حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
    از وقتي ميثم اين شير رو ولش كرد ديگه همه چيو ريخته بهم . خواهش ميكنيم اين شير رو دوباره ببره زير همون درختي كه بود . به خاك و خون كشيد همرو /:.tonguesmiley:./

این بازار فرصت خریده ....امیدوارم اشتباه مسیر رو انتخاب نکنید ........

بسیاری از سهم ها اگه برن مجمع و بعد مجمع بخوان پی بر ای 6 بگیرن بالای 50 درصد رشد میکنن .....

بانک 1 ساله نهایت 25 درصد سود بده که بورس 40 درصد هم بده بازدهی بورس بیشتره.........
    رقیب بورس سود بانکیه...

فرصت خرید در بسیاری از سهم ها داره ایجاد میشه.....من عمرمو بورس بازی کردم .....اگه الان خونه ای ملکی چیزی وامی داشتم میریختم تو حساب انلاین برای شکار(-:

دوستانی که با من سهم خریدن انصافا چقدر ضرر کردن ؟ ابسال رو ما زیر 400 گفتیم پله ای بخرید .....و خودم خریدم .......شپاس اگه بالا نرفته پایین هم نیومده ..........سکارون 600 تومنی الان با این همه بازار منفی دوستان تو 10 درصد سودن......

بسایری از سهام بازار بیش از 10 درصد اصلاح داشتن در همین 3 روز .....سهام ما اگه پایین هم بیاد بر میگیرده ........چون از بین ارزنده ها انتخاب میشه و البته نقد شوندگیش هم بالاست .......

من هم میتونستم ابسال رو 460 بفروشم ولی میدونم که راحت 550 ازم میخرن چند وقت دیگه......بزارید صورت های مالی حسابرسی شده بیاد ......
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/14, 14:22.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در این بازار منفی دیگه نباید جو منفی بدیم ......
      بار ها گفتیم که ما در بورسیم به خاظر پیدا کردن فرصت خرید ناب......

موقع برگشت بازار بمپنا هم گزینه خوبی میتونه باشه ....البته سهم با پی بر ای پایین تر و کم ریسک تر هست ولی خوب وقتی همه تو ضرر باشن تو یه سهمی سهم به سرعت بر میگرده ........

سایر گزینه های خرید که باید زیر نظر گرفت :

شرانل- ثتران- ثشرق -همراه -ثاخت - ثشاهد ...

کاما

اینا موقع برگشت بازار حداقل 8 درصد میدن و میتونن یه مقدار از ضرر هامون رو کم کنن ......

بازار نهایت تا 4 شنبه منفی باشه >> البته در سهم های که حجم مبناشون معامله شده ....و 4 درصد منفی رو خوردن...

=====
      تابستان به نظرم رونق به بورس بر میگرده ...سرمایه گذاری 5-6 ماه جواب میده

=====

امروز از 35 درصد نقدینگیم : 5 درصد دیگه لابسا اضافه کردم...70 درصد سبدم لابسا شده !! دیوانگی محض (-: یا ارزندگی!!!

======

ثباغ رو هم نباید دست کم گرفت...ثباغ حقوقی خوبی چون عشایر داره که به موقعش سهمو میترکونه .........شراز هم که هامون سپاهان رفته پشتش....از بانکی ها هم سمایه رو میپسندم و میتونه بر گرده به نظرم
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/14, 21:08.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

خوب دیدید بازار برگشت .......سهامداری کنید و با لیدر های بازار حرکت نکنید (-: اونایی که با لیدر حرکت میکنن تو ضرر......چون دست زیاده و نوسان گیر .......

==================

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است

اپدیت تحلیل ابسال @@4

مقدار تولید 92 به ترتیب کولر بخاری لباس شویی:

150 هزار - 200 هزار - 50 هزار

مقدار فروش 92 :
        140 هزار - 162 - 25 هزار

موجودی فروش نرفته :

10 هزار -38 هزار - 25 هزار

10 هزار کولر هر کولر میانیگن 400 هزار تومن
        38 هزار بخاری هر بخاری 170 هزار تومن
        25 هزار دستگاه لباس شویی هر لاس شویی 1 میلیون تومن (-: 10 درصد هم کمتر میگیریم(-:

=====

4 میلیارد کولر +6.5 میلیارد بخاری + 25 میلیارد تومن لباس شویی =35.5 میلیارد تومن تقسیم بر 24 میلیارد تومن سرمایه شركت = سهمی 147 تومن موجودی انبارش + 100 هم حداقل سود سال 93 + 100 تومن سود سال 92 ....هاها....البته در گزارش قبل مقدار تولید لباس شویی 35 هزار تا بود که در گزارش جدید 50000 دستگاه شده .و احتمالا مقداری به بهای تمام شده اضاف بشه ولی خوب شركت تازه اومده رو فرم به نظرم ......
        @@3

=====

بمپنا که احتمالا فردا نمادش بسته بشه ...ولی اگه باز بود جز گزینه های نوسان گیری خریده زیر 1500 ..که البته اگه باز باشه احتمالش هست حتی صف خرید باشه .....[/b]

سال خوبی داشته باشید.....

اخرین تحلیل ابسال رو 4 فرودین زده بودم ......معمولا سهامی که من هدف قیمت میدم با پی بر ای 5 و نهایت 6 اون هدفو میدم .......که بعد از فروش خودم سهم به پی برای 10 هم میرسه (-: از بد شانسی من (-: پس اگه ابسال یه روز 1000 رو زد تعجب نکنید.....البته من رو 600ش حساب باز کردم ......

============

یه سوال میکنم ؟

اگه ابسال سال 93 مثل سال 92 عمل کنه و 50 هزار دستگاه لباس شویی تولید کنه چی میشه؟:D به بهترین جواب یک لایک میدم(-:
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/15, 14:16.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          دلار ازاد اول سال 94 : 3500 حداقل
          دلار دولتی اول سال 94 : 3000 تومن

==========

ببینیم پیش بینی ما درست در میاد ( پیش بینی 1 سال دیگه دلار)

دلار 3170 : هنوز هدفمندی و اثارش در دلار دیده نشده ولی خب حرکت دلار میگه داره پیش خور میکنه و البته بعد هدفمندی دلار رو بالای 3300 میبینیم به نظرم

تثبیت دلار بالای 3100-3200 برای بازار فعلی ما خبر خوبی خواهد بود.

باز نگری در نرخ سود بانکی و نرخ سوخت 100 تومنی برای پتروشیمی ها خبر خوبی خواهد بود ......حتی توافق هسته ای خبر خوبی خواهد بود و پی بر ای بازار رو بالا میبره... حمایت از بازار خبر خوبی خواهد بود...

ولی خوب تا جو درست بشه یه مقدار زمان میبره .....

فصل مجامع بازار نباید بی رمق باشه .....بهترین فصل بازار فصل مجامع شرکت هاست . البته بیشتر شرکت ها از برج 3 به بعد میرن مجمع.....تقسبم سود شرکت ها در این فصل انجام میشه ......تمام این خرید و فروش ها برای سود شرکت هاست و در فصل تقسیم سود بازار رونق میگیره .......

باید امید ها به بازار برگرده ....و الان فرصت سرمایه گذاریه ......که با سه جهار ماه سهامداری اندازه یک سال سود بانکی رو به جیب بزنیم ....
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/15, 19:46.
          ///

نظر

• ائلچی
            ستاره دار (2)
            • Jul 2013
            • 1945

دلار 3170 : هنوز هدفمندی و اثارش در دلار دیده نشده ولی خب حرکت دلار میگه داره پیش خور میکنه و البته بعد هدفمندی دلار رو بالای 3300 میبینیم به نظرم

تثبیت دلار بالای 3100-3200 برای بازار فعلی ما خبر خوبی خواهد بود.

باز نگری در نرخ سود بانکی و نرخ سوخت 100 تومنی برای پتروشیمی ها خبر خوبی خواهد بود ......حتی توافق هسته ای خبر خوبی خواهد بود و پی بر ای بازار رو بالا میبره... حمایت از بازار خبر خوبی خواهد بود...

ولی خوب تا جو درست بشه یه مقدار زمان میبره .....

فصل مجامع بازار نباید بی رمق باشه .....بهترین فصل بازار فصل مجامع شرکت هاست . البته بیشتر شرکت ها از برج 3 به بعد میرن مجمع.....تقسبم سود شرکت ها در این فصل انجام میشه ......تمام این خرید و فروش ها برای سود شرکت هاست و در فصل تقسیم سود بازار رونق میگیره .......

باید امید ها به بازار برگرده ....و الان فرصت سرمایه گذاریه ......که با سه جهار ماه سهامداری اندازه یک سال سود بانکی رو به جیب بزنیم ....
            میثم جان حاجی نرخ سوخت پتروها از کی قرار 100 بشه؟ فکر نکنم مجلس همچین اجازه ای رو بده!
            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
              میثم جان حاجی نرخ سوخت پتروها از کی قرار 100 بشه؟ فکر نکنم مجلس همچین اجازه ای رو بده!
              در خبر ها بود .....که رایزنی کنن ......حالا موافقت بشه یا نشه مهم نیست (-: مهم امیدوار کردن بازار بود ....

=========

امروز نقدینگیم رو همراه اول خریدم .......اولین سهمی که در سال 93 باهاش میرم مجمع اون هم دو تا مجمع ........پی بر ای سهم =4

========
              همراه اول با اومدن نرم افزار های تانگو و لاین و وایبر و وی چت .......غیره علاوه بر در امد sms و مکالمه>>>>> در امد اینترنتش هم بیشتر خواهد شد (-:

ضمن اینکه امروز 5 میلیارد تومن این سهم معامله شده که نسبتا خوب معامله کرده ....تا ببینیم چی میشه

سه شنبه بریم بانک سودمون رو بگیریم (یک کلاسی هم بزاریم .یگیم ما سهامداریم نگو یه دو روز ثبل خریدیم) (-: البته دوشنبه هم میشه ولی خوره بازیه (-: (کلا این خط شوخی)

لابسا هم که امروز به دادن حجم اکتفا کرد .......(-
              =====

همراه و رانفور تقریبا میشه گفت سودشون هر سال میتونه با 20-30 درصد رشد نسبت به سال قبل همراه باشه
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/16, 14:37.
              ///

نظر

• mass0ood
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 429

در خبر ها بود .....که رایزنی کنن ......حالا موافقت بشه یا نشه مهم نیست (-: مهم امیدوار کردن بازار بود ....

=========

امروز نقدینگیم رو همراه اول خریدم .......اولین سهمی که در سال 93 باهاش میرم مجمع اون هم دو تا مجمع ........پی بر ای سهم =4

========
                همراه اول با اومدن نرم افزار های تانگو و لاین و وایبر و وی چت .......غیره علاوه بر در امد sms و مکالمه>>>>> در امد اینترنتش هم بیشتر خواهد شد (-:

ضمن اینکه امروز 5 میلیارد تومن این سهم معامله شده که نسبتا خوب معامله کرده ....تا ببینیم چی میشه

سه شنبه بریم بانک سودمون رو بگیریم (یک کلاسی هم بزاریم .یگیم ما سهامداریم نگو یه دو روز ثبل خریدیم) (-: البته دوشنبه هم میشه ولی خوره بازیه (-: (کلا این خط شوخی)

لابسا هم که امروز به دادن حجم اکتفا کرد .......(-
                =====

همراه و رانفور تقریبا میشه گفت سودشون هر سال میتونه با 20-30 درصد رشد نسبت به سال قبل همراه باشه

سلام آقا میثم
                ببخشید من چندتا سوال داشتم

1- من اگه "همراه" بخرم و برم مجمع، سودش رو چه جوری باید دریافت کنم (یعنی مراحلش چیه)؟
                2- بعد از مجمع قیمت چه جوری تعیین می شه (رو چه قیمتی باز میشه) و کی باید سهم رو بفروشیم تا ضرر نکنیم (موقع خرید چه قیمتی رو باید در نظر بگیریم و با چه مقیاسی)؟!
                3- اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر در این زمینه (شرکت در مجمع و دریفت سود) از سیر تا پیازش بگید تا همه استفاده کنن (به صورت کلی).

پ.ن:من تا حالا نه با سهمی مجمع رفتم و نه سودی گرفتم و اطلاعاتم تو این زمینه ها خیلی پایینه متاسفانه!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید - سپاااس

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                  سلام آقا میثم
                  ببخشید من چندتا سوال داشتم

1- من اگه "همراه" بخرم و برم مجمع، سودش رو چه جوری باید دریافت کنم (یعنی مراحلش چیه)؟
                  2- بعد از مجمع قیمت چه جوری تعیین می شه (رو چه قیمتی باز میشه) و کی باید سهم رو بفروشیم تا ضرر نکنیم (موقع خرید چه قیمتی رو باید در نظر بگیریم و با چه مقیاسی)؟!
                  3- اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر در این زمینه (شرکت در مجمع و دریفت سود) از سیر تا پیازش بگید تا همه استفاده کنن (به صورت کلی).

پ.ن:من تا حالا نه با سهمی مجمع رفتم و نه سودی گرفتم و اطلاعاتم تو این زمینه ها خیلی پایینه متاسفانه!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید - سپاااس
                  همراه نمادش بسته شد ..بعد مجمع میتونید بخرید اگه خواستید ....
                  ==

سهم میره مجمع : با قیمت 6280 تومن :

1000 تومن تقسم سود میکنه :

قیمت بازگشایی میشه قیمت بسته شدن منهای سود پرداختی !!

البته این تئوریه که اصلا میتونه عملی نشه و سهم بالاتر یا پایین تر باز بشه ...

اگه سهمی پی بر ای پایین داشته باشه بعد تقسیم سود حتی میتونه 30 درصد بالاتر باز بشه (مراجعه بشه به سهم پکویر و نگاه به تاریخ بسته شدن) که ما پکویر رو معرفی کردیم و هر کی با ما خرید بعد مجمع 15 درصد گرفت سریع !!

=======
                  اما قیمت همراه :

6285-1000=5285 تومن !!! سود سهم 12622!!! پی بر ای سهم با این قیمت 4.1 !!!

حالا ایم قیمت بدون افزایش سرمایه هست .....

سهم بعد تقسیم سود 97 درصد افزایش سرمایه داره :

قمیت تیوری بعد افزایش سرمایه 97 درصدی :

5285/1.97 = 2682 تومن !!

سود جدید 640 تومن !!

سهم با این سود پی بر ای 6 بخواد بگیره : تا 3843 تومن بالا میره (-: به همین راحتی 43 درصد سود میشه گرفت تا مجمع سال بعد حداقل چون پی بر ای ابن سهم نزدیک مجمع به 6 میرسه ...

حالا بانک : 25 درصد میخواد بده .... همراه اول بهتره یا سود بانکی؟
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/16, 15:23.
                  ///

نظر

• mass0ood
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 429

همراه نمادش بسته شد ..بعد مجمع میتونید بخرید اگه خواستید ....
                    ==

سهم میره مجمع : با قیمت 6280 تومن :

1000 تومن تقسم سود میکنه :

قیمت بازگشایی میشه قیمت بسته شدن منهای سود پرداختی !!

البته این تئوریه که اصلا میتونه عملی نشه و سهم بالاتر یا پایین تر باز بشه ...

اگه سهمی پی بر ای پایین داشته باشه بعد تقسیم سود حتی میتونه 30 درصد بالاتر باز بشه (مراجعه بشه به سهم پکویر و نگاه به تاریخ بسته شدن) که ما پکویر رو معرفی کردیم و هر کی با ما خرید بعد مجمع 15 درصد گرفت سریع !!

=======
                    اما قیمت همراه :

6285-1000=5285 تومن !!! سود سهم 12622!!! پی بر ای سهم با این قیمت 4.1 !!!

حالا ایم قیمت بدون افزایش سرمایه هست .....

سهم بعد تقسیم سود 97 درصد افزایش سرمایه داره :

قمیت تیوری بعد افزایش سرمایه 97 درصدی :

5285/1.97 = 2682 تومن !!

سود جدید 640 تومن !!

سهم با این سود پی بر ای 6 بخواد بگیره : تا 3843 تومن بالا میره (-: به همین راحتی 43 درصد سود میشه گرفت تا مجمع سال بعد حداقل چون پی بر ای ابن سهم نزدیک مجمع به 6 میرسه ...

حالا بانک : 25 درصد میخواد بده .... همراه اول بهتره یا سود بانکی؟
                    با تشکر از توضیحات خوب و کاملت

این سود رو سهامدار چه جوری باید دریافت کنه؟ یعنی چه مراحلی باید برای دریافت سود طی بشه؟

سپاس

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

پرداخت سود هر شرکتی فرق داره و همچنین زمان پرداختش :

یه شرکت خودش شماره حساب میگیره و در زمان معین واریز میکنه

یه شرکت مثل همراه یا شپاس(د اینده میخریمش) میگه برید بانک سودتون رو بگیرید یا وفولاد مبارکه.....

ولی خوب سود به هر حال دیر یا زود پرداخت میشه ..هر چی زودتر پرداخت بشه بهتر و سرمایه در گردش ......البته با این بورس دیر تر واریز بشه بهتره (-:
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/16, 15:27.
                      ///

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

یه سوال میکنم ؟

اگه ابسال سال 93 مثل سال 92 عمل کنه و 50 هزار دستگاه لباس شویی تولید کنه چی میشه؟:D به بهترین جواب یک لایک میدم(-:
                        سلام. خب 9 ماهه 92 تقریبا 19000تا لباسشویی فروخته پیش بینیش تا آخر 92 هم 25هزار تاست که منطقیه. پیش بینی تولید 93 هم با توجه به آمار فروش منطقیه که پایینتر گرفته. وقتی فروش نداره و از 50000تایی که 92 ساخته نصفش مونده چرا باز بیشتر بسازه؟ موجودیش هم که خوبه. پولی که میخواد خرج کنه لباسشویی بزنه رو بذاره تو بانک یا بیاد همین سهم خودشو بخره بهتر نیست؟ :->

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          سلام. خب 9 ماهه 92 تقریبا 19000تا لباسشویی فروخته پیش بینیش تا آخر 92 هم 25هزار تاست که منطقیه. پیش بینی تولید 93 هم با توجه به آمار فروش منطقیه که پایینتر گرفته. وقتی فروش نداره و از 50000تایی که 92 ساخته نصفش مونده چرا باز بیشتر بسازه؟ موجودیش هم که خوبه. پولی که میخواد خرج کنه لباسشویی بزنه رو بذاره تو بانک یا بیاد همین سهم خودشو بخره بهتر نیست؟ :->

نه داداش قضیه این نیست ...این همه جون دم بخت و البته کم مایه 50 هاز تا به نظرت عددیه؟
                          این شرکت اگه سابقشو نگاه کنم اهسته و پیوسته داره وصعیتش خوب میشه ......یعنی اگه بر گردیم به عقب وصعیت مطلوب سود اوری نداشته ولی در یکی دو سال اخیر رشد سود اوری خوبی داشته و سودش جهش خوبی زده ...

وقتی شرکتی از نظر نقدینگی و فروش رقابت و حاشیه سود به وضعیت مطلوبی برسه >> تولید رو بالا میبره و به سود بیشتر فکر میکنه .....

ابسال سال دیگه حداقل 130-140 رو میسازه .....

======

. اما جواب سوال : اگه سال 93 مثل سال 92 >> 50 هزار دستگاه لباس شویی تولید کنه موجودی لباس شویی ایش به 75 هزار دستگاه میرسه و مجبور میشه انبار رو خالی کنه و تعداد بیشتری بفروشه (-:

برای همین مبلغ فروشش بالا میره و سودش بیشتر میشه ....البته باید دید چقدر فروش میره و با موجودی انتقالی به سال بعدش چقدره ..

ابسال پتانسیل 1000 تومن رو داره .....ولی باید صبور باشید تا این هدف تا شرکت خودشو نشون بده......من هم فعلا هدف 600 دادم

=======

در یک خط بخوام بگم : سوبل شدن قیمت دلار توان رقابت داده به تولید کننده و البته مبلغ فروش بیشتر = سود بیشتر
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/16, 21:11.
                          ///

نظر

• علی نظامی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1033

نه داداش قضیه این نیست ...این همه جون دم بخت و البته کم مایه 50 هاز تا به نظرت عددیه؟
                            این شرکت اگه سابقشو نگاه کنم اهسته و پیوسته داره وصعیتش خوب میشه ......یعنی اگه بر گردیم به عقب وصعیت مطلوب سود اوری نداشته ولی در یکی دو سال اخیر رشد سود اوری خوبی داشته و سودش جهش خوبی زده ...

وقتی شرکتی از نظر نقدینگی و فروش رقابت و حاشیه سود به وضعیت مطلوبی برسه >> تولید رو بالا میبره و به سود بیشتر فکر میکنه .....

ابسال سال دیگه حداقل 130-140 رو میسازه .....

======

. اما جواب سوال : اگه سال 93 مثل سال 92 >> 50 هزار دستگاه لباس شویی تولید کنه موجودی لباس شویی ایش به 75 هزار دستگاه میرسه و مجبور میشه انبار رو خالی کنه و تعداد بیشتری بفروشه (-:

برای همین مبلغ فروشش بالا میره و سودش بیشتر میشه ....البته باید دید چقدر فروش میره و با موجودی انتقالی به سال بعدش چقدره ..

ابسال پتانسیل 1000 تومن رو داره .....ولی باید صبور باشید تا این هدف تا شرکت خودشو نشون بده......من هم فعلا هدف 600 دادم
                            خب مجبور شدم برم آمار سالای پیشش رو در بیارم. ببین از سال 88 تا 91 آمار فروش لباسشویی این بوده به ترتیب: 92000 - 87000 - 55000 - 20000. یعنی تو 4 سال پشت سرهم آمار کاهشی بوده ولی از امسال رشدش شروع شده. به نظرم اگه تا 6 ماهه بتونه آمار فروشش رو به دور و بر 20000تا برگردونه میشه انتظار داشت آمار سالهای قبل رو تکرار کنه که در اونصورت $-) !! البته دلیل کاهش فروش سالهای قبل رو هم نمیدونم.

پ.ن: داداش آمار ازدواج که داره میاد پایین ولی شاید افزایش طلاق جبرانش کنه. بالاخره هر مجردی تو خونش یه لباسشویی لازم داره دیگه :D

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                              خب مجبور شدم برم آمار سالای پیشش رو در بیارم. ببین از سال 88 تا 91 آمار فروش لباسشویی این بوده به ترتیب: 92000 - 87000 - 55000 - 20000. یعنی تو 4 سال پشت سرهم آمار کاهشی بوده ولی از امسال رشدش شروع شده. به نظرم اگه تا 6 ماهه بتونه آمار فروشش رو به دور و بر 20000تا برگردونه میشه انتظار داشت آمار سالهای قبل رو تکرار کنه که در اونصورت $-) !! البته دلیل کاهش فروش سالهای قبل رو هم نمیدونم.

پ.ن: داداش آمار ازدواج که داره میاد پایین ولی شاید افزایش طلاق جبرانش کنه. بالاخره هر مجردی تو خونش یه لباسشویی لازم داره دیگه :D
                              نه دیگه امارو برعکس نوشتی :

سال های قبل میشه از 91 به 88 (-: ما داریم به عقب میرم در سابقه ........ شما از 88 گفتی به 91 آمار رو بردی بالا ......از 88 تا 91 امار کاهشی بوده و حالا از 92 تا ..افزایشی میشه انشالا
                              ///

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

نه دیگه امارو برعکس نوشتی :

سال های قبل میشه از 91 به 88 (-: ما داریم به عقب میرم در سابقه ........ شما از 88 گفتی به 91 آمار رو بردی بالا ......از 88 تا 91 امار کاهشی بوده و حالا از 92 تا ..افزایشی میشه انشالا
                                خب دیگه منظورم همون بود :) الان رفتم قیمت فروش لباسشویی رو هم دراوردم. سال 88 = 340000تومن، 89 = 350000تومن، 90= 390000تومن، 91= 900000تومن و 92=یک میلیون تومن هست. خب سال 91 با جهش دلار قیمت لباسشویی هم یه دفعه بیشتر از 2برابر شده که افت فروش رو توجیه میکنه. ولی احتمالا با کم شدن شوک های اقتصادی در آینده و تثبیت بیشتر قیمتها میشه به افزایش فروش امیدوار بود.

نظر

در حال کار...
                                X