حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    لابسا (زیر 500)

سکارون (زیر 650) در صورت استارت گروه سیمان قیمت تابلو

شپاس (زیر 2850)

پکویر(زیر 1400)

شرانل( زیر 1350)

پاسا (زیر 1800)

پتایر در صورت بازگشایی زیر 450

اینا گزینه های خرید من هست اینا یا میان پایین به این قیمت ها میرسن .....یا ی سهم دیگه پیدا میکنیم :D

مجبور نیستیم بالا بخریم...از هر کدوم هم جا موندیم میریم سراغ بعدی

برای موفقیت در این بازار باید از قبل گزینه ها اماده باشه و یه دفعه تصمیمی نگیریم که پشیمون بشیم
    سلام آقا میثم. ببین اینایی که قرمز کردم که همشو قبلا گفتی منم خریدم. (مدیونی اگه فک کنی با حرف کسی سهم میخرم :D) قرار شد یه چی بگی صددرصدی سود کنیما. اگه تو فازش نیستی که یه سهمی بگو روش سفته بازی کنیم :D:D

اگه بازم اینا رو معرفی کنی با بچه ها آیدیتو هک میکنیم خودمون سهم معرفی میکنیم :p

نظر

• amir2007dkn
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 340

اولین باک بنزین با نرخ جدید دشت کردیم ازاد 1000 -دولتی 700

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20665

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
        خوب دو روز مرخصی گرفتی بازم این سهمای پکیده رو معرفی میکنی؟ این دو روز مرخصی حلالت نباشه . قرار بود یچی بگی گین صدی بده . راستی من کمی در مورد خودرو فک کردم . دیدم اگه قراره این صنعت از فلاکت بیرون نیاد . پس امیدی به بقیه هم نیست . :D بیخودی تو بورس الاف نشید . برید سراغ خرید و فروش دلار. تحلیل گرای متعصب در روند خودشون تجدید نظر کنن . پیش از آنکه بلایی که تو پالایشی ها بسرشون اومد تو خودرو هم بیاد .:D Sent from my GT-N7100
        مگه میزارن سهم پیدا کنیم: این دو روزم به رفیق بازی و الافی و دور زدن های الکی گذشت ...چند روز هم میام میبرن مارو پاتوق پوکر بازی ...../.:biggrinsmiley.:/ این جوری زندگی کردن هم فایده نداره....(عبرت بگیرید ) چیه بابا الافی .....اون از دانشجویی ..این از خدمت ...6 سال زندگی مجردی ..>>....با اراذل و اوباش بی غم خوش گذرون ....بسه دیگه.. === سکارون میتونه بازدهی خوبی بده/:.winksmiley02.:/ ببینیم سیمان چند درصد گرون میشه .....و در مجمع برای طرح توسعش چی میگن...یه 5 -6 درصد منفی بخوره خوبه...
        در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
        اولین باک بنزین با نرخ جدید دشت کردیم ازاد 1000 -دولتی 700
        42 درصد افزایش در نرخ ازاد 75 درصد افزایش در نرخ دولتی مبارک ملت غیور ایران باشه وفتی با درصد حساب کنیم میفهمیم چقدر میره تو پاچمون...به عدد نشون نمیده ..... هدفمندی!! البته نسبت به کالاهای دیگه درصد افزایشش کمتر بوده......ولی خوب این عامل گرونی دوباره همه چی میشه
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/25, 01:14.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20665

یه بار قیمت های شرکت هایی که ارزش سرمایه گذاری رو داره رو نگاه کردم: کلا امسال سال سختیه :

امسال کسی 10 تا نوسان دقیق 8 درصدی با کل سرمایش بگیره : بهتره تا سهامداری (-: مگر اینکه با دید بالای 1 سال خرید کنه و سهامداری
          سهم سهامداری رو بعدا میشه راحت خرید (با سهامداری هم فعلا تا 7-8 ماه اینده بعیده بشه بیشتر از 60 درصد گرفت)

البته فرصت همیشه در بازار هست فقط باید اون فرصت رو پیدا کرد

شاخص هم فک نمیکنم بتونه بره بالای 90 هزار حداقل تا برج 7-8

====

تک سهم های آس بعضی گروه ها میتونن بازدهی خوبی بدن >> باید سهام خاصی رو پیدا کرد که یا طرح توسعه دارن یا امسال سودشون بیشتر از سال قبله و مجمع نرفتن

برای بلند مدت و میان مدت هم غدیر- پارسان - همراه- ومعادن- کنور زیر 1350- شاراک و شاید اخابر و تاپیکو و تیپیکو و چند سهم بزرگ و معروف که همه میشناسن مناسب باشن

===

در هر حال با حمایت از بازار و تزریق پول به بازار سهام میشه پی بر ای 7 داد و بازار رو خوب دید .......
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/25, 11:13.
          ///

نظر

• مجتبی مصلحMTM
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 1656

سلام ب همه
            می خوام درموردبنزین وگازوییل بهتون بگم قیمتش خوب شد رفت بالا تواین استان ما قاچاق سوخت خیلی خیلی خیلی زیاده من خودمم ی مدتی کارم همین بود در حال حاضرم یکی ازماشینام دوسال توپارکینگ خاش بخاطر گازوییل کشی ما اینجا تومشک توپژو ۵تا بشکه جامیدیم میبریم سراوان بشکه ایی ۲۲۰می فروشیم خوب حالا این کار من گناه نیست ب نظرتون حق ایرانیهارو بااین کار دست کشورهاهمسایه نمیره سودش چرا الان خیلی پشیمونم چرا این کارو کردم این گناه ب نظر من الا ی لوله هست تو نزدیکی چابهار هزاران هزارلیتر توسط آقازادها توسط اون قاچاق میشه ب اطراف چی بگم
            ولی باز ازاون طرف اگه یارانه ها رو بیشتر کنن الان ک سوختوبیشترکردن بهتر اونایی ک ماشین ندارن چرا سوبسیت بنزین بدن سوبسیتشو دولت پولشوبده دست مردم خیلی بهتره
            باتشکر ک خوندید
            دوستدارهمه بچه های سایت
            مجتبی
            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
              سلام ب همه
              می خوام درموردبنزین وگازوییل بهتون بگم قیمتش خوب شد رفت بالا تواین استان ما قاچاق سوخت خیلی خیلی خیلی زیاده من خودمم ی مدتی کارم همین بود در حال حاضرم یکی ازماشینام دوسال توپارکینگ خاش بخاطر گازوییل کشی ما اینجا تومشک توپژو ۵تا بشکه جامیدیم میبریم سراوان بشکه ایی ۲۲۰می فروشیم خوب حالا این کار من گناه نیست ب نظرتون حق ایرانیهارو بااین کار دست کشورهاهمسایه نمیره سودش چرا الان خیلی پشیمونم چرا این کارو کردم این گناه ب نظر من الا ی لوله هست تو نزدیکی چابهار هزاران هزارلیتر توسط آقازادها توسط اون قاچاق میشه ب اطراف چی بگم
              ولی باز ازاون طرف اگه یارانه ها رو بیشتر کنن الان ک سوختوبیشترکردن بهتر اونایی ک ماشین ندارن چرا سوبسیت بنزین بدن سوبسیتشو دولت پولشوبده دست مردم خیلی بهتره
              باتشکر ک خوندید
              دوستدارهمه بچه های سایت
              مجتبی
              والا چه گناهي . شما م تو كار صادرات هستين /.:biggrinsmiley.:/ گفتني ها در اين مورد زياده . ولي نميشه گفت ./:.smilingsmiley.:/ آخرين سنگر سكوته

ميثم بيا سايپا بخر 50% بت سود ميده >:) بعدا نگي بم نگفتن :D

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20665

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                والا چه گناهي . شما م تو كار صادرات هستين /.:biggrinsmiley.:/ گفتني ها در اين مورد زياده . ولي نميشه گفت ./:.smilingsmiley.:/ آخرين سنگر سكوته

ميثم بيا سايپا بخر 50% بت سود ميده >:) بعدا نگي بم نگفتن :D
                چطور ساییپا میتونه 300 بشه ؟ و 50 درصد بده؟
                ///

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  چطور ساییپا میتونه 300 بشه ؟ و 50 درصد بده؟
                  سلام ببین کاری نداره که. الان اولین پیش بینی 93 رو 11 ریال اعلام کرده و قیمتش 200 تومنه. اگه فقط بتونه سودشو تا 17 ریال تعدیل مثبت بده میشه 50% تعدیل مثبت حالا واقعا نامردی نیست قیمتش 50% بالانره؟ >:)

=================

یه چیز جدی هم بگم اینکه مدیرعامل جدید شپاس واقعا آدم کاردرستیه. وقتی نفت پاسارگارد لیدر قیر خاورمیانه شد اونوقت دیگه این قیمتا خاطره میشه;)

شاید یه روزی لیدر این بورس درب و داغونم شد خدا رو چی دیدی/:.coolsmiley02:./

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20665

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                    سلام ببین کاری نداره که. الان اولین پیش بینی 93 رو 11 ریال اعلام کرده و قیمتش 200 تومنه. اگه فقط بتونه سودشو تا 17 ریال تعدیل مثبت بده میشه 50% تعدیل مثبت حالا واقعا نامردی نیست قیمتش 50% بالانره؟ >:)

=================

یه چیز جدی هم بگم اینکه مدیرعامل جدید شپاس واقعا آدم کاردرستیه. وقتی نفت پاسارگارد لیدر قیر خاورمیانه شد اونوقت دیگه این قیمتا خاطره میشه;)

شاید یه روزی لیدر این بورس درب و داغونم شد خدا رو چی دیدی/:.coolsmiley02:./
                    به نظرم کارشو خوب بلده ...همون که مشکل خوراک پی برده خیلیه و یعنی >> خوب تحقیق کرده که چطور میتونه شرکت رو متحول کنه و همین پیگیریش برای من کافیه ..یعنی کلا رو هوا حرف نمیزنه ...دمش گرم واقعا...من الکی از کسی تعریف نمیکنم (-:

از روی مصاحبه هاش میشه فهمید که زیر و بم شرکت رو فهمیده که چطور باید تولید رو بیشتر کنه >>

فقط مونده در عمل که ثایت کنه در حرف برای من ثابت شده کار بلدیش و لی خوب در عمل مهمه که میتونه یا نه/:.winksmiley02.:/
                    ///

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

سلام میثم جون

فلوله رو چطور میبینی؟شرکتی مشابه به پتایر از نظر دزدی و سومدیریت ولی خوب افت کرده

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

حالا شما دو تا نوسان 25% بگيري ميشه همون 50%
                        لازم نيست بشه 300 تومن :D/:.tonguesmiley:./

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20665

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                          سلام میثم جون

فلوله رو چطور میبینی؟شرکتی مشابه به پتایر از نظر دزدی و سومدیریت ولی خوب افت کرده
                          شرکت گفته 5 تومن میسازه >>ولی 25 تومن میتونه بسازه : دروغ گفته 5 میسازه : پس فلوله یه تعدیل داره و شکی نیست....در کدوم گزارش رو کنه مشخص نیست ولی در سه ماهه هم میتونه تعدیل بده

ولی خوب به سود 25-30 تومنی عملیانی پی بر ای 6-7 بدیم سهم بین 150 تا 200 میتونه نوسان کنه. کسی هم در این قیمت بخره 10 تومن در مجمع میگیره براش درمیاد 140 تومن سهم.....

با سهامداری شاید 40 درصدی گیرش بیاد (اگه سهم قیمتش به 200 تومن برسه ) ولی خوب تا وقتی تعدیل نداده بعد مجمع شاید پایین تر هم بیاد!! چون فعلا اولین پیش بینیش رو 5 تومن اعلام کرده ..شاید سهم تا 120 هم پایین بیاد..
                          شاید سهم بعد گزارش 3 ماهه یا 6 ماهه رشد کنه ...
                          ///

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

زمگسا رو برای پیرمردهایی مثل خودم توصیه میکنم
                            سهمی برای تمام فصول
                            سهمی که افزایش نرخ شیر سودش همینطور میره بالا
                            البته گفتم پیرمردیه ولی سالانه بیشتر از سود بانکی خیر میرسونه
                            موادغذایی ها هم کلا با تورم حال میکنند ولی خب پی به ای اکثرشون بالاست شاید غپینو یا غشصفا بهتر از بقیشون باشه البته گفتم شاید چون دقیق بررسی نکردم والبته روغنی ها هم که به نظرم اونهایی که رفتن مجمع غبشهر کار خوبی کردند
                            سهم بعدی که بدرد پیرمردها میخوره
                            معدنی ها سهم هایی برای تمام فصول هستند کچاد کگل همیشه نون دادند

هنوز منتظر قرارداد 500میلیون یورویی فاذر هستم
                            هنوز منتظر سود 100تومامی خودرو هستم
                            هنوز منتظر شاوان 6 و به روایتی 8تومانی هستم
                            هنوز منتظر جی ام سی هستم که بیاد به پای پارس خودرو بیفته
                            هنوز منتظر هستم خکاوه صادرکننده برتر بشه
                            هنوز منتظر وساخت 4تومانی هستم
                            هنوز منتظر هستم که کسرا سودش رو بیاره بالای 1000تومان
                            هنوز منتظر سود های نجومی برای ونفت هستم
                            هنوز منتظرم ذوب سودش بشه 100تومان
                            صدرا 1دلاریم آرزوست
                            هنوز منتظر فروش ایل گلی ثباغ هستم
                            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/04/25, 19:18.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20665

با توجه به اختصاص ارز مبادله به خودرو ساز ها : جو گیری هم شده بازار میتونه این هفته مثبت باشه و یک نفس راحتی بکشیم (-:
                              میگن خپارس وصعیت بهرتی داره در ارز مبادله ای : ولی همشون به طور غیر مستقیم روشون تاثیر داره ..حالا در گزارش خپارس بیشتر دیده میشه مابه التفاوت این ارز و در گزارشش بهتر نمایان میشه و احتمال زیاد فردا صف خرید خوبی داشته باشه این سهم .....ولی خوب به درد مجمع رفتن نمیخوره.ولی متیونه رشد کنه:D البته اگه جوی روش نباشه به من باشه نمیخرم (-: ولی خوب چون بازار میدونم میره سمتش میتونه 10 درصدی راحت بالا بره

=====
                              دو هفته ای شاید نباشم در بازار.....
                              فعلا
                              ///

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

میثم خان کجا انشاا...؟ B-)
                                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ