حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
خرید کمی ثشرق
قبل گزارشات 9 ماهه نباید دارویی ها رو فروخت:D
بقیه سهما میخوان اتیش بکشن زیرش بکشن..سهام ما ربطی به لیدر های بازار و شاخص ندارن....
به من چه که صف خودرو میدن..خودرو با دارو قابل مقایست مگه...والا:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/14, 09:36.///
نظر
-
حقوقی 300 تا کاسپین خرید
دیر یا زود....گروه دارویی خودشو از کل بازار جدا میکنه...:D
پایین ها کاسپین رو میخرم اگه کسی داد:D
فردا یک سهم دیگه از گروه دارو معرفی میکنم:.thumbsupsmileyanim
اگه امروز پایین بدن خوب بتونم بخرم....امروز میگم:D
==
تا اینجا 312 هزار سهم دارو رو 5 نفر خریدن! یعنی جاش امنه امنه..این 5 نفر کار 50 نفر رو میکنن:D
==
کاسپین زیر 2410 هش با من
دارو هم که حامی داره خودش...آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/14, 10:01.///
نظر
-
دابور هم امروز ورود کردم....دابور کف 2700..حرکت به سمت 5000
دابور...سال اینده بالای 600 تومن شاید سود بسازه! سهمی که در پست قبل گفتم:D
2800 اکه بدن عالیه در اینده:D چنان بزنم تو گوشش:D
ما یک پله میخریم!
پله های بعد اون نقاطی که دوست داریم میخریم!
پله ی اول اصلا برامون مهم نیست چند تموم بشه...ولی بعدش....یا راهشو مثل بچه ادم میره...یا راش میبریم!///
نظر
-
خرید کمی ونیرو برای نوسان! کف 230! ملت دوزار سواد ندارن! که صف فروش ساختگیه :D
بعدا در اینده دابور هم خشک میکنیم.....
خرید کمی دکوثر...
در دکوثر هم ملتو میترسونن...و بیرون میکنن..ولی ما صد تا مثل اینا رو درس میدیم:D:D
دابور یارو گذاشت 31200..رو هوا ازش زدم..ترسید:D گفت اوه اوه..بنده خدا سهامشو از دست داد:D
من عاشق اینم که دابور بیاد 2700...:D کاسپین بیاد 2200-2100....دارو بیاد 23000
این قیمت ها من مثل گرگ میشم برا خریدشون:D
ولی خوب خیلی سخته! که به این قیمت ها برسه...مگه این که اتفاقاتی چون هفته ی قبل رخ بده
پس الکی کسی نترسه:Dو کسیو نترسونه...
قشنگ روی گروه دارویی زوم هستیم...و منتظر اشتباهات بازار...
حواسمان به ونیرو فاراک ثشرق هم هست:Dو کلی سهام نوسانیه دیگه:D اشتباه کنید...بلعیدیم...
دکوثر رو خشک کردن!
بعد ملت رو میترسونن با یه رنج منفی:^o
یارو اومده تو سهمی مثل دابور رکب بزنه..خخخخ
یعنی عوضیایی هستن...منتظرن جو خراب بشه !
سهمو بکشن پایین! بعد پایین دو سه برابر اونچیزی که فروختن رو جمع کنن!
پایین دابور باید شجاع شد نه اینکه ترسید
.
یا مثلا سرود...من که میدونم فرصت گیرتون بیاد سهمو میبرید 900 بعد 700 میدید ملتو در کنید:^o نکنید این کارا رو ..ما میایم 700 ازتون جمع میکنیم..خیلی ریلکس...
چون مغز بازیگر سهم رو میخونیم! سفارش بزارید تو سیستم میفهمیم این سفارش واقعیه...یا در جهت جمع کردن بیشتره!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/14, 10:29.///
نظر
-
کسعدی رو دیروز گفتیم چی قراره بشه/:.yead.:/ قراره سفته بازی کنیم...:D به کسی هم ربطی نداره...سهم داره بیاره عرضه کنه ..خخخ///
نظر
-
سلام
ماشاالله به این انرژی ! :))
جناب میثم فکر کنم یک تایپیست استخدام کردیا !/:.yead.:/
من خودم دو تا کلمه میخام تایپ کنم حالشو ندارم میگم ولش کن :D
البته امثال شما هر چی بیشتر بتوانند بنویسند بهتره بقیه استفاده می کنند :.thumbsupsmileyanimسلام
نظر
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postسلام
ماشاالله به این انرژی ! :))
جناب میثم فکر کنم یک تایپیست استخدام کردیا !/:.yead.:/
من خودم دو تا کلمه میخام تایپ کنم حالشو ندارم میگم ولش کن :D
البته امثال شما هر چی بیشتر بتوانند بنویسند بهتره بقیه استفاده می کنند :.thumbsupsmileyanim
الان بخرم کار درستیه؟؟؟
تارگت سهم چنده به نظرتون؟؟؟
مقاومتی جلوش هست نیست؟؟؟
اصلاح داره نداره؟؟؟؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postجناب ابیمن حالا که اینجایید و حال دارید تایپ کنید بی زحمت در مورد سکرما می گید بهم؟؟؟
الان بخرم کار درستیه؟؟؟
تارگت سهم چنده به نظرتون؟؟؟
مقاومتی جلوش هست نیست؟؟؟
اصلاح داره نداره؟؟؟؟
من خودم تا قیمت های بالای هزار با سهم می مانم بعد تازه اونجا تصمیم می گیریم برای تارگت های بعدی
این سهم خیلی به بازار و سهامدارانش بدهکارهسلام
نظر
-
چراغ دوم رو دفارا روشن کرد!
سهم 476 تومن سود ساخته در 9 ماهه..البته 130 میلیاردش غیر عملیاتیه
البته 130 میلیارد پول کمی نیست! و میتونه باهاش کارهای بزرگی کنه...
مراقب دابور باشید..
معاملات امروز ساختگیه:D 209 نفر اومدن فروختن! باشه ...حتما:D بعد اون طرف 300 نفر خریدن!
این شر و ور ها در مغز ما نمیگنجه....کارگزاری میشناسم 500 تا کد رو در گیر معاملات میکنه! همه 500 تا کد برای خودشونه:D
در هر دو طرف معامله! کد ها رو درگیر میکنن...که سهام ملتو رو ببلعن...و ملت رو گیج کنن
===
در مورد دکوثر >> الان دامین دکوثر 1300 میلیارد ارزش گذاری شده رو تابلو! که 40 -42 درصد برا دکوثره! یعنی 550 میلیارد فقط دامین دکوثر میارزه!
بعد خود دکوثر 200 میلیارد میارزه؟:D اینم جوکه......کف 1200:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/14, 11:11.///
نظر
-
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postمن که خودم فعلا سهامدارم . مقاومت که صددرصد داره ولی اصلاح زیادی در این سهم نمی بینم
من خودم تا قیمت های بالای هزار با سهم می مانم بعد تازه اونجا تصمیم می گیریم برای تارگت های بعدی
این سهم خیلی به بازار و سهامدارانش بدهکارهاگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postچراغ دوم رو دفارا روشن کرد!
سهم 476 تومن سود ساخته در 9 ماهه..البته 130 میلیاردش غیر عملیاتیه
البته 130 میلیارد پول کمی نیست! و میتونه باهاش کارهای بزرگی کنه...
مراقب دابور باشید..
معاملات امروز ساختگیه:D 209 نفر اومدن فروختن! باشه ...حتما:D بعد اون طرف 300 نفر خریدن!
این شر و ور ها در مغز ما نمیگنجه....کارگزاری میشناسم 500 تا کد رو در گیر معاملات میکنه! همه 500 تا کد برای خودشونه:D
در هر دو طرف معامله! کد ها رو درگیر میکنن...که سهام ملتو رو ببلعن...و ملت رو گیج کنن
===
در مورد دکوثر >> الان دامین دکوثر 1300 میلیارد ارزش گذاری شده رو تابلو! که 40 -42 درصد برا دکوثره! یعنی 550 میلیارد فقط دامین دکوثر میارزه!
بعد خود دکوثر 200 میلیارد میارزه؟:D اینم جوکه......کف 1200:D
نظر
نظر