حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

در اصل توسط mohamad123 پست شده است View Post
    ممنون قربان
    فاذر و وملت را از نظر بنیادی رد میکنید یا تکنیکال
    بنیادی
    ///

نظر

• abstract
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1506

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      وبیمه به ما گفتن برخی کد هایی این سهمو خریدن که 10-20 میلیارد براشون پول خرده .........ببینیم بازی سهمو ......شاید هم تو پاچمون کردن ....نبودیم در بازار گفتیم با رانت سود کنیم >>این شد عاقبتش ::D

175 تومن جمش نمیکنن !!! اون 400 میلیون سهم چی شد پس :D

گور پدر رانت :D
      اين چه رانتيه كه چن ماهه تو وبسايتها پخش شده . بت رانت سوخته انداختن /:.yead.:/

نظر

• Fundamental
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 697

غپاک گفتن مدیر عاملش گفته سهم تا تیر یا خرداد 2000 تومن میشه ....>> گفتم امسال 40 بیشتر نمیسازه خودشو بکشه ....سال دیگه هم بستگی به هزینه های مالیش داره که ایا تسویه میشه یا افزایش سرمایه داره یا نه ....که باز هم بعید میدونم 2000 بشه .....خوب اگه قراره 2000 بشه پس چرا جمعش نمیکنن در 614 تومن!!

=======

این یکی رو دیگه نخریدیم (در 700 پیشنهاد دادن به ما که بخر که تا 860 هم رفت) ...البته یه نوسان گرفتیم ....:D

=========

ما اگه شانس داشتیم یا رانت درست داشتیم بیکار نبودیم بگردیم تو بازار دنبال یه سهم خوب........

=======

برای اخرین بار وبیمه خریدم با رانت ......و تا عید نگه میدارم ببینم درست بوده رانتش یا نه .......هنوز زوده برای قضاوت...البته یه جورایی تحلیل هم میخورد .و تا 300-400 میتونه بره.... 80 میلیارد بیاد دستش از پروژه گلستان (سهمی 100 تومن) تو بورس سرمایه گذاری کنه میتونه سود خوبی بسازه اگه این کاره باشن/.:blinksmiley.:/
        حرف نزنی نمیگن لالی :)

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
          حرف نزنی نمیگن لالی :)
          اینم حرفیه رفیق ...ولی خوب اگه خبریه بزار همه بدونن اگه هم نیست باز هم بزار همه بدونن ......
          ببینیم چی میشه سال دیگه :D
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/24, 21:47.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

زمگسا میاد در لیست خرید :

شاید سهم بی کلاسی باشه ولی با این تورمی که من میبینم در کشور یک سهم با بازدهی بالای متوسط و خوب به حساب میاد ......

در این چند سالی هم که من زیر نظرش داشتم .......بازدهی خوبی داده ...3000 تومن رو کف سهم میدونم و اگه نقد باشم و بیاد محدوده 2800-3000 میخرم .... کاری ندارم سهم باکلاسه بی کلاسه :D

============

تازه صحبت از افزایش نرخ بنزینه برای سال بعد ..و بسیار تابلو برا من این ای افزایش قیمت بنزین و به نظرم حتما انجام میشه...که باز تورم ایجاد میکنه افزایش نرخ بنزین
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/24, 22:03.
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

50 درصد پولم رو میکشم بیرون ..بستمونه امسال ........تو یه بازه یه هفته ای تا حالا اینقدر ضرر نکرده بودم ..........اگه رشدی باشه دوباره همین نصفی رو که دارم دوبل میکنم .......

بازار بیخودی شده .....فعلا اگه پایین نیاد بالای زیادی هم نداره ......

خیلی زودتر باید نقد میکردم ولی خوب طمع نمیزاره:D سهم طلا هم باشه این روزها صف فروش میشه .........

جنگ اگه میشد اینقدر ضرر نمیکردیم ......تو یه هفته
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/26, 14:34.
              ///

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

زمگسا میاد در لیست خرید :

شاید سهم بی کلاسی باشه ولی با این تورمی که من میبینم در کشور یک سهم با بازدهی بالای متوسط و خوب به حساب میاد ......

در این چند سالی هم که من زیر نظرش داشتم .......بازدهی خوبی داده ...3000 تومن رو کف سهم میدونم و اگه نقد باشم و بیاد محدوده 2800-3000 میخرم .... کاری ندارم سهم باکلاسه بی کلاسه :D

============

تازه صحبت از افزایش نرخ بنزینه برای سال بعد ..و بسیار تابلو برا من این ای افزایش قیمت بنزین و به نظرم حتما انجام میشه...که باز تورم ایجاد میکنه افزایش نرخ بنزین

سال بعد میثم جان 700 تومان با این تورم EPS داره

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  سال بعد میثم جان 700 تومان با این تورم EPS داره

نمیدونم .........فعلا باید سهم هایی که خیلی اومدن پایین رو خرید و موقع برگشت از نوسان استفاده کرد ....... اگه میخوایم بازدهی بیشتری داشته باشیم
                  =========

کنور 1400 و زیرش خریدارم........وگرنه پولمو میزارم بانک 6 ماه بعد 5 برابر موجودیم وام میگیرم دوباره میام .......
                  این ریزش اخیر عادی نیست و دست هایی تو کاره و گویا از ما بهترون این باز میخوان بعد از افت بازار وارد بشن .....و همیشه سود کنن و این کار تکرار بشه ...

اصلا عادی نیست این معاملات...بنیادی تکنیکال حالیش نیست این بازار
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/26, 14:47.
                  ///

نظر

• heaven_smile77
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 257

نمیدونم .........فعلا باید سهم هایی که خیلی اومدن پایین رو خرید و موقع برگشت از نوسان استفاده کرد ....... اگه میخوایم بازدهی بیشتری داشته باشیم
                    =========

کنور 1400 و زیرش خریدارم........وگرنه پولمو میزارم بانک 6 ماه بعد 5 برابر موجودیم وام میگیرم دوباره میام .......
                    این ریزش اخیر عادی نیست و دست هایی تو کاره و گویا از ما بهترون این باز میخوان بعد از افت بازار وارد بشن .....و همیشه سود کنن و این کار تکرار بشه ...

اصلا عادی نیست این معاملات...بنیادی تکنیکال حالیش نیست این بازار

دوست عزیز میشه بگی این کدوم بانکه که این شرایط روداره ؟؟؟؟ و سایر شرایطش چیه؟؟؟؟؟

نظر

• a.s
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 186

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                      دوست عزیز میشه بگی این کدوم بانکه که این شرایط روداره ؟؟؟؟ و سایر شرایطش چیه؟؟؟؟؟
                      دقیقا سوال منم همینه!
                      خیلی وقته دنبال این چنین شرایطی می گردم
                      Trend is Your Friend

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

این همه پست زدم و سهم معرفی کردم ...... در شرایطی که تو بازار نیستم>> اس میدم به دوستام چی بخرم ....سهم هایی رو میگن بخر که صف خریده .......!! این رسم رفاقته :D

این همه پست زدم اخرش چی شد ....یکی نگفت خرت به چند ........یا یه سهم از سهم هایی که میدونست میره بالا رو معرفی نکرد:(

این 10 ماه باقی مونده خدمتم هم تموم میشه ........ونیازی به احدی ندارم دیگه...........از تمام دوستانی که اس دادم قیمت دادن ممنونم ......که در بدترین شرایط هم من معامله کردم ..تو کوه دشت بیابون خدمت .....قطار جاده .....

موفق و پر سودباشید
                        ///

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

این همه پست زدم و سهم معرفی کردم ...... در شرایطی که تو بازار نیستم>> اس میدم به دوستام چی بخرم ....سهم هایی رو میگن بخر که صف خریده .......!! این رسم رفاقته :D

این همه پست زدم اخرش چی شد ....یکی نگفت خرت به چند ........یا یه سهم از سهم هایی که میدونست میره بالا رو معرفی نکرد:(

این 10 ماه باقی مونده خدمتم هم تموم میشه ........ونیازی به احدی ندارم دیگه...........از تمام دوستانی که اس دادم قیمت دادن ممنونم ......که در بدترین شرایط هم من معامله کردم ..تو کوه دشت بیابون خدمت .....قطار جاده .....

موفق و پر سودباشید
                          عجب دوستانی دارید ...بی معرفت ها:D .......ولی امروز اکثر سهم ها صف بودند معرفی کردن سهم سخت میشه
                          آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/01/29, 18:57.

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

موفق و پر سودباشید
                            عجب ادمی هستــــــــیا! ;))
                            دهنت سرویس روزه اول کدومش صف خرید بود؟ وبیمه ارو گفتم البته خیلی ریسکیه لبه پرتگاهه نباس 160 رو به پایین بشکونه تاپیک کامل بازش کردم و رو 161 صف فروش بود! خکاوه ام که اون موقه که بت گفتم 109 تومن صف فروش 6 میلی تشریف داشت! O_o
                            وسکاب ام که امروز گفتم فعلا همینجاس و حجم نمیخوره چه برسه بخاد صف شه، ولی خیلی بدون ریسکه و بره میان مدت عالیه به نظرم، دیتاش کمه نمیشه نموداری بررسیش کنم خودت باس بشینی قشنگ صورتاشو بخوری :D
                            حالا بقیه چی گفتن نمیدونم ولی انصافا تعمیم نده دیگه یزید!;))
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

میثم جان به خودم اس میزدی .شمارمو نداری مگه؟
                              بیا کفپارس بخر :D:D:D:D

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

این سهم ها مارو به هدف نمیرسونه :D ی سهم توپ میخوام یه ماهه 100 درصد بده

سهمی تو مایه های آینده ولی با اینده ای خوب نه مثل این اینده :D
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/29, 22:05.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X