بیمه دی (ودی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • marzogh
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 29

پس این سهم کی بسته میشه واسه تعدیل؟ بابا ببندینش مردیم از انتظار!!!!!/:.zzzzzz.:/

نظر

• kohnekar
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 122

روایتی از سایت همسایه

پيش گزيده

با سلام
      بعضی دوستان خصوصی برام پیغام فرستادن مبنی بر دادن اطلاعات
      دوستان بنده همونطور که گفتم در حال حاضر یک دونه سهم ندارم (قبلا داشتم ولی خالی کردم)
      ولیکن مطمئن باشید در کوتاه مدت یعنی کمتر از 1 ماه سود خوبی خواهید برد.
      نامه به سازمان بورس مبنی بر اعلام ای پی اس غیر قابل تصور ارسال شده. سازمان بورس رونوشت قرارداد و گزارش کامل خواسته ازشون. احتمال زیاد نماد این هفته برای تعدیل بسته خواهد شد.
      همانطور که گفتم بنا به دلایل اعتقادی یه دونه سهم هم نمیخرم چون مطمئنا حرومه و دوست ندارم پولم شبهه داشته باش

نظر

• kohnekar
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 122

نقل از همسایها
        دوستان یه خبر خوش گویا بیمه ایران از لیست تحریمها خارج شد منتظر صفهای طولانی در نامادهی بیمه ای و بانکی برای فردا باشید گل سر سبدش هم که بیمه دی ای جون >:D

نظر

• kohnekar
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 122

صبح بخیر من شنیدم که یه تعدیل خوب تو راهه قیمت سهم میره رو 500 تا 600 اولین قدم ان شالله

نظر

• marzogh
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 29

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
            صبح بخیر من شنیدم که یه تعدیل خوب تو راهه قیمت سهم میره رو 500 تا 600 اولین قدم ان شالله
            حالا این تعدیل خوب کی هست؟؟

نظر

• kohnekar
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 122

یک دردو دل که واقعا حرف دل همه سهامداران بیمه دی از سایت همسایه
              با سلام خدمت اقای علی حسینی مدیر عامل محترم بیمه دی در اینجا به چند نکته میخواستم اشاره کنم که برای شرکت و روند کاری شما مفید میباشد من در جریان بعضی امور قرار گرفتم که گفتنش برای روشن شدن عملکرد بعضی از کارمندان شما در مقابل شما و بازی کردن با ابروی شما و منافع سهامداران میباشد وتخطی و کارشکنی این دوستان باعث ضرر سهامداران و زیر سوال رفتن عملکرد شما در بازار سهام میباشد به عنوان مثال فرستادن یک گزارش ساده یا تعدیل ی پ س در سایر شرکتها یک کار 1 روز میباشد تا روی کدال بنشیند ولی در این شرکت مسئول این کار که احتمالا قسمت سهام میباشد برای همچین کار ساده ای چند روز یا حتی هفتها به عمد یا سهو میخواهد کار را به درازا بکشاند من این سوال را از این دوستان دارم که این کار برای چه کسی یا کسانی سود دارد که این کارها را انجام میدهند و در مورد بعضی از کارهای دیگر مثل گرفتن قراردادها و.... نیز کارشکنیهای انجام میشود من نمیدانم ما سهامدارها و بخصوص خانواده شهدا چه گناهی کرده اند که باید چوب انتقام جویی و یا ندانم کاری بعضی از این دوستان را بخوریم من به عنوان یک سهامدار از شما خواهش میکنم که به این گونه مشکلات با جدیت رسیدگی فرمایید و نگذارید که این دوستان با ابروی شما و سرمایه ما سهامدارن بازی بکنند و حقوقشان را هم از ما سهامداران دریافت نمایند که ما راضی نیستیم و فک میکنم خدای ما هم از اینگونه عملکرد راضی نخواهد بود با تشکر و ارزوی موفقیت برای شما

نظر

• kohnekar
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 122

امروز اخر وقت طرف تو خرید خیلی عجله داشت فک کنم خبراش داره میاد

نظر

• صداقت2
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 704

نوشته شده توسط elvisprisly
                  ببخشید چون میخوام حتما اینو مدیر عامل بخونه دوباره میارم بالا
                  با سلام خدمت اقای علی حسینی مدیر عامل محترم بیمه دی در اینجا به چند نکته میخواستم اشاره کنم که برای شرکت و روند کاری شما مفید میباشد من در جریان بعضی امور قرار گرفتم که گفتنش برای روشن شدن عملکرد بعضی از کارمندان شما در مقابل شما و بازی کردن با ابروی شما و منافع سهامداران میباشد وتخطی و کارشکنی این دوستان باعث ضرر سهامداران و زیر سوال رفتن عملکرد شما در بازار سهام میباشد به عنوان مثال فرستادن یک گزارش ساده یا تعدیل ی پ س در سایر شرکتها یک کار 1 روز میباشد تا روی کدال بنشیند ولی در این شرکت مسئول این کار که احتمالا قسمت سهام میباشد برای همچین کار ساده ای چند روز یا حتی هفتها به عمد یا سهو میخواهد کار را به درازا بکشاند من این سوال را از این دوستان دارم که این کار برای چه کسی یا کسانی سود دارد که این کارها را انجام میدهند و در مورد بعضی از کارهای دیگر مثل گرفتن قراردادها و.... نیز کارشکنیهای انجام میشود من نمیدانم ما سهامدارها و بخصوص خانواده شهدا چه گناهی کرده اند که باید چوب انتقام جویی و یا ندانم کاری بعضی از این دوستان را بخوریم من به عنوان یک سهامدار از شما خواهش میکنم که به این گونه مشکلات با جدیت رسیدگی فرمایید و نگذارید که این دوستان با ابروی شما و سرمایه ما سهامدارن بازی بکنند و حقوقشان را هم از ما سهامداران دریافت نمایند که ما راضی نیستیم و فک میکنم خدای ما هم از اینگونه عملکرد راضی نخواهد بود با تشکر و ارزوی موفقیت برای شما
                  سخن سهامداران خرد :مدير عامل جديد با مديران خاطي برخورد كن و نزار با جان و مال و اعصاب مردم و حيثيت شغلي شما و مديرانتان بازي كنند كه در صورت مماشات و ساده انگاري جنابعالي حتما اينگونه افراد ذره اي آبرو و حيثيت در كشور براي شما باقي نخواهند گذاشت و روزي از اين همه خونسرديتان پشيمان خواهيد شد همين افراد هستند كه بيخ گوش شماحقوق ميگيرند و در تمام كارهايتان اخلال ميكنند و پشت سرتان حرفهاي نا مربوط ميزنند و تمام اخبار و اطلاعات شركت شما و اقدامات شما را بروز داده و سبب عدم موفقيت شما در تمام امور ميشوند مثلا عدم تمديد قرارداد تامين و عدم انعقاد قرارداهائي كه 9 ماهه قولشونو دادين و ...... اگه به فكر ما سهامداران جز نيستين حد اقل براي حيثيت خود بجنگيد تا دير نشده زمان عمل فرا رسيده است و همه چشمها به سوي گزارشات شما به سازمان بورس است اميد واريم رو سفيد بيرون بيائيد

با سلام

امروز از یک منبع موثق شنیدم که قضیه تعدیل 60 تا 70 تومانی جدی است و به زودی به بورس فرستاده میشه

فردا از فروشندگان میخام که اردر در قیمت های بالای قیمت امروز بگذارند ولی اگر کسی اصرار به فروش در منفی داشت با من طرفه!!!!!
                  صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• kohnekar
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 122

نقل قول نوشته شده توسط elvisprisly مشاهده گفتگو
                    سلام دوست عزيز امسال اين سهم 110 تومان ي پ س داره ولي اولين ي پ س دور ور 50 اعلام خواهد شد تا جاي چند تعديل خوشکل و داشته باشه ما که تا بالاي 1000 مهمان بيمه دي هستيم

نظر

• kohnekar
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 122

نقل قول نوشته شده توسط سعیدحاج حیدری مشاهده گفتگو
                      الان بررسی کردم اگر اون معامله حقوقی که 11.5 میلیون جا به جا شد را کم کنیم تعداد سهام معامله شده از زمان باز شدن سهم حدود 57 میلیون سهم است این یعنی چی
                      1- 89.37 درصد در اختیار دوستان سهامدار عمده است .....
                      2- حدود 10 درصد شنانور حوالی 60 میلیون سهم میشود که تو این مدت حوالی 56 میلون سهم معامله شده است این یعنی این که تمام سهامدار های قدیمی سهم رفته اند و سهامدار تازه سوار این سهم شده اند .......
                      برداشت با دوستان.....

نظر

• kohnekar
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 122

نقل قول

بزودی تعدیل مثبت مرحله اول حدود 50 تومان با پوشش 20 تومانی 6 ماهه به بورس اعلام میشه که سهم را می تواند تا 350 تومان افزایش دهدو.....

قراداد کانون بازنشستگان هم از بیمه دانا گرفته شده و با افزایش رقم سرانه 27000 تومانی با حاشیه سود مناسب به بیمه دی داده شود.

ضمنا شرکت در صدد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی می باشد که با رسانه ای شدن این موضوع و قرارداد های جدید ؛

ودی دست نیافتنی می گردد.

نظر

• kohnekar
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 122

نقل قول
                          دوستان سلام فقط کوتاه مختصر و مفید بگم بیمه دی این چند روز فقط فرصت خریده بعد چند روز یا شاید پس فردا این مطلب روشن میشه

نظر

• marzogh
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 29

در اصل توسط kohnekar پست شده است View Post
                            نقل قول
                            دوستان سلام فقط کوتاه مختصر و مفید بگم بیمه دی این چند روز فقط فرصت خریده بعد چند روز یا شاید پس فردا این مطلب روشن میشه
                            والا ما که چیزی نمیبینیم! شما چیزی دیدی تو این چند روز؟ چرا فرصت خرید؟ تحلیلتون چیه؟ برچه اساسی این همه اینجا دارین جو میدین؟؟؟

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

تو کوتا مدت سهم دوتا کانال میتونیم در نظر بگیریم که یکیش فردا با گذر از 235 شکسته میشه و بعدی محدوده 250 شکسته میشه ..
                              از طرفی 210 تومن حمایت خیلی معتبری محسوب میشه و یه جورایی سهم کنج هم ساخته که نزدیکه به خروجش هست ..

تو بلند مذت هم همونجوری که میبینید یه کانال هست که از ابتدای ورود تا الان باهاش همراه بوده و فقط یکی دو بار شکسته شده و به دفعات بهش واکنش نشون داده که الان کف این کانال هستیم، Rsi هم در نزدیکی حمایت تاریخیش هست و به تازگی خط روند نزولی خودش رو شکسته ..
                              موح شماری سهمم فک کنم حدود 10ماه پیش همینجا گذاشتم که یه زیگزاگ مرکب اون موقه دیدم براش از ابتدا، که با بازگشایی 230 تومنی یه جورایی اون (y) رو فیل کرد و به نظرم دیگه نمیشه اون رو درست دونست و الترنیتی که همون موقه در نظر گرفته بودم و گذاشتم رو الان میشه درست گرفت که سهم 3 بزرگ خودش رو از 200 تومن شرو کرده و در ریز موج های این موج 3 با توجه به محدوده حمایتی قوی باید بگیم 2 تموم شده و الان سهم باید 3 از (3) رو شرو کنه، البته تو این حالت ریزموج هاش دچار یه سری اشکالات مرسوم میشه و به نظر خودم نمیشه خیلی معتبر دونست و بیشتر به همون زیگزاگ شبیه هست ولی با فیل شدنه اون تنها موردی هست که میشه براش در نظر گرفت!

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                                تو کوتا مدت سهم دوتا کانال میتونیم در نظر بگیریم که یکیش فردا با گذر از 235 شکسته میشه و بعدی محدوده 250 شکسته میشه ..
                                از طرفی 210 تومن حمایت خیلی معتبری محسوب میشه و یه جورایی سهم کنج هم ساخته که نزدیکه به خروجش هست ..

تو بلند مذت هم همونجوری که میبینید یه کانال هست که از ابتدای ورود تا الان باهاش همراه بوده و فقط یکی دو بار شکسته شده و به دفعات بهش واکنش نشون داده که الان کف این کانال هستیم، Rsi هم در نزدیکی حمایت تاریخیش هست و به تازگی خط روند نزولی خودش رو شکسته ..
                                موح شماری سهمم فک کنم حدود 10ماه پیش همینجا گذاشتم که یه زیگزاگ مرکب اون موقه دیدم براش از ابتدا، که با بازگشایی 230 تومنی یه جورایی اون (y) رو فیل کرد و به نظرم دیگه نمیشه اون رو درست دونست و الترنیتی که همون موقه در نظر گرفته بودم و گذاشتم رو الان میشه درست گرفت که سهم 3 بزرگ خودش رو از 200 تومن شرو کرده و در ریز موج های این موج 3 با توجه به محدوده حمایتی قوی باید بگیم 2 تموم شده و الان سهم باید 3 از (3) رو شرو کنه، البته تو این حالت ریزموج هاش دچار یه سری اشکالات مرسوم میشه و به نظر خودم نمیشه خیلی معتبر دونست و بیشتر به همون زیگزاگ شبیه هست ولی با فیل شدنه اون تنها موردی هست که میشه براش در نظر گرفت!

خب امروز اولین کانال رو تونست بشکنه امیدوارم که بالاش دووم بیاره و بریم سراغ دومی، شکست خط نزولی Rsi هم نشونه خیلی خوبی هست کنارش این مصاحبه ارم بزاریم که حلله ;))

در اصل توسط vzr8805 پست شده است
                                مدیرعامل بیمه دی خبر داد
                                پرداخت خسارت بازنشستگان با دریافت حق‌سرانه از کانون/ ۵۰ میلیارد تومان طلب‌کاریم
                                مدیرعامل بیمه دی با اشاره به بدهی ۵۰ میلیارد تومانی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی به این شرکت بیمه‌ای، گفت: تاکنون ۲۰ درصد از این بدهی به ما پرداخت شده و شرکت هم متناسب با پول دریافتی، خسارات بازنشستگان را می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مرتضی علی‌حسینی در نشست خبری با اشاره به اخبار منتشرشده مبنی بر عدم پرداخت بیمه بازنشستگان اظهار داشت: بیمه دی دو قرارداد با بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی منعقد کرد، قرارداد اول از اواسط سال 90 تا اواسط 91 اجرا شد و یک ماه هم تمدید شد.
                                وی افزود: قرارداد دوم از مهر 91 آغاز و حتی پایان 30 مهر ماه 92 اجرا شد؛ سرانه قرارداد اول 6700 تومان بود با این توضیح که در قبال دریافت 6700 تومان مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی 1.5 میلیون نفر می‌توانستند از خدمات بیمه تکمیلی بیمه دی استفاده کنند.
                                مدیرعامل بیمه دی تصریح کرد: در قرارداد دوم، این مبلغ به 10 هزار و 450 تومان افزایش یافت، در حالی که قیمت عمده خدمات‌ها که تحت پوشش بیمه درمان و پایه است افزایش یافته بود.
                                وی با بیان اینکه طبق قانون بیمه همگانی، بیمارستان‌های ملکی و دولتی طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی رایگان باید انجام شود، گفت: در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی هم طبق قانون 90 درصد را بیمه‌گر پایه و 10 درصد هم مراجعه‌کننده باید در ابتدا بپردازد و سپس این مبلغ 10 درصد توسط شرکت بیمه مربوطه به فرد بیمه شده پرداخت می‌شود.
                                علی‌حسینی افزود: اگر بیمار به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کند، چون تعرفه مشخص شده توسط نظام ‌پزشکی چند برابر بیمارستان‌های دولتی است، بیمار باید کل هزینه را پرداخت کرده و بعد از تأمین اجتماعی پول را مطالبه کند و باقی مانده آن را از طریق بیمه تکمیلی بگیرد.
                                وی افزود: مشکل اصلی در سرانه‌ای است که در قرارداد منعقد شده و با توجه به اینکه واقعی نبوده است؛ از طرف دیگر، قیمت‌ها در یک سال اخیر به دلیل رشد نرخ ارز و سایر عوامل افزایش یافته و فاصله بین حق بیمه دریافتی و هزینه درمان زیاد شده است.
                                مدیرعامل بیمه دی با بیان اینکه حق سرانه مشخص شده در قرارداد منعقد شده با کانون بازنشستگان تامین اجتماعی واقعی نبود، گفت: در حال حاضر 5 درصد از کل حقوق کارکنان دولت به عنوان سرانه درمان کسر شود که البته سقف حقوق 800 هزار تومان است و یک بیستم آن ( 40 هزار تومان) برای بیمه درمان پایه پرداخت می‌شود اما ما برای بیمه تکمیلی که هزینه بیشتری هم دارد، 10 هزار و 450 تومان قرارداد بسته‌ایم.
                                وی تصریح کرد: بنابراین چطور می‌توانیم 10 برابر خدمات با حق سرانه بسیار پایین ارائه دهیم، مضاف بر اینکه 40 درصد از حق بیمه پرداختی پرت می‌شود؛ چند درصد از این حق بیمه برای مالیات بر ارزش افزوده، بیمه عمر، بیمه آتش‌سوزی و کارمزد کسر می‌شود و در واقع پولی که در اختیار شرکت بیمه قرار می‌گیرد 6500 تومان است.
                                علی‌حسینی با بیان اینکه متأسفانه مدیریت قبلی این شرکت پرتفوی‌نگر بوده، گفت: هدف مدیران سابق این شرکت این بود که پولی به شرکت وارد شود، در صورتی که باید آینده‌نگری کرد و متناسب با واقعیت‌ها تصمیم گرفت.

*وقفه دوماهه کانون بازنشستگان تامین اجتماعی در پرداخت سرانه بیمه
                                وی با اشاره به اتفاقات اخیر بین کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی و بیمه‌گری گفت: این نهاد دو ماه است که سرانه بیمه را به ما پرداخت نکرد و با استناد به ماده 5 این قرارداد، شرکت بیمه دی موظف به پرداخت تعهدات خود نیست.
                                مدیرعامل بیمه دی ضمن اشاره به متن قرارداد گفت: طبق این سند، در صورت عدم پرداخت سرانه، شرکت بیمه‌گر می‌تواند سرویس ارائه نکند؛ البته ما تا 10 آبان‌ماه امسال سرویس ارائه کردیم، در حالی که طبق این قرارداد نباید سرویس ارائه می‌دادیم.
                                وی افزود: عده‌ای در مجاور شرکت تجمع کردند که ما به آنها گفتیم ثبت‌نام کنند و شماره حساب دریافت کردیم تا به محض دریافت حق سرانه‌ها از تأمین اجتماعی، پول را به حساب افراد واریز کنیم.

*پرداخت 20 درصد از بدهی کانون به شرکت در چند روز گذشته
                                علی‌حسینی با بیان اینکه در چند روز اخیر با کانون بازنشستگان توافق انجام شد، گفت: آنها تاکنون 20 درصد طلب ما را پرداخت کردند و ما هم متناسب با پول دریافتی، خسارات بازنشستگان را می‌پردازیم.
                                وی با اشاره به بدهی 50 میلیارد تومانی تأمین اجتماعی به بیمه دی گفت: از مجموع این بدهی، 19 میلیون تومان به استان تهران مربوط می‌شود و قرار شده کل بدهی را طی چهار قسط به ما پرداخت کنند که قسط اول آن به تازگی به ما داده شده است.
                                مدیرعامل شرکت بیمه دی تأکید کرد: بلافاصله پس از واریز پول به شرکت، ما متناسب با آن، به تعهدات خود عمل کردیم.
                                وی با بیان اینکه عدم پرداخت خدمات به دلیل پرداخت نشدن سرانه بود، در خصوص خسارت قرارداد منعقد شده برای بیمه تکمیلی بازنشستگان گفت: حسابداری شرکت در حال بررسی و محاسبه است.

*به تعهدات خود در قرارداد پایبندیم
                                مدیرعامل بیمه دی تأکید کرد: بیمه دی براساس قرارداد، تمامی اسنادی که تا تاریخ 30 مهر ماه صادر شده و تا پنج ماه از صدور آن گذشته، خسارات آنها را می‌پردازیم و به تعهدات خود پایبند هستیم.
                                وی در خصوص مناقصه امسال کانون بازنشستگان گفت: در مناقصه برگزارشده، بیمه دی برنده شد و مبلغ هم 2.5 برابر سرانه قبلی بود، اما متأسفانه اتفاقاتی رخ داد و نسبت به بیمه دی کم‌لطفی شد.
                                علی‌حسینی افزود: در یک ماه اخیر سازمان تأمین اجتماعی با هیچ شرکتی قراردادی منعقد نکرده است و بیمه‌شده‌ها بدون بیمه تکمیلی هستند.

*انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی با 5 استان
                                وی با بیان اینکه برخی استان‌ها تمایل به ادامه همکاری با بیمه دی را دارند، گفت: با استان‌های قم، خراسان جنوبی، اردبیل، مازندران و اصفهان قرارداد منعقد شده و همچنین اجازه‌نامه پذیرش استان گلستان به بیمه مرکزی ارسال شده است؛ پیش‌بینی می‌کنیم 12 استان با بیمه دی قرارداد ببندند.
                                به گفته وی، رقم قرارداد با استان‌ها حدود 26 هزار تومان است.
                                مدیرعامل بیمه دی ادامه داد: ما هم‌اکنون ضریب خسارت همه استان‌ها را به صورت جزئی دراختیار داریم و خواهش می‌کنیم شرکت‌های بیمه‌ای که می‌خواهند به این حوزه وارد شوند با بررسی کامل و جامع اقدام کنند.

*قراردادهای بدون سود را امضاء نمی‌کنیموی در خصوص برنامه‌های آینده این شرکت گفت: سیاست‌های ما این است که پرتفوی‌نگر نبوده و EPSنگر باشیم و به سود قراردادها توجه کنیم؛ قراردادهایی که روی کاغذ سود نمی‌کنند وارد نمی‌شویم.
                                وی ادامه داد: هم‌اکنون چند قرارداد جایگزین منعقد کرده‌ایم که اطلاعات آن از طریق بورس به اطلاع خواهد رسید تا به سهامداران سود تعلق گیرد؛ قراردادها به سمت قراردادهای غیردرمانی هدایت می‌کنیم زیرا بیمه‌های تکمیلی بیشتر ویترین کار است و سایر حوزه‌های بیمه‌ای از سایر مزایای مناسب برخوردار است.
                                وی افزود: به نظر می‌رسد استقبال از بیمه تکمیلی در سال جاری مناسب نباشد، زیرا از نظر حقوق و دستمزد، بازنشستگان در سطح مطلوبی قرار ندارند.

*جایگاه بیمه دی در سطح توانگری مالی 4 نیست
                                وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه بیمه مرکزی در آخرین گزارش خود در خصوص توانگری مالی شرکت‌های بیمه، بیمه دی را تا سطح 4 قرار داده است. برنامه شما برای ارتقای سطح توانگری مالی شرکت چیست؟ گفت: قبل از انتشار این گزارش، ما به بیمه مرکزی نامه نوشتیم و نسبت به سطح توانگری مالی، نظر خود را اعلام کردیم تا آنچه که اعلام می‌شود به تجدید نظر قرار گیرد.
                                مدیرعامل بیمه دی افزود: برخی اعداد و ارقام ذکرشده تغییر کرده و ما هم اعلام کردیم، به همین دلیل پیگیر تغییراتی در این گزارش و رتبه‌بندی بیمه مرکزی هستیم.
                                وی با اشاره به دارایی‌های این شرکت، گفت: تنها قیمت ساختمان اصلی بیمه دی براساس برآورد کارشناس رسمی 49.5 میلیارد تومان است که در این گزارش 7.2 میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است.
                                علی‌حسینی با بیان اینکه ما جایگاه خود را در سطح 2 توانگری مالی می‌دانیم تصریح کرد: اگر فقط ارزش همین ساختمان را در نظر بگیریم، جایگاه بیمه دی به دو یا سه ارتقاء می‌یابد.
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X