کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیگه خریدیم دیگه یا میاد پایین 5 درصد یا میره بالا 10 الی 20 درصد : احتمال ضرر به سود کمتره (-: یه موقع دیدید 20 درصد دیگه رفت بالا...ولی پایین زیادی فک نکنم داشته باشه 5 درصد بیاد پایین باز بر میگرده
بازار هم سهمو دوست داره گویا اماتور هم زیاده .......:Dاماتور ها بیشتر از ما سود میکنن..این بار ما با اونا حرکت میکنیم ببینیم چی میشه ....
هر سهمی که خودمون گفتیم میارزه خریدیم بالایی نداشته ....حالا یه سهم که فک میکنیم نمیارزه رو بخریم ببینیم چی میشه ...بازار اخر الزمانیه دیگه :D همه چی برعکس شده ...وقتی مفاخر تا این قیمت ها بالا میاد .....
دیگه خریدیم دیگه یا میاد پایین 5 درصد یا میره بالا 10 الی 20 درصد : احتمال ضرر به سود کمتره (-: یه موقع دیدید 20 درصد دیگه رفت بالا...ولی پایین زیادی فک نکنم داشته باشه 5 درصد بیاد پایین باز بر میگرده
بازار هم سهمو دوست داره گویا اماتور هم زیاده .......:Dاماتور ها بیشتر از ما سود میکنن..این بار ما با اونا حرکت میکنیم
ریسکش دلچسبه /.:biggrinsmiley.:/
تا فردا ببینیم چی میشه
احتمالش هست اول صبح به خاطر ترس صف فروش بشه ولی منم موافقم بر میگرده اگه صف شد بازم میگیرم
میانگینم رو کردم 4149 دیگه چی کار کنم !! بازم بخرم لابسا (-: وقتی بالای 500 فروختم مشخص میشه پوکیده یا نه :D
در تصویر بالا 40 هزار تا بخاری دیگه تولید شده که برای 92 فروش نمیره : میانگین هر بخاری فروش شده در حد 170 هزار تومن بوده در 9 ماهه در زیر من 160 هزار تومن میگیرم
40000* 160000 =6.4 میلیارد تومن ...10 میلیارد هم لباس شویی که اصلا میگیم 9 میلیارد :
9+6=15 میلیارد تومن یعنی 62 تومن فقط موجودی کالا از امسال به سال بعد منتقل میشه یعنی ابسال سال 93 کلا تعطیل کنه کارخونه رو و همین موجودی رو بفروشه 62 تومن باید سود بسازه:D
حالا اگه سال دیگه به مقدار امسال تولید کنه به نظرتون سود شرکت چقدر میشه:D
در تصویر بالا 40 هزار تا بخاری دیگه تولید شده که برای 92 فروش نمیره : میانگین هر بخاری فروش شده در حد 170 هزار تومن بوده در 9 ماهه در زیر من 160 هزار تومن میگیرم
40000* 160000 =6.4 میلیارد تومن ...10 میلیارد هم لباس شویی که اصلا میگیم 9 میلیارد :
9+6=15 میلیارد تومن یعنی 62 تومن فقط موجودی کالا از امسال به سال بعد منتقل میشه یعنی ابسال سال 93 کلا تعطیل کنه کارخونه رو و همین موجودی رو بفروشه 62 تومن باید سود بسازه:D
========
حالا سال دیگه تولید کولر رو هم در نظر بگیر با این وضع برق همه میان سمت کولر آبی باز
========
اون تصويرا رو كه نديدم
ولي با اين شانسي كه تو داري . بمپنام ميتركوني /.:biggrinsmiley.:/ گفتم نخري ولي گوش نكردي
حالا هي بمون تيكه بنداز كه عاماتوريم /:.tonguesmiley:./ گناه داريم /:.sadsmiley.:/
اون تصويرا رو كه نديدم
ولي با اين شانسي كه تو داري . بمپنام ميتركوني /.:biggrinsmiley.:/ گفتم نخري ولي گوش نكردي
حالا هي بمون تيكه بنداز كه عاماتوريم /:.tonguesmiley:./ گناه داريم /:.sadsmiley.:/
بمپنا برقشو صادر کنه سودش دوبل میشه !! یعنی 400 میسازه ......زیان ناشی از تسعیر ارزش نباشه و برق رو صادر کنه 500 میسازه ..... ولی تا 2000 نمیشه گفت ارزنده نیست..البته شاید سهام ارزنده تر باشه که قطعا هست ولی خوب بازار فعلا رو این سهم زومه .....حالا هم که خودمون خریدیم دیگه میگیم میارزه (شوخی)
انشالله که بره بالا همه سود کنن...بالاخره اونایی که امروز هم خریدن باید سود کنن یا اونایی که فردا میخرن ..حتما سهم ی چیزی داره که اینجوری صف میشه..سهم ممکنه اروم بگیره در همین قیمتا ما هم واسه ی نوسان و شانسی خریدیم
شخص حقیقی معروف که در شبندر درخشید هم که میگن در حال خریده
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020
سلام میثم جان. آقا سکارونو بیشتر کن! یه 3-4میل گذاشته بودم واسه این ارفع و پاکشو نامردا همه پاکشو رو میخوان بدن به صندوقا. سکارون زیر 800 خریدنیه. سرودم که اگه حقوقی نخره تکون نمیخوره تن لش. شاید با همین سکارون عوض کنم. افزایش نرخم که اکی شد
حالا چی بخریم فردا.........یعنی این رسم روزگاره که من بیام بپرسم فردا چی بخریم !!
بر خدمت ساز لعنت...خدمت دیگه چه کوفتی بود پاچه مارو گرفت......نبود 8 ماه دیگه ؟؟؟..من الان میخواستم پول پارو کنم ....در سال رویایی بورس.....
ابسال هم که فک نمیکنم فردا گیر بیاد که بخریم بازم .....حجم رو چرا ندادن ...گوسفندا........ زیر 380 که حقوقی خوب میفروخت یعنی به کد خودی میزد .........
اي آقا
ببين زاميادو چيكار ميكنه
تكنو رو پيگير نشدي . نون مارو هم آجر كردي . بست برا تعديل . /:.negaran.:/
اين لابسا حركتش هميشه برام جاي سوال بوده . اين سهم بازيگر نداره . حالا دو روز حجم مبنا نميدن . روز سوم رو منفي ميفروشن ميرن /.:blinksmiley.:/ صبر كن تا ببيني /.:biggrinsmiley.:/
يه تحركاتي تو تمحركه داره ميشه . /:.wacsmiley.:/ بازم ميخوان هواش كنن ؟ /:.negaran.:/ نريم قاطي سفته بازا؟ . /:.tonguesmiley:./ پس چجوري سود كنيم ما ؟
بمپنا بهتر از خود مپنا نيست؟ منكه بمپنا رو ترجيح ميدم. البته اگه تو نخري :D با اون شانست
نظر