بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

یه توجه به فشار عده ای خاص ظاهرا سود 92 رو برای شروع خیلی پایین گرفتن تا روز بازگشایی بتونن حسابی سهم جمع احتمال داره سود اعلامی در حدود 20 تومان باشه و شاید هم کمتر اینجوری میتونن به قیمت بسته شدن سهمو باز کنن تا حسابی سهم از بازار بخرن
    نمیدونم بازار این اجازه رو به این عده میده یا نه؟؟
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      یه توجه به فشار عده ای خاص ظاهرا سود 92 رو برای شروع خیلی پایین گرفتن تا روز بازگشایی بتونن حسابی سهم جمع احتمال داره سود اعلامی در حدود 20 تومان باشه و شاید هم کمتر اینجوری میتونن به قیمت بسته شدن سهمو باز کنن تا حسابی سهم از بازار بخرن
      نمیدونم بازار این اجازه رو به این عده میده یا نه؟؟
      20 تومن !؟؟ از کی شنیدی ؟ اخرین خبری که داشتیم این بود بالا نمبخان بدن که بدون محدودیت بخاد وا شه و که با توجه به شیش ماهه و نه ماهه پارسال سازمان حساسیت نشون بده و رفع ابهام بخادو اون 69 تومن بود!
      تازه بعده اونم رفتیم پیش مدیر عامل کلی تاکید کردیم قرارداد جدیده که داش نهایی میشدم بیاره البته بعدش لو ندادن امضا شده یا نه! 20 تومن ولی دیگه خیلی پایینه قیمت بسته شدن که سهله با مخ میاد زمین اگه واقعا اینو فرستاده باشن!! در هر صورت من که تا چن ماه دیگه تا وختی قراردادا نهایی بشن باش هستم!
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• ahmad1350
        عضو جدید
        • Feb 2013
        • 17

پی به ای 10 که خیلی بعیده . سود 20 تومان هم همینطور .

به هر حال اگر کمتر از 1.5 برابر قیمت بسته شدن باز بشه ، شکی نیست که ما ضرر کرده ایم حتی اگر بعدا سهم رشد کند. چون اگر سرمایه ما توی این سهم گیر نکرده بود ، در 7 ماه گذشته حداقل 50 درصد را از بازار گرفته بودیم و بعدش میتوانستیم بیمه دی را با قیمت 7 ماه پیش خریداری کنیم.

نظر

• James Bond
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 193

الان اکثر بیمه ها تعدیل+ دادند و حالا تو داری میگی 20 تومن میخواد پیشبینی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D

تو نمایشگاه که به غرفه بیمه دی رفتم گفتند که تعدیل مثبت داریم ولی گفت کوچیکه اینو بگم که نه میخوام سهم رو باد کنم و نه اینکه مثل بعضی ها سهم رو بکوبم

بیمه دی هم مثل بقیه سهم هاست توش بمب نترکیده که بخاد اینطوری گزارش بده و همتون هم میدونید از لحاظ فاند هم بهترین موقعیت رو نسبت به بقیه همگروهی هاش داره

امروز آزمون نمایندگی بیمه بود و داوطلبین بیمه دی رو خیلی تعریف میکردند و میگفتند از بس نمایندگی زیاد داره دیگه سهمیه به ما نمیرسه

این هفته هم سهم باز میشه و مواظب باشید که سهم رو مفت از دست ندید. بازارم که می بینید شده گل و بلبل(البته از نوع قرمز)

یادمه وقتی که بازار منفی میشد دی صف خرید میشد که انشالله به فال نیک میگیریمش این سهم رو خیلی ها دارن و خیلی از کله گنده ها اجازه نمیدن سهم افت کنه چون براشون مهمه
          از طرفی سهم تقریبا خشکه و براحتی میتونند موقع بازگشایی یه حالی به سهم بدن چون تو این سهم حرفه ای ترین نوسان گیران فعال هستند :->
          آخرین ویرایش توسط James Bond؛ 2013/05/16, 14:11.
          [CENTER][COLOR="#0000CD"][B]This is Dynamic Trading[/B][/COLOR][/CENTER]

نظر

• ahmad1350
            عضو جدید
            • Feb 2013
            • 17

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
            تازه بعده اونم رفتیم پیش مدیر عامل کلی تاکید کردیم قرارداد جدیده که داش نهایی میشدم بیاره البته بعدش لو ندادن امضا شده یا نه! 20 تومن ولی دیگه خیلی پایینه قیمت بسته شدن که سهله با مخ میاد زمین اگه واقعا اینو فرستاده باشن!! در هر صورت من که تا چن ماه دیگه تا وختی قراردادا نهایی بشن باش هستم!
            این که شما به مدیرعامل تاکید کردید قرارداد جدید را وارد بودجه امسال کند ، ایا تاثیری بر عملکرد این مدیرعامل دارد ؟؟ ان هم مدیرعامل دروغگویی که در نمایشگاه بورس جلوی خبرنگاران به همه سهامداران قول بازگشایی سهم را برای هفته قبل داد؟؟
            چه تضمینی وجود دارد که شایعه قراردادهای جدید کاملا ساختگی نباشد برای انکه این مدیران دروغ گو سهامشان را بعد از بازگشایی به مردم بیاندازند؟؟ این که سهمی را 7 ماه ببندند و بعدش بگویند بدون تعدیل نهایی بازش میکنیم و تعدیل را بعدا میدهیم ، مشکوک نیست؟؟

نظر

• kohnekar
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 122

سلام به دوستان از یکی از دوستان شنیدم که مدیر عامل گفته که تا 15 روز بعد از بازگشایی سهم رو نفروشید و فقط بخرید فک کنم دارن امادش میکنن برای بعد مجمع یه اوج حسابی تو راهه

نظر

• kohnekar
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 122

سلام به دوستان از یکی از دوستان شنیدم که مدیر عامل گفته که تا 15 روز بعد از بازگشایی سهم رو نفروشید و فقط بخرید فک کنم دارن امادش میکنن برای بعد مجمع یه اوج حسابی تو راهه

ارسال پاسخ سریع به این پیام پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول نقل قول چندگانه این پیام دوستان کسی در این مورد شنیده؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post

ارسال پاسخ سریع به این پیام پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول نقل قول چندگانه این پیام دوستان کسی در این مورد شنیده؟
                  برید فقط پیله کنید به دفتر مدیرعامل تا نماد رو باز کنن همین و همین به بقیه اش هم فکر نکنید
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ahmad1350
                    عضو جدید
                    • Feb 2013
                    • 17

چرا باید به این مدیر عامل دروغ گو اعتماد کنیم ؟ شاید میخواهند در این دو هفته سهم خودشان را بفروشند!

نظر

• ahmad1350
                      عضو جدید
                      • Feb 2013
                      • 17

دوستان امروز در مورد بیمه دی با کارگزارم صحبت میکردم از زبان حسابرس بیمه دی که ارتباط نزدیک با او دارد میگفت شرکت درگیر یک دعوای حقوقی است یک بدهی سنگین وجود دارد که در این دعوای حقوقی تکلیفش روشن میشود. اگر این بدهی گردن بیمه دی بیفتد فاتحه شرکت و همچنین ما سهامداران خوانده خواهد شد به هر حال اینطور که میگفت شرکت تا مشخص شدن نتیجه این مسئله نمیتواند پیشبینی 92 را به بورس ارائه دهد .
                      احتمالا دلیل تاخیرهمین است. به همین دلیل بنده میگویم هنگام بازگشایی این احتمال وجود دارد که این تیم مدیریت بخواهد با داغ کردن بازار سهم سهام خودشان را به مردم بیاندازد

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

در اصل توسط ahmad1350 پست شده است View Post
                        دوستان امروز در مورد بیمه دی با کارگزارم صحبت میکردم از زبان حسابرس بیمه دی که ارتباط نزدیک با او دارد میگفت شرکت درگیر یک دعوای حقوقی است یک بدهی سنگین وجود دارد که در این دعوای حقوقی تکلیفش روشن میشود. اگر این بدهی گردن بیمه دی بیفتد فاتحه شرکت و همچنین ما سهامداران خوانده خواهد شد به هر حال اینطور که میگفت شرکت تا مشخص شدن نتیجه این مسئله نمیتواند پیشبینی 92 را به بورس ارائه دهد .
                        احتمالا دلیل تاخیرهمین است. به همین دلیل بنده میگویم هنگام بازگشایی این احتمال وجود دارد که این تیم مدیریت بخواهد با داغ کردن بازار سهم سهام خودشان را به مردم بیاندازد
                        هرچی میکشیم از سر همین حسابرس نامرده داریم میکشیم این عوضیه که داره بازی درمیاره ! اینم مدیر عامل دروغگو بم نگفته! یکی از سهامدارای حقیقی که بالای دو میل سهم داره و پیگیر یک سره تو شرکته و پیگیر کاراس! دو سه ما پیش که حسابرس ملوم شد کیه این سهامدارم که کلا تو شرکته پا میشه با مدیر امور مالی میره پیش همین حسابرس که کارای گزارشو انجام بده چون تلفنی اصن جواب نمیداده بی شرف، این حسابرسه کلن ادم داغونیه به بیچاره مدیر مالی میگه تو برو بیرون اصن من باتو حرفی ندارم، این دوستمون میگف من قاطی کردم سرش گفتم دهنتو سرویس میکنم میرم به عنوان سهامدار ازت شکایت میکنمو اینا میگه طرف تازه یکم ترسید اسمه شکایت اومد (گویا این حسابرس با تیم قبلی مدیریت جوره و داره سنگ میندازه) با هزار بدبختی اقا راضی شده گزارش 6ماهه 91 حسابرسی کنه بعد داده شرکت تو این گزارش ورداشته یه بند مالیاتی اضافه کرده که چه میدونم شرکت باید مالیات فلان جارو بده، اون موقم شرکت گزارشارو نمیداد واس همین بود گف باس اول اینو حل کنیم بعد بفرستیم که ما کلی اصرار کردیم اقا اینو ول کنید گزارشارو بدید فعلا این بندو تو 12 ماهه حل میکنیم که گف شما فوقش 10% ماجرایید من باید به سهامدارای حقوقی که 90% سهمو دارن جواب بدمو اینا، الان درس حسابی خبر ندارم چی شد جریان اون تونسن حل کن مشکلو با این حسابرس مضخرف و راضیش کنن بیخیل این بشه یا نه احتمال داره تمام این مدت علافی بعده عید هنوز مربوط به همین باشه!
                        حسابرسم احتمالا همینو منظورش بوده از مشکل حقوقی!!! شایدم چیز دیگه ایــ باشه که ما نمیدونیم که خیلی بعیده چون اون دوست حقیقیمون امکان نداره چیزیو ندونه از شرکت !! تازه زره زیادیم زده بدهی سنگین میاد مردکه بی شرف، اونطور که بچه ها میگفتن اگه این بند حل نشه فک میکنم شرکت مجبور میشه به جای دادن حدود 20 میلیارد مالیات که ثابته مقداری بالاتر در حده 25 میلیارد بده ...
                        i
                        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• kohnekar
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 122

ذوستان من دیروز یکی از مدیرارو دیدم گفت تا 1 هفته نماد باز میشه تاکید دوباره که سهامتونو نفروشید;)

نظر

• ahmad1350
                            عضو جدید
                            • Feb 2013
                            • 17

ذوستان من دیروز یکی از مدیرارو دیدم گفت تا 1 هفته نماد باز میشه تاکید دوباره که سهامتونو نفروشید;)
                            از انجا که مدیران این شرکت خیلی راستگو و درستکار و باشرف هستند واجب شد که سهام رو همون لحظه باز شدن هرقیمتی بود بفروشیم.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

ما هر روز با هر مدیری توی شرکت صحبت میکنیم و هر روز اعلام میکنن که هفته دیگه نماد سهم باز میشه ولی تا الان حدود 6 ماهه گذشته و خبری از بازگشایی نیست
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• kohnekar
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 122

این یکیرو یکم جدی بگیر دوست عزیزم:D

نظر

در حال کار...
                                X