداقل 30درصد رو بدهند: پتروشیمی:فارس-شیراز-شاراک ش:شکلر-شلعاب-شپاس-پاکسان فلز:گروه روی اگر قیمت جهانی کمک کند و همچنین مدیریتی که سابقه ی خوبی ندارند معدن:ومعادن در مورد گروه "خ" هم نمیشه نظر داد باید گام به گام با این گروه حرکت کنیم ساختمان:وبیمه-ثاخت-(ثمسکن مشکوک) غذایی:بهنوش بانک:وانصار-وتجارت
وانصار :به خاطر پروژه ی اطلس که پیش فروش کرده و همچنین شناسایی سود در ثباغ
وتجارت هم افزایش سرمایه بالای 100درصد تا اول اسفندhttp://farsnews.com/newstext.php?nn=13921018000337 دارویی:با اینکه آقا میثم معتقده حبابند ولی به نظرم میتونند بازدهی مذکور را داشته باشند بویژه اون هایی که افزایش سرمایه دارند و شناور پایین دارند بیمه:میهن 200تومانی
آقا میثم نظرت رو در مورد لیست کذایی:D ما ارائه بده
در اصل توسط heydar";438170]فکر کنم این ها تا آخر سال حداقل 30درصد رو بدهند:
[COLOR="#FF0000 پست شده است
پتروشیمی:فارس-شیراز-شاراک[/COLOR] ش:شکلر-شلعاب-شپاس-پاکسان فلز:گروه روی اگر قیمت جهانی کمک کند و همچنین مدیریتی که سابقه ی خوبی ندارند معدن:ومعادن در مورد گروه "خ" هم نمیشه نظر داد باید گام به گام با این گروه حرکت کنیم ساختمان:وبیمه-ثاخت-(ثمسکن مشکوک) غذایی:بهنوش بانک:وانصار-وتجارت
وانصار :به خاطر پروژه ی اطلس که پیش فروش کرده و همچنین شناسایی سود در ثباغ
وتجارت هم افزایش سرمایه بالای 100درصد تا اول اسفندhttp://farsnews.com/newstext.php?nn=13921018000337 دارویی:با اینکه آقا میثم معتقده حبابند ولی به نظرم میتونند بازدهی مذکور را داشته باشند بویژه اون هایی که افزایش سرمایه دارند و شناور پایین دارند بیمه:میهن 200تومانی
آقا میثم نظرت رو در مورد لیست کذایی:D ما ارائه بده
خوبن.دارویی ها من نگفتم حباب دارن. بحثی شد که گفتتن سود سال بعدشون نسبت به سود امسال 100 درصد دیگه رشد میکنه و من با این 100 درصد دیگه مخالف بودم.در گزارش 9 ماهه پی بر ای کم میکنن . مثال هم زدم سود سال بعد دالبر 300 ..
بین اینا به ترتیب بازدهی کدوم رو بیشتر میدونی؟:
شپاس- خزامیا- شیراز -وبیمه
نمیتونم هر 4 تاشو بزارم تو سبد طمع نمیزاره .کدوم رو بگیریم به نظرت. همشون در حد 50 درصد بازدهی رو دارن میان مدت ولی کدوم رود تر به هدف میرسه به نظرت؟
والا میثم جان پیشبینی این روزهای بازار خیلی سخت شده
نموداری کمی بررسی کردم من فکر کنم وبیمه زودتر به هدف میرسه فکر کنمشیراز هم دیرتر از همه به مقصد برسه با اینکه در کف قرار داره حدود 1100-1200تومان محدوده ای است که باید به سلامت رد کنه فکر کنم دوهفته ای اینجا باشه البته احتمال خطا بالاست:D
وبیمه حقیقی هایی در حال بالا آمدن هستند ،سیکنال خوبی است کسی که 3میلیارد وبیمه میخره برای 10-20درصد نمیخره
احتمالا تا روزهای آینده حقیقی های دیگری هم در راه باشند وبیمه ندارم در لیست خریده
خودرویی ها اصلا قابل پیشبینی نیستند به فرض مثال فردا بگند بلوک پارسیان خودرو منتفی است کل گروه منفی میشند و برعکس
خودت استادی دیگه متوجه میشی چی میگم
در حال امتحان پس دادن در حضور شما هستم فکر کنم خیلی حرافی کردم /:.smilingsmiley.:/منتظر تصحیح اشتباهات توسط شما هستم
ميثم جان چه خوب كه تاپيك رو باز كردي
واقعيت اينه من در مورد اين سود تقسيمي به نتيجه نرسيدم . وقتي سود تقسيم ميشه از قيمت تابلو هم كسر ميشه . حالا بازار امسال بعد چن روز مي اومد اين گپ رو پر ميكرد يا همون روز بالا باز ميشد . سودتم دلت خوش بود بعد مثلا 6 ماه يچيزي بهت ميدن . بجز يسري شركتها كه فرداش تو حسابت بود /.:biggrinsmiley.:/
خوب از سال بعد همچين چيزي نداريم . اين سود تقسيمي به چه دردي ميخوره ؟ از قيمت سهم خودت برميدارن تا چند ماه ديگه بهت بدن كه چي؟ /:.wacsmiley.:/ لطفا منو روشن كنيد در اين مورد /:.ph34r-smiley.:/
واقعيت اينه من در مورد اين سود تقسيمي به نتيجه نرسيدم . وقتي سود تقسيم ميشه از قيمت تابلو هم كسر ميشه . حالا بازار امسال بعد چن روز مي اومد اين گپ رو پر ميكرد يا همون روز بالا باز ميشد . سودتم دلت خوش بود بعد مثلا 6 ماه يچيزي بهت ميدن . بجز يسري شركتها كه فرداش تو حسابت بود
خوب از سال بعد همچين چيزي نداريم . اين سود تقسيمي به چه دردي ميخوره ؟ از قيمت سهم خودت برميدارن تا چند ماه ديگه بهت بدن كه چي؟ /:.wacsmiley.:/ لطفا منو روشن كنيد در اين مورد /:.ph34r-smiley.:/
در سهم هایی که تعدیل دارن برای سال بعد خوبه وگرنه نه /.:biggrinsmiley.:/
شپاس بخر برو مجمع ......ببین بعد مجمع چه جوری گپ پر کنه /.:biggrinsmiley.:/
نظر