نماد شرکت امروز بسته میشه یا فردا؟؟؟
بیمه دی (ودی)
Collapse
X
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postدارن کثیف بازی درمیارن باز!!
عین آدم نمی تونند معامله کنند !
میگم دیروز معاملاتو دیدی ؟ ینی از طرزه معاملش مطمئنم کد به کد بوده اونم چه حجمی ؟؟؟ 1.5 میل !!! من گفتم لابد خبریه تو سهم زرتی پریدم توو، البته یکم از استاپ لاس که 260 اِ دورم ولی خیالی نی حس میکنم با اون کد به کد دیروزی گینه خوبی در انتظاره! شاید بعده مجمع ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postدارن کثیف بازی درمیارن باز!!
عین آدم نمی تونند معامله کنند !خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
هرچیزی که باشه برای روند صعودی خوب امروز باید کفش 284 میشد اما بد منفی کردنش...گند زد به روند سهم. من کشیدم بیرون. اون معاملات بلوکی نافرجام به نظر داره کار دست سهم میده ! در ضمن این سهم پیشینه مثبتی نداره خصوصا که مجمع نزدیکه...ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط mkamyab پست شده است View Postترکوندنش رفت
بانک دی هم داره باز میشهاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postواااای این چی بود دیگه به عمره معاملاتیم ندیده بودم =)))) تو یه ثانیه فقط یه ثانیه!!! 1میل خرید شد قیمت پایانی 4درصد رفت روش !!! جل الخالق !! ایناا کین قضیه همون که گفتیه فک کنم کیوان برنامه دارن !!
حالا یه عده دارن گول بازی منفی اول وقت رو میخوره و فروشنده میشن ولی دریغ از بی اطلاعی !!!
بی اطلاعی از برنامه ای که برای سهم چیده شده.......
ما که با سهم به مجمع میرویمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postهرچیزی که باشه برای روند صعودی خوب امروز باید کفش 284 میشد اما بد منفی کردنش...گند زد به روند سهم. من کشیدم بیرون. اون معاملات بلوکی نافرجام به نظر داره کار دست سهم میده ! در ضمن این سهم پیشینه مثبتی نداره خصوصا که مجمع نزدیکه...
اگه به اون مثلثی که توی صفحه قبلی گذاشتم دقت کنید ضله بالایی اون دیروز با حجم بالا شکسته شد منفی امروز تا 270 تومان لمس مجدد ضلع بالایی مثلث بوده که به پول بک میشه تعبیرش کرد اگه تا آخر وقت مجدد رنج مثبت براش بکشن میشه این پول بک رو تایید شده دونست و اونجاست که فروش سهم رو بی دلیل میکنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دیروز یکی روی +5 بخر بخر راه انداخته بود امروز ما روی -5 بخر بخر راه انداختیم خدا خیرش بده هرکی روی منفی5 به ما فروختخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
اگه به اون مثلثی که توی صفحه قبلی گذاشتم دقت کنید ضله بالایی اون دیروز با حجم بالا شکسته شد منفی امروز تا 270 تومان لمس مجدد ضلع بالایی مثلث بوده که به پول بک میشه تعبیرش کرد اگه تا آخر وقت مجدد رنج مثبت براش بکشن میشه این پول بک رو تایید شده دونست و اونجاست که فروش سهم رو بی دلیل میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نقل قول تالار بورس:
آقا اشتباه نکنید کار شخص نیست همانطور که دوستمان معمار گفته کار حقوقی بوده
امروز حقوقی 200 هزار تا فروش داشته 1.2میلیون سهم جمع کرده( 200 هزار سهم حروم کرد تا 1.2 میلیون جمع کنه)
امروز حقیقی 474هزارتا خریده و 1.47 میلیون سهم فروخته
خوب حالا چرا بی خودی این رو به چند شخص نسبت میدید؟؟
سیاست حقوقی جمع کردن سهمه امروز هم 200 هزار تا رنج منفی زد بعدش با رنج مثبت 1.2 میلیون سهم جمع کرد
دیروز حقوقی 2.91میلیون سهم خریده 1.08میلیون فروخته
دیروز حقیقی 1.6 میلیون خریده 3.5 میلیون فروخته
فقط آمار دو روز گذشته نشون میده 65% خریدهای دو روز گذشته مال حقوقی بوده در حالی که فقط 20% فروخته است
این یعنی حقوقی فقط داره جمع میکنه دوستان گول نخوریدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر