در اصل توسط Mehrsana پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
امروز خبر اومد که میخان بزودی پتروشیمی تابان فردا رو به عنوان بزرگترین عرضه اولیه بدن... احتمالا بعدشم ستاره خلیج فارس رو! اینجوری شروع میکنن بالا کشیدن باقی پولها رو... بازار یه هفته منفی باشه قیمت خیلی از سهام میرسه به قبل بازگشایی ولی شاخص دو میلیون واحد اومده بالا!!!
😢 1 -
اگه تو بازار نیستی تحلیل نکن دچار سو گیری تحلیل میشیدر اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
امروز خبر اومد که میخان بزودی پتروشیمی تابان فردا رو به عنوان بزرگترین عرضه اولیه بدن... احتمالا بعدشم ستاره خلیج فارس رو! اینجوری شروع میکنن بالا کشیدن باقی پولها رو... بازار یه هفته منفی باشه قیمت خیلی از سهام میرسه به قبل بازگشایی ولی شاخص دو میلیون واحد اومده بالا!!!
🙏 3نظر
-
پکرمان در یک حرکت عجیب از صف فروش ب صف خرید رفت!
کدال رو نگاه میکنیم هنوز گزارشی نیومده!
پ ن : حتما گزارشش خوب بوده و طبق معمول یک عده زودتر با خبر شدن
پ ن ۲ : واچ لیست خودم پتایره و امسال دنبالش میکنم!! تا اگه دیدم مناسبه بخرمش!///
🙏 3نظر
-
واکنش سخنگوی سپاه به اظهارات پزشکیان درباره واگذاری ۲۰ میلیون بشکه نفت به سپاه؛ بعید میدانم صحت داشته باشد / وظیفه دولت، پشتیبانی از نیروهای نظامی است
سردار حسین محبی سخنگوی سپاه پاسداران:
🔹من حقیقتاً درباره این قضیه هیچ اطلاعی ندارم. اینکه مثلاً ۲۰ میلیون بشکه نفت به سپاه داده شده باشد تا بتواند بجنگد، من اطلاعی ندارم.
🔹وظیفه دولت این است که برای جنگیدن از نیروهای نظامی پشتیبانی کند و سپاه طبیعتاً برای مقابله با دشمن و تجهیز یگانهای مختلف، به بودجه نیاز دارد. دولت هم موظف است این بودجه را تأمین کند.
🔹اینکه واقعاً دولت نفتی به سپاه داده باشد، من اطلاعی ندارم و بعید هم میدانم چنین اتفاقی افتاده باشد، چون سپاه سازوکاری برای این کار ندارد.
🔹دولت به هر حال موظف است از نیروهای مسلح کشور پشتیبانی کند؛ و این پشتیبانی، در زمانی که کشور با یک ابرقدرت و تعداد زیادی از کشورهای دنیا در جنگ است، طبیعتاً بیشتر هم خواهد بود.
100 برابر این ۲۰ میلیون هم سپاه گرفته..
پن : تا سپاه هست توافقیم نیست با امریکا
///
نظر
-
امروز احتمالا کمی عیار یا نقرابی بخرم!
اگه بین سهام و طلا نچرخیم به فنا میریم تو این تورم کوفتی و گویا ول کن ما نیست این تورم///
🙏 4نظر
-
خرید کمی شسپا از صف فروش.
پن : تا ۱۲۰۰ پایین بیاد عالیه و جا نمیزنیم ک بعدا بیشتر میخریم
///
👍 2نظر
-
#دقاضی | یکی از بهترین گزارشهای بازار
ㅤ
🚀 داروسازی شهید قاضی در بهار امسال گزارش بسیار قدرتمندی منتشر کرده و با فروش حدود ۱,۰۹۶ میلیارد تومان، عملکردی چشمگیر داشته است. رشد شرکت صرفاً نرخمحور نبوده؛ مقدار تولید حدود ۱۳٪ و مقدار فروش نیز حدود ۱۸٪ نسبت به بهار سال قبل رشد کرده است.از سمت نرخها هم اتفاق مهمی رخ داده و نرخ فروش محصولات به حدود ۳ برابر سال قبل رسیده است.نتیجه این ترکیب، رشد حدود ۳.۵ برابری مبلغ فروش نسبت به بهار سال قبل بوده؛ گزارشی که میتوان آن را از بهترین گزارشهای فعلی بازار دانست.
ㅤ
☑️سرمایهگذاری ارزشی
ㅤ
@eskini_vi
گزارش دارویی ها فوق العاده جذاب بوده تا اینجا
🙏 3نظر
-
به جای خرید عیار ...
میرم از کاریزما طلا بخرم..
که بعدا وام هم بدن...
نقره هم ۲۰ درصد حباب مثبت داره تو ایران!
ک فعلا نمیرم سمتش!!
معلوم نیست این حباب نقره چرا خالی نمیشه و احتمالا خالی هم نشه حبابش حالا حالا ها///
🙏 3نظر
-
عیار ۵ درصد مثبت خورد و طلا گرمی ۱۷ میلیون رو رد کرد..
به نظرم اگه ۱۸_۱۹ رو رد کنه دوباره پولا میره سمت طلا
امروز یه طرحی اومد با سود قطعی ۴۵ درصد! بعد دیوثا میگن سود بانکی زیاد نمیشه..
هر چی سود بانکی و اوراق بالاتر بره تورمی که بعدا میاد سنگین تر خواهد بود!!
و باید نگران این اوضاع بود///
🙏 1نظر
-
دلار 174... از الان تااخرسال حداقل ماهی 10هزارتا افزایش داریم.... هفته قبل یک عده میگفتن 120 میشه و 150 میمونه و فلان وبمان... مملکت تعطیله الان 2هفته هست بانک های اصلی کشور تراکنش نمیخوره حساب ها..... چه انتظاری از تولید دارید ... سود بانکی 40درصدی یعنی تعطیلی تولید ونصرفیدن ادامه تولید
😮 2🙏 1نظر
-
اگر توافق بشه و جریان مالی با اقتصاد جهانی برقرار بشه، نرخ سود، ابزاری مهم در کنترل تورم و جریان نقدینگی هست، مثل همه اقتصاد های نرمالدر اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postاین توافقات کشک هست و عرض شد بسیار ضعیف تر از برجام خواهد بود.... تا این نرخ سود بانکی اصلاح نشه و جلوی این چاپ پول گرفته نشه تورم های سنگین وسنگین تری را خواهیم دید سال به سال.....
نظر
-

نظر