حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

با سلام خدمت دوستان گل و میثم عزیز
    بررسی نموداری برخی سهم ها :
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    مداران کماکان بسیار عالی سقف 380 بشکنه برو که رفتیمه ،در صورت برگشت به 350 و زیر آن احتمالا خرید خوبی باشه
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    دپارس و سبحان در حالت خنثی به سر می برند سبحان 3200 تومانی و دپارس 3600-3700تومانی مناسب
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    فایرا+خکاوه نمودار های مشابه و تجربه نزول شدید در هر دو سهم به نظرم اینگونه سهم ها زمان زیادی میخواهند تا کمر راست کنند و زمانشان الان نیست
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    شپنا :تثبیت بالای حدود2700-2750 نوید صعود شارپ میدهد حواس ها جمع باشه
    /////////////////////////////////////////////////////////
    لابسا حمایت اول 440-445
    حمایت دوم 400-405

///////////////////////////////////////////////////////////////////
    شاراک 2200 چشم بسته خریدش بدون ریسکه تضمینی
    ////////////////////////////////////////////////

اخابر هم مشابه با شپناست حواس ها جمع باشه تثبیت بالای 315 ،هر وفت کندلی زد که کل کندل بالای 315 باشه تثبیت عملا محقق شده است
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    ستران زمان نیاز دارد
    ////////////////////////////////////
    وتجارت هم دو تا کندل بالای 354 نیاز دارد که وارد مسیر صعودی شود
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

خپارس 5تومان،مگه سود نساخته
      خوب پی به ای 10 هم بدیم برای آینده درخشان گروه :Dزیان انباشته را هم صفر فرض کنیم که نیست;;)
      میشه 50 تومان حالا چرا برخی دوستان انتظار دارند 250 به بالا باز بشه.چرا؟
      به نظرم در حال اشتباه کردن هستند ولی خوب جرات نمیکنم تو تایپیکش بنویسم اینجا نوشتم:D

نظر

• frankval
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 132

آقا حیدر:
        پیش بینیت برای هفته جاری علی الخصوص فردا چیه؟/:.Heart.:/

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          خوب پی به ای 10 هم بدیم برای آینده درخشان گروه :Dزیان انباشته را هم صفر فرض کنیم که نیست;;)
          به نظرم در حال اشتباه کردن هستند ولی خوب جرات نمیکنم تو تایپیکش بنویسم اینجا نوشتم:D
          3 اسفند تو تاپیک پوکونده شده امروز چه کردید گفتم احتمالا خودرویی ها یه سود ناچیزی اعلام کنن و بساط ماچ و بوسه راه بیفته. دیگه این جماعتو بزرگ کردیم :) بالاغیرتا این خکاوه که از اول آب پاکی رو ریخت و گفت سال بعد زیاندهیم. باز بقیه به زور افزایش فروش نجومی!!! یه سودی تونستن حسابسازی کنن. منم جرات نکردم جای دیگه بنویسم:D خدا بگم چیکارت نکنه حیدر این سرمایه گذاریا رو گفته بودی سودشون تکرار نمیشه. فعلا پردیس سودش سال بعدشو در همون حد گفته 200% هم افزایش سرمایه داره از شنبه بپر تو صف خرید یه 20درصدی لااقل داره. آقا واتی هم انصافا دیگه قیمتش اکازیونه به جان خودم. تو پرتفوی بهمن ماه سهمی 50 تومن ذخیره کاهش گرفته از شیرانم در بدترین حالت جنگی! یه 50 تومن بکشه بیرون کف کفش سال بعدم 100 تومن سود میسازه.

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

در اصل توسط frankval پست شده است View Post
            آقا حیدر:
            پیش بینیت برای هفته جاری علی الخصوص فردا چیه؟/:.Heart.:/
            با سلام فعلا پیشبینی کار سختی شده و جدیدا آنچنان که باید وشاید بازار رو نمیتونم پیشبینی کنم/:.rolleyessmileyani
            البته به نظرم تا زمانی که قانون سقف 50هزارتا رو برندارند نمیتوان انچنان امیدوار بود
            در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
            3 اسفند تو تاپیک پوکونده شده امروز چه کردید گفتم احتمالا خودرویی ها یه سود ناچیزی اعلام کنن و بساط ماچ و بوسه راه بیفته. دیگه این جماعتو بزرگ کردیم :) بالاغیرتا این خکاوه که از اول آب پاکی رو ریخت و گفت سال بعد زیاندهیم. باز بقیه به زور افزایش فروش نجومی!!! یه سودی تونستن حسابسازی کنن. منم جرات نکردم جای دیگه بنویسم:D خدا بگم چیکارت نکنه حیدر این سرمایه گذاریا رو گفته بودی سودشون تکرار نمیشه. فعلا پردیس سودش سال بعدشو در همون حد گفته 200% هم افزایش سرمایه داره از شنبه بپر تو صف خرید یه 20درصدی لااقل داره. آقا واتی هم انصافا دیگه قیمتش اکازیونه به جان خودم. تو پرتفوی بهمن ماه سهمی 50 تومن ذخیره کاهش گرفته از شیرانم در بدترین حالت جنگی! یه 50 تومن بکشه بیرون کف کفش سال بعدم 100 تومن سود میسازه.
            سلام علی اقا
            اولا گفتم اکثرا و نه همه :D اکثر سرمایه گذاری ها سودشون 40-50درصد کاهش داره
            http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2570&page=48
            پردیس 200 درصد افزایشش سه مرحله ای اول از 500 به800 بعد از 800 به 1000آخرین مرحله که از آورده است 1500

الان بخری ،میری مجمع 60 تومان سود نقدی میگیری ،مفت درمیاد ،البته سود سال بعدش رو برای احتیاط بیشتر رو 40 -50 تومان با میزان سرمایه حال حاضر در نظر بگیریم
            باز پی به ای زیر 4-5خواهد داشت

نظر

• Mesbah68
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 346

جناب meysan_sh_2020 چه خبر از پتروشیمی شیراز که میگفتین روش تک سهم شدید ؟؟؟......یادتونه سه هفته پیش رو ؟؟؟ چرا اون حرف رو زدید در حالی که نکرده بودید ؟؟؟

نظر

• عادل عطایی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 331

با سلام به حیدر عزیز
                اول از هم بگم که خودرویی ندارم. قبلا زیاد داشتم ولی الان نه.
                اتفاق اصلی در خپارس این بوده که طی یک سال زیان عملیاتی از613 تبدیل شده به 951 ریال سود عملیاتی. و سود هر سهم از منفی 1377 ریال شده اصلا بگیم صفر. یعنی سودآوری شرکت هیچی نباشه 140 تومن اضافه شده. در شرایطی که خود سهم 180-190 قیمتشه. این واقعا بده؟
                مشکلی اصلی خودروسازها این روزها هزینه های مالی سنگین و اقساط معوقه بانکی و بهره وام و ... هست. از طرفی داراییهای زیادی هم باید داشته باشن. در صورتی که به هر طریقی موفق شن از دست این وام ها و بهره هاش راحت شن سود عملیاتی مناسبی دارن. همین خپارس عملیاتی951 ریال پیش بینی کرده. اگه به سود عملیاتیش p/e 2 هم بدیم از قیمت الانش بیشتر میشه گویا....
                ولی من همیشه یه سوال برام مطرح بود و اون هم اینه که واقعا eps این قدر مهمه؟ خرید سهام یک شرکت یعنی خرید کل: داراییهای اون شرکت، حقوق مادی و معنوی اون شرکت، تجربه های پرسنل اون، تکنولوژی هایی که در اختیار داره، برند اون، داراییها و بدهی های اون و ... حالا اگه سود سالیانه اون نصف یا دو برابر شه یعنی کل اون دارایی ها باید نصف یا دو برابر شن؟ قبول دارم که خیلی مهمه ولی خیلی چیزای دیگه هم هست که مهمه. فقط بر مبنای eps قیمت دادن خیلی جالب نیست.
                آواتار خودتم که خودروییه تازه :D
                اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ali141
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 194

تحولی که در خودرو اتفاق افتاده شاید کسی دقت نکرده خودرو 10000میلیارد بدهی دارد که در زمان دلار 1000تومنی میشود 10میلیارد دلاریعنی ورشکستگی محض باوجودای پی اس مثبت حتی انموقع با فروش پارسیان فقط 20%بدهی نهایت مستهلک میشد وسیکل ورشکستگی ادامه پیدامیکرد800میلیارد بدهی سالی 20%بهره میشد1800میلیارد
                  ولی الان بدهی دلاری شده 3میلیارد دلاروبافروش پارسیان وداراییها میتواند صفر شودیعنی سهمی 180 یا همان 1800 میلیارد ازبین میرود
                  اگرپارسیان فروش نرودبا فروش حداقل 10000میلیاردی وحاشیه سود 20%براحتی هزینه بهره قابل پرداخت است اما دراین حالت -
                  قضیه تورم واستهلاک ناشی از تورم بدهی ورشد دارایی ها خودرو را به ریل سوداوری برمیگردد فقط سوال من اینه این 7 میلیارد دلار کجاست

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط adelataee پست شده است View Post
                    با سلام به حیدر عزیز
                    اول از هم بگم که خودرویی ندارم. قبلا زیاد داشتم ولی الان نه.
                    اتفاق اصلی در خپارس این بوده که طی یک سال زیان عملیاتی از613 تبدیل شده به 951 ریال سود عملیاتی. و سود هر سهم از منفی 1377 ریال شده اصلا بگیم صفر. یعنی سودآوری شرکت هیچی نباشه 140 تومن اضافه شده. در شرایطی که خود سهم 180-190 قیمتشه. این واقعا بده؟
                    مشکلی اصلی خودروسازها این روزها هزینه های مالی سنگین و اقساط معوقه بانکی و بهره وام و ... هست. از طرفی داراییهای زیادی هم باید داشته باشن. در صورتی که به هر طریقی موفق شن از دست این وام ها و بهره هاش راحت شن سود عملیاتی مناسبی دارن. همین خپارس عملیاتی951 ریال پیش بینی کرده. اگه به سود عملیاتیش p/e 2 هم بدیم از قیمت الانش بیشتر میشه گویا....
                    ولی من همیشه یه سوال برام مطرح بود و اون هم اینه که واقعا eps این قدر مهمه؟ خرید سهام یک شرکت یعنی خرید کل: داراییهای اون شرکت، حقوق مادی و معنوی اون شرکت، تجربه های پرسنل اون، تکنولوژی هایی که در اختیار داره، برند اون، داراییها و بدهی های اون و ... حالا اگه سود سالیانه اون نصف یا دو برابر شه یعنی کل اون دارایی ها باید نصف یا دو برابر شن؟ قبول دارم که خیلی مهمه ولی خیلی چیزای دیگه هم هست که مهمه. فقط بر مبنای eps قیمت دادن خیلی جالب نیست.
                    آواتار خودتم که خودروییه تازه :D
                    با سلام خدمت دوست عزیز
                    در ابتدا عرض کنم سود و eps اهمیت بالایی دارد و در مدتی که بنده در بازار هستم و کم نیست این مدت
                    همیشه سود تقسیمی در اولویت بوده و بعد دارایی و این مسائل ..
                    گاهی اوقات که بازار به شدت مثبت میشود و رو به حباب میرود ،ملت میروند به دنبال دارایی ولی در بازار های عادی دارایی اولویت بعدی است
                    خوب میریم سراغ خپارس
                    اتفاقا هزینه مالی و سود عملیاتی که در پیشبینی 93 آمده بسیار معقولی است و این را گزارش سالهای 89 -90 نیزتایید میکنند،پس این عدد با کاهش احتمالا مواجه نشود
                    حالا میرسیم به میزان تولید
                    میزان تولید را به نظرم خوشبینانه در نظر گرفته و اگر هم نگیم خوشبینانه ،میتوان گفت ،سقف توانایی شرکت را در نظر گرفته ،پس نباید انتظار افزایش تولید نسبت به این گزارش در گزارش های بعدی داشت .. درست؟
                    بحث مهمی که وجود دارد مگان است:) احتمال دارد با مشکل فروش مواجه شود البته میگم شاید و ممکن است مشکلی پیش نیاد به نظر دوستان عزیز و گرامی
                    آیا در بازار امروز خودرو ،خودروهای خارجی جانشین مگان و با امکانات بیشتر وجود ندارد؟ اگر جوابتان خیر است لطف کنید دلیل خود را بیان کنید

بحث آخر ،بحث دلنشبن :D زیان انباشته است که دیگر از واضحات است ونیاز به توضیح ندارد

@};-
                    البته همیشه گفتم و خواهم گفت،بنیاد سهم و رشد سهم د ومقوله ی جداگانه است ،شاید چند روز خپارس رشد خوبی بکنه و بنده هم شاید خریدم
                    .................................................. ............................................
                    در مورد آواتار عزیزم
                    سود خالص شرکت بنز در یک سال
                    20هزار میلیارد تومان است
                    عدد بسیار بالایی است
                    چندتا پتروشیمی و فولاد و خودرو و معدن میشود یک بنز؟
                    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/02/28, 17:44.

نظر

• عادل عطایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 331

با سلام خدمت دوست عزیز
                      در ابتدا عرض کنم سود و eps اهمیت بالایی دارد و در مدتی که بنده در بازار هستم و کم نیست این مدت
                      همیشه سود تقسیمی در اولویت بوده و بعد دارایی و این مسائل ..
                      گاهی اوقات که بازار به شدت مثبت میشود و رو به حباب میرود ،ملت میروند به دنبال دارایی ولی در بازار های عادی دارایی اولویت بعدی است
                      خوب میریم سراغ خپارس
                      اتفاقا هزینه مالی و سود عملیاتی که در پیشبینی 93 آمده بسیار معقولی است و این را گزارش سالهای 89 -90 نیزتایید میکنند،پس این عدد با کاهش احتمالا مواجه نشود
                      حالا میرسیم به میزان تولید
                      میزان تولید را به نظرم خوشبینانه در نظر گرفته و اگر هم نگیم خوشبینانه ،میتوان گفت ،سقف توانایی شرکت را در نظر گرفته ،پس نباید انتظار افزایش تولید نسبت به این گزارش در گزارش های بعدی داشت .. درست؟
                      بحث مهمی که وجود دارد مگان است:) احتمال دارد با مشکل فروش مواجه شود البته میگم شاید و ممکن است مشکلی پیش نیاد به نظر دوستان عزیز و گرامی
                      آیا در بازار امروز خودرو ،خودروهای خارجی جانشین مگان و با امکانات بیشتر وجود ندارد؟ اگر جوابتان خیر است لطف کنید دلیل خود را بیان کنید

بحث آخر ،بحث دلنشبن :D زیان انباشته است که دیگر از واضحات است ونیاز به توضیح ندارد

@};-
                      البته همیشه گفتم و خواهم گفت،بنیاد سهم و رشد سهم د ومقوله ی جداگانه است ،شاید چند روز خپارس رشد خوبی بکنه و بنده هم شاید خریدم
                      .................................................. ............................................
                      در مورد آواتار عزیزم
                      سود خالص شرکت بنز در یک سال
                      20هزار میلیارد تومان است
                      عدد بسیار بالایی است
                      چندتا پتروشیمی و فولاد و خودرو و معدن میشود یک بنز؟
                      در مورد آواتارتون که شوخی کردم. واقعا کیه که فرق بین مرسدس بنز و مونتاژکارای ایرانی رو ندونه. مگان رو هم صد در صد قبول دارم که اصلا رو بورس نیست دیگه.
                      من کلا در صدد دفاع از خودرویی ها نیستم. صرفا با این که ۵ رو ضربدر ۶ کنیم و بگیم خپارس میشه این قدر مشکل داشتم و دارم. با این مسئله که ۱۴۰ تومن افزایش سود عملیاتی نادیده گرفته شه مشکل دارم، حالا هر سهمی باشه.
                      درباره ی خودروییها فقط میگم که روندشون رو به بهبوده. همین و بس.
                      تو تاپیک فرصت فروش آقای دریادل (daryadel120) لینک یه سخنرانی از آقای (محمدحسین ؟) ادیب رو گذاشته بود که واقعا حرفای جالبی میزد. به خصوص اونجاش که میگفت ممکنه قیمت جهانی مواد اولیه سقوط آزاد کنه. ( علی الحساب نفت تو تایم فریم یکماهه واگرایی زده!!!! ) اگه این حرف درست باشه و مواد اولیه به خصوص فلزات مثلا نصف بشن، میتونید حساب کنید حاشیه سود خودروسازها تو بازار بسته و انحصاری ایران چند در صد افزایش خواهد داشت؟ حتی با احتساب افزایش قیمت دلار و کاهش فروش؟
                      البته من در زمینه تحلیل بنیادی هیچ ادعایی ندارم ( تو تکنیکالم ندارم!!) فقط گفتم شما که با تجربه ترین از این دید هم بررسی کنید و اگه به نتیجه ای رسیدید با ما در میون بگذارید. ممنون
                      آخرین ویرایش توسط عادل عطایی؛ 2014/02/28, 19:30.
                      اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
                        جناب meysan_sh_2020 چه خبر از پتروشیمی شیراز که میگفتین روش تک سهم شدید ؟؟؟......یادتونه سه هفته پیش رو ؟؟؟ چرا اون حرف رو زدید در حالی که نکرده بودید ؟؟؟
                        سلام.سرمایه من در حدیه که راحت میتونم وارد یه سهم بشم و تک سهم بشم ...اگر گفتم شدم حتما شدم ...یا بالای 70 درصد نقدینگیم بوده و در حد تک سهمی
                        !!

فعلا که خبری نیست فعلا این این تاثیر رو نگاه کنید بر پترو شیراز؟ ایا سودی ازش کم میشه و ما تازه منتظر طرح توسعش بودیم ......و برای طرح توسعش پیشنهاد دادیم که با اون دید خرید بشه ....

http://boursenews.ir/fa/pages/?cid=118458

===========
                        کف سهم هزار بوده .....که به خاظر این افزایش نرخ خوراک شاید تا 900 پایین بیاد
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/01, 00:34.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                          میثم جان دلیل انتخاب لابسا چیه؟

Sent from my GT-N7100
                          اگر بازار مثبت بود الان لابسا زیر 550 نبود .... سهم مگر اولین پیش بینی بدی بده که باید زیر 400 وگرنه نباید زیر 400 بیاد !!! اولین پیش بینی سود هم نامردیه اگه زیر 60 تومن بده ! سود امسال تعدیل داره باز هم به نظرم

=====

خیلی ها ادعای تحلیل خودرو کردن که 1000 تومن میشه (-: و چند سهم دیگه .....اگر هزار میشد بنده زود تر از اونا میخریدم ....نتیجه : تکنیکال کارا رو چ به بنیادی و برعکس (-: خودرو 280 + خبر افزایش سرمایه !!

=======

بازار میتونه از 20 اسفند مثبت بشه ...یعنی تقریبا هفته بعد و این هفته فرصت خریده با دید فصل مجامع ...........
                          ///

نظر

• abstract
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

ایرانخودرو پیشفروش داشت
                            زنگ بزنید ببینید سهم هر نمایندگی چقد بوده که همه ظرفیتها تکمیل شده
                            بما که گفتن هر نمایندگی 2 . 3 تا سهمیه داده بودن
                            کجاست اون پژوهایی که تو 3 شیفت داره تولید میشه:D

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

دلار 3108 تومن ...
                              =====
                              افزایش تقاضا به دلیل سفر های خارجی ...

====
                              به گفته ی اوباما 95 درصد تخریم ها به جای خود باقیست .
                              ====
                              اقتصاد مقاومتی...

============

نتیجه: تحریم اها برداشته نشده و تورم در کشور با اجرای فاز دوم هدفمندی و پرداخت یارانه نقدی حداقل در حد 30 درصد باقی میمونه و دلار سال دیگه این موقع کفش 3500 تومنه به نظرم..
                              =======
                              شرکت های تولید کننده کالاهای اساسی داره با دلار 2650 تومنی بوجه 93 رو بستن که در سال 94 دلار مرجع زیر 3000 تومن نخواهد بود و این یعنی افزایش سود برای شرکت ها
                              ======

این روزها خیلی ها دارن از بورس خارج میشن ولی خوب دارن اشتباه میکنن.......چون تورم در ایران مهار نشدنیست و اگه تحریم ها برداشته نشه و ملت بفهمن که تحریم ها برداشته نمیشه دلار رو خیلی راحت تا 4000 هم میبرن ولی فعلا با مذاکرات و امید به بهبود شرایط همچی ریسکی نمیکنن .............

ولی تورم به قوت خودش باقیست و اگه دلار بخواد با تورم هم بالا بره بازار سرمایه بهترین بازار برای حفظ ارزش پوله!!

====
                              در مورد اصلاج قیمتی به نظرم 70 درصد سهام بازار اصلاح کرده و دیگه پایین زیادی نباید داشته باشه مگر اینکه اخبار بد سیاسی جو بازار رو بهم بزنه ......وگرنه برای اونور سال بازار باید رشد کنه دیگه و اسفند ماه پایان اصلاح بازاره

======

کنور 2200 تومنی قبل از افزایش سرمایه تا 1500 اصلاح کرد ولی باز هم با همین قیمت 400 درصد بازدهی داد ......چون اینجا ایرانه و بازاری به گرد بازار سرمایه نمیرسه تا وقتی تحریم و تورم و سود بانکی بالا هست .....
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/03, 19:18.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

خوب این بازار مارو مجبور کرد یک سهم دیگه به سبدمون اضافه کنیم و اصلا نگران نباشیم دیگه :

امروز مقداری غبشهر خریدم .......غبشهر 1000 تومنی اگه 150 تومن هم در مجمع تقسیم کنه برامون در میاد 850 تومن !!!! بعدش یه سه ماهه و پوشش خوب میده و در نهایت 300 تومن سود میسازه حداقل!!

یعنی ما غبشهر رو امروز با پی بر ای 2.8 خریدیم !!! حالا ایا ما در میان مدت و بلند مدت ضرر میکنیم به نظرتون !!!

واقعا اماتورن فروشنده های این روزها (-:
                                البته شاید سود 93 شرکت رو باور کردن !! ولی خوب سود غبشهر زیر 300 نیست.....اصلا 200 تومن هم که سودش باشه که نیست با پی بر ای 5 هزار میارزه دیگه سود مجمع پس چی؟

=====
                                سبد من شپاس - سکارون- غبشهر --- مقداری نقد

فقط یکی به ما بگه سود انباشته سکارون چنده .....فردا سیمانی ها میتونن برگردن .....:D

سکارون نصف قیمتش سود داره تا پایان سال 92 : >>> 93 رو حساب نمیکنیم
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/04, 14:17.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X