در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
20 درصد جامعه هیج وقت شاید فقیر نشن...در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
دیگه بالای 100میلیون از هر 10نفر 8تا میرن زیر خط فقر.... درآمد حداقلی جامعه که هیچ.. درامد قشر متوسط که روزی متوسط نزدیک به مرفه بودن هم به سختی در سال اینده و 1406میرسه به خط فقر!...
ولی ۶۰ تا ۸۰ درصد حتما فقیر میشن و این قطعیه برای سال اینده
هر کس اندازه خرج ۲ الی ۴ سالش طلا نداشته باشه سقوط میکنه در این موج!///
👍 1نظر
-
به نظرم تو این موج خرید هرکالایی که قسطی بلندمدت بفروشند که قابلیت نقدشوندگی داشته باشه میصرفه.. همه چیز از تورم عقب میمونه...در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
20 درصد جامعه هیج وقت شاید فقیر نشن...
ولی ۶۰ تا ۸۰ درصد حتما فقیر میشن و این قطعیه برای سال اینده
هر کس اندازه خرج ۲ الی ۴ سالش طلا نداشته باشه سقوط میکنه در این موج!
🙏 1نظر
-
-
🔹قیمت نقره در شانگهای به رکورد ۸۰ دلار به ازای هر اونس رسید، اکنون به طور رسمی بیش از +۱۵۰٪ از ابتدای سال افزایش یافته است.
🔹چین با کمبود واقعی نقره فیزیکی مواجه است.
همه جاییه موج نقره!///
👏 1🙏 1نظر
-
-
شلرد اگه ۲۰۰ تومن بشه طلا باید به گرمی 15.5 میلیون برسه تا از شلرد عقب نمونه...
و برعکس!
چون زمانی ک شلرد ۶۵۰ بود و صف ۵۰ میلیونیشو دادن و میشد اونجا یک پله خرید و وارد شد...طلا گرمی 11.5 بود.
پ ن : رقابت تنگاتنگه!
و در ادامه اگه شلرد ۳۰۰ بشه! طلا باید به گرمی ۲۳ میلیون تومان برسه ...
و شلرد ۴۰۰ تومانی معادل طلای ۳۰ میلون تومانی خواهد شد!
و برعکس!!
پ ن : من هر دو رو دارم.
هر کودوم اختلافش بالای ۲۰ درصد با اون یکی دیگه بشه ممکنه با اونی جا موند تعویض کنم!
پ ن : فردا اماده سرخطی زدنم براس شلرد///
نظر
-
طلا سال دیگه این موقع گرمی 25کفشه .. هر خریذی هر شخصی در هر بازاری میزنه باید ببینه در وهله اول ببینه میتونه بیشتر طلا بازدهی بده اون خرید... و در وهله دوم ریسک به ریوارد اون خرید مصرفه برای این سرمایه گذاری یانه... چون بازدهی برابری اگر قراره انفاق بیفته .. چه کاریه طلا بدون ریسک خودش میره بالا... هر خریدی باید برای بازدهی بالاتر باشه... و ریسک به ریوارد منطقی داشته باشهدر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشلرد اگه ۲۰۰ تومن بشه طلا باید به گرمی 15.5 میلیون برسه تا از شلرد عقب نمونه...
و برعکس!
چون زمانی ک شلرد ۶۵۰ بود و صف ۵۰ میلیونیشو دادن و میشد اونجا یک پله خرید و وارد شد...طلا گرمی 11.5 بود.
پ ن : رقابت تنگاتنگه!
و در ادامه اگه شلرد ۳۰۰ بشه! طلا باید به گرمی ۲۳ میلیون تومان برسه .
و برعکس!!
👏 3نظر
-
-
سلام میثم جاندر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبیخودی طلا هم فروختم.! نمیشه سهم خوب خرید..
این چ بازاریه دیگه ملت هجوم اوردن
از فروش های طلا واقعا تعجب میکنم
یه زمانی چافست باز بودی --قلرست -قچار - دتماد - شرانل-غدیس اینا رو کار میکردی
هنوز عالی هستن
پخش - قاسم اینا با حذف ارز ترجیحی شرایط خوبی پیدا میکننریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر

نظر