کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پنجاه درصد بردن بالا....پنجاه درصد دیگه هم لابد میخوان..:D
اعرابی ۲۷۰ تا ۳۷۰ مرقام میخرید...تازه بالای۴۲۰ علنیش کرد:D
عجب:D
...
اابته برای این سهم من خودم تارگت ۱۲۰۰ دادم ولی نه با این سرعت.:D زمانی که زیر ۴۰۰ بود و هفت نفر هم نگاش نمیکردن:D:D
گفتم هر موقع زمین هاش فروش بره...
...
ولی میخوام بهتون بگم که اینا تازه ۵۰ درصد بالاتر شروع میکنن به تبلیغات...:D
میخوام بگم شیوه بازیگرا اینه...
سهم که پنجاه درصد بالا میره تازه معرفی میکنن!!
لذا دنبال بازی ها و بازیگرا نرید....که سهم شما نیمه دشوار راهه!! وباز اونجا نوسان گیری از سهم شروع میشه!
نصف راه رفته شده....در نقاط پرریسک به بازار میگن بیاید بخرید
....
توصیه من اینه با تحلیل خودتون سهم بخرید و دنبال بازیگرا نرید...
...
من با کسی تعارف ندارم که ...نیازی هم به کسی ندارم در بازار سرمایه...سهم خوب فراوان است...
یه جاهایی از ساسانی میگم...یه جاهایی از اعرابی...یه جاهایی از درخشانی...:D هر جا احساس کنم درست میگم :D
یه جاهایی از سازمان...ناشران...مدیران شرکت ها....
البته بهپاک ارزندست:D
ولی پند و نصیحت هم باید بدم:D
خبری باشه تو این دو سهمه ...
بعدشم فک میکنید بازیگرا و سفته بازا میزارن سود کنید در سهمی که بازی دستشونه!
====
مگه اینکه سهامداری کنید تا سال 97 تا اثرات طرح توسعه بیاد........یعنی مثلا 60 تومن سود بسازه و تارگت 400-500 بگیره....
====
حالا منم شاید اومدم تو بازی بعدا:D
که 350 تا 500 چیزی نیست که براش صبر کرد :D
===
نکته دیگه داره اینکه فروش شرکت الان 30 میلیارده ..ارزش بازارش 120 میلیارد..
که اینم جز عجایب بورسه :D
لذا مال خودتان......
دوست عزیز حالا یه روز سهم منفی شد! عجول نباش. در ضمن شما اگر خونده بودی که رو 210-220 خرید می کردی! الانم معطل اون یکی ها نبودی حالش رو هم می بردی!
ضمنا در یک روند صعودی نوسانات و اصلاحات مقطعی طبیعی و ضروری است، بنده خودم هم انتظار ندارم سهم بی وقفه رشد کنه حالا اگر شما داری دیگه نمیدونم!
پس نگران نباش! اگر چند وقت دیگه بالای 500 بعد 600 بعد ..... دیدی امیدوارم طاقت داشته باشی. خخخ
اونوقت منم میام پاسا و پکرمان میخرم به خاطر روی گل شما و البته به شرط خوب بودن تکنیکال..
شوخی کردم ناراحت نشی، اما خب انتظار نداشتم با یک منفی بعد از این همه رشد اینطور اظهار نظر کنی! تازه همین امروزم که حجم خوبی جابجا شد.
در ضمن تو این بازار خیلی از سهم ها دو برابر و چند برابر هم شدند می شوند و خواهند شد، اما آیا همه سود رو همه می تونند کسب کنند؟
همین فباهنر، وبیمه کترام وووو چطور رشد کردند آیا هر روز مثبت خوردند؟ خیر... پس عجله نکن عجله نکن زنگ تفریحه! خخخ موفق باشی.
پسهند هم زوده براش این تارگت ها...
مگر فشار فروش امروز رو ندیدی!
شما پسهند ۳۵۰ بخر ما همگروهیشو...ببینیم کی بیشتر سود میکنه...در بازه ۱۵ ماهه....
ما با هیچ سهمی کاری نداریم که چند درصد میره بالا...
هر کی هر چقدر سود کرد ناز شستش...من فقط با تحلیل خودم سهم میخرم..
ناز شستتون...
...
من الان در حال خرید سهمیم که چهار سال دیگه ده برابر بازدهی میده:D بعد شما از بازدهی های صد درصدی صحبت میکنی...ولی خوب نمیخوام معرفی کنم الان...شاید برج ۷ بگم چی داشتم میخریدم....
....
پسهند هم طرح توسعش خودش گفته برج ۱۲ راه اندازی میشه! ضمن اینکه هنوز این شرکت مثل پاسا مشکل فروش دارن!
برج ۱۲.که راه اندازی بشه تو ۹۷ ساخته میشه این سود..تو ۹۸ تقسیم!!!
خوب دو ساله بیا پکرمان بخر بدون بازیگر:D بدون جینگولک بازی....بدون هیچ حمایتی ...
ضمنا ما اگر پسهند نداریم...قشهد داریم! قنیشا داریم.! و قشیر...:D
پس از امروز با قیمت پسهند قشهد رو دنبال کن:D
و ببین قشهد بازدهی بیشتری میده یا پسهند..
به تارگت باشه من تارگت ۸۰۰ قشهد رو میکنم ۱۰۰۰:D
و بعد ۱۰۰۰ تارگت ۱۲۰۰....
پس قشهد تارگت ۸۰۰...بالای۸۰۰ تثبیت بشه هدف بعد ۱۰۰۰ بالای ۱۰۰۰ تثبیت بشه ۱۲۰۰...
پنجاه درصد بردن بالا....پنجاه درصد دیگه هم لابد میخوان..:D
اعرابی ۲۷۰ تا ۳۷۰ مرقام میخرید...تازه بالای۴۲۰ علنیش کرد:D
عجب:D
...
اابته برای این سهم من خودم تارگت ۱۲۰۰ دادم ولی نه با این سرعت.:D زمانی که زیر ۴۰۰ بود و هفت نفر هم نگاش نمیکردن:D:D
گفتم هر موقع زمین هاش فروش بره...
...
ولی میخوام بهتون بگم که اینا تازه ۵۰ درصد بالاتر شروع میکنن به تبلیغات...:D
میخوام بگم شیوه بازیگرا اینه...
سهم که پنجاه درصد بالا میره تازه معرفی میکنن!!
لذا دنبال بازی ها و بازیگرا نرید....که سهم شما نیمه دشوار راهه!! وباز اونجا نوسان گیری از سهم شروع میشه!
نصف راه رفته شده....در نقاط پرریسک به بازار میگن بیاید بخرید
....
توصیه من اینه با تحلیل خودتون سهم بخرید و دنبال بازیگرا نرید...
...
من با کسی تعارف ندارم که ...نیازی هم به کسی ندارم در بازار سرمایه...سهم خوب فراوان است...
یه جاهایی از ساسانی میگم...یه جاهایی از اعرابی...یه جاهایی از درخشانی...:D هر جا احساس کنم درست میگم :D
یه جاهایی از سازمان...ناشران...مدیران شرکت ها....
البته بهپاک ارزندست:D
ولی پند و نصیحت هم باید بدم:D
که بقیه هم سود کافی ببرن....:D یا حداقل وقت خرید نترسن:D
و فرداش که نوسان زد بترسن!! و با ضرر بفروشن..
...
خخخ
هر وقت بیکار بشم یه گیری هم به اقایون میدم. ...
از ارجلو هم بگیم؟ خخ
از کامیار چی....که نگران بازار سرمایست...
از منم بگو منه مبتدی ....یاد شپاکسا 380 و بشهاب 400،دلر و دپارس و دتماد ،خاذین 40 تا 80 تومانی و بهپاک 280 تومانی وخکمک و فباهنر و ....البته همه اینها قبل از افزایش سرمایه هاشون
الانم ثقزوی را داشته باشین الان همه ناز می کنن سال دیگه 3 برابر قیمت الان همه توصیه
330 تومان منها 50 تومان افزایش سرمایه از انباشته سهم براتون 280 درمیاد اونم سهمی کوچک و سود ساز با مدیران کاربلد و قراردادهای با اهرم مالی بالا در گروهی با مدیریتهای فشل و ضرر های سنگین
هرچند حافظه بازار مبتدی ها را یادش می ره
برید ثقزوی بخرید چون چند وقت دیگه تو فرابورس بازار اول ازتون براحتی 600 به بالا می خرند
اولین تارگت بلند مدتیش هم با بهبود اجرا قراردادهایش 1500 تومان با سرمایه فعلی هست
از ما گفتن و از شما نخریدن خخخخخخ
همه زیر مجموعه های وبشهر دو برابر شدن ( بهپاکو زیر مجموعه های صنایع شیر) و جو بانکی ها هم مثبت شده(ونوین) ولی خودش کف کانالشه و ار اس ای هفتگی رو حمایتشه
برسیش ضرر نداره
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
از منم بگو منه مبتدی ....یاد شپاکسا 380 و بشهاب 400،دلر و دپارس و دتماد ،خاذین 40 تا 80 تومانی و بهپاک 280 تومانی وخکمک و فباهنر و ....البته همه اینها قبل از افزایش سرمایه هاشون
الانم ثقزوی را داشته باشین الان همه ناز می کنن سال دیگه 3 برابر قیمت الان همه توصیه
330 تومان منها 50 تومان افزایش سرمایه از انباشته سهم براتون 280 درمیاد اونم سهمی کوچک و سود ساز با مدیران کاربلد و قراردادهای با اهرم مالی بالا در گروهی با مدیریتهای فشل و ضرر های سنگین
هرچند حافظه بازار مبتدی ها را یادش می ره
برید ثقزوی بخرید چون چند وقت دیگه تو فرابورس بازار اول ازتون براحتی 600 به بالا می خرند
اولین تارگت بلند مدتیش هم با بهبود اجرا قراردادهایش 1500 تومان با سرمایه فعلی هست
از ما گفتن و از شما نخریدن خخخخخخ
افراد صبوری که به سهمشون اعتقاد دارن موفق هستن.البته تبلیغ تاثیری در روند سهم نداره.
هر کسی اینده شرکتی رو خوب و درست پیش بینی که و پای تحلیل خودش بایسته...موفق خواهد شد ..و پر سود...
شما با تحقیق خودت به این سهم رسیدی...صبور باش تا به بار بنشینه....
ما فلان صنعت رو میپسندیم...و یه سهم از فلان صنعت...
هر کس پای انتخابش بیاسته...
...
پس همیشه سهمی بخریم که بهش اعتقاد داریم ..و پاش صبر کنیم!!
یعنی واقعا اگر رئیس جمهور شود می خواهد 150 هزار تومان یارانه بدهد؟
یا اینکه بعدا این حرف این گونه تفسیر! می شود که منظور به دو دهک پایین جامعه بوده؟
یا اینکه می گذارد این کار را روز آخر ریاست جمهوری اش انجام می دهد؟
یا ترکیبی؟ :)) مثلا این گونه که روز اول به دو دهک بدهد بعد یواش یواش بیارد بالا تا روز آخر 150 هزار تومان را به همه بدهد...
به هر حال...
اگر رئیس جمهور شود و بخواهد سریع 150 هزار تومان به هر کس یارانه بدهد فاتحه مملکت خوانده است!
==============
در کوتاه مدت هم من بورس را رها می کنم...
چون به خاطر دارم وقتی تورم شدید زمان آقای احمدی نژاد آمد در کوتاه مدت دلار رفت بالا ولی بورس نه تنها نرفت بالا بلکه پول هایی از سمت بورس رفت به سمت دلار! و بورس با یک فاصله ی زمانی بلــــــند بعد از دلار رفت بالا!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر