گزارش سال ديگه شركت همه چيزو مشخص ميكنه شايد اونايي كه دارن مي خرن از گزارش خبري دارند
بیمه دی (ودی)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط nasernet پست شده است View Postسلام دوستان
می شه بگین گزارش رو کجا دیدین؟ در کل شرکت های فرابورسی هم گزارششون تو کدال میاد؟ من که نه تو کدال پیدا کردم و نه tsetmc . راستی سود امسالش چقدر بوده؟
بله فرابورسیها هم توی کدال میاد.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Postآقا مصطفی نظرتون در مورد عبور از 370 چیست(با حجم معاملات و قیمت امروز)؟
در مورد حمایت دانایان و خوارزم و برنامه شون برای سهم اگر اطلاعاتی داشتید ممنون میشیم@};-
وقتی آثار تشکر amir2003 توی این تاپیک وجود داره من نمیتونم در مورد رد شدن یا نشدن قیمتی جسارت کنم.
اما اگر نظر غیرکارشناسی منو بخواید، بنظرم با تراکم قیمتی که امروز از 360 تا 369 وجود داشته یه سیگنال خیلی مثبته. اگر جو فعلی بازار پایدار بمونه مسلما رد میشه. البته انتظار داشتم حجم امروز از 1 میل فراتر بره. انشالا فردا با حجم خوب رد میشه.
در مورد دانایان و خوارزم خبر موثقی که بشه بهش تکیه کرد ندارم اما به خریدای دانایان همیشه اعتقاد داشتم . چون هم در کوتاه مدت و هم میان مدت گین مناسبی میده.
البته خوارزمی بیشتر بلند مدتی و استراتژیک خرید و فروش میکنه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسلام دوست عزیز.
وقتی آثار تشکر amir2003 توی این تاپیک وجود داره من نمیتونم در مورد رد شدن یا نشدن قیمتی جسارت کنم.
اما اگر نظر غیرکارشناسی منو بخواید، بنظرم با تراکم قیمتی که امروز از 360 تا 369 وجود داشته یه سیگنال خیلی مثبته. اگر جو فعلی بازار پایدار بمونه مسلما رد میشه. البته انتظار داشتم حجم امروز از 1 میل فراتر بره. انشالا فردا با حجم خوب رد میشه.
در مورد دانایان و خوارزم خبر موثقی که بشه بهش تکیه کرد ندارم اما به خریدای دانایان همیشه اعتقاد داشتم . چون هم در کوتاه مدت و هم میان مدت گین مناسبی میده.
البته خوارزمی بیشتر بلند مدتی و استراتژیک خرید و فروش میکنه.
خبری هست ما رو هم بی خبر نذار.ثواب داره=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postمصطفی عزیز داری حسابی ما رو چوبکاری میکنی. من همیشه از ارشادات دوست عزیزی چون شما استفاده کرده و البته سودبردم.خوشبختانه رو 332 خریدم رو کامل کردم منتظر گذر از مقاومت 372 هستم هم قله قبلیه هم برخورد rsi 14 به خط 70 . انشاالله بتونه فردا خودشو بالای خط مقاومتی تثبیت کنه ووارد محدوده هیحان خرید بشه. در صورت شکست این مقاومت حوالی 380 احتمالا یک مقدار اضافه کنم .هدف هم همون حوالیه 430 تومانه. راستی گروه ودی روی خگستر هم فعالن.میبینم اونم زیر نظر داری ;).
خبری هست ما رو هم بی خبر نذار.ثواب داره=;
خوشحالم که نظرتو گفتی تا همه استفاده ببریم.
خگستر فک میکنم چند روزی همین قیمتا باشه تا وضعیت اوریجاش مشخص بشه. قیمت منفی کامل گره ش واسم خیلی جذاب بود که متاسفانه ندادن.
شما خودت میدونی سهم چموشیه. یکباره آدمو قال میذاره.
فعلا زیر ذره بینه;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
هر چي تو اين دو سه روز رو قيمت بالا داده بودن امروز دارن ميزارن سر جاشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
تعداد معاملات سهم رو نگاه کنید 218 حجم2128000حدودا یعنی فقط خریدن اونم توی منفی کامل وحتی تا 3درصد+ روز شنبه خریدن یا سهم می ارزه یا بی خودی خریدن من که شخصنا 50درصد توی 217 خریدم وبقیشو تا285 خریدم تقریبا هم تک سهم شدم روی 500 هم فروشندم پایین هم نمیدم چون ارزش این سهم بیشتر از اینهاست میگی نه واستا نگاه کن
نظر
نظر