حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    خوب کاری کردی میثم جان

پورتفوی خوبی بستم

تقریبا 4 ماهه زیان نکردم .. میخواستم بفروشم هفته پیش اما کمی دست نگه داشتم و 10 درصد بازدهی از دست دادم .. کمی برام سخته فروش .. میرم برای یک سال اینده

پورتفوی من ... وسپه 220 ... شرانل 1340... ثمسکن 191... پردیس 141

اگر سهم مجمع میخواهی شرانل رو پیشنهاد میکنم ..

خیلی دوست دارم یک نگاه ساده به این سهم بندازی ....

ببینم بهتر از این سهم شرانل و وسپه میتونید پیدا کنید یا نه ؟؟؟

پردیس هم امسال خودش گفته 42 میسازم .. اما من میگم 50 میسازه

ممنون
    شرانل بازدهی معقولی در حد 40-50 درصد داره یه ساله با فرض ثبات دلار...

من دنبال 100 درصد مطمئنم وگرنه سهم با بازدهی 40-50 درصد زیاده....بازدهی 50 درصد واقعا کمه با این تورم

ی مقدار معاملات هم واقعی نیست و وابسته به حمایت شده برای همین خرید و فروش سخت شده (نمیزارن سهام بریزه:D) بازار باید بریزه ...صعود کنه ...ملت جو گیر بشن اتیش بزنن به مالشون.....نه اینکه یه جورایی کنترل بشه:D
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/11, 12:09.
    ///

نظر

• amir2007dkn
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 340

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      امروز من غشان میخواستم : د

یروز گفتم سهم لبنی با بازدهی بالا منظورم غشان بود که دیروز نگاهش میکردم تعدیل داشت و گفتم اگه امروز نبنده میخریم !!

امروز میخواستم بخرم که حسابرسی نشدش اومد رو کدال با 14 درصد تعدیل مثبت .......ولی خوب هر کاری کردم که در حد تک سهمی بخرمش دستم رو خرید نرفت ....از طرفی روی سهم فعال هستن .....چون سهمو صف فروش کردن و 20 ثانیه نشد که جمع کردن صف فروش رو ......یعنی دارن سهمو جمع میکنن ...سهم خشکه >> با این حال نمیدونم چرا نخریدم .....

شرکت با سرمایه ای که داره راحت میتونه تعدیل های خفنی بده ولی خوب دیشب هر چی ور رفتم با گزارش هاش به سود بیشتر از 150 نرسیدم برای 93:D

شاید اگر امروز گزارش حسابرسی نشدش نمیومد روی کدال میخریدم چون مطمئن بودم تعدیل داره ...با این که تعدیل داد بازار واکنشی نشون نداد:D

قبل مجمع زیر 600 خریدارم....سهم یک بار بالای 1100 هم رفته .....

70 تومن هم تقسیم سود داره .....ولی بازم نخریدم امروز!!

خیلی سخت پسند شدم
      .
      میثم جان از هفته قبل زیر نظره و حواسم بهش هست2 روزه که تو واچینگمه امروزم یه بار زدم برا خرید ولی برداشتم دیدم داره میاد پایین و صف فروش شد گفتم شاید بشه پایینتر خرید ولی سهم خوبیه منفی فردا از کمترین قیمت 6 ماهه سهمم پایینتره و مناسب خرید

نظر

• kaman
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 143

امروز من غشان میخواستم : د

یروز گفتم سهم لبنی با بازدهی بالا منظورم غشان بود که دیروز نگاهش میکردم تعدیل داشت و گفتم اگه امروز نبنده میخریم !!

امروز میخواستم بخرم که حسابرسی نشدش اومد رو کدال با 14 درصد تعدیل مثبت .......ولی خوب هر کاری کردم که در حد تک سهمی بخرمش دستم رو خرید نرفت ....از طرفی روی سهم فعال هستن .....چون سهمو صف فروش کردن و 20 ثانیه نشد که جمع کردن صف فروش رو ......یعنی دارن سهمو جمع میکنن ...سهم خشکه >> با این حال نمیدونم چرا نخریدم .....

شرکت با سرمایه ای که داره راحت میتونه تعدیل های خفنی بده ولی خوب دیشب هر چی ور رفتم با گزارش هاش به سود بیشتر از 150 نرسیدم برای 93:D

شاید اگر امروز گزارش حسابرسی نشدش نمیومد روی کدال میخریدم چون مطمئن بودم تعدیل داره ...با این که تعدیل داد بازار واکنشی نشون نداد:D

قبل مجمع زیر 600 خریدارم....سهم یک بار بالای 1100 هم رفته .....

70 تومن هم تقسیم سود داره .....ولی بازم نخریدم امروز!!

خیلی سخت پسند شدم
        .
        میثم جان غپاک به مراتب بهتره بازدهی بالای 150 درصد

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

شرانل بازدهی معقولی در حد 40-50 درصد داره یه ساله با فرض ثبات دلار...

من دنبال 100 درصد مطمئنم وگرنه سهم با بازدهی 40-50 درصد زیاده....بازدهی 50 درصد واقعا کمه با این تورم

ی مقدار معاملات هم واقعی نیست و وابسته به حمایت شده برای همین خرید و فروش سخت شده (نمیزارن سهام بریزه:D) بازار باید بریزه ...صعود کنه ...ملت جو گیر بشن اتیش بزنن به مالشون.....نه اینکه یه جورایی کنترل بشه:D
          میثم جان من هر چقدر سهم ها را بالا و پایین کردم فعلا به 50 تا 60 درصد مطمئن رسیدم .. و راضی هستم حتی تا آخر سال

اگر واقعا 100 درصدی مطمئن پیدا کردید با مفروضات حداقلی استقبال میکنیم ...

............
          البته نه مثل غشان ... اگر همین غشان در بازار منفی قرار بگیره ممکنه 2 واحد پی به ای آب کنه ... سهم علی رغم اینکه تعدیل مثبت داده اما این قیمت توجیه کننده سودش نیست.
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

خپارس افزایش سرمایه داره درست >> ولی کار پدرش هم نیست تا 2 سال دیگه سود بسازه ......بازار دوس داره دیگه بخره ....فقط به درد نوسان میخوره این سهم .....

نکته دیگه در صف خرید و 4 مثبت سهم خریدن هنر نیست :D

افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی >> فقط زیان سهمو کم میکنه و از طرفی سود سازی رو مشکل (در اینده) چون سرمایه سهم بیشتر میشه ..با این سرمایش نمیتونه سود بسازه چ برسه به اینکه 240 درصد هم سرمایش زیاد بشه......

صف های خودرو و سایپا و زامیاد که داده شد ........
            ///

نظر

• amir2007dkn
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 340

میثم جان ابسال داری فک کنم گزارشش خوبه که افرادی که رانت دارن میدونن چه خبره خوب میخرن

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
                میثم جان ابسال داری فک کنم گزارشش خوبه که افرادی که رانت دارن میدونن چه خبره خوب میخرن
                ابسال تحلیل من عوض شده .....یعنی در گزارش قبل گفته بود 50 هزار دستگاه لباس شویی تولید میکنه که در گزارش جدید خبری از اون میزان تولید نبود ........برای همین من زیر 480 میخرم .....
                ========
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در حال خرید حخزرم : شک ندارم که حخزر تعدیل داره برای 92

در شهر بندر انزلی هم تازه اسکله های جدیدی در حال ساخته....

از ظرفی شرکت سرمایه گذاری کشتی رانی >> سهمو میخواد و وقتی شناور سهم کم بشه مجبوره بالاتر بخره و خواهد خرید
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/12, 08:57.
                  ///

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

خپارس افزایش سرمایه داره درست >> ولی کار پدرش هم نیست تا 2 سال دیگه سود بسازه ......بازار دوس داره دیگه بخره ....فقط به درد نوسان میخوره این سهم .....

نکته دیگه در صف خرید و 4 مثبت سهم خریدن هنر نیست :D

افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی >> فقط زیان سهمو کم میکنه و از طرفی سود سازی رو مشکل (در اینده) چون سرمایه سهم بیشتر میشه ..با این سرمایش نمیتونه سود بسازه چ برسه به اینکه 240 درصد هم سرمایش زیاد بشه......

صف های خودرو و سایپا و زامیاد که داده شد ........

افزایش سرمایه برای شرکت های تولیدی از محل تجدید ارزیابی به هیچ دردی نمیخورد ... فقط جا به جایی حساب در تراز نامه است

بازار از کنار افزایش سرمایه کگل میگذرد ! سهمی که هر سال همان سود قبل از افزایش سرمایه را میسازد

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

اکثر نمادها قرمز و خودرویی ها سبز .....دلیل :ملت صف نشین دارن با خروج از سهام های خوب و بنیادی در صف خودرویا مینشینند
                      باز دو روز دیگه همه مینالن فلان قدر ضرر کردیم و .......
                      از یه نظر خوبه چون قیمتها جذابه و میخرن بعدها که این سهامهای بنیادی با ارسال گزارشات سوداشون رو شه فروشنده زیادی نداره و بهتر و سریعتر رشد میکنه و اون وقته که صفهای فروش سهامهای زیانده وبا پی بر ای بالای بازار دیدن داره

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

==========

بررسی سود ناخالص 4 سال اخیر حخزر :

سال 89: 5.8 میلیارد
                        سال 90: 16.5 میلیارد
                        سال 91 :24 میلیارد
                        92 : فعلا گفته 32 میلیارد

93 : با افزایش تعداد ناوگان رو باز هم همون 33 میلیارد گفته !!

تازه روابط تجاری سال 92 با 93 اصلا قابل مقایسه نخواهد بود با برداشتن تحریم ها ..........
                        ///

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                          اکثر نمادها قرمز و خودرویی ها سبز .....دلیل :ملت صف نشین دارن با خروج از سهام های خوب و بنیادی در صف خودرویا مینشینند
                          باز دو روز دیگه همه مینالن فلان قدر ضرر کردیم و .......
                          از یه نظر خوبه چون قیمتها جذابه و میخرن بعدها که این سهامهای بنیادی با ارسال گزارشات سوداشون رو شه فروشنده زیادی نداره و بهتر و سریعتر رشد میکنه و اون وقته که صفهای فروش سهامهای زیانده وبا پی بر ای بالای بازار دیدن داره

بعید میدانم ملت اینکار رو بکنن ..
                          قشنگ میشه فهمید ... بزرگان تو چه سهم هایی گیر کردن ...

یعنی فقط اتفاقات داره برای خودرو و سایپا میفوته ... اون بدبخت زامیاد و وساپا هیچ

اون سهام بانکی دیگه هیچ پتانسیل ندارند که پی به ای 4 دارند ..

برای پتروشیمی ها هیچ اتفاقی نیوفتاده ..

اینها همش بازی هست

اعتقاد دارم بازار باید بیشتر ریزش میداشت
                          ولی این اجازه رو نداند

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در حال خرید حخزرم : شک ندارم که حخزر تعدیل داره برای 92

در شهر بندر انزلی هم تازه اسکله های جدیدی در حال ساخته....

از ظرفی شرکت سرمایه گذاری کشتی رانی >> سهمو میخواد و وقتی شناور سهم کم بشه مجبوره بالاتر بخره و خواهد خرید

دنبال خبر هزینه ساخت اسکله بودم که پیدا کردم.....

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت فرهاد منتصر کوهساری گفت : موج شکن های شرقی و غربی جدید بندرگاه انزلی نیز بیش از 92 درصد پیشرفت کاردارد.
                            وی افزود: پنج کیلومتر دیواره ساحلی و موج شکن با 690 میلیارد ریال هزینه تاکنون ساخته شده است.
                            کوهساری خاطرنشان کرد : برای ساخت این موج شکن ها حدود سه میلیون تن سنگ به محدوده بندری آورده شد.
                            مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان با اشاره به این که هرسال 600 هزار متر مکعب بستر کانال برای پهلوگیری کشتی های تجاری لایروبی می شود به ساخت موج شکن های جدید اشاره کرد و افزود : با ساخت موج شکن ها 60 درصد از میزان لایروبی های سالانه کاسته شده است .
                            کوهساری با اشاره به این که لایروبی سالی 50 میلیارد ریال برای این بندر هزینه دارد؛ خاطرنشان کرد : 690 میلیارد ریال هزینه ساخت دایک و موج شکن ها در 12 سال جبران می شود.

=====

این اخبار مال 12 آبان 92 بوده ......

بزارید تکمیل بشه ساخت این اسکله ها.......
                            ///

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

توافق ایران و روسیه برای تهاتر نفت و کالا هم منجر به سودهیه حخزره ضمن اینکه شرکت نفت از اماده سازی پایانه نکا برای پهلوگیری نفتکش های 12000 تنی خبر داده

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                                توافق ایران و روسیه برای تهاتر نفت و کالا هم منجر به سودهیه حخزره ضمن اینکه شرکت نفت از اماده سازی پایانه نکا برای پهلوگیری نفتکش های 12000 تنی خبر داده
                                ی سفر باید بریم......تازه بندر ازاد شده .....حسینا رو میگیره تا چند سال اینده/:.Heart.:/

امروز زیاد خریدم .بقیش روزهای بد اگه خواست اذیت کنه......اگه تو بازار بورس بود و حجم مبنا داشت ریسکش کمتر میشد و بیشتر میخریدم..

حسینا ارزش بازارش شده 610 میلیارد تومن با کمتر از 10 میلیارد سرمایه و فروش 200 میلیاردی .......واقعا خنده داره :D

تازه بندر ازاد شده >>تازه موجی از سرمایه گذاری به اون سمت خواهد رفت ولی خوب باید کمی بلند مدت بود (تازه یه سال دیگه میشه بهش گفت بندر >>تا پارسال واسه شنا خوب بودو ماهی گیری)

========

پیشنهاد خریدی ندارم ...سهم پر ریسکیه
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/12, 10:03.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X