در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
۳۰۰۰ متر از باغ انگورمو گذاشتم برا فروش.یه نفر از ۵۰۰ کیلومتری پیله کرده من باغو برا بارش میخوام. نمیفهمم هدفش چیه. و اینکه چجوری میخواد بهش برسه و مدیریت کنه از راه دور!
احتمالا میوه فروشی چیزی داره (-: هی میگه چند تن بار داره
مثل ما که میگیم pe=2 داره..حتما اینمحساب کتاب کرده به pe=3 رسیده
تا بببینیمچی میشه..
گزارش شلرد رو تازه نگاه کردم...دستکاری قطعا زیاد داره...
نرخ سوخت وخوراک رو بالا گرفته!
فعلا اصل شرکت مهمه ک در جنگ اسیب نبینه///
🙏 2نظر
-
اگه فروش رفت ک هیچی...اگه نرفت یک رقم انگور دارم... که من خودم تست نکردم..ولی همکارا گفتن بچه ها بردن یک شراب خیلی خوبی میده(-: هر کی خواست برا اب انگور ددر خدمتیم....ارسال زیر ۲۰ کیلو هم نداریم(-:///
😀 5نظر
-
کاهش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ
قیمت نفت بیش از ۵ درصد کاهش یافت، زیرا ترامپ با خوشبینی نسبت به مذاکرات خاورمیانه به دنبال مدیریت بازارها است.
قیمت نفت خام برنت به ۱۰۵.۷۰ دلار کاهش یافت.
🕵♂@Aghaye_Eghtesad///
👏 1نظر
-
اکسیوس:
🔹واسطهها در تلاش برای نهاییسازی یک تفاهمنامه هستند که شامل توافق برای پایان جنگ و اصولی برای ۳۰ روز مذاکره بر سر یک توافق گستردهتر است که به برنامه هستهای ایران نیز بپردازد.
🔹پاکستان، قطر، عربستان سعودی، مصر و ترکیه همگی در میانجیگری مشارکت داشتهاند.
👏 1نظر
-
آتش بس ۴۵ روزه ساعت ۳ و۳۰ بامداد شنبه ۲ خرداد به وقت تهران تمام می شود!
در اواسط فرودین ماه ، پاکستان اول تقاضا یک آتش بس ۴۵ روزه کرده بود که ترامپ موافقت نکرد.و ضربالاجل تا ۱۹ فروردین داده بود!
تهدید کرده بود ، نیروگاه برق و پل ها را خواهد زد و ایران را به عصر حجر برمی گردانیم!!!
نهایتا در روز ۱۸ فروردین پاکستان تقاضای کرده بود که ضرب الاجل ، و حمله را دوهفته تعويق بیندازد.
۲ ساعت قبل از پایان ضرب العجل در بامداد چهارشنبه ۱۹ فرودین ، ترامپ آتش بس دوهفته ای را اعلام کرد!!
والبته چند بار تمدید شده است!
آنچه که مهم است ، از ۱۹ فرودین ۴۵ روز شمارش نمایید ، اگر مهلت ۴۵ روز مدنظر ترامپ باشد ، شنبه ۲ خرداد ساعت ۳/۳۰ بامداد به وقت تهران تمام می شود!!!
اگر ژنرال پاکستانی ، دست خالی از ایران برود ، حتما و حتما بلافاصله جنگ شروع می شود!!
نظر
-
تنها شانسی ک امسال اوردیم بارش های باران بود ک خوب بود...استخر منم بعد از ۴ سال پر پر شد...
پ ن : مدیر عامل شلرد بهم گفت سهمتو نفروش فعلا
ولی خوب کار امسال اسون نیست در نیمه دوم سال
///
نظر
-
یک سر خطی زدم تو ۴۰۰ میلیون سفارش پشت ۵ میلیون افتادم اگه خریدم بعدش اعلام میکنم برا چه سهمی بود///
👍 2نظر
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیک سر خطی زدم تو ۴۰۰ میلیون سفارش پشت ۵ میلیون افتادم اگه خریدم بعدش اعلام میکنم برا چه سهمی بود
عجب سر خطی زدم
اموزش سر خطی فقط با ۱۰ میلیون تومان
تعداد محدود
لامصب پول نداریم..مجبوریم از اموزش پول دربیاریم..
سهام خوبی در بازار هست
به یکی از دوستام طلا قرض دادم چند روز پیش زنگش زدم قرضتو بیار بورس داره باز میشه.
امروز دوباره باهاش تماس میگیرم اگه قرضشو نداد معرفی میکنم. چون باید بیشتر بخرم///
نظر
-
دروددر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاگه فروش رفت ک هیچی...اگه نرفت یک رقم انگور دارم... که من خودم تست نکردم..ولی همکارا گفتن بچه ها بردن یک شراب خیلی خوبی میده(-: هر کی خواست برا اب انگور ددر خدمتیم....ارسال زیر ۲۰ کیلو هم نداریم(-:
چون که گُل رفت و گلستان شد خراب
بوی گل را از چه جوییم ؟ از گلاب !
این طبیعی هست که اگه
شرایط بازار تا به این حد تغییر بکنه
شرکت تولیدات خودشو در جهت نیاز بازار تغییر بده
مثلاً واردات بنزین متوقف میشه
و شرکت تولیدات متفرقه رو متوقف
و تولید بنزین را افزایش میده...
الان دلار رفته بالا ، واردات سخت شده
مرز کردستان هم برا کولبرها خطرناک شده
ممکنه رقیب خارجی بازار رو ترک کنه
شما هم تغییر محصول بده
خودت درست کن انبار کن
ولی یهو نریز تو بازار که قیمت بشکنه
میتونی به روش ایرانخودرو پیشفروش بزاری
توی 3 ثانیه همش میره و سایتش هنگ میکنه
تاریخ مصرف هم که نداره
هرچه بیشتر بمونه ، ارزندهتر میشه !
یه وقت دیدی انقلاب شد ،
شما میتونی برند خودتو ثبت کنی
شاعر میفرماید :
شاه رفته ، مملکت شاهپور میخواهد چکار ؟!
کلّه بیمو ، گِل سرشور میخواهد چکار ؟!
زاهدِ شهر ، حاصلِ انگورِ کشور را خرید
یک مسلمان ، این همه انگور میخواهد چکار ؟؟؟!!!!
نگرش ، همه چیز است .
👏 1☕ 1نظر

نظر