حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

....سلام بر بزرگ سفته باز تمام دورانها....چطوری میثم....حکایت تو مثل باکتریهای مفید برا بدن میمونه....باکتریوس فراژیلیس....از انواع مثبت و نون رسونی....هنوز پاتوژن نشدی....
    ...کاش میشد یه کلاس نوسان گیری کوتاه مدت بزاری....یه خاطره خوب ازت دارم رو کنور بود....از اون موقع از لیست سیاه سفته بازا خارج شدی گذاشتمت تو کازیه سفید....
    ....ما بر آن شدیم که هر شب سری به تاپیک یکی از شبه تحلیلگرا بزنیم از نزدیک تو حالو هوای بچه ها باشیم....فعلا مقالات وینگ چون رو تو تاپیک آتاو بابک میزارم...خیلی مشتاق نشون دادن...
    ...بعد ببینم با تو در چه زمینه ای میشه همکاری کرد....
    ....فقط...یه زحمتی میکشی یه نیگا تو سبد من بندازی ببین اوضاش چطوره...:.thumbsupsmileyanim/:.winksmiley02.:
    /
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....سلام بر بزرگ سفته باز تمام دورانها....چطوری میثم....حکایت تو مثل باکتریهای مفید برا بدن میمونه....باکتریوس فراژیلیس....از انواع مثبت و نون رسونی....هنوز پاتوژن نشدی....
      ...کاش میشد یه کلاس نوسان گیری کوتاه مدت بزاری....یه خاطره خوب ازت دارم رو کنور بود....از اون موقع از لیست سیاه سفته بازا خارج شدی گذاشتمت تو کازیه سفید....
      ....ما بر آن شدیم که هر شب سری به تاپیک یکی از شبه تحلیلگرا بزنیم از نزدیک تو حالو هوای بچه ها باشیم....فعلا مقالات وینگ چون رو تو تاپیک آتاو بابک میزارم...خیلی مشتاق نشون دادن...
      ...بعد ببینم با تو در چه زمینه ای میشه همکاری کرد....
      ....فقط...یه زحمتی میکشی یه نیگا تو سبد من بندازی ببین اوضاش چطوره...:.thumbsupsmileyanim/:.winksmiley02.:
      /
      منم هر جا از شما متنی ببینم سعی میکنم بخونم .....چون خیلی باحالی ....و نمیشه پست شما رو خوند و نخندید.....من هنوز نفهمیدیم شما دکتر چی هستید ولی در زمینه طنز هم موفق هستید...و شما هم ی کلاس مخ زنی برای ما بزارید:D

نکته دیگه اینکه گیر دادی به این عطا و هنوز آتا صداش میزنی...

در مورد همکاری : میشه یه تاپیک زد....و همه بیان در مورد یک سهم خاص نظر بدن و در اخر به یک نتیجه کلی رسید ر در مورد اون یک سهم .خلاصه هر جا سود باشه ما هستیم
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/19, 00:02.
      ///

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        منم هر جا از شما متنی ببینم سعی میکنم بخونم .....چون خیلی باحالی ....و نمیشه پست شما رو خوند و نخندید.....من هنوز نفهمیدیم شما دکتر چی هستید ولی در زمینه طنز هم موفق هستید...و شما هم ی کلاس مخ زنی برای ما بزارید:D
        ....فدات شم من تیغ دولبه هستم....دردو درمانو با هم دارم...باحالیم از خودته....
        ....من طبیب ارواح پاک و نگرانم.....البته تو فرومهای بورسی به من تحلیلگر کیلر هم میکن....
        ...کلاس تیوری نداریم میثم جان فقط درس عملی میدیم....
        ...بی معرفت تو سبد همه نیگا کردی ولی نیم نگاییم تو سبد ما ننداختی....بزار این هویجارو بزنم اونور...
        نکته رو الان دیدم....کلک تو فیس بوک منو اد نمیکنه....سابقه منو دیده میگه بزار همون دورادور دوست داشته باشم //...../:.weirdsmiley.:/
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• payman
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 144

سبدت تقریبا کم ریسکه......و بازدهی هم میتونه معمولی باشه ...یک سهم از گروه خودرو کافیه......در کل در بلند مدت جواب میده این سبد .....

اگر بلند مدت کار میکنی : یک ومعادن جایش در سبدت خالی هست ....یا یک سهم معدنی.....و یک سهم غذایی مثل غبشهر>> میتونه در بلند مدت بازدهی خوبی بده
          اقا میثم سپاسگذارم از تحلیلی که فرمودین

فقط اگه بخوام سبدمو چابکتر کنم و تبدیل به کوتاه مدت و نهایت میان مدت نمایم ( با سود بهتر /:.rolleyessmileyani) چه سهم هایی رو جهت تعویض پیشنهاد می دین
          [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
          [/CENTER]

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط payman پست شده است View Post
            اقا میثم سپاسگذارم از تحلیلی که فرمودین

فقط اگه بخوام سبدمو چابکتر کنم و تبدیل به کوتاه مدت و نهایت میان مدت نمایم ( با سود بهتر /:.rolleyessmileyani) چه سهم هایی رو جهت تعویض پیشنهاد می دین
            چابکتر بخوای بشه باید تعدادش کمتر بشه ...ا توی همین سبد باز میتونی چهار سهم بهتر رو پیدا کنی .....

من که بیشتر از دو سهم دیگه نمیتونم بخرم ....ولی خوب از اون ور هم سود و ضرر بازدهی بیشتری میتونه بده...و اینکه در نماد های پر حجم وارد بشی....
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

گزارش های محتاطانه در راه است .....باز ملت برن تو صف های خرید

اولین گزارش بد : قراور ...بعدش شاید فاسمین ...البته فاسمین ارزندست ...بعدش شاید فولاد و فملی ...و پتروشیمی ها ...

وقتی میشه پایین خرید ..چرا بالا !!:D

آثار هدفمندی باید در گزارش ها دیده بشه ...دیده نشه در گزارش های سه ماهه دیده میشه:D شرکت ها باید مثل سبهان پیش بینی بدن .....
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

امیدوارم در مذاکرات به مشکل برنخوریم/

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به مذاکرات ایران و 1+5 گفت: بنا بر اراده رهبری، دولت وارد مذاکرات شده است و هدف مذاکرات نیز این است که یا فشار تحریم‌ها برداشته شود یا مسئولان از مذاکرات ناامید شوند و به ظرفیت‌های داخلی کشور توجه کنند.

===
                سردار سرلشکر جعفری در حاشیه سخنرانی خود در جمع مسئولان بسیج دانشجویی سراسر کشور در پاسخ به این پرسش که "ارزیابی شما از مذاکرات ایران و 1+5 چیست؟

" گفت: من واقعاً نمی‌دانم نتیجه مذاکرات چه می‌شود اما نمی‌توان به آمریکا خوش‌بین بود
                و به نظر می‌آید ما به مشکل برمی‌خوریم؛ البته امیدوارم اینگونه نشود.

===

یه کم هم سیاسی.../:.winksmiley02.:/ بنده نیز به مذاکرات خوش بین نیستم :D

و فقط وقت تلف کنیه که البته به نفع ملت همین وقت تلنف کردن و مذاکره باز از تحریم های جدید بهتره... شده ده سال وقت تلف کنن و مذاکره کنن و سرشون گرم باشه......
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/20, 00:27.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

گزارش های محتاطانه در راه است .....باز ملت برن تو صف های خرید

اولین گزارش بد : قراور ...بعدش شاید فاسمین ...البته فاسمین ارزندست ...بعدش شاید فولاد و فملی ...و پتروشیمی ها ...

وقتی میشه پایین خرید ..چرا بالا !!:D

آثار هدفمندی باید در گزارش ها دیده بشه ...دیده نشه در گزارش های سه ماهه دیده میشه:D شرکت ها باید مثل سبهان پیش بینی بدن .....

الوعده وفا ....

فایرا چه گزارشی داده !! 35 تومن!! بدون لحاظ هدفمندی !!

=====

امروز ویگولندزح میلگرد گرون شده !! بعدش سیمان گرون میشه ...>>> نتیجه مسکن عمرا پایین بیاد ...ولی میتونه بالا بره

فک کنم هدفمندی رو لحاظ کنه زیان ده بشه !!! ( فعلا به عنوان شوخی ) و دیگه خیلی بد گزارش داده اینقدرا هم بد نیست و بعد از اصلاح قیمت شاید فرصت خرید باشه

شاراک 371 تومن ...

فملی سربارشو دوبرابر دیده در گزارش و بدک نیست گزارشش..

===
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/20, 19:37.
                  ///

نظر

• sonami2616
                    Banned
                    • Jan 2014
                    • 269

سلام آقا میثم من مقدار زیادی فایرا در 800 خریدم به امید برگشت قیمتش نگهش داشتم
                    با این گزارشی که داده به نظرتون بفروشم یا بازم نگه دارم ؟

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

میلگرد امروز 4-5 درصدی فک کنم بالا رفته قیمتش ...
                      سبهان گزارشش رو تغییر داد و افزایش نرخ سیمان رو در گزارش دیده ...و سیمان افزایش نرخ خواهد داشت

با افزایش این دو به نظرتون قیمت مسکن کاهش پیدا میکنه : افزایش دستمزد کارگران در سال بعد رو هم باید لحاظ کنیم
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                        سلام آقا میثم من مقدار زیادی فایرا در 800 خریدم به امید برگشت قیمتش نگهش داشتم
                        با این گزارشی که داده به نظرتون بفروشم یا بازم نگه دارم ؟
                        فایرا اصلاح قیمت خواهد داشت ...به حرف من هم نیست !! و شکی در اون نیست...با اومدن خبر هدفمندی باید فروش رو میزدید و میتونستید پایین تر وارد بشید ...

در کل فایرا سهم پر ریسکیه : باید ببینیم قیمت های جهانی و دلار چی میشن در سال اینده ...فک میکنم دلار اگه تک نرخی نشه میتونه تا پایان سال 93 به 3500 برسه...

=======

البته اصلاح زیادی نمیبینم براش : الان قیمت پایانی : 542 تومنه اگه در مجمع 50 تومن تقسیم کنه قیمت سهم میرسه به 500 تومن :

بدون لحاظ هدفمندی میشه به 450 تومن فایرا فک کرد ....و فعلا سهم در این محدوده شاید بیاد ...فعلا بعید میدونم زیر 450 بیاد این سهم و اگه افتی باشه بعد تقسیم سود و مجمع خواهد بود .....

فعلا در حد 8 الی 10 درصد شاید اصلاح کنه..
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/20, 20:01.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

دوستانی که فولای دارن :

به نظرم مواظب گزارش این سهم باشن ....چون به نظرم باید اصلاح قیمتی کنه بعد مجمع اینده ...حالا خود دانند....

سود سال ایندش فک میکنم زیر 100 تومن باشه
                          ///

نظر

• ائلچی
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2013
                            • 1945

سبهان گزارشش رو تغییر داد و افزایش نرخ سیمان رو در گزارش دیده ...و سیمان افزایش نرخ خواهد داشت

با افزایش این دو به نظرتون قیمت مسکن کاهش پیدا میکنه : افزایش دستمزد کارگران در سال بعد رو هم باید لحاظ کنیم
                            میثم جان همه اینا که گفتی درست ولی یه فاکتور اساسی هست اونم قدرت خرید خریداران اصلی(مصرف کننده)! به نظرم فعلا مسکن افزایش قیمت زیادی رو تجربه نکنه
                            (مقداری کمی فقط برای نشان دادن افزایش هزیه ها)
                            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

این معمای سود سازی سهام ساختمانی بکجا رسید؟
                              بنظرت اینا لیاقت رشد قیمتی دارن . یا فقط اسیر بازی پول شدن؟
                              قیمت مسکنم براحتی توان رشد داره . و از هیچ عاملیم تاثیر نمیگیره . فقط یه عامل مهم . اونم اینکه اینجا ایرانست .
                              مثلا هر وقت معمای زیانده شدن سایپا با پراید 15 تومنی حل شد . معمای صعود ملکم میتونه حل بشه .

Sent from my GT-N7100

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

به نظر من کم شدن قیمت زمین با زیاد شدن هزینه ها سر به سر میشه. اگرچه اینجا ایرانه و مسکن به کسی ضرر انچنانی نزده البته تا الانش ;) مسکن از پارسال تا حالا حداکثر 20% اصلاح شده شاید تا یه سال دیگه باز 20% بره روش. در کل میشه دو سال خواب سرمایه.
                                اینم نباید فراموش کرد تو ایران قیمت هرچی رفت بالا به همون سقف میچسبه یا فوقش 20-30 درصد میاد پایین به جز؟ ....قیمت سهام:D

نظر

در حال کار...
                                X