کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ببینم میتونی سر از بازی پکویر در بیاری داش میثم
یه طرح توسعه 40000 هزار تنی داره که دنبال شریک چینی معتبر بگفته خودشه تو گزارش هییت مدیره
حالا این رشد و این حجم معاملات میتونه شروع یه بازی بزرگ باشه
من تو کار بازار خونی اصلا وارد نیستم
پکویر پاسا پکرمان با دید بالای 1 سال باید خرید بشه....
همون طور که گفتم وظیفه ما در فنوال اینه که بخریم و سود کنیم بقیه کار ها به عهده بازگران سهمه
فنوال شرایطش خیلی شبیه فلوله 100 تومنیه
میثم جان نظری چیزی نداری؟
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
اگه زحمتی نیست این وبشهرم نظرتو در موردش بگو
تو تمام تایم فریم ها واگرایی مثبت خفن داره
کف کانالشه که از معدود سها هاییه که اصلا تو این مدت رشد نداشته
زیر مجموعه هاشم کلا رشد خفن و وحشتناک داشتن
فقط دارای 40 درصد صنایع شیره که پول زمین کارخونه هاش از ارزش بازار وبشهر بیشتره کاری به بهپاک و ونوین و... اصلا ندارم
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
همون طور که گفتم وظیفه ما در فنوال اینه که بخریم و سود کنیم بقیه کار ها به عهده بازگران سهمه
فنوال شرایطش خیلی شبیه فلوله 100 تومنیه
میثم جان نظری چیزی نداری؟
قبلا نظرمو داد..
من امروز یه حرف نمیزنم که فردا عوض کنم...جز سهامی که میگم حبابه :D قنوال رو هم گفتم.......خوب بخونید نظرات قبلو...حتی دو سه ماه پیش روی 105 من فنوال رو معرفی کردم! قبل اینکه خبری باشه!
در مورد سهام بنیادی حرفم ثابته
مگر در سهامی که بگم حبابه >> نظراتم تغیر میکنه .........وممکنه بگم حبابه و حودم بخرم!
پلاسک هم اول وقت معاملات جالبی داشت. تا نزدیک مثبت کامل رنج زدن. نسبت خریدار به فروشنده هم خوبهو نمودارش هم به نظر بد نمیاد. مناسب خرید میدونید؟
شبندر معاملاتش بعد از انتقال بلوک جالب شده. یه حقوقی که میگن همون خریدار بلوک هست نزدیک به 90درصد خرید رو انجام میده. اونم تو مثبت. وضعیت شاخص گروهشون هم بدک نیست. میشه بهش امیدوار بود؟
پلاسک هم اول وقت معاملات جالبی داشت. تا نزدیک مثبت کامل رنج زدن. نسبت خریدار به فروشنده هم خوبهو نمودارش هم به نظر بد نمیاد. مناسب خرید میدونید؟
شبندر معاملاتش بعد از انتقال بلوک جالب شده. یه حقوقی که میگن همون خریدار بلوک هست نزدیک به 90درصد خرید رو انجام میده. اونم تو مثبت. وضعیت شاخص گروهشون هم بدک نیست. میشه بهش امیدوار بود؟
نظر خاصی ندارم...
فعلا بین 100 تا 120 میتونه نوسان کنه
میثم امروز آخرین روز ورود راحت به شپترو هست. نزدیک 700% افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی داره که به تایید کارشناسان دادگستری رسیده و برا سال قبل مجوز داره و در ضمن معاف از مالیات.. مدیر عامل هم به کارکنانش دیروز به مناسبت اعیاد گفته قبل مجمع همه کارهایش انجام میشود... افزایش 56% سود هم دارد
رئیس اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس اعلام کرد:
اصلاح ماده 141 و تمدید معافیت مالیاتی تجدید ارزیابی دارایی در انتظار جمع بندی
رئیس اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت:شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت دو پیشنهاد در زمینه اصلاح ماده 141 قانون تجارت و تمدید معافیت مالیاتی افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی داراییها که هنوز به جمعبندی نهایی نرسیده است.
در عین حال پیشنهاد شده تا به منظور کمک به برخی شرکتها معافیت مالیاتی افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها و منظور شدن آن در حساب سرمایه به مدت یک سال دیگر تمدید شود.
هر چند منتظر مجوز روی کدال و مراحل نهایی هستیم و سال قبل okشده...
نظر