حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    سیمانی های رشدشون رو کردن به نظرم ....زمانی که من قبل از مجمع سبهان 2200 تومنی رو خریدم و با تقسیم سود برام در اومد 1600 تومن و الان قیمت سهم 4200 تومنه که رشد خودشرو تقریبا کرده .... .......برا همین میگم بعضی هاشون قیمتاشون پره ...بقیه هم بین 100-150 درصد رشد کردن ...........مگه بخوان پی بر ای بالای 5 بگیرن و کمی دیگه رشد کنن ....... در حال حاضر اگه بخوام از گروه سهمی بخرم همان سدور و سغرب رو میخرم ..........که فک کنم این دو سهم هنوز تعدیل هایی دارن که باید بدن ...... اما پکرمان امسال حداقل سود ناخالص 200 میلیارد تومنی باید اعلام کنه که بعد از کسر هزینه های مالی سود خالص سهم میشه 160 تومن ...........اثرات طرح توسعه رو از الان نمیشه حساب کرد .......... و ما از الان داریم برای 3 تا گزارش بعدی نظر میدیم ......و به نظرم تعدیل 100 درصدی خواهد داشت پکرمان ............
    لاستیکی ها هم از اول سال خوب رشد کردن
    پکویر400>>>>>>>1300
    پکرمان280>>>>>>700
    سیمانی ها:
    سدور500>>>>>>>1150
    سغرب450>>>>>>>>>750
    ساراب350>>>>>>>>>>525

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

در اصل توسط heydar";372710]لاستیکی ها هم از اول سال خوب رشد کردن
      پکویر400[COLOR="#FF0000
      پست شده است
      >>>>>>>[/COLOR]1300
      پکرمان280>>>>>>700
      سیمانی ها:
      سدور500>>>>>>>1150
      سغرب450>>>>>>>>>750
      ساراب350>>>>>>>>>>525

خوب بی دلیل رشد نکردن و اگه تعدیل داشته باشن باز هم رشد میکنن ......سیمانی ها هم اگه بالای 40-50 درصد تعدیل مثبت داشته باشن میشه تازه بهشون فکر کرد برای خرید.......
      سهم با تعدیل بالای 50 درصد و پی بر ای زیر 5 معرفی کنید تا ما هم بخریم ......البته زیاده این جور سهم ها ولی باید پیداشون کرد......و البته به موقع وارد شد....
      ///

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

پکویر :
        این سهم به سبب رشدهای شارپی که داشته تکنیکال زیبایی نداره
        اما سطوح حمایتی و مقاومتی خوبی داره که میشه بهشون اعتماد کرد
        حمایت و کف کنونی سهم 1230 تومنه که به شخصه انتظار فیل شدنش رو ندارم
        اما سهم در روزهای ابتدای هفته کندلهای زیبایی زده که ابتدا یه کندل چکش زد و اگر فردا هم مثبت معامله بشه ، الگوی سه سرباز سفید رو شاهد خواهیم بود .
        اما مقاومتهای سهم در 1400 و نیز 1500 خیلی قوی هستند و به اراده حقوقی برای شکستشون نیاز هست .
        سایر سطوح مهم که میان مدت سهم میتونه یک به یک تاچ کنه عبارتند از 1638 ---- 1860--------2000

نظر

• محمدرضا 87
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1522

سیمانی های رشدشون رو کردن به نظرم ....زمانی که من قبل از مجمع سبهان 2200 تومنی رو خریدم و با تقسیم سود برام در اومد 1600 تومن و الان قیمت سهم 4200 تومنه که رشد خودشرو تقریبا کرده .... .......برا همین میگم بعضی هاشون قیمتاشون پره ...بقیه هم بین 100-150 درصد رشد کردن ...........مگه بخوان پی بر ای بالای 5 بگیرن و کمی دیگه رشد کنن ....... در حال حاضر اگه بخوام از گروه سهمی بخرم همان سدور و سغرب رو میخرم ..........که فک کنم این دو سهم هنوز تعدیل هایی دارن که باید بدن ...... اما پکرمان امسال حداقل سود ناخالص 200 میلیارد تومنی باید اعلام کنه که بعد از کسر هزینه های مالی سود خالص سهم میشه 160 تومن ...........اثرات طرح توسعه رو از الان نمیشه حساب کرد .......... و ما از الان داریم برای 3 تا گزارش بعدی نظر میدیم ......و به نظرم تعدیل 100 درصدی خواهد داشت پکرمان ............

صحبت هایی که راجع به پکرمان گفتی کاملا قبول دارم اتفاقات خوبی داره تو پکرمان رخ میده و کل گروه لاستیک.
          اما گروه سیمان به نظرم اگر بخواییم p/e واقعی گروه بدونیم به نظرم زیر 4 هست چه برسه به 5.
          سیلام 6 ماه سودشو از 61 تا 112 تومن افزایش داد که به نظرم میشه این چنین افزایشیو تو اکثر سهام های گروه تو گزارش 6 ماهه دید.
          به طور مثال سغرب تو 3 ماهه دوم هم افزایش نرخ داخلیو در نظر میگیره که در گزارش 3 ماهه اول فقط تو ماه آخر در نظر گرفته و هم افزایش قیمت صادراتی داشته و هم افزایش صادرات.
          تو 3 ماه اول 50 تومن ساخته بدون این افزایش ها تو 3 ماه دوم میتونه به راحتی کل پیشبینی و پوشش بده و در نهایت اگه بالا 200 تومن نسازه 200 تومن میسازه.
          با توجه به قیمت حاضر 760 تومن p/e سهم 3.8 میشه که با توجه به میانگین بازار 5 که به نظرم این عدد 6 و یا حتی 7 هم میتو نه باشه رشد نزدیک به 100 درصد در انتظارش هست.
          یا سیمان داراب که دوستمون گفتن اونم بالا 150 تومن میتونه بسازه. نکته قابل توجه تو این سهم که تقریبا هلدینگ سیمانی هم هست اینه که تو گزارش 3 ماه سود همه پرتفوشو سود اولیه در نظر گرفته و حتی تعدیلای که تو 3 ماه هم دادنو در نظر نگرفته و از این بابت علاوه بر افزایش نرخ داخلی و صادراتی و همچنین افزایش نرخ سیمان پوزولانی تاثیر خوبی می گیره حالا تعدیلای 3 ماه دوم بماند.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
            صحبت هایی که راجع به پکرمان گفتی کاملا قبول دارم اتفاقات خوبی داره تو پکرمان رخ میده و کل گروه لاستیک.
            اما گروه سیمان به نظرم اگر بخواییم p/e واقعی گروه بدونیم به نظرم زیر 4 هست چه برسه به 5.
            سیلام 6 ماه سودشو از 61 تا 112 تومن افزایش داد که به نظرم میشه این چنین افزایشیو تو اکثر سهام های گروه تو گزارش 6 ماهه دید.
            به طور مثال سغرب تو 3 ماهه دوم هم افزایش نرخ داخلیو در نظر میگیره که در گزارش 3 ماهه اول فقط تو ماه آخر در نظر گرفته و هم افزایش قیمت صادراتی داشته و هم افزایش صادرات.
            تو 3 ماه اول 50 تومن ساخته بدون این افزایش ها تو 3 ماه دوم میتونه به راحتی کل پیشبینی و پوشش بده و در نهایت اگه بالا 200 تومن نسازه 200 تومن میسازه.
            با توجه به قیمت حاضر 760 تومن p/e سهم 3.8 میشه که با توجه به میانگین بازار 5 که به نظرم این عدد 6 و یا حتی 7 هم میتو نه باشه رشد نزدیک به 100 درصد در انتظارش هست.
            یا سیمان داراب که دوستمون گفتن اونم بالا 150 تومن میتونه بسازه. نکته قابل توجه تو این سهم که تقریبا هلدینگ سیمانی هم هست اینه که تو گزارش 3 ماه سود همه پرتفوشو سود اولیه در نظر گرفته و حتی تعدیلای که تو 3 ماه هم دادنو در نظر نگرفته و از این بابت علاوه بر افزایش نرخ داخلی و صادراتی و همچنین افزایش نرخ سیمان پوزولانی تاثیر خوبی می گیره حالا تعدیلای 3 ماه دوم بماند.
            سیمانی ها رو باید دوباره بررسی کنم .....
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20667

غبشهر تا 1000 و غمارگ تا 240 میتونن تعدیل بدن ...... ولی پی بر ای 5 بیشتر من نمیدم بهشون ....(-: ولی اگه پی بر ای 6 بگیرن بازدهی بیشتری میدن ....... نمیدونم بخریم یا نه ..

من بازدهی بیشتر از 50 درصد میخوام (-:
              ///

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

میثم جان نظرت راجع به وصنعت چیه ؟ میگن امسال 130 تومان سود میسازه . تا الان حدود 100 تومان محقق کرده پیش بینی میشه تا آخر سال 130 سود بسازه .

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                  میثم جان نظرت راجع به وصنعت چیه ؟ میگن امسال 130 تومان سود میسازه . تا الان حدود 100 تومان محقق کرده پیش بینی میشه تا آخر سال 130 سود بسازه .
                  شما این دو سوال رو جواب بده : 1- چقدر تقسیم سود میکنه در مجمع ؟ 2- سود سال بعد چقدره؟
                  ///

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

شما این دو سوال رو جواب بده : 1- چقدر تقسیم سود میکنه در مجمع ؟ 2- سود سال بعد چقدره؟
                    بالای 50 تومان احتمالا تقسیم سود داشته باشد ، در مورد سود سال بعد هم اگر از اطلاعات گذشته کمک بگیریم سال های 90 و 91 حدود 30 تومان سود عملیاتی داشته و با توجه به رشد سودآوری در اکثر زیر مجموعه ها مثل شیران ، واتی ، شنفت ، سفارس و.... انتظار می رود حداقل سود عملیاتی سال بعد 50 تومان باشد که با واگذاری سهام بیشتر هم می شود .

پس از نظر بنده می شود تقسیم سود بالای 50 تومان و سود بالای 50 برای سالهای آتی در بدترین حالت ممکن . تازه اگر خودرو به سودآوری برسد سود وصنعت بشدت افزایش می یابد .
                    آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/09/03, 05:02.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20667

ممنون فرزین جان کیلو و تن و ریال و تومان رو هم ما قاطی کردیم ....../.:biggrinsmiley.:/

ما روز سه شنبه در بازار نبودیم .......چنان استرسی به ما وارد شد که چپمون کرد (-: یعنی اگه 3 شنبه تو بازار بودم همه رو نقد میکردم ....چون اصلا حوصله گیر کردن تو صف فروشو ندارم ........

و 4 شنبه نرفتم پادگان خراب شده که نقد کنم./:.yead.:/.....و مجبور شدم شبندر نازنینمو بفروشم .... اما در ادامه برای جایگزینی سهام مفتی رو میشه خرید مثل شپدیس و پکویر ........

لابسا سهم دیگه ایه که امسال به نظرم میتونه 80 تومن رو بسازه و 500 تومن بشه ولی خوب بنیادیش به دو سهم بالا نمیرسه ....زاگرس رو هم خیلی دوس دارم .>>>>ولی کیه که تا مجمع صبر کنه و 50 الی 100 درصد شیرین از اینا بگیره...........

===============
                      همچنان خیلی از دوستان ما در استرس هستن و این طبیعیه......من خودم سه شنبه اعصابم داغون بود و نگران این که میتونم نقد کنم یا نه که بازار 4 شنبه بدک هم نبود و لا اقل اون چیزی نبود که من فکر میکردم .......امیدوارم اخبار جنگ سوریه زودتر تموم بشه .......به هر حال ما در شرایط بحرانی هستیم و در کوتاه مدت نباید انتظار زیادی از بازار داشته باشیم .........
                      من به شپدیس 1400 تومنی هم فکر میکنم .....
                      وقتی گفتم که به شپدیس 1400 تومنی هم فکر میکنم پیش بینی جنگ رو کرده بودم .....
                      در این بازار یا نقد بمانید یا با سهام با پی بر ای زیر 4 و یا سهامی که در اینده تعدیل دارن سهامداری کنید .............

من به نزدیکان خودم هم گفتم این بازار نوسانیه تا بعد از گزارشات 6 ماهه حداقل ولی خوب 4 شنبه هفته ی پیش که براشون نقد کردم ....ولی >>.....و شنبه که بازار مثبت شد رفتن باز تو مثبت سهم خریدن .......دیگه من چی باید بهشون بگم !!!

یا نقد بمانید در کمین سهام با پی بر ای زیر 4-5 یا معامله نکنید بهتره .....من خودم 40 درصد نقدم ودر کمین سهام با پی بر ای زیر 4 ....رو ................دیگه از این واضح تر نمیتونم بگم .....

حالا کارشناسان بازار سرمایه هر چی میخوان بگن بگن ........خیلی سهم های با پی بر ای بالای 6 الکی رشد کردن با سفته بازی و باید پایین بیان .....

موقع نزول بازار سهام با پی بر ای زیر 4-5 کمترین اسیب و موقع صعود و برگشت بازار سریعترین رشد رو
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/04, 14:58.
                      ///

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

سلام بر سرباز امام زمان .....

آقا میثم ما هم مثل خودتیم/:.winksmiley02.:/

نظرت درباره شتران.... ثغرب.... دپارس رو خواستم بدونم... ممنونم
                        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

در اصل توسط جواد مهرابی پست شده است View Post
                          سلام بر سرباز امام زمان .....

آقا میثم ما هم مثل خودتیم/:.winksmiley02.:/

نظرت درباره شتران.... ثغرب.... دپارس رو خواستم بدونم... ممنونم
                          شتران سهم پر ریسکیه و سفته بازی .......البته 100 هزار تومن میارزه و بیشتر ولی نه تو این بازار ........در 57-58 هزار گفتم اگه بیاد زیر 55 میخرمش .....
                          ولی الان حساب میکنیم اقا گیریم شتران 15 هزار تومن سود بسازه که نمیتونه بسازه بدون برگشت مالیات بر ارزش افزوده که این بحث هم فعلا منتفیست ..ولی خوب گیریم 15 هزار تومن سود بسازه ......با پی بر ای 5

75 هزار میارزه ......با دید یلند مدت شاید 100 هرار تومن رو هم رد کنه ولی فعلا من طرفش نمیرم.........پس فعلا قیمتش از نظر من بالاست ..البته ممکنه ببرنش بالا ولی وقتی سهم با پی بر ای زیر 4 میشه خرید چرا شتران .......مگر برای نوسان وگرنه سهم پالایشگاهی با پی بر ای 5 الان پیدا میشه ..........یا سهام پتروشیمی ......

در مورد ثغرب بدک نیست ولی باز هم میگم الان میشه سهم های بهتری رو خرید با تعدیل های مثبتی که در اینده میدن پی بر ای 3 دارن
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/04, 19:38.
                          ///

نظر

• salmasi
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 63

ميثم جان از پتاير خبري داري؟

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

در اصل توسط salmasi پست شده است View Post
                              ميثم جان از پتاير خبري داري؟
                              فعلا که خبری نیست .بازار هم فعلا بالایی نداره ...تا اینکه گزارش های 6 ماهه شرکت ها بیاد .....چون شرایط و جو بازار عوض شده یا خواهد شد به نظرم....اگه سهم های دیگه به قیمت های خوبی برسن .....تعویض سهم فک کنم زودتر جواب بده ......در هر حال در این بازار حداقل باید 20 درصد نقد بود برای شکار از گروه پتروشیمی و پالایشگاهی .....و باید همیشه با توجه به شرایط فعلی بازار حرکت و اینده رو پیش بینی کرد .....
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/06, 12:27.
                              ///

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

فعلا که خبری نیست .بازار هم فعلا بالایی نداره ...تا اینکه گزارش های 6 ماهه شرکت ها بیاد .....چون شرایط و جو بازار عوض شده یا خواهد شد به نظرم....اگه سهم های دیگه به قیمت های خوبی برسن .....تعویض سهم فک کنم زودتر جواب بده ......در هر حال در این بازار حداقل باید 20 درصد نقد بود برای شکار از گروه پتروشیمی و پالایشگاهی .....و باید همیشه با توجه به شرایط فعلی بازار حرکت و اینده رو پیش بینی کرد .....
                                درود،
                                برای شکار دنبال کدامیک از پترو/پالایشیها هستی؟
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X