حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

بمپنا خرید شد...بینیم چی میشه .....:D
    ///

نظر

• arash1990
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 76

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      بمپنا خرید شد...بینیم چی میشه .....:D

منم اضافه کردم اما گرونه فکر کنم یکم...

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط arash1990 پست شده است View Post

منم اضافه کردم اما گرونه فکر کنم یکم...
        دیگه خریدیم دیگه یا میاد پایین 5 درصد یا میره بالا 10 الی 20 درصد : احتمال ضرر به سود کمتره (-: یه موقع دیدید 20 درصد دیگه رفت بالا...ولی پایین زیادی فک نکنم داشته باشه 5 درصد بیاد پایین باز بر میگرده

بازار هم سهمو دوست داره گویا اماتور هم زیاده .......:Dاماتور ها بیشتر از ما سود میکنن..این بار ما با اونا حرکت میکنیم ببینیم چی میشه ....

هر سهمی که خودمون گفتیم میارزه خریدیم بالایی نداشته ....حالا یه سهم که فک میکنیم نمیارزه رو بخریم ببینیم چی میشه ...بازار اخر الزمانیه دیگه :D همه چی برعکس شده ...وقتی مفاخر تا این قیمت ها بالا میاد .....
        ///

نظر

• arash1990
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 76

دیگه خریدیم دیگه یا میاد پایین 5 درصد یا میره بالا 10 الی 20 درصد : احتمال ضرر به سود کمتره (-: یه موقع دیدید 20 درصد دیگه رفت بالا...ولی پایین زیادی فک نکنم داشته باشه 5 درصد بیاد پایین باز بر میگرده

بازار هم سهمو دوست داره گویا اماتور هم زیاده .......:Dاماتور ها بیشتر از ما سود میکنن..این بار ما با اونا حرکت میکنیم
          ریسکش دلچسبه /.:biggrinsmiley.:/
          تا فردا ببینیم چی میشه
          احتمالش هست اول صبح به خاطر ترس صف فروش بشه ولی منم موافقم بر میگرده اگه صف شد بازم میگیرم

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

میانگینم رو کردم 4149 دیگه چی کار کنم !! بازم بخرم لابسا (-: وقتی بالای 500 فروختم مشخص میشه پوکیده یا نه :D

در تصویر بالا 40 هزار تا بخاری دیگه تولید شده که برای 92 فروش نمیره : میانگین هر بخاری فروش شده در حد 170 هزار تومن بوده در 9 ماهه در زیر من 160 هزار تومن میگیرم

40000* 160000 =6.4 میلیارد تومن ...10 میلیارد هم لباس شویی که اصلا میگیم 9 میلیارد :

9+6=15 میلیارد تومن یعنی 62 تومن فقط موجودی کالا از امسال به سال بعد منتقل میشه یعنی ابسال سال 93 کلا تعطیل کنه کارخونه رو و همین موجودی رو بفروشه 62 تومن باید سود بسازه:D

حالا اگه سال دیگه به مقدار امسال تولید کنه به نظرتون سود شرکت چقدر میشه:D

========
            ///

نظر

• pishva
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 94

با سلام جناب meysam ممنون از راهنماییه مفیدتون

نظر

• arash1990
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 76

در تصویر بالا 40 هزار تا بخاری دیگه تولید شده که برای 92 فروش نمیره : میانگین هر بخاری فروش شده در حد 170 هزار تومن بوده در 9 ماهه در زیر من 160 هزار تومن میگیرم

40000* 160000 =6.4 میلیارد تومن ...10 میلیارد هم لباس شویی که اصلا میگیم 9 میلیارد :

9+6=15 میلیارد تومن یعنی 62 تومن فقط موجودی کالا از امسال به سال بعد منتقل میشه یعنی ابسال سال 93 کلا تعطیل کنه کارخونه رو و همین موجودی رو بفروشه 62 تومن باید سود بسازه:D

========
                حالا سال دیگه تولید کولر رو هم در نظر بگیر با این وضع برق همه میان سمت کولر آبی باز

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

========

اون تصويرا رو كه نديدم
                  ولي با اين شانسي كه تو داري . بمپنام ميتركوني /.:biggrinsmiley.:/ گفتم نخري ولي گوش نكردي
                  حالا هي بمون تيكه بنداز كه عاماتوريم /:.tonguesmiley:./ گناه داريم /:.sadsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                    اون تصويرا رو كه نديدم
                    ولي با اين شانسي كه تو داري . بمپنام ميتركوني /.:biggrinsmiley.:/ گفتم نخري ولي گوش نكردي
                    حالا هي بمون تيكه بنداز كه عاماتوريم /:.tonguesmiley:./ گناه داريم /:.sadsmiley.:/
                    بمپنا برقشو صادر کنه سودش دوبل میشه !! یعنی 400 میسازه ......زیان ناشی از تسعیر ارزش نباشه و برق رو صادر کنه 500 میسازه ..... ولی تا 2000 نمیشه گفت ارزنده نیست..البته شاید سهام ارزنده تر باشه که قطعا هست ولی خوب بازار فعلا رو این سهم زومه .....حالا هم که خودمون خریدیم دیگه میگیم میارزه (شوخی)

انشالله که بره بالا همه سود کنن...بالاخره اونایی که امروز هم خریدن باید سود کنن یا اونایی که فردا میخرن ..حتما سهم ی چیزی داره که اینجوری صف میشه..سهم ممکنه اروم بگیره در همین قیمتا ما هم واسه ی نوسان و شانسی خریدیم

شخص حقیقی معروف که در شبندر درخشید هم که میگن در حال خریده
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/08, 13:44.
                    ///

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

سلام
                      میثم جوون یه نگاهی به خکار بکن
                      با سود 65 تومنی . برا خرید خوبه .

Sent from my GT-N7100

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

مثل اینکه همه از بورسی متواری شدن
                        خبری شده؟ زلزله ای . سیلی . :what:

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                          مثل اینکه همه از بورسی متواری شدن
                          خبری شده؟ زلزله ای . سیلی . :what:

Sent from my GT-N7100
                          همه ورشکست کردن .....:D

حالا چی بخریم فردا.........یعنی این رسم روزگاره که من بیام بپرسم فردا چی بخریم !!

بر خدمت ساز لعنت...خدمت دیگه چه کوفتی بود پاچه مارو گرفت......نبود 8 ماه دیگه ؟؟؟..من الان میخواستم پول پارو کنم ....در سال رویایی بورس.....

ابسال هم که فک نمیکنم فردا گیر بیاد که بخریم بازم .....حجم رو چرا ندادن ...گوسفندا........ زیر 380 که حقوقی خوب میفروخت یعنی به کد خودی میزد .........
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/03/18, 23:03.
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

مپنا زیر 880 شاید بخرم ....نشد ا.س.پ زیر 500.....نشد شپاس زیر 2800 خریداریم
                            ///

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

سلام میثم جان. آقا سکارونو بیشتر کن! یه 3-4میل گذاشته بودم واسه این ارفع و پاکشو نامردا همه پاکشو رو میخوان بدن به صندوقا. سکارون زیر 800 خریدنیه. سرودم که اگه حقوقی نخره تکون نمیخوره تن لش. شاید با همین سکارون عوض کنم. افزایش نرخم که اکی شد
                              آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/03/18, 23:49.

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

همه ورشکست کردن .....:D

حالا چی بخریم فردا.........یعنی این رسم روزگاره که من بیام بپرسم فردا چی بخریم !!

بر خدمت ساز لعنت...خدمت دیگه چه کوفتی بود پاچه مارو گرفت......نبود 8 ماه دیگه ؟؟؟..من الان میخواستم پول پارو کنم ....در سال رویایی بورس.....

ابسال هم که فک نمیکنم فردا گیر بیاد که بخریم بازم .....حجم رو چرا ندادن ...گوسفندا........ زیر 380 که حقوقی خوب میفروخت یعنی به کد خودی میزد .........
                                اي آقا
                                ببين زاميادو چيكار ميكنه
                                تكنو رو پيگير نشدي . نون مارو هم آجر كردي . بست برا تعديل . /:.negaran.:/
                                اين لابسا حركتش هميشه برام جاي سوال بوده . اين سهم بازيگر نداره . حالا دو روز حجم مبنا نميدن . روز سوم رو منفي ميفروشن ميرن /.:blinksmiley.:/ صبر كن تا ببيني /.:biggrinsmiley.:/
                                يه تحركاتي تو تمحركه داره ميشه . /:.wacsmiley.:/ بازم ميخوان هواش كنن ؟ /:.negaran.:/ نريم قاطي سفته بازا؟ . /:.tonguesmiley:./ پس چجوري سود كنيم ما ؟
                                بمپنا بهتر از خود مپنا نيست؟ منكه بمپنا رو ترجيح ميدم. البته اگه تو نخري :D با اون شانست

نظر

در حال کار...
                                X