حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
    سلام میثم جان. آقا سکارونو بیشتر کن! یه 3-4میل گذاشته بودم واسه این ارفع و پاکشو نامردا همه پاکشو رو میخوان بدن به صندوقا. سکارون زیر 800 خریدنیه. سرودم که اگه حقوقی نخره تکون نمیخوره تن لش. شاید با همین سکارون عوض کنم. افزایش نرخم که اکی شد
    سکارون پیشبینی 93 رو 151 اعلام کرد

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      همه ورشکست کردن .....:D

حالا چی بخریم فردا.........یعنی این رسم روزگاره که من بیام بپرسم فردا چی بخریم !!

بر خدمت ساز لعنت...خدمت دیگه چه کوفتی بود پاچه مارو گرفت......نبود 8 ماه دیگه ؟؟؟..من الان میخواستم پول پارو کنم ....در سال رویایی بورس.....

ابسال هم که فک نمیکنم فردا گیر بیاد که بخریم بازم .....حجم رو چرا ندادن ...گوسفندا........ زیر 380 که حقوقی خوب میفروخت یعنی به کد خودی میزد .........
      میثم جان فقط و فقط خودرویی بخر

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

جفت عرضه اولیه ها رو تو پاچه ملت کردن .سهم با پی برای 4 تو بازار فراووون هست .......هر دو نهایت 15 درصد بخورن....

ابسال در صدر لیست خریده منه......بعدش به سهم های دیگه فک میکنم .......ابسال سودش کمتر از پاکشو هست ایا ؟؟؟ سال دیگه معلوم میشه
        ///

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

سلام
          میثم جان عیدت مبارک . سال خوبی داشته باشی
          انشاله 93 بیشتر از تحلیلات استفاده کنیم .
          سال پر خیر و برکتی داشته باشی .

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
            سلام
            میثم جان عیدت مبارک . سال خوبی داشته باشی
            انشاله 93 بیشتر از تحلیلات استفاده کنیم .
            سال پر خیر و برکتی داشته باشی .

Sent from my GT-N7100
            سلام.ممنون.
            سال نو شما و همه دوستان و رفقا و عزیزان مبارک باشه........سلامتی و تندرستی و نشاط رو برای همه ارزومندم.......

امسال هم در نامگذاری کلمه اقتصاد هست (-: امیدوارم بازار سرمایه هم امسال منطقی و رو بالا و مقبت جلو بره و منطقی سود برسونه به فعالان بازار و رویداد بدی رو شاهد نباشیم.... اگه سهم خوبی پیدا کریم به موقعش سعی میکنیم معرفی کنیم........ما فقط معرفی میکنیم و بقیش پای دوستان ....اگه در سال قبل سهمی معرفی کردیم و عزیزی با ما ضرر کرد مارو ببخشه .....در این 60 روز اخر بازار اصلاح داشت و بنده هم در حد 30 درصد از سود هام پرید( نسبت به اخرین روزهای اوجم ) ...ولی خوب امید به اینده داریم....

موفق و پر سود باشید
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

جفت عرضه اولیه ها رو تو پاچه ملت کردن .سهم با پی برای 4 تو بازار فراووون هست .......هر دو نهایت 15 درصد بخورن....

ابسال در صدر لیست خریده منه......بعدش به سهم های دیگه فک میکنم .......ابسال سودش کمتر از پاکشو هست ایا ؟؟؟ سال دیگه معلوم میشه

اصلاحاتی لازمه : (-:

ارفع تا 400 میتونه بره ......,ولی ممکنه در 360-370 متعادل بشه:D

تازه میشه هم قیمت ذوب .....پیش بینی سودش هم میتونه بعدا با تعدیل همراه باشه .....چون حاشیه سودشو در حد 10-11 درصد گرفته!!

=========

اگر خوب خریدن بالای 370 رانتی هست در این سهم ........و احتمال ساختن سود بیشتر وجود داره .......چون اولین سال فولاد سازیشه .......

فخوز با حاشیه سود 40 درصد ......ارفع حاشیه سود 10 درصد ......حالا ارفع که در حد فخوز فولاد نیست ...ولی خوب حاشیه سودش به نظرم باید بیشتر از 10-11 درصد باشه.....یکمی نیاز به بررسی بیشتری داره این سهم ......
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/21, 19:35.
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

pasargad oil :

هدف من در سال 93 : اضافه کردن شپاس هست ....نوسان گیری روی سهام دیگه و خرید پاسارگاد اویل/.:biggrinsmiley.:/

امسال سالی نیست که بخوایم زیاد ریسک کنیم ......کف سهم هم قبل مجمع 2600 تومن.....البته این سهم حکم پول نقد رو داره و اگه فرصت خوبی پیش بیاد میشه نقد کرد و یه سهم نوسانی خرید و حرکت کرد و دوباره شپاس رو گذاشت سر جاش:

تا خرداد هدف من تک سهمی روی شپاس هست ....و شرکت در مجمع ....... امید سال 93 منه (-: حداقل بازدهی سهم تا پایان سال 40 درصده که بازم از سود بانکی بیشتره...ولی خوب ما از نوسانات سهم استفاده میکنیم....

با 7-8 تا نوسان 10 درصدی میشه در طول سال 100 درصد سود کرد و 100 درصد سود در یک سال هدف منه .......حالا بیشتر شد چه بهتر .....

هنوز سال 93 نیومده من سال 94 رو میبنم با کف دلار مرجع 3000 تومنی :D

سال 94 شپاس رو شرکتی میبنم با فروش 4 هزار میلیارد تومن و حاشیه سود 18 درصد و امید به سود 1000 تومنی شپاس...که خیلی از بازار عقب افتاد ....

اگه تحلیل سهم هم عوض بشه یا امیدی به ایندش نباشه دیگه اعلام میکنم بعدا (-:

====

فعلا این سهم کم ریسک ولی با بازدهی تقریبا مطمئن رو از ما قبول کنید ...زیر 2700 قطعا فرصت خریده..زیر 2700 هم وقتی میبنه که بحرانی پیش بیاد یا خبر بدی برای بازار بیاد .....
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/24, 23:57.
                ///

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

امروز بازار خوب شروع کرد .......امرو فرصت خریده .....

شبندر اجتمالا تا دقایقی دیگه صف خرید بشه .....

گروه ساختمان خوب شروع کرد .......

من امروز ا.س.پ خریدم .....کمی...

آ.س.پ 4 ساله = 400 درصد بازدهی البته من کوتاه مدت خریدم...ولی در مورد اینده درخشانش شکی نیست
                  /:.ph34r-smiley.:/laughingsmiley

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                    /:.ph34r-smiley.:/laughingsmiley
                    بازار فردا هم مثبته....شب در مورد آ.س.پ صحبت میکنیم
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

بازار فردا هم مثبته....شب در مورد آ.س.پ صحبت میکنیم
                      خوب ....حاشیه سود سهام ساختمانی حدودا 40 الی 50 درصده ....یعنی در هر پروژه ای بعد از اتمام پروژه و فروش حدودا 40 الی 50 درصد سود نصیب شرکت میشه این از این:

گزارش آ.س.پ برای 31/06/93 : فروش رو در حد 45 میلیارد تومن و سود ناخالص رو حدود 22 میلیارد تومن گرفته

پروژه پاسارگاد تهران حدودا 150 میلیارد تومن فروش برای شرکت میاره : اگه حاشیه سود رو 40 درصد بگیریم :

با سرمایه فعلی 300 تومن سود نصیب شرکت میکنه

اگه حاشیه سود این پروژه رو 30 درصد بگیریم : 225 تومن سود نصیب شرکت میشه ........
                      گفتیم که در گزارش سال مالی 93 هیچ صحبتی از پروژه مذکور نشده ........و اثراتش رو احتمالا در سال مالی متتهی به 31/6/94 خواهیم دید .........

==========

ا.س.پ بعد از افزایش سرمایه به بهترین شرکت ساختمانی بورس با حاشیه سود بالا تبدیل میشه

غدیر و عشایر تازه وارد سهم شدن یعنی کمتر از 9 ماهه که وارد این سهم شدن اگر چه حضور عشایر برای این سهم کافیست

==========

اما این سهم ممکنه بازی حق تقدم داشته باشه و اسیر جو حق تقدم بشه.....

اگهی دعوت به مجمع عمومی احتمالا هفته اینده بیاد رو کدال :D

یک زمانی در مورد ثشرق در محدوده 220 تومن تحلیل ثشرق میزدیم و از پروژه هاش میگفتیم ....... این بار در مورد ا.س.پ ....البته که آ.س.پ بسیار ارزنده تر از ثشرق میشود......البته باید سهامداری کرد .......

گفتم که فقط پروژه پاسارگاد تهران چیزی در حد 220 الی 300 تومن با سرمایه فعلی سود نصیب این شرکت میکنه : و مدیران آ.س.پ این سود رو دیدن که اقدام به افزایش سرمایه کردن و گرنه هدف ا.س.پ 1500 تومن بود

ثشرق رو یادتون باشه که افزایش سرمایه داد ..حق هاش رو هم فروخت .....و قیمت امروزش .........

آ.س.پ هم همان راه را خواهد رفت .......چون سود اوریش با جهش همراه است ولی خوب گفتم ممکنه در حق تقدمش و بزخریش بازی هایی صورت بگیره ولی بالای 1.5 سال بازدهی خوبی نصیب سهامدارا میکنه

در بورکس گفتم با خرید 10 سهم به قیمت 5 میل و شرکت در افزایش سرمایه 300 درصدی (3 میل هزینه) بعد از یک و نیم سال صاحب 60 هزار سهم احتمالا 400 تومنی بشیم:D یعنی 200 درصد سود

موفق و پر سود باشید
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/30, 19:19.
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

پتایر صفش واقعیه؟ (-:

چه خبر شده؟

=========

ثشرق و ثتران اگه امروز کم نیارن خوب میشه:D اگه کم بیارن که بر میگردیم عقب احتمالا

===

8:30 همه در صف ارفع میشنن ...من در صف لابسا ......... ارفع شنبه عرضه میشه البته اگه امروز عرضه نشه
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

همراه اول به دید مجمع بدک نیست.....منتها زیر ....6400

با دید مجمع شاید به تعداد انگشتان سهم ، سهمی باشه که مثل شپاس عمل کنه :D با دید مجمع فقط شپاس
                          ///

نظر

• mohammad reza66
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 140

همراه اول به دید مجمع بدک نیست.....منتها زیر ....6400

با دید مجمع شاید به تعداد انگشتان سهم ، سهمی باشه که مثل شپاس عمل کنه :D با دید مجمع فقط شپاس
                            سلام میثم جان
                            مجمعش کی برگزار میشه؟
                            [FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط mohammad reza66 پست شده است View Post
                              سلام میثم جان
                              مجمعش کی برگزار میشه؟
                              اواسط خرداد .......همراه هم تا اخر فرودین دقیقشو نمیدونم

=============

ثتران خوب معامله کرده .....کار سختی هم داره الحق و النصاف با این همه نوسان گیر:D یه میل دیگه بخرن صف میشه
                              ///

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

سلام آقا میثم. حاشیه سود ارفع چرا اینقدر کمه؟ یعنی ممکنه یه دفعه دو برابر بشه؟$-)

خودم فک میکنم خیلی به صرفه نیس حاشیه سودش 10درصد باقی بمونه :)

نظر

در حال کار...
                                X