حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط MahmoodReza پست شده است View Post
    یه گوشه چشمی هم به احتمال تمدید مهلت انحصار داشته باشید. /:.winksmiley02.:/
    هیچ چیزی رو از دست نمیدیم ..سهم تا مجمع به سهمت 3500 در حرکته (-: اگه هم نسل 3 رو بگیره به سمت 4000 تومن خواهد رفت...

سهام ما اگه بالا نره پایین هم نمیاد........مثل بعضی سهام نیست سریع صف فروش بشه بشه هم پایانیش پایین نمیاد زیاد و دوباره به سمت اهداف گفته شده حرکت میکنه ..

حخزر که گفتم تعدیل داره فعلا 12 درصد تعدیل مثبت داد .....و این قصه ادامه داره تا اخر سال ........(فرصت بدید به منطقه ازاد بندر انزلی که تازه بندر ازاد شده و روز به روز حجم سرمایه گذاری در این منطقه بیشتر خواهد شد...

من کمترین پوشش سود برای سال 93 رو برای حخزر 80 تومن پیش بینی میکنم .....این پیش بینی من از حخزر هم بمونه اینجا یادگاری:D فعلا 55 تومن رو شرکت اعلام کرده و تلفیقی رو هم 60 تومن ...هنوز اختلاف با پیش بینی من زیاده
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/25, 13:47.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

وبانک 36 درصد تعدیل مثبت داد و سودشو از 1257 ریال به 1711 ریال تغییر داد ....با پی بر ای 5 باید قیمتش تا 850 تومن بالا بره .....

امسال سال خوبی برای وتوسم خواهد بود
      ///

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        وبانک 36 درصد تعدیل مثبت داد و سودشو از 1257 ریال به 1711 ریال تغییر داد ....با پی بر ای 5 باید قیمتش تا 850 تومن بالا بره .....

امسال سال خوبی برای وتوسم خواهد بود
        میثم جان سلام
        البته وبانک تقسیم سود بالایی نداره....
        اینو به این جهت گفتم که دیدم برای بررسی وتوسم تقسیم سود وبانکو حدود 120 تومن در نظر گرفتی که خیلی از این کمتر تقسیم خواهد کرد......یعنی چیزی حدود صفر!
        ارادت
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

مدير عامل کشتيراني درياي خزر از ثبت رکورد بي سابقه توسط ناوگان اين شرکت در ارديبهشت ماه خبر داد.

علي اکبر غنجي در اين باره به مانا گفت : كشتيراني درياي خزر طي ارديبهشت ماه سال جاري حدود 200 هزار تن كالا در حوزه درياي خزر جابجا کرد كه تاكنون بي سابقه بوده است .
          وي ادامه داد : صادرات كالا توسط ناوگان كشتيراني درياي خزر طي ارديبهشت سال جاري از مرز 88 هزار تن فراتر رفت.
          به گفته مديرعامل کشتيراني درياي خزر ميزان واردات كالا نيز توسط ناوگان اين شرکت بيش از 114 هزار تن گزارش شده است
          غنجي به محمولات صادراتي اشاره کرد و افزود : محمولات صادراتي شامل سيمان ، کلينکر، کاشي ، سراميك ، سنگ ، شيشه ، مصالح ساختماني ، تجهيزات ، ماشين آلات و مواد غذايي بصورت کانتينري بوده است.
          وي گفت :غلات، آهن آلات ، چوب ، تخته ، كاغذ، كك نفتي، ماشين آلات و محمولات كانتينري نيز از جمله کالاهاي وارداتي حمل شده توسط ناوگان کشتيراني درياي خزر بوده است .
          به گزارش مانا کشتيراني درياي خزر بزرگترين ناوگان ملي - تجاري كشور در حوزه درياي خزر، داراي خطوط حمل و نقل دريايي از بنادر انزلي، نوشهر ، اميرآباد ، فريدونكنار و آستارا به بنادر آستاراخان، ماخاچ كالا ، اكتائو ، باكو و تركمن باشي وبالعكس است
          ==========

در بازار امسال که گویا خبری نیست .......مگر نوسان گیری و حرکت با قدرت پول..یا اینکه سهامداری و کسب بازدهی معقول در حد 60-70 درصد با سهام خوب و بنیادی و بلند مدت تر....
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/27, 22:13.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

همراه اول امروز 8 میلیارد و 200 میلیون تومن حدودا معامله شد ...تا بازار بفهمه حداقل یکی دوماه از ما عقب تره (-:

======

زمگسا امروز خرید شد ...یک سهم کوچک و ارزنده دیگه که با افزایش قیمت شیر سودش جهش میزنه ....گزارش سهمو بررسی نکرده میگم که باید بالای 600 بسازه...پس زمگسا با پی بر ای 7 : 4000 تومن میارزه ..حالا بازار 2500 میفروشه خوب ماا بز خریم ...و خریداریم...زیر 2550 مفته این سهم>>

حالا چرا من به زمگسا پی برای بالای 7 دادم به خاطر اینکه تا یکی دو سال اینده وقت داره که سرمایشو به بالای 20 میلیارد تومن برسونه طبق قانون بورس>> و باید 700 درصد افزایش سرمایه بده (-:

خبر های افزایش سرمایه این سهم هم در اینده خواهد امد
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/28, 13:29.
            ///

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

خوبی سالار .
              حخزر چه پتانسیلی داره که حسینای ما نداشت ؟ :D

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                خوبی سالار .
                حخزر چه پتانسیلی داره که حسینای ما نداشت ؟ :D

Sent from my GT-N7100
                من حسینا رو بررسی نکرده بودم (-:

فقط در قیمت 6500 تومن در برهه ای گفتم حبابه با توجه به ارزش بازار بالایی که گرفته بود...حسینا هم 1000 بسازه با پی بر ای همراه اول حباب داره ...حسینا یک سهم کوچک پر پتانسیل بود که به دلیل اینکه من در بازار نبودم اصلا اطلاعاتی ازش نداشتم و اینکه فک میکنم زیاد هم بسته بود این سهم ......(همراه اول هم امسال بالای 700 و سال بعد احتمالا 1000 تومن سود بسازه حداقل)

حسینا هم پتانسیل خوبی داره .......حخزر هم داره چون تازه دارن سرمایه گذاری انجام میدن در اون منطقه
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/28, 13:38.
                ///

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

من حسینا رو بررسی نکرده بودم (-:

فقط در قیمت 6500 تومن در برهه ای گفتم حبابه با توجه به ارزش بازار بالایی که گرفته بود...حسینا هم 1000 بسازه با پی بر ای همراه اول حباب داره ...حسینا یک سهم کوچک پر پتانسیل بود که به دلیل اینکه من در بازار نبودم اصلا اطلاعاتی ازش نداشتم و اینکه فک میکنم زیاد هم بسته بود این سهم ......
                  با حساب همراه که کل بازار حبابه . حخزر الان چند باید بسازه تا حباب فعلیش تخلیه بشه ؟
                  به هر حال
                  میشه یه بررسی روی تمحرکه داشته باشی؟

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                    با حساب همراه که کل بازار حبابه . حخزر الان چند باید بسازه تا حباب فعلیش تخلیه بشه ؟
                    به هر حال
                    میشه یه بررسی روی تمحرکه داشته باشی؟

Sent from my GT-N7100
                    حخزر وقتی 535 تومن عرضه اولیه قیمتش بوده ...خوب انتظار نباید داشته باشیم زیر 500 بخریم !!
                    وگرنه به من باشه میگم حخزر 300 تومن --250 تومن میارزه ولی آیا این قیمت این سهم خاص رو میدن به ما (مگه ما چند تا دریای خزر داریم --سهم خاص)

حالا حخزر حجم مبادلاتش برسه به 200 میلیارد تومن بیش از 150 تومن سود میسازه و گفتم با دید بلند مدت ارزندست.......

=====
                    تمحرکه همین قیمت ها میارزه و زیرش >> عملیاتی و بر اساس گزارشش .......حالا غیر عملیاتی چیزی داشته باشه رو من اطلاع ندارم یا قرار داد جدیدی بسته باشه...سرمایه سهم کمه یه قرارداد خوب ببنده سودش جهش میزنه ...حالا اگه قرار دادی چیزی بسته بگید تا من بیشتر بررسی کنم

======
                    ///

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

میثم جان از خاذین خبر جدیدی نداری ؟
                      خیلی داره اذیت میکنه

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

پله دوم با دید بلند مدت امروز خرید شد....یک خبر افزایش قیمت شیر کم داره که شاید تا اخر خرداد بیاد/.:biggrinsmiley.:/

هر 4 درصد منفی یک پله...تعداد پله ها نامحدود:D پی بر ای 4.8 برای این سهم دیگه نوبره :D

امسال فک میکنم یک افزایش سرمایه بالای 100 درصد خواهد داد برای طرح توسعه جدیدش (افزایش ظرفیت 600 راسی دامداری که 8 میلیارد تومن هزینه سرمایه گذاریشه) :D

=====
                        زمگسا نشون داده که با افزایش قیمت شیر سودش جهش میزنه....منتظر افزایش قیمت شیر میمانیم
                        =====
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/31, 14:44.
                        ///

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

پله دوم با دید بلند مدت امروز خرید شد....یک خبر افزایش قیمت شیر کم داره که شاید تا اخر خرداد بیاد/.:biggrinsmiley.:/

هر 4 درصد منفی یک پله...تعداد پله ها نامحدود:D پی بر ای 4.8 برای این سهم دیگه نوبره :D

امسال فک میکنم یک افزایش سرمایه بالای 100 درصد خواهد داد برای طرح توسعه جدیدش (افزایش ظرفیت 600 راسی دامداری که 8 میلیارد تومن هزینه سرمایه گذاریشه) :D

=====
                          زمگسا نشون داده که با افزایش قیمت شیر سودش جهش میزنه....منتظر افزایش قیمت شیر میمانیم
                          =====
                          یه گاو داری نزدیم بیاریمش تو بورس :D
                          افزایش سرمایه بدیم . عجب شرکتهایی هستن تو بورس . حیف که بازار شفاف نیست و شرکتها بیشترشون دزد تشریف دارن .

Sent from my GT-N7100

نظر

• علی نظامی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1033

سلام داش میثم. فعلا مگسال با سود 93 بازم پی به ایش بالای 5. فک کنم گول خوردی :p

دور از شوخی فکر نمیکنی الان وبشهر و غبشهر تو غذاییا قیمتشون خیلی خنده دارتره؟

راستی با پاکسان قهری دیگه چیزی ازش نمیگی:(

اگه میشه گلتاشم یه بررسی میکنی ببینی بالای 200 میتونه بسازه یا نه؟

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                              سلام داش میثم. فعلا مگسال با سود 93 بازم پی به ایش بالای 5. فک کنم گول خوردی :p

دور از شوخی فکر نمیکنی الان وبشهر و غبشهر تو غذاییا قیمتشون خیلی خنده دارتره؟

راستی با پاکسان قهری دیگه چیزی ازش نمیگی:(

اگه میشه گلتاشم یه بررسی میکنی ببینی بالای 200 میتونه بسازه یا نه؟
                              شگل که تعدیل داره ولی پاکسان فعلا بعیده .. گزارش های پاکسان هم روش نمیشه حساب باز کرد برای 12 ماهه بیاد تعدیل میداد که نداددیگه بیخیالش شدم تو این گروه پاکشو که بگذریم شگل و پاکسان بهترن ...پاکشو قیمتش بالاست.

=======

شیر الان 100 تومن گرون بشه زمگسا سودش 100 میره بالا ..شیر 200 گرون بشه ..سود زمگسا 200 میره بالا....شیر گرون خواهد شد شکی در اون نیست:D البته حدودی گفتم دقیق نیست این امار

=====
                              شپاس هم امروز خرید شد تعدادی.....400 تقسیم کنه برامون در میاد 2300 تومن این دفعه .....بعیده زیر 2600 بیاد این سهم قبل مجمع

========

همراه- وتوسم- زمگسا -شپاس - حخزر فعلا تو سبدم هستن ...50 درصدش که تکیش به کوهه:D و اگه بالا نره پایین هم نمیاد...تو این بازار منفی صرر نکنیم سود کردیم چون انگار پول نقد داریم برای بز خری سهام دیگه .....و راحت میشه تعویض انجام داد
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/05/31, 22:26.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

اوه اوه اوه ......

چ قیمت های جذابی (-: واقعا بعضی سهم ها مفت اندر مفت شدن .... وبیمه 117 تومن ....چقدر پیام خصوصی میدادن که سهمو زیرشو گرفتن و خریدار خاص داره .........حالا 100 درصد رشد کنه تازه میرسن سر جای اولشون!!
                                البته منم خریده بودم که بعد دو -سه روز با 7-8 درصد ضرر فروختم و گفته بودیم با جو خریدیم!!
                                این عاقبت سهم سفته بازی ...سهمی که نیارزه ممکنه بالا بره ولی عاقبتش این میشه ...........قابل توجه بعضی ها که میگفتن استاد ما گفته وبیمه 6 ماه دیگه 300-الی 500 تومن:D

البته ما از ضرر کسی خوشحال نمیشیم....ولی خوب برن 100 بار بنویسن که بورس بچه بازی نیست و به حرف کسی اعتماد نکنیم

======
                                مگس کلا 1500 تا معامله شد:D
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/01, 13:35.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X