کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020
پنایر نیاز به بررسی بیشتری داره .....امروز منفی میتونستیم بخریم ولی هم خودم هم دوستان طمع کردیم و دلیل دیگه اینه که تا مطمئن نشم هدفمندی تاثیرش رو این سهم چی میشه خرید نمیکنم ...چون باید گزارش ها دقیق بررسی بشه .........لذا تا شنبه صبر میکنم......
اگر هدفمندی یارانه ها نبود قطعا پتایر یک زیر خاکی بود
پنایر نیاز به بررسی بیشتری داره .....امروز منفی میتونستیم بخریم ولی هم خودم هم دوستان طمع کردیم و دلیل دیگه اینه که تا مطمئن نشم هدفمندی تاثیرش رو این سهم چی میشه خرید نمیکنم ...چون باید گزارش ها دقیق بررسی بشه .........لذا تا شنبه صبر میکنم......
درود
آقا میثم حالا هدفمندی یارانه ها یه بحثه ، ولی به نظرم مشکل اصلی پتایر مدیرای دزدشه . امسالم باس تعدیل می داد ، بعد اومدن گفتن کائوچو رو 14000 خریدیم !! چه تضمینی هست که سالای بعد این کارشون رو تکرار نکنن ؟! نظرت درین مورد چیه ؟
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
meysam_sh_2020 عزیز به نظرم هنوز برای خرید این سهم زود است به قول خودتان نیاز به بررسی بیشتری دارد به نظرم در قیمت های پایین تری (15-20 درصد منفی تر) به راحتی میشود وارد این سهم شد
آقا میثم حالا هدفمندی یارانه ها یه بحثه ، ولی به نظرم مشکل اصلی پتایر مدیرای دزدشه . امسالم باس تعدیل می داد ، بعد اومدن گفتن کائوچو رو 14000 خریدیم !! چه تضمینی هست که سالای بعد این کارشون رو تکرار نکنن ؟! نظرت درین مورد چیه ؟
سهم خوب راهشو میره .............ولی قبلش باید درست تحلیل کرد .............الان همین 19 میلیارد تومن سود ناخالص از کجا اومده؟ بیشتر این سود به نظرم از تولید لاستیک های رادیاله..بزارید محصولات با حاشیه سود پایین از این شرکت خارج بشه ......
به نظر من خوب داره پیش میره شرکت .........فقط گفتم هدفمندی ممکنه نه تنها این سهم بلکه پکویرش رو هم سودشو کم کنه !!باید بررسی کنم ...متاسفانه الان فرصتشو ندارم
میثم جان یه نظر هم به همراه بنداز. با سود مجمع که 2 ماهه دیگه، داره با p/e 3.7 معامله میشه!
همراه معمولا سالی 20 درصد سودش بالا میره ....سهم کم ریسکیه .....کسی بخره بره مجمع سهم براش در میاد 4800:
که یک سال بعد میتونه 6000 الی 6500 تومن بفروشه حداقل
که بازدهی در حد 35-40 درصد داره یک ساله ......
باز هم بیشتر از بانکه ...ولی خوب من چون طمع کارم و نوسان گیر نمیتونم یه سال با این سهم بمونم ........:
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020
سبهبهان هزینه سربار رو 34 درصد افزایش داده .......به این میگن گزارش.....سیمانی ها به نظرم سال بعد افزایش نرخ رو میگیرن ......
====
پکویر : سربارشو افزایش نداده ...
پتایر و پکویر هر دو تقریبا سربارشون مثل همه ...اگه 40 درصد حامل های انرژی بالا بره یک 12 میلیاردی از سودشون کم میشه ..البته با توجه به سال مالی سهم این مقدار برا پکویر کم تر خواهد بود .....
نظر