بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14636

تا الان 3بار صف خرید شده و عرضه کردن مجدد صف خرید شده خیلی نشستم روی صفر و حتی روی +4 ولی غیر مثبت 5 کسی فروشنده نیست

هدف تکنیکالی سهم در گام اول 390 تومان
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• احمدخان
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2032

بازی می کند که از چنگ دراورد.

نظر

• شادمان
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 43

با توجه به روند معاملاتی که داره اگه آخر وقت صف خرید سنگین شد تعجب نکنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14636

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          تا الان 3بار صف خرید شده و عرضه کردن مجدد صف خرید شده خیلی نشستم روی صفر و حتی روی +4 ولی غیر مثبت 5 کسی فروشنده نیست

هدف تکنیکالی سهم در گام اول 390 تومان
          خوب شد اول وقت خرید اصلی رو انجام دادم الان یه نیم ساعت هست ته مانده حسابم رو توی صف خرید گذاشتم نفر اول هم هستم ولی نیم ساعته کسی حتی یه دونه هم عرضه نکرده
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• شادمان
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 43

تجربه نشون داده وقتی سهمی رو نتونستن بخرن بسته میشه تا گزارش شفاف سازی بده بعدش باز میکنن تا سهمو جمع کنن تا جا مانده ها خرید کنن و بعد از مدت اندکی سودهاشو رو میکنه و افزایش های قیمتی 100% رو سهم تجربه میکنه

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

شاخص گروه بیمه یه کف دوقول زده روند واگرایی منفی در RSI هم با قدرت شکسته شده سقف مثلث رو هم فردا میشکنه و الان در ابتدای راه برای سعودی بزرگ قرار گرفته فعلا که نمودارها هدف رو مشخص کردن باید دید اخبار فندیمتالش کی این گروه رو منفجر میکنه در گام اول این گروه حدود 30% جای رشد داره

خوشبختانه اگه دلار تا شنبه حسابی بریزه که به نظرم بعید نیست بقیه بازار به راحتی منفی میشن ولی این گروه لیدر بازار میتونه باشه و اگر دلار رشد کنه بازم دلیلی برای منفی شدن این گروه نیست در دو صورت رشد
              میکنه این گروه اول خودشون رو بیمه کردن ظاهرا>:D<

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14636

خوبم اینم نمای نزدیکتر از شاخص گروه بیمه که ببنید چطوری مثلث نزولی رو شکسته و آماده شده برای رشد اصلی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14636

توی نمودار یکساله هدف اول همون 387 تومان و در بلند مدت توانایی رسیدن به 600 تومان رو داره البته قبلش در 495 تومان مقاومت داره دلایل فندیمتالش هم در آبان ماه کاملا مشخص میشه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• شادمان
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 43

مدیرعامل بیمه دی شفاف سازی کرد/سود سهام شرکت افزایش مییابد

مدیر عامل شرکت فرابورسی بیمه دی در خصوص یک قرار داد شفاف سازی کرد و از افزایش سود هر سهم این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، فرامرز فتح نژاد ـ مدیر عامل بیمه دی ـ با ارسال نامه ای به سازمان بورس در خصوص تمدید قرارداد با کانون عالی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی شفاف سازی کرد.

وی توضیح داد:پیش بینی عملکرد سال مالی منتهی به 30 اسفند 91 این شرکت به مبلغ 562 ریال که مرداد ماه در سامانه کدال منتشر شده است ،با فرض تمدید قرار داد با کانون عالی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی تهیه شده است که از محل این قرارداد مبلغ هزار و 400 میلیارد ریال حق بیمه صادره لحاظ شده است.

در حال حاضر با توجه به نهایی شدن تمدید قرارداد و بر اساس بررسی های کارشناسی صورت گرفته در مقطع فعلی،پیش بینی می شود حق بیمه دریافتی از محل این قرارداد نسبت به مبلغ پیش بینی شده قبلی 25 درصد افزایش یابد و سود هر سهم اعلامی با 4 درصد افزایش نهایتا بالغ بر 585 ریال خواهد بود.

در اطلاعیه ی شفاف سازی مدیر عامل این شرکت همچنین عنوان شده است که طبق مفاد تفاهمنامه و جهت مشخص شدن دقیق تعهدات طرفین و آثار مالی،به مدت یک ماه قرداد سابق با همان شرایط تمدید شده است و لذا زمان آغاز قرارداد جدید از ابتدای آبان خواهد بود.

بدیهی است که لیست بیمه شدگان مربوط به قرارداد جدید و تاثیر حق بیمه های دریافتی از بابت آن قرارداد در آبان مشخص و به محض دریافت اطلاعات تکمیلی تعدیلات لازم در بودجه و عملکرد مالی شرکت اعمال و گزارشات مربوطه از طریق سازمان بورس به اطلاع سهامداران می رسد.

به گزارش ایسنا،شرکت بیمه دی 29 آبان 88 با کشف قیمت 150 تومانی وارد فرابورس شد که با رسیدن قیمت آن به 274 تومان و به دلیل ابهام در اطلاعات ارائه شده نماد آن از ابتدای مهر ماه متوقف شد.

نظر

• شادمان
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 43

تعدیل مثبت سهم حدود 2 هفته دیگه رو میشه ولی بازار تا اونجا نمیتونه صبر کنه چون همه میدونن که شفاف سازی چرته و مدیریت سهم برای جمع آوری سهم از این اطلاعیه های میدن بعدش هم تعدیل مثبت خفن میزنن و اعلام میکنن ما که قبلا گفته بودیم تعدیل میدیم بعد مقدار تعدیل سود مشخص میشه و میگن میخواستید نفروشید

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14636

در اصل توسط شادمان پست شده است View Post
                        تعدیل مثبت سهم حدود 2 هفته دیگه رو میشه ولی بازار تا اونجا نمیتونه صبر کنه چون همه میدونن که شفاف سازی چرته و مدیریت سهم برای جمع آوری سهم از این اطلاعیه های میدن بعدش هم تعدیل مثبت خفن میزنن و اعلام میکنن ما که قبلا گفته بودیم تعدیل میدیم بعد مقدار تعدیل سود مشخص میشه و میگن میخواستید نفروشید
                        البته این شرکت یه تعدیل مثبت دیگه هم داره که از مهر ماه اثراتش شروع میشه و توی سود شرکت هنوز لحاظ نشده

در مورد تحلیل تکنیکال هم اجازه بدید من دیگه تحلیلش رو اینجا نزارم تا کسی سو استفاده نکنه (منظورم نوسان گیران) شاخص گروه خودش گواه همه چی هست فقط لیدر می خواد که اونم با وجود ودی تامین شده
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14636

جزئيات قراردادهاي جديد بيمه دي اعلام شد

بيمه دي جزو دو بيمه اول برنده در تفاهم نامه قرارداد بيمه عمر ، حوادث و درمان دانشجويان سراسر کشور شد.
                          فرامرز فتح نژاد مدير عامل بيمه دي در گفت و گو با خبرنگار بورس 24 درباره جديدترين قراردادهاي بيمه دي گفت:کل دانشجويان کشور که حدود 4.5 ميليون نفر هستند،اعم از دانشجويان دانشگاه آزاد،سراسري، پيام نور و غير انتفاعي تحت نظارت صندوق حمايت دانشجويي وزارت علوم بر اساس اين قرارداد تحت پوشش بيمه عمر ، حادثه و درمان بيمه دي قرار خواهند گرفت.
                          وي در پاسخ به سوال خبرنگار ما که اين قرارداد چه ميزان حاشيه سود براي بيمه دي خواهد داشت،گفت: هنوز رقم دقيق حاشيه سود اين قرار داد محاسبه نشده است اما به طور قطع حاشيه سود قابل توجهي خواهد داشت.
                          او همچنين درباره احتمال تعديل مثبت در گزارش 6 ماهه بيمه دي متاثر از اين قرار داد گفت: اين قرار داد از اول مهرماه اجرايي خواهد شد،به همين دليل آثار آن در پيش بيني سود نيمه دوم سال لحاظ خواهد شد.
                          بر همين اساس به طور قطع پيش بيني سود امسال بيمه دي با تعديل مثبت همراه خواهد شد.

فتح نژاد در ادامه اين گزارش درباره آخرين وضعيت قرارداد بيمه دي با کانون بازنشستگان تامين اجتماعي گفت: اين قرار داد تا پايان ماه جاري به اتمام مي رسيد،اما شب گذشته تمديد شد.
                          وي افزود: در مذاکرات متعددي که داشتيم، به توافقات خوبي براي تمديد اين قرارداد رسيديم که جزئيات آن از طريق بورس اطلاع رساني خواهد شد.
                          مدير عامل بيمه دي همچنين درباره وضعيت انعقاد قرارداد با بنياد شهيد گفت: کليه کارکنان بنياد شهيد تحت پوشش بيمه دي قرار دارند.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• شادمان
                            عضو عادی
                            • Jul 2025
                            • 43

متاسفانه من دیروز ترسیدن بیشتر بخرم درحالی که تمام اخبار خوب سهم همین دور و اطراف بود و من درست نخوندمشون چاره ای نیست حالا دیگه مجبورم برم توی صف خرید شاید امروز عرضه کرد به ما هم چندتایی رسید

نظر

• aghaye boursi
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 109

در اصل توسط شادمان پست شده است View Post
                              متاسفانه من دیروز ترسیدن بیشتر بخرم درحالی که تمام اخبار خوب سهم همین دور و اطراف بود و من درست نخوندمشون چاره ای نیست حالا دیگه مجبورم برم توی صف خرید شاید امروز عرضه کرد به ما هم چندتایی رسید
                              جا مونده ها بانک دی رو دریابن... فکر میکنم 25% ودی رو داشته باشه.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14636

فرصت خرید داد
                                تصمیم درستی بگیرید تا مجدد صف خرید نشده
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X