حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
    سلام عرض شد/:.grlim:./
    میگم الن پیشنهاد خرید چه سهامی رو چه قیمتی داری؟
    من یه پله ثباغ 217خریدم منتظر پله بعدیم.
    آقا این جواب مارو بده دیگه خب ثواب داره به خدا;;)
    ثباغ رو خوب خریدی ...حجم خوبی هم زده 4 شنبه..
    شپاس بخرید ......

شپاس سهمیه که 50 برابر سرمایش فروش داره ......افزایش سرمایه 100 درصدی داره ....تعدیل داره ........40 درصد سبد من شپاس 2300 تومنیه...(مقداریش از محل فروش همراه)....شپاس زیر 2300 بازدهی منطقی میده .......مثل همراه اول میشه .......

بقیه همراهم تبدیل به سهم بشه >> فروخته و تبدیل به شپاس میشه >>مگه اینکه شپاس اون موقع بالای-2600- 2500 باشه
    =======

تورم اگه مهار بشه و بیاد زیر 15 درصد >> پی بر ای بازار به 7 میرسه : اون موقع شپاس اگه پی بر ای 7 بگیره با 800 تومن سود >>سال اینده بالای 5000 تومن قیمتشه

یا سایر سهامی که پی بر ای زیر 5 دارن بالای 50 درصد بازدهی میدن .........البته به شرط مهار تورم و کاهش سود بانکی ...اگه این شرط هم نباشه ...سهام با پی برای زیر 4.5 بازدهی منطقی خودش در حد 35-40 درصد در سال رو میده
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/17, 21:38.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

سکارون اگه من جای سهامدار عمدش بودم قیمت سهم الان 2000 تومن بود...

سهم الان 268.5 تومن سود قابل تخصیص یا قابل تقسیم داره .......یک افزایش سرمایه 250 درصدی بده و اصلا سودی امسال تقسیم نکنه>>> طرح توسعشو میتونه خیلی زود راه اندازی کنه و 300-400 تومن سود بسازه .......

من متاسفم برای مدیریت این شرکت و هیات مدیره این شرکت که شرکت الکی 56 میلیارد تومن سود رو الکی خوابونده!!

==========

حقوقی های بازار به جای سفته بازی دنبال همچی شرکت هایی برن ...خیلی بیشتر از سفته بازی سود میکنن...یا شرکت های سرمایه گذاری بلوک های این جور شرکت ها رو بخرن و سرمایه مورد نیاز رو وارد شرکت کنن ........به راحتی میلیاردر میشن

=========

کشرق زمان عرضش گفتم (در تاپیکش موجوده) که اگه من جای سهامدارای فعلیش بودم بودم یا سهمو به من میدادن .....سهمو میترکوندم ......ودیدیم که بعد از یه سال جابه جایی کشرق 200 تومنی به 1200 رسید .....چرا که سهامدار بی لیاقت جاشو داد به سهامدار......:D

البته سهامدار عمده سکارون فک میکنم اینقدر دارن که کلا بیخیال سهمشونن!!!

در هر حال لیاقت داشتن پول بیشتر رو ندارن!! حالا به هر دلایلی و گرنه طرح توسعش رو هر چه زود تر راه مینداختن>>
      به هر حال سکارون یک سوم ارزشش ار نظر من داره معامله میشه و در بلند مدت به ارزشش نزدیک میشه
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/17, 22:02.
      ///

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        سکارون اگه من جای سهامدار عمدش بودم قیمت سهم الان 2000 تومن بود...

سهم الان 268.5 تومن سود قابل تخصیص یا قابل تقسیم داره .......یک افزایش سرمایه 250 درصدی بده و اصلا سودی امسال تقسیم نکنه>>> طرح توسعشو میتونه خیلی زود راه اندازی کنه و 300-400 تومن سود بسازه .......

من متاسفم برای مدیریت این شرکت و هیات مدیره این شرکت که شرکت الکی 56 میلیارد تومن سود رو الکی خوابونده!!

==========

حقوقی های بازار به جای سفته بازی دنبال همچی شرکت هایی برن ...خیلی بیشتر از سفته بازی سود میکنن...یا شرکت های سرمایه گذاری بلوک های این جور شرکت ها رو بخرن و سرمایه مورد نیاز رو وارد شرکت کنن ........به راحتی میلیاردر میشن

=========

کشرق زمان عرضش گفتم (در تاپیکش موجوده) که اگه من جای سهامدارای فعلیش بودم بودم یا سهمو به من میدادن .....سهمو میترکوندم ......ودیدیم که بعد از یه سال جابه جایی کشرق 200 تومنی به 1200 رسید .....چرا که سهامدار بی لیاقت جاشو داد به سهامدار......:D

البته سهامدار عمده سکارون فک میکنم اینقدر دارن که کلا بیخیال سهمشونن!!!

در هر حال لیاقت داشتن پول بیشتر رو ندارن!! حالا به هر دلایلی و گرنه طرح توسعش رو هر چه زود تر راه مینداختن>>
        به هر حال سکارون یک سوم ارزشش ار نظر من داره معامله میشه و در بلند مدت به ارزشش نزدیک میشه
        کلا خانواده علاقبندان که بیشترین سهم را از شرکت دارند....زیاد اهمیتی به قیمت سهم نمیدهند....در مورد طرح توسعه سکارون هم قرار بود از بانک صادرات وام بگیرند و طرح را تکمیل کنند..اما فعلا منصرف شدند....

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

قیمت سهم به چه درد سهام دار عمده میخوره ؟
          شما خونه ای که توش زندگی میکنی چه 100 م چه 1 میلیارد . چه فرقی برات داره ؟
          ای پی اس 60 تومنی چه تناسبی با قیمت 1200 تومنی داره . حباب محضه این سهم . :D

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
            قیمت سهم به چه درد سهام دار عمده میخوره ؟
            شما خونه ای که توش زندگی میکنی چه 100 م چه 1 میلیارد . چه فرقی برات داره ؟
            ای پی اس 60 تومنی چه تناسبی با قیمت 1200 تومنی داره . حباب محضه این سهم . :D

Sent from my GT-N7100
            طرحوتوسعش راه بیوفته ۳۰۰ الی ۴۰۰ سود میسازه ... .
            این خانواده به جای اینکه ۵۰ تومن سود یا با تقسیم سود خوب ۱۰۰ تومن از هر سهم بگیره میتونه ۳۰۰ تومن سود بگیره . راهی که یه سالهومیشه رفت رو اینا دارن به خاطر مدیریت بد ۴ ساله میرن.... حتی ۵۵ درصد سیمان لارستان هم مال سکارونه که اون هم طرح توسعش ۱۰۰ میلیارد هزینه کردن ولی نیمه کارست....الکی پول خوابیده!!!!!!
            خونه خونه ی خوبیه نصف سونا و جک حوضی و استخر ساخته شده ولی چون نیمه کارست قابل استفاده نیست . ه قیمت سهم براشون مهم نیست شما سهامشون رو سهمی ۱۰۰۰ پیشنهاد بده ...اگه حاضر بودن بفروشن من برا کل بلوکش مشتری گیر میارم
            ///

نظر

• amir alii
              عضو عادی
              • Apr 2014
              • 251

سلام آقا ميثم نظرت در مورد كچيني چيه؟ با قيمت 425 رفتم مجمع....
              [B]
              [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط amir alii پست شده است View Post
                سلام آقا ميثم نظرت در مورد كچيني چيه؟ با قيمت 425 رفتم مجمع....
                چه ریزشی داشته این سهم .....
                3 ماهش بیاد نظز میدم ...... به نظر بدک نخریدی...سهم مشکوکه کلا ...به تعدیل مثبت....
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/18, 13:45.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

بعضی وقتا حباب کاملا مشخصه .......کسرا 8000 تومن هم شده بود .......حالا 300 تومن سود ساخته ....قیمتش 3400 تومنه ......هنوز 50 درصد حباب داره از نظر من .......حالا بازار با چ عقلی این سهمو بالای 6000 تومن میخرید ...!!

من واقعا متاسفم برای کسانی که این سهمو تحلیل کردن و به سود بالای 500 تومن رسیدن ......حالا هر کی میخواسته باشه......من واس خودشون میگم :D
                  ///

نظر

• abstract
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1506

بعضی وقتا حباب کاملا مشخصه .......کسرا 8000 تومن هم شده بود .......حالا 300 تومن سود ساخته ....قیمتش 3400 تومنه ......هنوز 50 درصد حباب داره از نظر من .......حالا بازار با چ عقلی این سهمو بالای 6000 تومن میخرید ...!!

من واقعا متاسفم برای کسانی که این سهمو تحلیل کردن و به سود بالای 500 تومن رسیدن ......حالا هر کی میخواسته باشه......من واس خودشون میگم :D
                    قرار بود 1200 سود بسازه :D
                    از اینا زیاده . ونفت قرار بود 1000 بسازه .
                    امسالم نوبت خودرویی هاست . :D
                    این کشرقم نمیدونم کی بادش کرده :)
                    کلا ساخت و ساز پارسال زیاد بود . خدا رو شکر بازار عیار خیلیا رو زد بیرون .

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11250

میثم جان مشکل بازار اینه که تحلیل و... نمیفهمه
                      کسرا روی8100 حجم مبنا هم پر نمی کرد خیلی جالب بود ولی الان

علی جان در مورد خودرویی ها فعلا لیدرشان گزارش خوبی داد 16 اعلام کرد8تومان هم 3ماهه راداد
                      که البته با این تیتراژ تولید اگر توافق بشه 70-80 امسال بسازه مبره روی 500

بدرود

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                        قرار بود 1200 سود بسازه :D
                        از اینا زیاده . ونفت قرار بود 1000 بسازه .
                        امسالم نوبت خودرویی هاست . :D
                        این کشرقم نمیدونم کی بادش کرده :)
                        کلا ساخت و ساز پارسال زیاد بود . خدا رو شکر بازار عیار خیلیا رو زد بیرون .
                        اخابر 800 تومنی -- خودرو 1000 تومنی ---- وساخت 4000 تومنی ---- زامیاد 400 تومنی ---- کگاز 2000تومنی و ............ ولی الان برعکس شده خیلیا تارگت قیمت اسمی میدن :D

میثم جان نظرت درباره 3 ماهه ارفع چیه؟

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11250

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          اخابر 800 تومنی -- خودرو 1000 تومنی ---- وساخت 4000 تومنی ---- زامیاد 400 تومنی ---- کگاز 2000تومنی و ............ ولی الان برعکس شده خیلیا تارگت قیمت اسمی میدن :D
                          در مورد وساخت فکرکنم تارگت دقیق 4444 بود که مدت زمان رسیدن به ان هم2ساله بود
                          که الان حدود9ماه از ان گذشته واگر سهم هر روز هم مثبت بخوره بعید بدانم بتونه به ان تارگت برسه/.:biggrinsmiley.:/

زامیاد 400تومانی زیاد هم گران نیست تنها خودرویی است که سود تقسیم کرد سال بعد میتونه بالای100بسازه به شرط توافق
                          خودرو1000تومانی زیادی بالاست ولی امسال تا500به نظرم بتونه بره بالاترش باید بالای70بسازه
                          اخابر هم دولتی ها روی 400سنگین می فروختند وگرنه میتواسنت حداقل تا500بره

کگاز هم که شبیه جوک می موند!

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط heydar";484609][COLOR="#0000CD پست شده است
                            زمگسا رو برای پیرمردهایی مثل خودم توصیه میکنم

هنوز منتظر قرارداد 500میلیون یورویی فاذر هستم
                            هنوز منتظر سود 100تومامی خودرو هستم
                            هنوز منتظر شاوان 6 و به روایتی 8تومانی هستم
                            هنوز منتظر جی ام سی هستم که بیاد به پای پارس خودرو بیفته
                            هنوز منتظر هستم خکاوه صادرکننده برتر بشه
                            هنوز منتظر وساخت 4تومانی هستم
                            هنوز منتظر هستم که کسرا سودش رو بیاره بالای 1000تومان
                            هنوز منتظر سود های نجومی برای ونفت هستم
                            هنوز منتظرم ذوب سودش بشه 100تومان
                            صدرا 1دلاریم آرزوست
                            هنوز منتظر فروش ایل گلی ثباغ هستم[/COLOR]
                            آقا من هنوز منتظر رسیدن به تارگت ها هستم:D

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              آقا من هنوز منتظر رسیدن به تارگت ها هستم:D
                              کمی هم منتظر باش خوب . چرا اینقد عجولی ؟ :D
                              من به این نتیجه رسیدم اینهمه دزد به ناف تکادو بستن . تکادو خیلیم کارش درست بوده :D .
                              مام کم تجربه فکر میکردیم راست میگن . ببین چه بلایی سر سهام میاورده این ملعون :D

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

دیروز گزارشات شکف و شتولی رو نگاه کردم ....کفم میبرید......خیلی برام عجیب بود ...اخرش بیخیالشون شدم .......گفتم این خدمت چ کرده با ما ...خلاصه هچیی سر در نیاوردم و بستم ......

برای شما هم اینجوریه؟

کارمزدی قراره تولید کنه؟:D

ما همون جور که از بالا رفتن الکی قیمت یه سهم مینالیم از پایین اومدن الکی قیمت یه سهم مسرور میشیم...چون فرصتی که برای پولدار شدن در افت یه سهم پیش میاد در اوجش پیش نمیاد
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/18, 19:26.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X