حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
شپنا 100 میلیارد کمتر ساخته که البته با این سرمایه خیلی به چشم نمیاد..
شپنا باید 600 میساخت ...با اون سرمایه و فروشش ...///
نظر
-
در اصل توسط ali-79 پست شده است View Postهمش تقصير علي آقاس. اون منو اغفال كرد /:.negaran.:/
ميثم اينكه فروشش زياد شده .
اون اقلام غير مترقبه و اينا چيه ؟ ميشه برام بشكافيش /؟;;)
///
نظر
-
ابسال هم که ی زمان ما ازش دم میزدیم بین شرکت هایی که گزارش دادن پوشش خوبی داده ...حتی از دارویی ها بهتر ....واسه همینه صف خریده:D///
نظر
-
همکاران سیستم ، شایعات میگه امسال 140 میسازه؟/.:biggrinsmiley.:/ اگه بسازه 1000 تومن رو هم میبنه .....
======
البته ما شایعه بالا رو تایید نمیکنیم ...ولی رد هم نمیتونیم بکنیم ....laughingsmiley
این هم از سیستم که برا چی ما خریدیم !!...ما با دید اینکه حداقل 100 تومن رو بسازه خریدم حالا اگه بیشتر ساخت چ بهتر ...
اگه 140 بسازه >> هدف 900 الی 1000
اگه 100 بسازه >> هدف 600- 650
=====
فعلا سهامداری میکنیم....
زیر 400 اگه بیاد فوق ارزندست ..کف سهم 370- 350 دیگه چه بازار بدی بشه :Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/26, 13:35.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postابسال هم که ی زمان ما ازش دم میزدیم بین شرکت هایی که گزارش دادن پوشش خوبی داده ...حتی از دارویی ها بهتر ....واسه همینه صف خریده:D
نظر
-
در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Postمیثم جان یه سوال دارم ازت از زمانی که آبسالو فروختی تا حالا چند درصد سود کردی من از اون موقع باهاشم میخوام ببینم اگه منم میفروختم میرفتم رو سهمهای دیگه چه وضعی پیدا میکردم با توجه به اینکه در انتخاب سهم هم سلیقه ایم
من ابسال پله ای از ۴۲۰ تا ۳۷۰ میخریدم...بعد از ۴۶۰ تا ۵۵۰ فروختم که فک کنم سه ماه پیش بود...خوب من اگه ۵۵۰نمیفروختم ...تازه الان دوباره رسیده به سقف قبلی...من تو این مدت رفتم با سهم های دیگه...وتوسم ..همراه..شپاس که سودی نکردم...
...و ثباغ ....که هر کدوم غیر شپاس ۲۰ درصد میدادن اگه نگه میداشتم...استراتژی من لینه که یهم به فیمت مورد نظر برسه میفروشم...و با سهمی که رشد نکرده و میتونه رشد کنه تعویض میکنم...من بخوایم حساب کنیم در اصل دو برابر بازدهی لابسا سود کردم...
که البته اگه لابسالای فزوخته شده زو دوباره زیر ۴۴۰ میزاشتم سر جاش با دو بار معامله از.یه سهم تو سه چهار ماه ۵۰ درصد گیرمون میومد...ولی خوب من خودم تو بازار نیستم...
بزار برگردم ....اون موقع صحبت میکنیم در مورد بازدهی..من گفتم داشتم میلیونر میشدم که اومدم خدمت..بهترین سال بورس سال ۹۲ که عمرا دیگه تکرار بشه رو از دست دادم......دوباره باید از صفر شروع کنم....چون هر چی در اوردیم خرج شد.....ولی خوب من دوباره از زیر ۳۰ میل شروع میکنم و به میلیارد میرسم ... همانطور که از زیر ۱میل شروع و تا تزدیک ۳۰ میل رفتم.....و از این مبلغ ۷۰درصدشو کشیدم بیرون و دوباره رفتم زیر۱۰ میل....تا بالای17 رفتم...و با ریزش.سنگین از دی تا الان درحد ۱۲ میل پول دارم ..البته..ناگفته نماند که ۱۳ ماه که تهرانیم و هر ماه اجاره هم میدیم. و زندگی میگذرانیم...پس خرج زندگی رو هم که از همین راه در میاد حساب کنید......که به این مقدار پول شاید بخندید...ولی خوب تمرین و بازیه برا منآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/26, 17:18.///
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postسیستم زیر نطر داشته باشید هم برای نوسان خوبه هم بنیادیه
زرشک جان، دیدم آنلاینی خواستم سوالی بپرسم. شسپا رو رد کردی؟I entered the bearish market and survived
نظر
-
پاسا عجب گزارش بدی داد ..../:.hmmsmiley.:/
گویا سهم قراره وارد بازی ناشایستی بشه ...
پنهان کردن سود و افزایش هزینه های مالی ....
======
البته باید صبر کنیم تا پیش بینی بر اساس 3 ماهش بیاد ...ببینیم هزینه ی مالی 5 میلیاردی چی بوده در سه ماهه ...
======
تولید پاسا رشد داشته .... و نکته مثبت گزارشه ...پنهان کاری هایی هم شده ...که فعلا ازش حرفی نمیزنیم ..چون فرصتی برای بز خری تا قبل 6 ماهش شاید به وجود بیاد ...آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/26, 21:06.///
نظر
-
در اصل توسط feredos پست شده است View Postسلام به همه بچه های این تاپیک و مخصوصا آقا میثم گل.
زرشک جان، دیدم آنلاینی خواستم سوالی بپرسم. شسپا رو رد کردی؟
اره روز بازگشایی خسته شدم ازش و بعد از جند ماه باسود اندک فروختم
بعدا شاید خریدم باز
نظر
-
-
در حال خرید پکویر ...حداقل 350 فک کنم سود بسازه ...6 ماه دیگه هم میره مجمع ...گزینه بسیار خوب(-: کف سهم 1500
بقیه سهم ها ی سال دیگه میرن مجمع یا حداقل 10 ماه دیگهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/07/27, 11:30.///
نظر
-
نظر