حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

آقا یه نکته عرض کنم جسارتا
    اگه تازه بفکر خرید افتادین رو صفر تابلو بخرید که بعدا خدای نکرده ........:D نگید انداختن و در رفتن

این گروه یه پولبک به بازار بدهکاره . به تسویه اعتباریا هم نزدیک میشیم .

البته نظر من اینه . ممکنه درست نباشه
    طوری تحلیل کن که یکله بالا بره :D

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
      آقا یه نکته عرض کنم جسارتا
      اگه تازه بفکر خرید افتادین رو صفر تابلو بخرید که بعدا خدای نکرده ........:D نگید انداختن و در رفتن

این گروه یه پولبک به بازار بدهکاره . به تسویه اعتباریا هم نزدیک میشیم .

البته نظر من اینه . ممکنه درست نباشه
      طوری تحلیل کن که یکله بالا بره :D
      خیالت راحت ....من کارمو بلدم:D
      ///

نظر

• alvand
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 170

سلام
        جناب meysam_sh_2020
        نظرت در مورد خريد غشان و پكوير چيه؟

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط alvand پست شده است View Post
          سلام جناب meysam_sh_2020 نظرت در مورد خريد غشان و پكوير چيه؟
          پکویر اروم اروم تامجمع به سمت 2000 تومن در حرکته زیر 1300 عالیه خریدش.غشان تا چند روز دیگه میره مجمع و 70 تومن تقسیم میکنه ...پی بر ای در حد نصف پی بر ای گروه خودش داره ......و ریسک زیادی دیگه نداره در صورت حمایت میتونه رشد خوبی کنه===اما خودرو که قولش رو داده بودیم .خودرو 4 شنبه پله ای خرید شد....خودرو با تولید 2000 دستگاه در رور فروشی بالای 17 هزار میلیارد تومن خواهد داشت ...لذا با این تولید قیمت خودرو زیر 250 تومن مفت بود و باید حرکتی میکرد ........در مورد سایر سهام این گروه بنده نظری ندارم و ارزنده ترین سهمو همین خودرو میدونم.....خودرو هدف بلند مدت 450 تومن رو داره که اهداف بالاترش احتمالا تا 10 ماهه اینده خواهد بود ......فعلا خودرو هدف 350 تومن رو هدف قرار داده که به سرعت میتونه بهش برسه مگه اینکه این هفته اطلاعیه جدیدی بیاد رو کدال خودرو سال 93 با این تولید سودی بین 50 تا 100 تومن میتونه بسازه ...لذا با توجه به زیان انباشته بعید میدونم امسال تا پایان سال بتون 500 رو رد کنه ...در هر حال حرکتی که از 240-250 زد یک حرکت بنیادی بوده و لی خوب من با داشتن زیان انباشته خودرو فعلا هدفی بالاتر 450 نمیدم و کوتاه مدت هم شاید بین 300 تا 360 در نوسان باشهباز هم نخواستم تحلیل الکی بزنم(-:امیدوارم این گروه این هفته یه کله رشد کنه تا زمینه معرفی سهام دیگه فراهم بشه......موفق و پر سود باشید
          ///

نظر

• peyman.
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 26

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            انشالا که خودرو به اهداف مورد نظرتون برسه ....

ایران خودرو 60 تومن بسازه برای من 250 تومن میارزه .....(پی بر ای 4-5)....بازار نمیدونم چند میخرش ....سهم با پی بر ای 4 و تقسیم سود بالا هست .......شبندر زیان 33 تومنی رو رسوند به سود 220 تومنی بدون زیان انباشته!!

من نه خودرو میخرم نه خودرو ایرانی ...پیاده باشم بهتره....(عمرا)

اخر سال معلوم میشه خپارس که امروز ناجی خودرو ای ها بود چقدر سود میسازه .....و بعدا به سهم با ارزشی تبدیل میشه یا دیگه کسی سمتش نمیره .....

حافظه بازار ضعیفه » همین خودرو چندی پیش تا بالای 360 و 400 رفت و دوباره با 240 برگشت !!
            فقط سفته باز ها حالشو بردن و بس ...بقیه ملت با ضرر فروختن و یا اگه هم نگه داشتن هنوز تو ضررن....

======

برای جلوگیری از بحران خودرو ای ها سازمان بورس باید هر ماه از خودرو ای ها گزارش 1 ماهه بخواد....اگه عملکردشون خوب بود بالا برن ......تا جلوی این بازی ها گرفته بشه....اگه دنبال بازار سالم هستن..

اون موقع ببینیم چقدر از بازار میره سمت خودرو ای....

بگذریم که این کار منافع خیلی ها رو به خطر میندازه ......

البته خودرو ای ها هنوز حسابرسی شده 92 رو ندادن به بازار که چه ضرری ساختن :D همین جناب خپارس بیش از 150 تومن زیان انباشته داره حداقل..که حسابرسی شدش رو بده مشخص میشه مقدار دقیق زیان این خودرو ساز

=====

وبصادر رو 100 تومن نمیخره این بازار >> همین وبصادر اگه خ بزاره به جای و ملت تا 200 تومن هم بالا میبرنش بدون اینکه بدونن چی هست:D

پکویر اروم اروم تامجمع به سمت 2000 تومن در حرکته زیر 1300 عالیه خریدش.غشان تا چند روز دیگه میره مجمع و 70 تومن تقسیم میکنه ...پی بر ای در حد نصف پی بر ای گروه خودش داره ......و ریسک زیادی دیگه نداره در صورت حمایت میتونه رشد خوبی کنه===اما خودرو که قولش رو داده بودیم .خودرو 4 شنبه پله ای خرید شد....خودرو با تولید 2000 دستگاه در رور فروشی بالای 17 هزار میلیارد تومن خواهد داشت ...لذا با این تولید قیمت خودرو زیر 250 تومن مفت بود و باید حرکتی میکرد ........در مورد سایر سهام این گروه بنده نظری ندارم و ارزنده ترین سهمو همین خودرو میدونم.....خودرو هدف بلند مدت 450 تومن رو داره که اهداف بالاترش احتمالا تا 10 ماهه اینده خواهد بود ......فعلا خودرو هدف 350 تومن رو هدف قرار داده که به سرعت میتونه بهش برسه مگه اینکه این هفته اطلاعیه جدیدی بیاد رو کدال خودرو سال 93 با این تولید سودی بین 50 تا 100 تومن میتونه بسازه ...لذا با توجه به زیان انباشته بعید میدونم امسال تا پایان سال بتون 500 رو رد کنه ...در هر حال حرکتی که از 240-250 زد یک حرکت بنیادی بوده و لی خوب من با داشتن زیان انباشته خودرو فعلا هدفی بالاتر 450 نمیدم و کوتاه مدت هم شاید بین 300 تا 360 در نوسان باشهباز هم نخواستم تحلیل الکی بزنم(-:امیدوارم این گروه این هفته یه کله رشد کنه تا زمینه معرفی سهام دیگه فراهم بشه......موفق و پر سود باشید
            آخر ما نفهمیدیم شما با خودت چند چندی؟

بعد میای به درخشانی میگی سهم باد می کنه ، شما هر 2 روز یک مرتبه کلا نظرت عوض میشه ...

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

ميثم جان كجايي آقا . زامياد خريدم . /:.ph34r-smiley.:/ بيا يه تحليل از زامياد بزن داداش
              قبلا گفتي 50 ميسازه . بيا يكم سودشو افزايش بده /:.yead.:/
              چاكريم /:.Heart.:/

نظر

• sadeghmousavi
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 484

میثم خودرو زیر 250 میخواستی گفتم برات آماده کنن. قلکاتو بشکون از فردا پله ای بخر

نظر

• فرهنگ سازان
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 692

با سلام

و ارادت

جناب میثم جوان |( والبته کم طاقت )

همراه به زودی زود ،چنان خسته خواهد کرد شما را

که در اولین فرصت با هر قیمتی خواهی فروخت.

همراه را شما نشناختی...وقتی فرابورسی بود همه را دق می داد

حالا که....;)

نظر

• sadeghmousavi
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 484

میثم به دید سه ساله سبد ببندم یا تک سهم؟ چی مد نظرته؟

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

خوبی شغل ازاد اینه که کسی نمیتونه بهت بگه چرا ..

خوبی بورس اینی که هر ثانیه میتونه تحلیلیت عوض بشه...
                      صفحات قبل و اخرین نظرات رو بخونید گفتم نیازی نیست که من بگم چند چند هستم.....

اومدیم گفتیم سهم وارد بازی جدیدی شده ....و از لحاظ بنیادی هم قابلیت رشد تا اهداف گفته شده رو داره ....امروز حجمی زد که در روزهای قبل تایید من نزده بود ....

گفتیم بازار دوست داره خودرو ایی باشه .....سهام بنیادی بهتر نمیخواد؟ خودرویی میخواد باشه ....بخرید خودرویی ولی نه هر خودرویی : گفتم که ارزنده ترینش خود خودرو هست.

پیش بینی ای داده بر اساس فروش 12 هزار میلیارد ....

10-12 روزی هست که پیش بینی ها میگه فروش بالای 17000 میلیارد میره : خوب تحلیل عوض میشه و باید هم بگید چند چند

=======
                      دیروز رو منفی کردن که امروز حسابی بخرن .....حالا سهم وارد بازی شده و ما هم گفتیم با بازی خوانی سود میکنیم.......بازی هم از زمانی شروع شد که خپارس راس ساعت 9 گزارش افزایش سرمایشو داد......

حالا اگه کسی میدونه حجم امروز و احیانا حجم فردا در چه قیمت هایی باید خالی بشه ادامه بازی رو پیش بینی کنه.....

به اندازه 8 درصد سبدم هم خودرو ندارم.....
                      ///

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

خوبی شغل ازاد اینه که کسی نمیتونه بهت بگه چرا ..

خوبی بورس اینی که هر ثانیه میتونه تحلیلیت عوض بشه...
                        صفحات قبل و اخرین نظرات رو بخونید گفتم نیازی نیست که من بگم چند چند هستم.....

اومدیم گفتیم سهم وارد بازی جدیدی شده ....و از لحاظ بنیادی هم قابلیت رشد تا اهداف گفته شده رو داره ....امروز حجمی زد که در روزهای قبل تایید من نزده بود ....

گفتیم بازار دوست داره خودرو ایی باشه .....سهام بنیادی بهتر نمیخواد؟ خودرویی میخواد باشه ....بخرید خودرویی ولی نه هر خودرویی : گفتم که ارزنده ترینش خود خودرو هست.

پیش بینی ای داده بر اساس فروش 12 هزار میلیارد ....

10-12 روزی هست که پیش بینی ها میگه فروش بالای 17000 میلیارد میره : خوب تحلیل عوض میشه و باید هم بگید چند چند

=======
                        دیروز رو منفی کردن که امروز حسابی بخرن .....حالا سهم وارد بازی شده و ما هم گفتیم با بازی خوانی سود میکنیم.......بازی هم از زمانی شروع شد که خپارس راس ساعت 9 گزارش افزایش سرمایشو داد......

حالا اگه کسی میدونه حجم امروز و احیانا حجم فردا در چه قیمت هایی باید خالی بشه ادامه بازی رو پیش بینی کنه.....

به اندازه 8 درصد سبدم هم خودرو ندارم.....
                        میثم جان یه تریدر همیشه باید انعطاف داشته باشه تا بتونه با بازار حرکت کنه . عاشق همین اخلاقتم .
                        آقا از زامیاد بگو . :D

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

میثم جان یه تریدر همیشه باید انعطاف داشته باشه تا بتونه با بازار حرکت کنه . عاشق همین اخلاقتم . آقا از زامیاد بگو . :D
                          زامیاد فبلا گفته بودم 93 میتونه 40 تومن رو بسازه.....فعلا که برای 92 >>5 تومن ساخت. پتایر زیر خاکی معرفی شده هم که خوش درخشید (-: و با دید بلند مدت ارزنده تره ....گفته بودیم که شرکت در حال تحوله .....لاستیکی ها در بلند مدت واقعا عالی هستن البته ریسکشون هم در حد خودشونه در حال خرید سهمی هستم که پس از تکمیل خرید معرفی میشه (منتظرم یکی دو تا منفی بخوره..البته امروز صف فروش شد که حقوقی یز خر در حال خریدش بد جوری حمایت میکنه بیشرف و نمیزاره پایین بیاد )
                          ///

نظر

• abstract
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1506

زامیاد فبلا گفته بودم 93 میتونه 40 تومن رو بسازه.....فعلا که برای 92 >>5 تومن ساخت. پتایر زیر خاکی معرفی شده هم که خوش درخشید (-: و با دید بلند مدت ارزنده تره ....گفته بودیم که شرکت در حال تحوله .....لاستیکی ها در بلند مدت واقعا عالی هستن البته ریسکشون هم در حد خودشونه در حال خرید سهمی هستم که پس از تکمیل خرید معرفی میشه (منتظرم یکی دو تا منفی بخوره..البته امروز صف فروش شد که حقوقی یز خر در حال خریدش بد جوری حمایت میکنه بیشرف و نمیزاره پایین بیاد )
                            بنظرت با این وضعیت امکان ساخت 40 تومن رو داره؟

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

بنظرت با این وضعیت امکان ساخت 40 تومن رو داره؟

Sent from my GT-N7100
                              قبلا بر اساس صحبت های مدیر عامل تحلیل سهمو زدم .....حالا صحبت های مدیر عامل در مورد مقدار تولید درست باشه >> میسازه ..

امروز بریم جلسات هم اندیشی ببینیم دوستان فعال ما در بورس چه سهمی رو پیشنهاد میدن .....ما که فرصت بررسی نداریم

http://hmb.vcp.ir
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

خلاصه جلسه (-:
                                1- اول اینکه اتنقاد کردن از من : گفتن یه زمانی سهام خوبی معرفی میکردی ولی مدتیه خبری نیست.
                                2- ایراد گرفتن به همراه و گزارش شپاس که چی شدن این سهام!!
                                3- گیر دادن چرا با سهام خودرویی موافق نیستی !!
                                ====
                                خوب یک سری شفاف سازی کنم :
                                اول اینکه من از پاییز به بعد گفته بودم که سال 93 سال سختیه برای سود کردن اون هم سود هایی که ما انتظار داریم (100 درصد) که بارها گفته بودم که کم پیش میاد که یک سال سهامداری کنیم و بتونیم 100 درصد سود کنیم با سهمی ..البته پیدا میشه ولی اینکه تک سهم اون باشیم احتمالش بسیار کمه .......و یه بار دیگه گفتم که کسی 10 تا نوسان 7-8 درصدی بتونه بگیره در طی یک سال مثل سهامداریه که یه سهم توپ پیدا کرده و بهش بازدهی 100 درصدی در سال 93 میده ..
                                اما شپاس ما زمانی که تحلیل میزدیم آمار بورس کالا یه عددی رو نشون میداد و امار شرکت یه عدد دیگه و اینکه به مقدار دقیق برسیم سخت بود : اما ایا شپاس سهم بدیست؟
                                شپاس با فروش 1 میلیون و 450 هزار تنی 440 تومن سود ساخته .....خیلی هم امار خوبیست ....ما سهمو در 2700-2800 معرفی کردیم و خرید رویایی رو رو 2600 گذاشتیم که الان چند ماهه که رو همین محدوده هاست والبته که سال 93 سال بهتریه براش....و البته که گفتم برید مجمع و نگ دارید این سهمو...خیلی ها سهم معرفی کردن و 50 درصد ریخته ....

=====
                                در مورد همراه همه چیز گفته شده....و عمرا تحلیل من عوض نمیشه
                                =====

اما خلاصه نظرات دوستان:
                                صنعت برتر سال 93 رو دوستان با رفع تحریم ها صنعت خودرو سازی و قطعه سازی میدونن. و واقعا چند هفته ایست که من هر جا میرم از خودرو سازی ها میگن......و میگن بازار در سهام دیگه ورود و خروج میکنه و دوباره میاد اخر سمت خودرو ای ها و روند این گروه رو صعودی میدونن ............

من هم بارها گفتم اکه میخواید خودرو ای بخرید : اگه خبری باشه ایران خودرو میتونه بهتر عمل کنه ........

====

اما در اخر این که به ما گفتن دیگه سهم خوبی ازت نمیبینیم >> باید بگم که من سکارون 600 تومنی ابسال 400 تومنی و 370 تومنی - پتایر زیر 400 تومنی معرفی کردم یا سهام دیگه ای که معرفی شده بیشتر از 4-5 درصد پایین نیومده اون هم در سال نوسانی بورس .......و شاید بیشتر انتقاد ها به خاطر این بوده که سهام میان مدتی و بلند مدتی معرفی کردم و انتقاداتی که بر گروه خودرو داشتم (-: در هر حال اکثر تحلیگرای بنیادی که من پای صحبتاشون بودم نظرشون روی خودرو ساز ها مثبت بوده ....و تکنیکالی ها که جای خود دارن . خودرو رو با شبندر مقایسه میکنن...
                                ===

سوال دیگه این بود که رو چه سهم دیگه ای مثبتی : من گفتم وتوسم...این هم یه سهم میان مدتی دیگه که بعدا بازدهیش رو میبنیم
                                ...

.وتوسم 3 شنبه 260 پله اول رو خریدم .......و 4 شنبه پله دوم رو که تعدایش از از صف فروش خرید شد و نیم ساعت نشد که با 3.5 درصد خالص فروش شد ....

اما چرا به یک باره این سهم صف فروش شد در بازار 4 شنبه و دقایقی بعد دوباره مثبت شد !! نکته ای داره :D

غیر سهام قبلی که گفتم اخرین سهم معرفی شده : فعلا وتوسم 260-265 تومنیه ...البته 4 شنبه 254 هم دادن که خرید زیر 255-250-245 خرید های خوبی بشمار میاد اگه بیاد پایین ...ببینیم میان مدت (9 ماهه چه بازدهی ای میده)

حالا در پست بعدی وتوسم رو بیشتر معرفی میکنم تا ببینیم بازدهی در چه حدی داره...البته نمیخواستم معرفی کنم تا بیاد پایین بخریم
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/22, 20:31.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X