خرید ودی انجام شد
بیمه دی (ودی)
Collapse
X
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postبنظر میاد می خواهند مابقی بلوک را فردا انجام دهند.
خرید پله ای بهترین کار است.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
امروز انتظار منفی شدن سهمو نداشتم چون دلیل خاص تکنیکالی نداشت و اگر هم دستکاری قیمتی نمی کردن منفی نمیخورد
به هر حال منفی امروز پول بک روی روند منفی بود که شکسته شده بود و از فردا باید سهم رشد کنه وبه 320 برسه
واگرایی RSI هم کاملا مشهوده انشالله روزهای آینده رو در مثبت معامله خواهد شد
راستی امروز ناظر هم فهمید دارن بزخری میکنن 300 هزار تا از معامله رو باطل کرد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postتمام عزیز : بنده هر چقدر به نمودار شما نگاه میکنم واگرایی در ار - اس - ای و نمودار قیمت نمیبینم .
دوباره به نموداری که گذشتم نگاه کنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
امروز خداروشکر از دوستان نوسانگیر خبری نیست و در صورتی که صف خرید بشه از اون صفهای استخوان دار خواهد بودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز انتظار منفی شدن سهمو نداشتم چون دلیل خاص تکنیکالی نداشت و اگر هم دستکاری قیمتی نمی کردن منفی نمیخورد
به هر حال منفی امروز پول بک روی روند منفی بود که شکسته شده بود و از فردا باید سهم رشد کنه وبه 320 برسه
واگرایی RSI هم کاملا مشهوده انشالله روزهای آینده رو در مثبت معامله خواهد شد
راستی امروز ناظر هم فهمید دارن بزخری میکنن 300 هزار تا از معامله رو باطل کرد
ولی آیندش خوبهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر