حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

این هم ادنیشی راجع به شما بود یا بورس؟ :D
    چیزی راجع به مرخصی استعلاجیت نگفتن ؟

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
      این هم ادنیشی راجع به شما بود یا بورس؟ :D
      چیزی راجع به مرخصی استعلاجیت نگفتن ؟

Sent from my GT-N7100

راجع به بورس و خودرو سازها .. نمیدونم چه اینده ای رو تصور میکنن که من حداقل برای 3-4 ماه اینده تصور نمیکنم ....و باید اطلاعتمو به روز تر کنم در مورد خودرو ای هاااااااااااااااااااااااااااا

اینایی که من گفتم حاشیه های جلسه بود ولی خوب برا من خیلی مهم بود ....انگار همه بازار 100 درصد تو سودن و سهام ما بی ارزش (-: خودرو ایی ها از اخرین اوجشون چقدر بازدهی دادن؟ خودرو تازه برگشته به قیمت باز شدن بعد از افزایش سرمایه

=======

البته نزدیک گزارش های 12 ماهشون هم هست ببنیم 92 چه عملکردی دارن!!

در هر حال به نظرم :

فعلا کف خودرو 250 تومنه و در این قیمت ها بدک نیست....و اگر 12 ماهه بدی هم نده حرکت به سمت 350 هست ......
      افعلا اول گزارش 12 ماهش ممکنه امید رو بگیره :D ولی 93 ش تفاوت زیادی میتونه داشته باشه
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/22, 20:43.
      ///

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        خلاصه جلسه (-:
        1- اول اینکه اتنقاد کردن از من : گفتن یه زمانی سهام خوبی معرفی میکردی ولی مدتیه خبری نیست.
        2- ایراد گرفتن به همراه و گزارش شپاس که چی شدن این سهام!!
        3- گیر دادن چرا با سهام خودرویی موافق نیستی !!
        ====
        خوب یک سری شفاف سازی کنم :
        اول اینکه من از پاییز به بعد گفته بودم که سال 93 سال سختیه برای سود کردن اون هم سود هایی که ما انتظار داریم (100 درصد) که بارها گفته بودم که کم پیش میاد که یک سال سهامداری کنیم و بتونیم 100 درصد سود کنیم با سهمی ..البته پیدا میشه ولی اینکه تک سهم اون باشیم احتمالش بسیار کمه .......و یه بار دیگه گفتم که کسی 10 تا نوسان 7-8 درصدی بتونه بگیره در طی یک سال مثل سهامداریه که یه سهم توپ پیدا کرده و بهش بازدهی 100 درصدی در سال 93 میده ..
        اما شپاس ما زمانی که تحلیل میزدیم آمار بورس کالا یه عددی رو نشون میداد و امار شرکت یه عدد دیگه و اینکه به مقدار دقیق برسیم سخت بود : اما ایا شپاس سهم بدیست؟
        شپاس با فروش 1 میلیون و 450 هزار تنی 440 تومن سود ساخته .....خیلی هم امار خوبیست ....ما سهمو در 2700-2800 معرفی کردیم و خرید رویایی رو رو 2600 گذاشتیم که الان چند ماهه که رو همین محدوده هاست والبته که سال 93 سال بهتریه براش....و البته که گفتم برید مجمع و نگ دارید این سهمو...خیلی ها سهم معرفی کردن و 50 درصد ریخته ....

=====
        در مورد همراه همه چیز گفته شده....و عمرا تحلیل من عوض نمیشه
        =====

اما خلاصه نظرات دوستان:
        صنعت برتر سال 93 رو دوستان با رفع تحریم ها صنعت خودرو سازی و قطعه سازی میدونن. و واقعا چند هفته ایست که من هر جا میرم از خودرو سازی ها میگن......و میگن بازار در سهام دیگه ورود و خروج میکنه و دوباره میاد اخر سمت خودرو ای ها و روند این گروه رو صعودی میدونن ............

من هم بارها گفتم اکه میخواید خودرو ای بخرید : اگه خبری باشه ایران خودرو میتونه بهتر عمل کنه ........

====

اما در اخر این که به ما گفتن دیگه سهم خوبی ازت نمیبینیم >> باید بگم که من سکارون 600 تومنی ابسال 400 تومنی و 370 تومنی - پتایر زیر 400 تومنی معرفی کردم یا سهام دیگه ای که معرفی شده بیشتر از 4-5 درصد پایین نیومده اون هم در سال نوسانی بورس .......و شاید بیشتر انتقاد ها به خاطر این بوده که سهام میان مدتی و بلند مدتی معرفی کردم و انتقاداتی که بر گروه خودرو داشتم (-: در هر حال اکثر تحلیگرای بنیادی که من پای صحبتاشون بودم نظرشون روی خودرو ساز ها مثبت بوده ....و تکنیکالی ها که جای خود دارن . خودرو رو با شبندر مقایسه میکنن...
        ===

سوال دیگه این بود که رو چه سهم دیگه ای مثبتی : من گفتم وتوسم...این هم یه سهم میان مدتی دیگه که بعدا بازدهیش رو میبنیم
        ...

.وتوسم 3 شنبه 260 پله اول رو خریدم .......و 4 شنبه پله دوم رو که تعدایش از از صف فروش خرید شد و نیم ساعت نشد که با 3.5 درصد خالص فروش شد ....

اما چرا به یک باره این سهم صف فروش شد در بازار 4 شنبه و دقایقی بعد دوباره مثبت شد !! نکته ای داره :D

غیر سهام قبلی که گفتم اخرین سهم معرفی شده : فعلا وتوسم 260-265 تومنیه ...البته 4 شنبه 254 هم دادن که خرید زیر 255-250-245 خرید های خوبی بشمار میاد اگه بیاد پایین ...ببینیم میان مدت (9 ماهه چه بازدهی ای میده)

حالا در پست بعدی وتوسم رو بیشتر معرفی میکنم تا ببینیم بازدهی در چه حدی داره...البته نمیخواستم معرفی کنم تا بیاد پایین بخریم
        سلام
        گزارش شپاس که عالی بود البته با مقداری مخفی کردن سود 3 ماه آخر
        نگاهی به گردش وجوه نقدش بیانداز
        سال قبل جریان ورود وجه نقد ناشی از عملیاتی 61 میلیارد تومان و امسال 385 میلیارد تومان یاللعجب
        سال قبل(1391) 91 میلیارد تومان بدهکار تر شده است(یا سهمی 150 تومان بدهکاریش بیشتر شده است) با وام گرفتن و امسال(92) 130 میلیارد تومان یا سهمی 210 تومان از بدهکاریش کمتر شده است
        و........
        فقط بخر بی خیال بقیه
        پتایر داره پوست می اندازه (به خصوص که مفت خور ها را دارند می اندازند بیرون )صبر می خواهد از اول آذر 92 طرح افزایش تولید تایر های رادیال سیمیش تا 20000 تا به شکل آزمایشی راه اندازی شده است
        کمی هم مارمولک بازی در آوردن /:.winksmiley02.:/
        بهتره شرایط بقیه سهام تایر سازی به مجوز تولید این اندازه تایر رادیال سیمی را بررسی کنی به نتایج خوبی می رسی
        افزایش سرمایه هم که دارد اونم پولکی
        فقط صبر می خواهد
        آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2014/05/23, 07:54.

نظر

• madio
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 390

کلا صنعت شپاس ریسک بالای داره خیلی نمیشه سراغش رفت مگه کوتاه مدت

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

وتوسم فعلا 74 یا رندش کنیم 75 تومن پیش بینی سود کرده ..... که 14 تومنش رو در 3 ماهش پوشش داده ...

یه ساختمون اداری هم داره که اگه بفروشه سودش میرسه به بالای 120 تومن .....

چون وتوسم یک شرکت سرمایه گذاریه سود حاصل از فروش ساختمونش سود عملیاتی محسوب میشه ......لذا سهم با پی بر ا ای زیر 2.5 در حال معامله هست .....

نکته : سهم فعلا هدف 350-400 تومن داره و باید 6 الی 9 ماه نگهداری بشه تا به این هدف برسه

وبانک که احتمالا فردا مثبت معامله بشه >> به دلیل تعدیل مثبت >> میتونه در مجمع سود بیشتری تقسیم کنه که به نفع وتوسم ....

بعدا سر فرصت بیشتر از این سهم میگم .....فعلا در همین حد بدونید که ناو سهم در حد 400 تومنه که با فروش ساختمونش بالاتر هم میره .....

میگن چرا خودرو نمیخری وقتی وتوسم با 74 تومن سود حاضر اماده قابل تعدیل به 120 تومن تو بازار قیمتش هست 260 تومن هست و تا 9 ماه دیگه هم سودشو تقسیم میکنه و برام در میاد 180-190 چرا سهام خودرو ایی که تا سال 94 هم سود تقسیم نمیکنن بخرم ........

حالا به ما بگن سهم خوب معرفی نمیکنی (-: >> فعلا آس وتوسم ساختمونشه که 250 الی 300 میلیارد تومن قیمتشه و با فروشش ناو سهم و سود سهم بالا میره
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/23, 22:02.
            ///

نظر

• فرهنگ سازان
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2014
              • 692

..........

.......
              میگن چرا خودرو نمیخری وقتی وتوسم با 74 تومن سود حاضر اماده قابل تعدیل به 120 تومن تو بازار قیمتش هست 260 تومن هست و تا 9 ماه دیگه هم سودشو تقسیم میکنه و برام در میاد 180-190 چرا سهام خودرو ایی که تا سال 94 هم سود تقسیم نمیکنن بخرم ........

..............
              با سلام

و احترام فراوان

نظر کاملا شخصی: کلا نگرش کلان شما و نیز تحلیل شما از بازار نادرست است. حداقل این نوشته شما نشانگر یک خطای تاریخی استراتژیک است.

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

وتوسم فعلا 74 یا رندش کنیم 75 تومن پیش بینی سود کرده ..... که 14 تومنش رو در 3 ماهش پوشش داده ...

یه ساختمون اداری هم داره که اگه بفروشه سودش میرسه به بالای 120 تومن .....

چون وتوسم یک شرکت سرمایه گذاریه سود حاصل از فروش ساختمونش سود عملیاتی محسوب میشه ......لذا سهم با پی بر ا ای زیر 2.5 در حال معامله هست .....

نکته : سهم فعلا هدف 350-400 تومن داره و باید 6 الی 9 ماه نگهداری بشه تا به این هدف برسه

وبانک که احتمالا فردا مثبت معامله بشه >> به دلیل تعدیل مثبت >> میتونه در مجمع سود بیشتری تقسیم کنه که به نفع وتوسم ....

بعدا سر فرصت بیشتر از این سهم میگم .....فعلا در همین حد بدونید که ناو سهم در حد 400 تومنه که با فروش ساختمونش بالاتر هم میره .....

حالا به ما بگن سهم خوب معرفی نمیکنی (-: >> فعلا آس وتوسم ساختمونشه که 250 الی 300 میلیارد تومن قیمتشه و با فروشش ناو سهم و سود سهم بالا میره

خوشمان آمد میثم جان ..
                وتوسم از بین سرمایه گذاری ها بسیار سهم خوبیست ... امسال بدون ساختمان برزیل 70 خواهد ساخت .. سهم خشکی هست و یکی دو گروه حقوقی روی ان کار میکنند...

نگاهی هم به وسپه و وصنا داشته باشید
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

امروز حخزر خرید شد .....واقعا باید به شرکت های های کشتی رانی با دید بهتری نگاه کرد .....سهام این گروه ارزش بالایی دارند........و جهش سود اوری راحتی میتونن داشته باشن...

سال 93 که قطعا و قطعا این سهم تعدیل داره .....92 هم شاید تعدیل کوچکی داشته باشه به نظرم.....

در هر حال این سهم در بلند مدت ( 4 ساله)همه رو شگفت زده میکنه .......:D
                  بگذارید روابط تجاری بهتر بشه... من به این شرکت امیدوارم >>

اگه فروش و درامد ارائه خدماتش به 200 میلیارد تومن که اصلا رقمی نیست برسه سهم 200 تومن سود میسازه...خیلی راحت در بلند مدت این اتفاق خواهد افتاد :D

خلاصه یک سهم پر ریسک با جهش سود میتونه باشه...
                  ..حالا بازار به سهام این گروه بعد از تعدیل مثبت پی برای 8-9 هم بده رشد خوبی خواهد داشت...

====

این چنین شرکت هایی برای خیلی شرکت ها و اشخاص حقیقی (به خاطر واردات و صادرات ) حذابه...برای همین سهامدارای عمدش عمرا در این قیمت ها حجم بالایی عرضه نمیتونن کنن چون مالکیتشو ممکنه از دست بدن
                  ....و حالا شما بخوانید ادامه قضیه رو .....این چنین شرکت هایی اصلا نباید وارد بورس بشه .....حالا که شده باید استفاده کرد...البته ریسک های حاص خودش رو داره اون هم در این منطقه نا امن !!

====

الان حقوقی بالای 1 درصد 90 درصد سهمو دارن >> حالا سهم اگه یه تعدیل بده و 10 درصد باقی موندش هم توسط گروه یا گروه هایی جمع بشه ......اون موقع روزی 5 درصد :D حالا حقوقی هاش که عرضه نمیکنن هیچ شرکت سرمایه گذاری کشتی رانی خود خریدار پر و پا قرص این سهمه ...البته عرضه هایی هم گویا در روزهای قبل داشته >> شاید به جهت کنترل قیمت سهم برای خریدهای خودش بوده

====

در هر حال توصیه ای به خرید و فروش ندارم ولی در بلند مدت نظرم مثبت مثبته
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/24, 14:13.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

وبانک که دیروز گفتیم تعدیل داره >>> میبنم که برای تعدیل بسته >> اگه تعدیل 20 درصد باشه : سود 92 وبانک ار 125 تومن به 150 تومن افزایش خواهد یافت...و اگه در مجمع 20 تومن هم بیشتر نسبت به قبل تقسیم بشه 3 میلیارد تومن به سود وتوسم اضافه میشه >> یعنی سهمی 1 تومن که پی بر ای 4 بدیم به 1 تومن سهم باید 4 تومن فعلا بالا بره (شوخی)

امسال وتوسم رو دست کم نگیرید در سود سازی که اماده جهشه (-: من الکی وارد یک سهم اون هم یک سهم سرمایه گذاری نمیشم:D پس فعلا 1 تومن به پیش بینی سود وتوسم اضافه شد یعنی وتوسم فعلا سود 753 ریالی داره بدون فروش ساختمان:D قیمت سهم 268 تومن:D اخ یعنی میشه قیمت سهم بیاد زیر 250 و دیگه مفت مفت بشه:D
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/24, 14:29.
                    ///

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

میثم جان پیش بینی سود 75 تومان وتوسم را کجا زده ؟؟
                      با تشکر

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        میثم جان پیش بینی سود 75 تومان وتوسم را کجا زده ؟؟
                        با تشکر
                        از تو اولین پیش بینی سود وبانک

البته با توجه به اینکه وتوسم سال مالیش برج 9 هست >> سال گذشته سود حاصل از سرمایه گذاریش درحد 95 میلیارد تومن بوده..

حالا اکثر شرکت ها سود 92 شون بیشتر از سود 91 شون بوده و یه چیز بدیهیه >>و این یعنی افزایش سود زیر مجموعه های 93 وتوسم ..../.:biggrinsmiley.:/
                        وتوسم میتونه باز هم تعدیل بده...و الان حسش رو ندارم که سود تک تک شرکت هایی که وتوسم تشون سرمایه گذاری کرده رو در بیارم ..

فقط شخارک وتوسم 132 میلیارد تومن میارزه الان که اگه 700 تومن تقسیم سود کنه 21 میلیارد سود شخارکش میشه ..
                        وبانک وتوسم 168-170 میلیارد میارزه که اگه وبانک 130 تومن تقسیم کنه 20 میلیارد هم سود وبانک به وتوسم میرسه ...
                        فعلا 2 تا شرکت 40 میلیارد تقسیم سود دارن برای وتوسم >> 40 میلیارد هم 3 ماهه پوشش داده ....

و برای بقیه زیر مجموعه ها و به همین ترتیب باید محاسبه بشه.....که من الان وقت و حوصلشو ندارم ریزشو در بیارم ......:D

====
                        ساختمون وتوسم بماند که نقطه قوتشه...ساختمونی که اماده فروشه
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/24, 15:14.
                        ///

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

از تو اولین پیش بینی سود وبانک

البته با توجه به اینکه وتوسم سال مالیش برج 9 هست >> سال گذشته سود حاصل از سرمایه گذاریش درحد 95 میلیارد تومن بوده..

حالا اکثر شرکت ها سود 92 شون بیشتر از سود 91 شون بوده و یه چیز بدیهیه >>و این یعنی افزایش سود زیر مجموعه های 93 وبانک ..../.:biggrinsmiley.:/ وتوسم میتونه باز هم تعدیل بده

تشکر ...

وتوسم سهم خوب سرمایه گذاری هاست ... فقط یک نکته داره اونم وزن بالای فروش سرمایه گذاری هاست .. البته در سه ماهه نخست خوب فروخته ... اما برج 1 زیاد نتونسته خوب عمل کنه ....

اگه بتونه فروش سرمایه گذاری داشته باشه قطعا اون سود رو خواهد ساخت

ترکیب سود وسپه از نظر شخصی خودم بهتر به نظر میرسه

با تشکر

نظر

• abstract
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1506

وسپه رو تو اوج بازار امید نفسشو گرفته بود .
                            الانش دیگه چی میخواد بشه .

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

خیله وقته از همراه اول حرف نزدم (-:
                              در اخرین مصاحبه ها >>> بازار ارانه خدمات 3G رو تا سال های اینده 11 هزار میلیارد تومن تخمین زدن !!

بازار چمیدونه من چی میگم ...../.:biggrinsmiley.:/ بزارید شهریور فرا برسه و انحصار رایتل شکسته بشه ...>>6 ماه بعدش تازه ملت همراه همراه میکن ولی اون موقع دیگه این قیمت سهمو به کسی نمیدن ..

=======

سهامی که زیر نظر دارم :

پتایر -- لابسا-- بترانس--بمپنا

شاید هم کمی سیستم (همکاران سیستم) بد نباشه برای یه نوسان.

حخزر هم فردا روز سختی داره به نظر:D
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/25, 00:03.
                              ///

نظر

• MahmoodReza
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 181

خیله وقته از همراه اول حرف نزدم (-:
                                در اخرین مصاحبه ها >>> بازار ارانه خدمات 3G رو تا سال های اینده 11 هزار میلیارد تومن تخمین زدن !!

بازار چمیدونه من چی میگم ...../.:biggrinsmiley.:/ بزارید شهریور فرا برسه و انحصار رایتل شکسته بشه ...>>6 ماه بعدش تازه ملت همراه همراه میکن ولی اون موقع دیگه این قیمت سهمو به کسی نمیدن ..
                                یه گوشه چشمی هم به احتمال تمدید مهلت انحصار داشته باشید. /:.winksmiley02.:/

نظر

در حال کار...
                                X