حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

سلام حاج میثم. ثقبر ایشالا قراره آنلاین به صورت نامحدود واگذار بشه و فقط به آنلاینا میرسه طبق پیگیری های دوستان:D آقا این لاستیکی ها مگه از افزایش نرخ گاز تاثیر میگیرن؟ /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

پی بر ای پایین میخوای بیا ثغرب بخر
      البته باید بری تو صف
      اگه پسر خوبی باشی خودم یه مقدار بهت ثغرب بدم/:.rolleyessmileyani
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
        پی برای میخوای بیا ثغرب بخر
        البته باید بری تو صف
        اگه پسر خوبی باشی خودم یه مقدار بهت ثغرب بدم/:.rolleyessmileyani

پی بر ای ثغرب چنده؟ چقدر تقسیم سود میکنه؟ کی مجمعش هست (-: عمرا مثل پکور تقسیم سود کنه...

تازه رفته مجمع ثغرب ....

پکویر یه هفته دیگه پی برایش از ثغرب هم کمتر میشه :D
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
          سلام حاج میثم. ثقبر ایشالا قراره آنلاین به صورت نامحدود واگذار بشه و فقط به آنلاینا میرسه طبق پیگیری های دوستان:D آقا این لاستیکی ها مگه از افزایش نرخ گاز تاثیر میگیرن؟ /:.ph34r-smiley.:/
          دیروز در بورکس بعضی ها میگفتن ثقبر (-: محض یا ادوری گفتم ......نمیدونم :D ولی پکویر هر چی امسال ساخت سال بعد بیشتر میسازه...چون سال مالیش 3 ماه زودتر بوده ...افزایش نرخ در یک فروش سه ماهش لحاظ نشده بود
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

پاسا امروز نه خریدار خوبی داشت نه فروشنده به قیمت پایین میداد ....
            ولی خوب من چشم این سهمو گرفته ..../.:biggrinsmiley.:/ ولی خوب فعلا خیلی نمیتونم ریسک کنم ......
            ایا بالاخره روزی میرسه که منم بتونم بلند مدت سهم بخرم :D

اینده خوبی داره این شرکت ....امروزم که پکویر خریدم ..فردا یا پتایر یا پکویر یا ثاخت ( یا یک سهم از گروه ساختمان) یا پاسا میخرم....

از بین اینا پتایر میتونه با دید بالای 12 ماه بیشترین بازدهی رو بده ...که نیاز به اخبار داخلی شرکت هم داره ...یعنی اگه کسی اشنایی تو این شرکت داره ....مارو بی اطلاع از اخبار پتایر نزاره:D تحلیل از ما خبر های داخلی شرکت از شما:D

پکویر یک هفته مانده به مجمع با این تقسیم سود باید حداقل 1700 میبود !! چون یک سهم با تقسیم سود بالا نزدیک مجمع نباید پی بر ای زیر 6 بگیره !!

چون یک هفته ای 20 درصد سود مجمع میده...با زمان پرداخت سود کاری ندارم چون بالاخره میده :D از اون ور سهم با حداقل 300 تومن سود ایا 1200 ثابت میمونه و زیرش میاد به نظرتون !!
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/09, 18:56.
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

اعتضاد غدیر امروز 200 هزار پاکسان رو به ضرر فروخته !! از تاریخ 10 /11 تا 20 /11 >> 300 هزار تا اضافه کرده بود که امروز 200 هزار تاشو فروخت!!

========

این عملکرد یک حقوقی خوب و رانتدار بازار سرمایست :D حقوقی ای که اراده کنه سهمو تا 3000 میبره !!
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                اعتضاد غدیر امروز 200 هزار پاکسان رو به ضرر فروخته !! از تاریخ 10 /11 تا 20 /11 >> 300 هزار تا اضافه کرده بود که امروز 200 هزار تاشو فروخت!!

========

این عملکرد یک حقوقی خوب و رانتدار بازار سرمایست :D حقوقی ای که اراده کنه سهمو تا 3000 میبره !!
                البته امروز یه مقداری وتوسم خریده و 100 هزار تا پکویر...../.:biggrinsmiley.:/ خوب دیگه خیلی دستش رو رو نکنیم ....

یعنی به نظرش پکویر ارزنده تر پاکسان بوده ....البته منم تایید میکنم این حرکتشو...چون منم پاکسان رو زیر نظر دارم و به نظرم میشه حقشو پایین تر خرید بعد از افزایش سرمایه با محاسبات من ...البته اگه شکف و شتولی بزارن ....چون شکف با اون ای پی اس الان بالای 500 .....

در کل به نظرم خوب عمل کرده و تعویضی انجام داده که به نفعش بوده ......(استراتژِی تعویض سهم که سهم جدید بازدهی بهتری میده !!!)
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/09, 19:20.
                ///

نظر

• herkol
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 62

مخلص داش میثم گل.....فردا وارد پکویر میشم میرم مجمع هرجور حساب میکنم نخرم سرم کلاه رفته!!

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

آخ . اخ ...پتایر بست ......چ وقت بستن بود امروز !!!
                    ///

نظر

• علی نظامی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 1033

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      البته امروز یه مقداری وتوسم خریده و 100 هزار تا پکویر...../.:biggrinsmiley.:/ خوب دیگه خیلی دستش رو رو نکنیم ....

یعنی به نظرش پکویر ارزنده تر پاکسان بوده ....البته منم تایید میکنم این حرکتشو...چون منم پاکسان رو زیر نظر دارم و به نظرم میشه حقشو پایین تر خرید بعد از افزایش سرمایه با محاسبات من ...البته اگه شکف و شتولی بزارن ....چون شکف با اون ای پی اس الان بالای 500 .....

در کل به نظرم خوب عمل کرده و تعویضی انجام داده که به نفعش بوده ......(استراتژِی تعویض سهم که سهم جدید بازدهی بهتری میده !!!)
                      سلام و صبح بخیر آقا میثم. پتایرتم که بست:D حرکات این اعتضاد غدیر رو خیلی جدی نگیر کلا دو سه ماهی هست من دقت میکنم داره پاکسان و پکویر رو تو همین رنج قیمتا کنترل میکنه! قضیه لاستیک نخی و سیمی چیه دقیقا؟:)

اون چن تا سفارش پکویر رو منفی کامل مال منه!

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                        سلام و صبح بخیر آقا میثم. پتایرتم که بست:D حرکات این اعتضاد غدیر رو خیلی جدی نگیر کلا دو سه ماهی هست من دقت میکنم داره پاکسان و پکویر رو تو همین رنج قیمتا کنترل میکنه! قضیه لاستیک نخی و سیمی چیه دقیقا؟:)

اون چن تا سفارش پکویر رو منفی کامل مال منه!
                        پکویر منفی دادن پکویر میخریم .....حاشیه سود لاستیک سیمی بیشتره ......رو ساختمونی ها زوم بودم یه نوسان بگیرم که گویا جونی ندارن هنوز......5دقیقه رو ثاخت قفل بودم :D
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

پاسا تا 3 درصد منفی خریدرایم (-:

آ.س.پ اگه صف فروش بشه>> 5 درصد دیگه هم مفنی میخوره ...چون دیروز خیلی معامله شده ...ببینیم چی میشه... اگه صف فروش نشه حالت دیگه ای رو باید در نظر گرفت:D
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

منفی بازار داره بیشتر میشه !!
                            پکویر در منفی خریداریم/.:biggrinsmiley.:/ ملت میگیم سهامی بخرید که برید مجمع اگه حمایت نشد !! حداقل سود مجمع بگیرید باز میبینیم میرن خودرویی میخرن !! بخرید حالشو ببرید..دیگه هزار بار بگیم

البته زامیاد از نظر من بهتره ......و سود سازه سال اینده
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/10, 09:56.
                            ///

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

با تشکر از میثم عزیز

اندکی پکویر برداشتیم

این سهم همین الان با p/e 5 معامله میشه

هفته بعد هم تو مجمع 300 تومن تقسیم میکنه،سود سال 93 هم 300 تومنه یعنی بعد مجمع p/e سهم در میاد=4

حالا تعدیل و افزایش طرح توسعه داره که امسال 400 تومن رو شاخشه

در ضمن سود مجمع هم فروردین 93 میده

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

هی من میخوام از پاسا تعریف نکنم که صف نشه ...نمیدونم کی داره میخره !! نخر بابا :D زوده

1000 تا خریدم >>1665 بهش دادم 1712 .> 20 هزار تومن سود در 5 ثانیه ...برای سرگرمی.....ولی نباید صفش میکرد !!

آ.س.پ طبق پیش بنی صف فروش شد...
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/10, 10:17.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X