حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    نسل جدید ایران مثل ما ها نیستن...

( متولدین ۱۳۷۵ به بعد...)

اینا هیچیو قبول ندارن:D

فقط رفاه رو میخوان:D ولاکچری بودن رو:D

مثلا انتخابات ۷-۸ -۱۰ سال دیگه ایران دیدنیه..

امریکا نیازی ب جنگ و تحریم نداره با این نسل جدیدی ک.من میبینم و این سرعت سقوط اخلاقی و اعتقادی...

خیلی نرم اعتقادات داره عوض میشه...

++

چند.شب پیش رفتیم یک کافه ای...

همینجور دختر و پسر رده سنی ۱۳ تا۲۰ سال تا میومدن سیگاراشون رو.میزاشتن رو میز و ای بکش:D

نسل جدید هیچی اعتقادی ب هیچی نداره ...

زمان ما از این چیزا نبود...یکی میخواست سيگار بکشه در اون سن ..صد نفر کشیک میدادن..خخخ

الان همه یا الکین...یا دودی.... اونم در سنین پایین!

++

این نسل وارد انتخابات بشه...همه چیو عوض میکنه

مثم خان گل
    همچنان حیف تحلیل های خوبی که روی تک سهم ها داری! ولی با این تحلیل های سستی که روی جامعه و مضرات واکسن فایزر و مدرنا! و بدبختی غربی ها نسبت به ما! و نسل جدید و اینها میزاری آدم نمیدونه چی بگه!

نسل جدید به طور خاص و کل جامعه به طور عام سقوط اعتقادی داشته . این قبول! نسل جدید به دلیل جریان اطلاعات و اینترنت و افزایش آگاهی ها به این مفتی به موهومات باورمند نمیشه! کلیت جامعه آگاهی اش افزایش پیدا کرده. ولی برای داستان اخلاقیات به این سادگی نمیشه نظر داد.
    بلحاظ اخلاقی جامعه قطعا آسیب دیده. دلایل اون هم روشن! ارزشهای نامعقولی که تبلیغ شده، وضع بد اقتصادی جامعه و فساد و ناکارامدی سیستم و ..... همه دلایل آسیب های اخلاقی جامعه بودند وهستند. ولی حرکت و روند کلی مثبت هست.

نسل جدید قطعا نسل عصیانگری هست. دلیل اش هم این هست که بر علیه باورهای نسل قدیم برخواسته! البته که در این تغییر و تحول شما میتوانی نمونه هایی هم پیدا کنی که جوانان بیشتری سیگار میکشند ولی نمیتوان به این سادگی نتیجه گرفت که لابد نسل جدید معتاد و مفنگی است . به هیچ وجه!

دهه پنجاه و بخصوص دهه شصتی ها (پدر مادرهای جوان کنونی) نسل سوخته و بیچاره ای هستند (نسل ما بدبختا خلاصه!) نسلی که گم و گیج هستند. نسلی هستند که بیشترین فشارها را تحمل کردند ولی واکنش آنها بیشتر غر و لند و افسردگی و قانع بودن به همین که هست و ....همچین روحیه ای دارند
    نسل هفتادی ها...نسل ننر و بی مسئولیت تری بار آمدند. نسل نسبتا بی خیال! نسلی که عملا اهمیت چندانی به آینده اش نمیده....

اما من همه امیدم به نسل دهه هشتادی و بعد از آن است! نسل جدید بخصوص دهه هشتادی ها اتفاقا بسیار نسل باهوش و عاقلی هستند. نسلی که با آگاهی ها بار آمده اند. متوجه هستند که در دنیا چه خبر است . به حقوق خودشان آگاه هستند. تجربه نسل های قبلی را دارند و این نسل چرخش عظیم اجتماعی را در ایران عملی خواهد کرد!
    نسل هشتادی باورمند به شو مسخره انتخابات کنونی باورمند نیست! خواسته هایش جهانی تر از این حرفهاست! اینا مملکت رو درست میکنن ببین کی گفتم!
    خلاصه اینکه میثم خان، بیشتر سهام تحلیل کن! و کمتر ازاین تحلیل ها بده سر جدت!
    خیلی مخلصیم!
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20665

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

مثم خان گل
      همچنان حیف تحلیل های خوبی که روی تک سهم ها داری! ولی با این تحلیل های سستی که روی جامعه و مضرات واکسن فایزر و مدرنا! و بدبختی غربی ها نسبت به ما! و نسل جدید و اینها میزاری آدم نمیدونه چی بگه!

نسل جدید به طور خاص و کل جامعه به طور عام سقوط اعتقادی داشته . این قبول! نسل جدید به دلیل جریان اطلاعات و اینترنت و افزایش آگاهی ها به این مفتی به موهومات باورمند نمیشه! کلیت جامعه آگاهی اش افزایش پیدا کرده. ولی برای داستان اخلاقیات به این سادگی نمیشه نظر داد.
      بلحاظ اخلاقی جامعه قطعا آسیب دیده. دلایل اون هم روشن! ارزشهای نامعقولی که تبلیغ شده، وضع بد اقتصادی جامعه و فساد و ناکارامدی سیستم و ..... همه دلایل آسیب های اخلاقی جامعه بودند وهستند. ولی حرکت و روند کلی مثبت هست.

نسل جدید قطعا نسل عصیانگری هست. دلیل اش هم این هست که بر علیه باورهای نسل قدیم برخواسته! البته که در این تغییر و تحول شما میتوانی نمونه هایی هم پیدا کنی که جوانان بیشتری سیگار میکشند ولی نمیتوان به این سادگی نتیجه گرفت که لابد نسل جدید معتاد و مفنگی است . به هیچ وجه!

دهه پنجاه و بخصوص دهه شصتی ها (پدر مادرهای جوان کنونی) نسل سوخته و بیچاره ای هستند (نسل ما بدبختا خلاصه!) نسلی که گم و گیج هستند. نسلی هستند که بیشترین فشارها را تحمل کردند ولی واکنش آنها بیشتر غر و لند و افسردگی و قانع بودن به همین که هست و ....همچین روحیه ای دارند
      نسل هفتادی ها...نسل ننر و بی مسئولیت تری بار آمدند. نسل نسبتا بی خیال! نسلی که عملا اهمیت چندانی به آینده اش نمیده....

اما من همه امیدم به نسل دهه هشتادی و بعد از آن است! نسل جدید بخصوص دهه هشتادی ها اتفاقا بسیار نسل باهوش و عاقلی هستند. نسلی که با آگاهی ها بار آمده اند. متوجه هستند که در دنیا چه خبر است . به حقوق خودشان آگاه هستند. تجربه نسل های قبلی را دارند و این نسل چرخش عظیم اجتماعی را در ایران عملی خواهد کرد!
      نسل هشتادی باورمند به شو مسخره انتخابات کنونی باورمند نیست! خواسته هایش جهانی تر از این حرفهاست! اینا مملکت رو درست میکنن ببین کی گفتم!
      خلاصه اینکه میثم خان، بیشتر سهام تحلیل کن! و کمتر ازاین تحلیل ها بده سر جدت!
      خیلی مخلصیم!

این که درست کنن...با اینکه چه رایی بدن یک.موضوع جداست.پست من در مورد اینکه چه رایی بدن هست.

بدیهیه که درست میکنن..

اینا هم درست نکنن رایانه ها درست میکنن همه چیو....

همین کاربرد ارزهای دیجیتال و بلاکچین....تمام خطاها و فساد های انسانی رو درست میکنه.... اگر همه چیزو به بلاکچین بسپاریم...:D

البته در ایران شاید ۲۰ سال دیگه ....رایانه ها همه چیو درست کنن...
      ///

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

با سلام
        همین الان دلار حدود ۲۴ تومنه که به زودی به همون ۲۵ می رسه
        یعنی کلا ۲ هفنه دلار پایین بود
        سال بعد هم‌ که ۳۰ تومن متاسفانه حتمی هست
        Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20665

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          با سلام
          همین الان دلار حدود ۲۴ تومنه که به زودی به همون ۲۵ می رسه
          یعنی کلا ۲ هفنه دلار پایین بود
          سال بعد هم‌ که ۳۰ تومن متاسفانه حتمی هست

بودجه سال اینده من هر چی فکر میکنم بودجه سنگینیه(-؛
          یعنی روزی۲/۵میلیون بشکه نفتم بفروشن کار اسان نیست. اگر نفت نفروشن ک واویلا...
          مگر اینکه اون بودجه کلا کشک باشه..وهیچیش محقق نشه:D وگرنه زاییدن توش..

منابع و مصارف بودجه ۱۴۰۰: ۲ هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیارد تومانه..خخخخ

این اعداد در مغز من نمیگنجه:D
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/01/29, 19:02.
          ///

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

این که درست کنن...با اینکه چه رایی بدن یک.موضوع جداست

بدیهیه که درست میکنن..

اینا هم درست نکنن رایانه ها درست میکنن همه چیو....

همین کاربرد ارزهای دیجیتال و بلاکچین....تمام خطاها و فساد های انسانی رو درست میکنه.... اگر همه چیزو به بلاکچین بسپاریم...:D
            خیلی خوب حالا! آینده های دور رو رها کن!

فردا چکار کنیم!؟ نازنین اخزا هام رو این روزا دارم هی ذره ذره میفروشم همش! هی سهم میخرم

نامردا نذاشتن یک چند روزی این دلار کوفتی ارزون بمونه بتونیم سبدمون رو ببنیدم.
            کگاز سفارش گذاشته بودم روی 1600 بهم ندادن. غلط نکنم این یک قلم تقصیر تو یکی نامرد بایدباشه میثم خان!

فردا قاعدتا کلیت بازار مثبت میشه . ولی کوتاه مدت بازار یک کم به هم ریخته شده. البته در این فضا صرفا حرفه ای تر ها میتونن سهام خوبی خرید کنن.
            به نظرم این روزها و هفته ها ، روزهای تصمیمات حرفه ای تر ها و خلاصه تعینن تکلیف ها برای پول های هوشمند هست!
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20665

تا سوم یا پنجم اسفند باید دست به عصا بود
              البته فردا فک کنم شاخص بالای۱۵۰۰۰ واحد مثبته

به نظر باید کم کم .درصد سهامو بیشتر کرد در سبد.

++

اگر دلار رو میاوردن زیر۲۰

یک بز خری عجیبی میکردیم..
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20665

ماکرون: عربستان باید بخشی از توافق با ایران باشد!

?رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با یک شبکه سعودی با تأکید بر اینکه مذاکرات با ایران درباره برجام بسیار سخت خواهد بود، اعلام کرد که عربستان نیز باید بخشی از هرگونه توافق با ایران باشد.

++

داره جالب میشه

مذاکراتتتتتت:D مذاکره در مورد چی!!:D
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/01/29, 19:10.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20665

?ایلان ماسک کلمه بیت کوین را به بیو توییتر اضافه کرد. قیمت بیت ۱۲.۵ درصد در عرض چند دقیقه رشد کرد.

?ایلان ماسک، پولدارترین مرد جهان با ۱۹۵ میلیارد دلار دارایی رقمی بیش از درآمدهای نفتی یک دهه اخیر ایران است

++

قبلا گفتم وارن بافت پیر شده هیچی از بیت کوین نمیدونه:D

اینک ثروتمندترین مرد.دنیا ایلان ماسکه واین با این کارش یعنی بیت کوینو پذیرفته!

وارن بافت چ ضرری زد ب مردم:D با صحبتهاش در مورد بیت کوین:D

+++

بیت کوین اگه همینجور رشد کنه.... انسم میبره بالا:D ب مرور...
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20665

فردایی ⏳ 24,200 معامله ✅ 500 تا
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20665

?اظهار نظر جدید دولت بایدن در خصوص توافق با ایران:

➖علاوه بر فعالیت های هسته ای ایران، موشک های بالستیک و همچنین فعالیت های منطقه ای ایران نیز باید محدود شود.

#برجام

++

تایید بشه کار تمامه:D
                      ///

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

از همون اول مشخص بود که سیاست خارجی آمریکا با اومدن اشخاص مختلف دستخوش تغیرات بسیار جزیی میشه ولی متاسفانه بازار بورس با اومدن بایدن فکر کردن قراره سیاست خارجی آمریکا زیر و رو بشه و دلار ۱۵ تومن بشه و آتیش به مال خودش زد
                        Honesty is the best policy

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

این مهمترین خبری است که بطور رسمی اعلام شده است.

خبر خوب و مهم برای رشد بازار

کد خبر: ۵۹۸۶۳۴ تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۸ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
                          اقتصاد >> بورس
                          وزیر امور اقتصاد و دارایی: فعلا برنامه ای برای آزادسازی قسمت سوم سهام عدالت نداریم.

دژپسند در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در مورد وعده آزادسازی قسمت سوم سهام عدالت در 22 بهمن گفت: ممکن است زمان بندی کلی ارائه شود اما در نهایت متناسب با شرایط بازار تصمیم می گیریم و فعلا برنامه ای برای این کار نداریم.

نظر

• Deutschland
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 838

امانوئل مکرون، رییس جمهوری #فرانسه، به شبکه العربیه گفت #عربستان_سعودی باید در هر مذاکره‌ای با #ایران درباره توافق دخیل باشد و باید از اشتباه سال ۲۰۱۵ که در آن قدرت‌های منطقه در توافق شریک نبودند، اجتناب شود. او افزود: « مذاکره با ایران بسیار سختگیرانه خواهد بود.»

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20665

یا علی...قلبم:D

فردایی ⏳ 24,400 معامله ✅ 3000 تا
                              ///

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

یا علی...قلبم:D

فردایی ⏳ 24,400 معامله ✅ 3000 تا

قلب منم درد میکنه میثم خان!!!
                                مثل جت رفت بالا. قابل انتظار هم بود.
                                منتهی فعلا 25 بعیده بالاتر بره. البته برای کوتاه مدت

آخه در این مملکتی که ما سهام خرید و فروش میکنیم ، و میتونیم یک روزه هم بخریم و هم بفروشیم ، یعنی اینقدر دستمون باز هست، ولی بازم اینقدر دلار نوسان میکنه ، شرایط ناپایدار هست که نمیشه تصمیم گیری کرد. آخرش رکب میخوریم. بعد طرف وارد کننده یا صادر کننده یا تولید کننده فلک زده در این مملکت چطوری باید فعالیت کنه...چطوری برنامه ریزی کنه آخه!

یارو میخواد مغازه اجاره کنه قرارداد چند ساله میبنده. چه انتظاری دارید از سرمایه گذار خارجی یا فلان شرکت معظم که لا اقل باید افق سرمایه گذاری چندین ساله را در نظر بگیره بیاد در ایران سرمایه گذاری کنه؟ گیرم اصلا بایدن بگه سگ خور! همه تحریم ها همین فردا پووووف هیچ شد!!

دقیقا همان مشکلی که بعد از برجام رخ داده بود و طرف ایرانی هی غر میزد که چرا پس شرکتها نمیان چرا بانکها با ما کار نمیکنن! اونجا همه این شرکتها و سرمایه گذارهای بزرگ خصوصی هستند، به دستور دولت و آقابالاسر که کاری نمیکنن. به منافع شون فکر میکنن. حساب کتاب میکنن خوب نمیصرفه اینقد ریسک بالا هست! اروپایی های بدبخت واقعا میخواستن با اینستکس و با شامبورتی بازی یک گشایشی ایجاد کنن بازم نتونستن.

بعد ملت دل بستن به اینکه بایدن آمد ، اوضاع گل و بلبل میشه! زکی!

نظر

در حال کار...
                                X