بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

گزارش سال ديگه شركت همه چيزو مشخص ميكنه شايد اونايي كه دارن مي خرن از گزارش خبري دارند
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
      گزارش سال ديگه شركت همه چيزو مشخص ميكنه شايد اونايي كه دارن مي خرن از گزارش خبري دارند
      گزارش اومده 61 تومن پیش بینی کرد
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• nasernet
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 42

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        گزارش اومده 61 تومن پیش بینی کرد
        سلام دوستان
        می شه بگین گزارش رو کجا دیدین؟ در کل شرکت های فرابورسی هم گزارششون تو کدال میاد؟ من که نه تو کدال پیدا کردم و نه tsetmc . راستی سود امسالش چقدر بوده؟

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط nasernet پست شده است View Post
          سلام دوستان
          می شه بگین گزارش رو کجا دیدین؟ در کل شرکت های فرابورسی هم گزارششون تو کدال میاد؟ من که نه تو کدال پیدا کردم و نه tsetmc . راستی سود امسالش چقدر بوده؟
          سلام
          بله فرابورسیها هم توی کدال میاد.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• rhhk610
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 60

آقا مصطفی نظرتون در مورد عبور از 370 چیست(با حجم معاملات و قیمت امروز)؟
            در مورد حمایت دانایان و خوارزم و برنامه شون برای سهم اگر اطلاعاتی داشتید ممنون میشیم@};-

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Post
              آقا مصطفی نظرتون در مورد عبور از 370 چیست(با حجم معاملات و قیمت امروز)؟
              در مورد حمایت دانایان و خوارزم و برنامه شون برای سهم اگر اطلاعاتی داشتید ممنون میشیم@};-
              سلام دوست عزیز.
              وقتی آثار تشکر amir2003 توی این تاپیک وجود داره من نمیتونم در مورد رد شدن یا نشدن قیمتی جسارت کنم.

اما اگر نظر غیرکارشناسی منو بخواید، بنظرم با تراکم قیمتی که امروز از 360 تا 369 وجود داشته یه سیگنال خیلی مثبته. اگر جو فعلی بازار پایدار بمونه مسلما رد میشه. البته انتظار داشتم حجم امروز از 1 میل فراتر بره. انشالا فردا با حجم خوب رد میشه.

در مورد دانایان و خوارزم خبر موثقی که بشه بهش تکیه کرد ندارم اما به خریدای دانایان همیشه اعتقاد داشتم . چون هم در کوتاه مدت و هم میان مدت گین مناسبی میده.

البته خوارزمی بیشتر بلند مدتی و استراتژیک خرید و فروش میکنه.

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                سلام دوست عزیز.
                وقتی آثار تشکر amir2003 توی این تاپیک وجود داره من نمیتونم در مورد رد شدن یا نشدن قیمتی جسارت کنم.

اما اگر نظر غیرکارشناسی منو بخواید، بنظرم با تراکم قیمتی که امروز از 360 تا 369 وجود داشته یه سیگنال خیلی مثبته. اگر جو فعلی بازار پایدار بمونه مسلما رد میشه. البته انتظار داشتم حجم امروز از 1 میل فراتر بره. انشالا فردا با حجم خوب رد میشه.

در مورد دانایان و خوارزم خبر موثقی که بشه بهش تکیه کرد ندارم اما به خریدای دانایان همیشه اعتقاد داشتم . چون هم در کوتاه مدت و هم میان مدت گین مناسبی میده.

البته خوارزمی بیشتر بلند مدتی و استراتژیک خرید و فروش میکنه.
                مصطفی عزیز داری حسابی ما رو چوبکاری میکنی. من همیشه از ارشادات دوست عزیزی چون شما استفاده کرده و البته سودبردم.خوشبختانه رو 332 خریدم رو کامل کردم منتظر گذر از مقاومت 372 هستم هم قله قبلیه هم برخورد rsi 14 به خط 70 . انشاالله بتونه فردا خودشو بالای خط مقاومتی تثبیت کنه ووارد محدوده هیحان خرید بشه. در صورت شکست این مقاومت حوالی 380 احتمالا یک مقدار اضافه کنم .هدف هم همون حوالیه 430 تومانه. راستی گروه ودی روی خگستر هم فعالن.میبینم اونم زیر نظر داری ;).
                خبری هست ما رو هم بی خبر نذار.ثواب داره=;
                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                "دیوید ویسکات"

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                  مصطفی عزیز داری حسابی ما رو چوبکاری میکنی. من همیشه از ارشادات دوست عزیزی چون شما استفاده کرده و البته سودبردم.خوشبختانه رو 332 خریدم رو کامل کردم منتظر گذر از مقاومت 372 هستم هم قله قبلیه هم برخورد rsi 14 به خط 70 . انشاالله بتونه فردا خودشو بالای خط مقاومتی تثبیت کنه ووارد محدوده هیحان خرید بشه. در صورت شکست این مقاومت حوالی 380 احتمالا یک مقدار اضافه کنم .هدف هم همون حوالیه 430 تومانه. راستی گروه ودی روی خگستر هم فعالن.میبینم اونم زیر نظر داری ;).
                  خبری هست ما رو هم بی خبر نذار.ثواب داره=;
                  امیرجان نقل واقعیات کردیم عزیز.
                  خوشحالم که نظرتو گفتی تا همه استفاده ببریم.

خگستر فک میکنم چند روزی همین قیمتا باشه تا وضعیت اوریجاش مشخص بشه. قیمت منفی کامل گره ش واسم خیلی جذاب بود که متاسفانه ندادن.

شما خودت میدونی سهم چموشیه. یکباره آدمو قال میذاره.
                  فعلا زیر ذره بینه;)

نظر

• nasernet
                    عضو عادی
                    • Oct 2011
                    • 42

سلام آقا مصطفی این ودی را چه می شود. آخه چرا ؟ ;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط nasernet پست شده است View Post
                      سلام آقا مصطفی این ودی را چه می شود. آخه چرا ؟ ;)
                      ودی را هیچ هراسی نیست.

کمی صبر کنید

نظر

• amir26
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 82

قدرت کافی برای عبور رو نداره یه استراحت بین350-360لازم داره تا جون بگیره فکر نکنم دو سه روز بیشتر طول بکشه

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

هر چي تو اين دو سه روز رو قيمت بالا داده بودن امروز دارن ميزارن سر جاش
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• amir26
                            عضو عادی
                            • Sep 2011
                            • 82

حجم خوبی معامله کرده امیدوارم شنبه با صف خرید شروع کنه

نظر

• amir26
                              عضو عادی
                              • Sep 2011
                              • 82

تعداد معاملات سهم رو نگاه کنید 218 حجم2128000حدودا یعنی فقط خریدن اونم توی منفی کامل وحتی تا 3درصد+ روز شنبه خریدن یا سهم می ارزه یا بی خودی خریدن من که شخصنا 50درصد توی 217 خریدم وبقیشو تا285 خریدم تقریبا هم تک سهم شدم روی 500 هم فروشندم پایین هم نمیدم چون ارزش این سهم بیشتر از اینهاست میگی نه واستا نگاه کن

نظر

• amir26
                                عضو عادی
                                • Sep 2011
                                • 82

در ضمن نمودار macd,rsi اساتید یه نگاعی بندازند

نظر

در حال کار...
                                X