حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

چه ميكنه اين سكارون
    همه سيمانيا پكيدن . جز اين يكي /:.wacsmiley.:/
    لابسا كماكان لنگ حجم مبنا /:.negaran.:/ بر پدر ناظر .... هر چند كه ندارمش

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      سه ماهه معاملات منم قفل شده ... اگر سودی کنیم دوبلش رو در معاملات بعدی از دست میدیم......(قابل توجه بد خواها خوشحال باشن)/.:biggrinsmiley.:/

بمپنا دو روز پیش اومدم بخرم >>>یه مشورت گرفتیم گفتن به من ، من باشم نمیخرم ......خلاصه منصرف شدیم ......شرازو شنبه اومدیم دقایق اخر بیشتر بخریم ...سرعت جی پی ار اس کم بود انلاینم قطع شد ....نتونستم بخرم ........
      امروز هم که نگو .....در کسری از ثانیه رنج منفی در ثشرق و ا.س.پ زدم و خدافظی از گروه ساختمان .......

چه شغلیه بابا این بورس لعنتی .......نه میشه ول کرد و رفت ..نه میشه سود کرد (-: خلاصه بخت ما بسته شده لامصب دست به طلا میزنیم مس میشه ....سکارون تا وقتی من داشتم کسی نگاش نمیکرد...همین که دادم رفت یه کله تا امروز مثبت خورده ....

شپاس تا وقتی من داشتم اینقدر فروشنده داشت که از فرابورسی بودنش حول میکردن الان که ما میخوایم بخریم یه فروشنده ترسو نداره ......پتایر اینقدر فروشنده داشت که جرات نمیکردیم بخریم ......الان فروشنده نداره ......

خلاصه اینکه معاملات منم قفل شده .....خسته شدم دیگه .....تحلیل اشتباه نیست >> بدشانسی میارم ......یعنی باز بحث قسمت. و روزیه ......

ی مقدار بد شانسی میاریم این روزا .........

ابسال بهترین سهم سبدمه الان که حجم نمیدن یه 7-8 روزه !!! از اون ور موقع پایین اومدن میلیونی میفروختن !!! شانسه من دارم !!

اومدیم شمال : 24 ساعت یه بند داره بارون میاد نمیشه بریم ...بازی و از خونه بیرون بریم....:D ما هم بریم بیرون فایده نداره ...چون کسی نیست ...بزنیم:D

الان دوست دارم لپ تابمو بکوبم به دیوار پودر بشه ....ولی به جاش خوش شانس میبودم .....:D
      ....
      به هر حال این هم خواست خداست دیگه ....نخواد خودمون رو هم بکشیم به جایی نمیرسیم....

شنبه این آواتارمون رو عوض کنیم شاید ...درست شد معاملاتم....شیری که بشینه زیر درخت و از جاش تکون نخوره..شکار نمیاد طرفش...زین پس در انتخاب اواتار بیشتر دقت کنیم ....:(
      میثم تحلیلگر بسیار خوبی هستی و همیشه از نوشته هات استفاده کردم و خط گرفتم ...

اما تجربه من میگه تحلیل به تنهایی کافی نیست ... باید به تحلیلت زمان بدی

تحلیل + زمان = نتیجه گرفتن

این بد شانسی نیست این فرصتی هست که شما به تحلیلت نمیدی دوست عزیز

اگر زمان به تحلیلت بدی بازدهی کسب میکنی که هیچ کس در بازار نمیتونه به پای این شیر برسه ...

قطعا ما هم با تو همراه خواهیم شد

جسارت بنده رو ببخشید
      این مطلب رو به خاطر شناخت چند ساله ازت نوشتم
      معاملات پر سودی را برای دوستان آرزو میکنم ..
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

اخباربازار امروز رو ندارم .ولی بازار 93 بازار کم جونی خواهد بود از 5 ماه پیش هم گفته بودم ....ولی خوب سهام خوب همیشه هست .....

سال 93 باید سهامداری کرد و رفت مجمع و بهای تمام شده رو اورد پایین و سال 94 سودش رو برد ....

سهم هایی نظیر همراه اول ...شپاس .....تاپیکو (پله ای و بعد از اومدن گزارشات 3 ماه ی پتروشیمی ها)......و سهامی که در مجمع حداکثر سود رو میدن و سود سال بعدشون هم بالاتره بازدهی بالای 35-40 درصد خواهند داشت ......و البته پی بر ایشون هم باید زیر 6 باشه .....اگه افزایش سرمایه هم داشته باشن چه بهتری

========
        نکته ای در مورد تعویض سهم: به دلیل نوسانی بودن بازار تعویض سهم کار بسیار سختی است مخصوصا فروش سهم در منفی و تعویض با سهمی که مثبته ...

لذا پیشنهاد میشه یک سهم رو درست انتخاب کنید و باهاش سهامداری کنید .....من قبلا گفتم پله ای در حال خرید شپاسم ....و بعد از تکمیل خرید یه سالی باهش هستم ...بازدهی بالای 40 درصده

پتایر هم با دید بالای 1 سال گزینه خوبیه .....

آ.س.پ همینطور ولی آ.س. پ قطعا و قطعا بازی حق تقدم داره و به نظرم بعد افزایش سرمایه و روزهای اخر حق تقدم خریدش .......

خیالتون رو راحت کنم >> کمتر سهمی بازدهی بالای 200 درصد بده و حتی 100 درصد ..پس باید به باردهی بین 40 تا 100 درصد قانع بود در سال 93......

اگه نوسان گیر ماهری هستید میتونید بازدهی بیشتری هم کسب کنید ولی به نظرم بازار طوری هست که نوسان گیران با بازدهی کم و ضرر سهمو میدن میره و دائم در حال تعویضن و نمیتونن بازدهی سهامداری رو به دست بیارن و فرصت ها رو ازدست میدن ....

(نمونش خودم)

پس یا نقد باشید یا سهامداری کنید
        تا هیجان بازار هم کمتر بشه و منطقی پیش بره
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/06, 14:27.
        ///

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

اخباربازار امروز رو ندارم .ولی بازار 93 بازار کم جونی خواهد بود از 5 ماه پیش هم گفته بودم ....ولی خوب سهام خوب همیشه هست .....

سال 93 باید سهامداری کرد و رفت مجمع و بهای تمام شده رو اورد پایین و سال 94 سودش رو برد ....

سهم هایی نظیر همراه اول ...شپاس .....تاپیکو (پله ای و بعد از اومدن گزارشات 3 ماه ی پتروشیمی ها)......و سهامی که در مجمع حداکثر سود رو میدن و سود سال بعدشون هم بالاتره بازدهی بالای 35-40 درصد خواهند داشت ......و البته پی بر ایشون هم باید زیر 6 باشه .....اگه افزایش سرمایه هم داشته باشن چه بهتری

========
          نکته ای در مورد تعویض سهم: به دلیل نوسانی بودن بازار تعویض سهم کار بسیار سختی است مخصوصا فروش سهم در منفی و تعویض با سهمی که مثبته ...

لذا پیشنهاد میشه یک سهم رو درست انتخاب کنید و باهاش سهامداری کنید .....من قبلا گفتم پله ای در حال خرید شپاسم ....و بعد از تکمیل خرید یه سالی باهش هستم ...بازدهی بالای 40 درصده

پتایر هم با دید بالای 1 سال گزینه خوبیه .....

آ.س.پ همینطور ولی آ.س. پ قطعا و قطعا بازی حق تقدم داره و به نظرم بعد افزایش سرمایه و روزهای اخر حق تقدم خریدش .......

خیالتون رو راحت کنم >> کمتر سهمی بازدهی بالای 200 درصد بده و حتی 100 درصد ..پس باید به باردهی بین 40 تا 100 درصد قانع بود در سال 93......

اگه نوسان گیر ماهری هستید میتونید بازدهی بیشتری هم کسب کنید ولی به نظرم بازار طوری هست که نوسان گیران با بازدهی کم و ضرر سهمو میدن میره و دائم در حال تعویضن و نمیتونن بازدهی سهامداری رو به دست بیارن و فرصت ها رو ازدست میدن ....

(نمونش خودم)

پس یا نقد باشید یا سهامداری کنید
          تا هیجان بازار هم کمتر بشه و منطقی پیش بره
          با دوست عزیز میثم موافق هستم
          بازار دو راه بیشتر ندارد
          یا نوسان گیری

یا
          سهامداری با سهام بسیار ارزنده
          سهامی که پی به ای تحلیل انها با حداقل مفروضات زیر 4.5 یعنی پی به مبتنی با نرخ سود بانکی باشد
          سهامی که سود مجمع خوبی تقسیم میکنند حداقل در سه سال اینده و به موقع سود را واریز میکنند

انتخاب خود من هم سهامداریست و گاهی به خاطر افت شدید برخی سهام اصلاح پورتفوی انجام خواهم داد اما نه با ضرر
          نرخ بازدهی که برای سال 93 برای خودم در نظر گرفتم بازده 40 تا 50 درصد است
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

سلام
            ایا گزارش ایران خودرو گزارش خوبیست ؟ (-:

=========
            شمواد زیر 280 خریداریم .....چون ما ی بز خریم.....

پتایر دوباره بست برای تعدیل ......
            ///

نظر

• ائلچی
              ستاره دار (2)
              • Jul 2013
              • 1945

سلام
              ایا گزارش ایران خودرو گزارش خوبیست ؟ (-:

=========
              شمواد زیر 280 خریداریم .....چون ما ی بز خریم.....

پتایر دوباره بست برای تعدیل ......
              حاجی ما هم ی بزخریم؟، خدایش این یه جملت خیلی با حال بود. :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim
              أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

من واقعا تاسف میخورم برای این بازار ...
                خودرو ای که تا نه امسال نه سال دیگه در مجمع سودی تقسیم نمیکنه .....270 تومن ....
                همین خودرو رو یه عده در 360 تومن خریدن .....نوش جونشون که رفت تو پاچشون .......
                خودرو اگه 7 تومن ساخته زامیاد 4 برابرشو میسازه سال دیگه .....حداقل زامیاد بخرید اگه به این اندک سود راضی هستید....
                =======

البته هر چی سهام در پیت قیمتش بالا تر بره ....سهام ارزنده ما بیشتر خود نمایی میکنن ....پس ابسال 1000 تومن میارزه .......(-:

خودرو 80 تومن هم بسازه تاه میشه فولاد مبارکه اصفهان (-: پس به قیمت های بالاش فکر نکنید ....البته که فولاد در مجمع سود خوبی تقسیم میکنه ولی خودرو نه........

در کل متاسفم برای پول هایی که میره سمت گروه خودرو ...البته غیر از چند سهم این گروه ........
                ///

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

سلام آقا میثم. این خیمه شب بازی چندروزه تو خودروییا واسه بالا انداختن خودرو بود و بس. خریدارا 2.5 برابر فروشنده ها! آیا انداختن سهام زیانده به خلق الله کار خوبی است؟ آیا جو بازار رو به قیمت اینجور سهما گره زدن کار خوبی است؟:D کاری هم به تحریما نداره تا وقتی تیم مدیریت خودرویی ها دست سپاهیا باشه اوضاع همینه.

تو آبسال که یه عده نامرد همیشه قبل 9 تو مچینگ یه 100هزارتا میذارن واسه فروش در ساعت 8.59 حذفش میکنن. یه جوری هم حجم مبنا میدن سهم تو گره نره! آیا این کار خوبی است؟ خیر

تو ارفع هم به جان خودم یه خبرایی هست. یه عده خفن دارن میخرن ;) همونجور که گفتم خیلی به صرفه نیست یه واحد 800000تنی فولاد با این همه زحمت ساخته بشه حاشیه سودش مثلا نصف فخوزم نباشه؟ البته تاثیر هدفمندی رو فک میکنم تا حدود زیادی با افزایش نرخ جبران میکنن فولادیا.

نظر

• sadeghmousavi
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 484

من واقعا تاسف میخورم برای این بازار ...
                    خودرو ای که تا نه امسال نه سال دیگه در مجمع سودی تقسیم نمیکنه .....270 تومن ....
                    همین خودرو رو یه عده در 360 تومن خریدن .....نوش جونشون که رفت تو پاچشون .......
                    خودرو اگه 7 تومن ساخته زامیاد 4 برابرشو میسازه سال دیگه .....حداقل زامیاد بخرید اگه به این اندک سود راضی هستید....
                    =======

البته هر چی سهام در پیت قیمتش بالا تر بره ....سهام ارزنده ما بیشتر خود نمایی میکنن ....پس ابسال 1000 تومن میارزه .......(-:

خودرو 80 تومن هم بسازه تاه میشه فولاد مبارکه اصفهان (-: پس به قیمت های بالاش فکر نکنید ....البته که فولاد در مجمع سود خوبی تقسیم میکنه ولی خودرو نه........

در کل متاسفم برای پول هایی که میره سمت گروه خودرو ...البته غیر از چند سهم این گروه ........
                    آقا میثم همش کمیت رو نگاه نکن کیفیت رو هم ببین laughingsmiley
                    هفت تومن خودرو معادل هفتاد تومن فولاد مبارکه هست پس پی بر ای چهار هم نداره الان/:.wubsmiley.:/
                    باور کن! باور نداری؟
                    ولی خودمونیم، پول میره جایی که زیاد بشه. همه اینایی که خریدن به امید سود کردن خریدن، فعلا جو هم روی این گروهه تا دوباره پایینی شون شروع بشه و .....بووووووومممممم

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                      آقا میثم همش کمیت رو نگاه نکن کیفیت رو هم ببین laughingsmiley
                      هفت تومن خودرو معادل هفتاد تومن فولاد مبارکه هست پس پی بر ای چهار هم نداره الان/:.wubsmiley.:/
                      باور کن! باور نداری؟
                      ولی خودمونیم، پول میره جایی که زیاد بشه. همه اینایی که خریدن به امید سود کردن خریدن، فعلا جو هم روی این گروهه تا دوباره پایینی شون شروع بشه و .....بووووووومممممم
                      ما خودمون اینکاره ایم ......ما یک سهمو برای سودش و افق سود اوریش میخریم .....

خودرو 1200 میلیارد تومن سرمایه داره >> فروشش هم 10 برایر سرمایش ....حاشیه سود هم 18 درصد

این یک سهم
                      حالا من شپاس رو بگم:
                      شپاس 60 میلیارد سرمایش فروشش هم 50 برابر سرمایش.....حاشیه سود هم 19 درصد .......ظرفیتش رو هم میتونه دوبل کنه ولی ایا میتونه؟ ایا خودرو هم میتونه تولیدش رو دوبل کنه؟

اصلا خیالتون رو راحت کنم این خودروهایی که ایران تولید میکنه نصف این قیمت ها هم که میفروشه نمیارزه ...گمرک رو ازاد کنن یا تعرفشو کم کنن ببینیم چقدر از محصولات اینا فروش میره !!

حالا کدوم سهم بهتره .........من به عنوان یک فعال بازار سرمایه هرگز نمیرم شپاس رو ول کنم برم خودرو بخرم .......مگر برای نوسان و در رفتن یا همون انداختن ........

در ضمن اکثرا امسال انتظار داشتن خودرو 40-50 تومن رو حداقل بسازه ....... اگه بعدا هم بسازه باز هم 350 بیشتر نمیارزه .........حالا اون 40 تومن کجا این 10 تومنی که اعلام کرده کجا(قبل افزایش سرمایه)...

همین گروه بعدا منفی بشه میزنه تو سر کل بازار ......اگه بازارش بیش از حد داغ بشه ........

=========

یه نکته ای هم در مورد شپاس بگم به بچه 5 ابتدایی هم نگاه کنه میفهمه که شپاس سال 92 : 2 هزار میلیارد تومن فروش داشته بالای 450 ساخته

حالا 3000 میلیارد فروش داشته باشه 522 تومن میسازه !!!!

==========

این داخل کادر ر و برید بررسی کنید
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/08, 17:22.
                      ///

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

ميثم جان نظرت راجع به سايپا چيه؟
                        حالا يه 6 ماه پيشم جنگي راه افتاد بين خودرو و پالايشي ها . آخرش بجايي نرسيد /.:biggrinsmiley.:/ پالايشي ها پكيدن و خودرويي هام پكيدن . منتها خودرويي ها دوباره خودشون رو بالا كشيدن ولي......
                        حالا يكم از زاويه مثبت خودرو رو تحليل ببين شايد يچيزايي داره كه توجه نميشه . :D

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

سلام آقا میثم گل
                          فکر کنم چشم انداز مثبت نمیدونی چیه؟ میدونی؟؟

برو پنجره رو باز کن و در افق محو شو این میشود چشم انداز و افق مثبت که خودرویی ها دارند
                          مسیله ی پیچیده ایست:D

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

=========

یه نکته ای هم در مورد شپاس بگم به بچه 5 ابتدایی هم نگاه کنه میفهمه که شپاس سال 92 : 2 هزار میلیارد تومن فروش داشته بالای 450 ساخته

حالا 3000 میلیارد فروش داشته باشه 522 تومن میسازه !!!!

==========
                            شپاس سهم کم ریسک برای سهامداری بلند مدت برای سرمایه های بالای 10 میلیارد تومان است که دنبال سود کم ریسک و بسیار بیشتر از تورم و سود بانکی هستند
                            همچنین برای یاد دادن سهامداری به کودکانمان و چشاندن لذت سهامداری بلند مدت

نظر

• Gestapo
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 131

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              سلام آقا میثم گل
                              فکر کنم چشم انداز مثبت نمیدونی چیه؟ میدونی؟؟

برو پنجره رو باز کن و در افق محو شو این میشود چشم انداز و افق مثبت که خودرویی ها دارند
                              مسیله ی پیچیده ایست:D
                              چشم انداز مثبت یعنی نهایت سود 50 تومنی خودرو. مثل زمانی که تحریم نبودیم. تازه اون موقع ماشینای چینی به این اندازه تو بازار نریخته بود.
                              حالا قیمت رو شما بگید

نظر

• patogh67
                                عضو عادی
                                • Feb 2014
                                • 41

در اصل توسط Gestapo پست شده است View Post
                                چشم انداز مثبت یعنی نهایت سود 50 تومنی خودرو. مثل زمانی که تحریم نبودیم. تازه اون موقع ماشینای چینی به این اندازه تو بازار نریخته بود.
                                حالا قیمت رو شما بگید
                                هروقت تو کشورهای اروپایی تونستیم خودرومونو وارد کنیم با افتخار اونوقت موقع ورود به خودرویی ها هست

نظر

در حال کار...
                                X